Şimdi Ara

Samsung Galaxy de film İzleme ( YARDIM İSTİYOM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam Android işletim sistemine yeni başladım ama filmleri sd karta kopyalayarak izlemeyi beceremiyorum. Kullandığım cihaz Samsung Note , Total video converter ile MP4 yapıyor ve Samsungdaki video oynatıcıyı açıyorum desteklenmiyor diyor... Samsung kies convert edince oluyor ama oda oldukça uzun zaman alıyor ve kendimi IOS da zannediyorum hoşuma gitmiyor...

Sİstemi iyi bilmediğim için aşağıdaki konularda yardıma ihtiyacım var.

1 - pc ile sd card üzerine film diye bir klasör açtım pc den bakınca görüyorum bu klasörü ama samsung üstünden göremiyorum nasıl göre bilirim.
    2 - Total Video Convert ile hangi türe çevirmeliyim ( elimdeki videolar genellikle FLV veya AVİ )
    3 - Hangi video oynatıcıyı yüklemem lazım...

TEŞEKKÜRLER

• teli bagla pc ye. usb ile. bilgisayarımda . telin dosyaları gelicek. aç onları. dosya oluştur. filmini at.

markete gir MX VİDEO player indir.

galeriye gir. görüceksin zaten filmi . mx ile aç izle hocam

mx harici kullanmanı önermem hem az pil yiyor. hemde çogu formata destek veriyor. altyazıda 0 problem karsılamsamassın. attıgın anda açar izlersin.

ornek. horibble bosses 720p .avi atıp izledim. aynı şekilde tele atarsanız. direk izleye bilirsinz. ben genelde 480 veya brrip tercih ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 15 Kasım 2011; 19:49:21 >
  • Malesef MX playerde çalıştırmadı ... :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.