Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkese yii akşamlar. Şu an kullandığım telefon G2 çıktığı zamanlarda almıştım bunu. 3 kez ekran deği,ştirdim ve yine kırıldı artık hem telefondan soğudum hemde sıkılmış bulunmaktayım. Acaba bu telefonu alsam beni g2 den sonra üzer mi diye düşünüyorum. Şarj ve performanz olarak. Kamerası kesinlikle g2 den daha iyi olduğunu kabul ediyorum. Ama aklıma bu iki konu geldi şarj ve performans Genellikle kullandığım uygulamalar
    whatsapp
    twitter
    instagram
    snapchat
    ve chrome zaten oyun oynayan birisi de değilim
  • anneme bu telefondan almıştım. baktım güncelleme gelmiş, güncellemeden yorumları okuyayım dedim. yorumların hep olumlu olduğunu gördüm. kuralım bari :)
  • Wi-fi ile telefonu 5.1.1 Lollipop'a güncelledim. Daha stabil gibi ancak açık hava modu bildirim barında artık bulunmuyor. Kalktı mı yoksa geri getirebileceğimiz bir yol var mıdır? Deneyen arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  • Guncellemeden sonra cihaz biraz isiniyor ozellikle arka planda birseyler chrome vs acik kaldiginda. Hatta bugun donmustu tel ve arka yazi civari epey isinmisti. Tepki vermedi ve acma dugmesi ile diger tuslara basarak resetledim. Formatlasam iyi olacak galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

5.1 güncellemesinden sonra ilk defa ekran süresinde 7 saati gördüm.
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

Kötü birşey mi iyi birşey mi? Güncelleyeyim mi, siz memnun musunuz?

• Wifi'den güncellememi yaptım. Yalnız yukarıdan aşşağıya indirdiğimiz o bildirim kısayolları yarıya kadar iniyor. Ben aşşa kadar inmesine alışmıştım. Birde daha koyu rengi vardı göze sanki daha hoş geliyordu. Daha açık olmuş o renk şimdi. Deneyimlerimi yazacağım arkadaşlar. Biraz kullanayım.

E5'lerimize gerçekten de yakıştı bu güncelleme. Sorunsuz kullanımlar.

Selfie modunda avuç içi özelliği gitmiş mi ben mi bulamadım ?? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberk228 -- 30 Ekim 2015; 14:19:24 >
  • peymacun kullanıcısına yanıt
    beyler up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberk228

Wifi'den güncellememi yaptım. Yalnız yukarıdan aşşağıya indirdiğimiz o bildirim kısayolları yarıya kadar iniyor. Ben aşşa kadar inmesine alışmıştım. Birde daha koyu rengi vardı göze sanki daha hoş geliyordu. Daha açık olmuş o renk şimdi. Deneyimlerimi yazacağım arkadaşlar. Biraz kullanayım.

Kamera ayarlarini sifirla geri geliyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

quote:

Wifi'den güncellememi yaptım. Yalnız yukarıdan aşşağıya indirdiğimiz o bildirim kısayolları yarıya kadar iniyor. Ben aşşa kadar inmesine alışmıştım. Birde daha koyu rengi vardı göze sanki daha hoş geliyordu. Daha açık olmuş o renk şimdi. Deneyimlerimi yazacağım arkadaşlar. Biraz kullanayım.

Arkadaşlar ben 5.1.1 güncelledim sadece telefonu bir defa kapatıp açtım bildirilm çubuğunda manuel ekran parlaklığı ayarı var. Ayrıca elle çekim bende mevcut sıfırlamadım ben herşeyi var bende.

• Lolipopu ilk rus romu yükleyerek denemiştim fakat şarj yüzünden kitkata geçmiştim
    Türk romu geç çıktı daha stabil olması ümidiyle yükledim bir hafta kullandım ama yine aynı tekrardan döndüm kitkata

Şarj olarak ekran süresinden 1 1.5 saatlik azalma var ve lolipopun da kattığı çok birşey yok şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

Lolipopu ilk rus romu yükleyerek denemiştim fakat şarj yüzünden kitkata geçmiştim
    Türk romu geç çıktı daha stabil olması ümidiyle yükledim bir hafta kullandım ama yine aynı tekrardan döndüm kitkata

Şarj olarak ekran süresinden 1 1.5 saatlik azalma var ve lolipopun da kattığı çok birşey yok şahsen

Ben şahsen kullandığım lolipoptan çok zevk aldım ayrıca şarj bence olumlu bana göre daha iyi bir batarya performansı sağladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

Lolipopu ilk rus romu yükleyerek denemiştim fakat şarj yüzünden kitkata geçmiştim

Ben şahsen kullandığım lolipoptan çok zevk aldım ayrıca şarj bence olumlu bana göre daha iyi bir batarya performansı sağladı.

+1

5.1.1 sürümüyle gayet akıcı bir multitasking ve olumlu batarya performansı elde ettim bende

• Bataryadan bende mennunum lolipop ile tam oturdu

• quote:

quote:

Sağolasın dostum oldu :)

Gayette stabil ve kasma vs yok şimdilik. Umarım üzmez bizleri 5.1.1 sürümü :)

• peymacun kullanıcısına yanıt
    Stabil bir android performansı sunduğunu söyleyebilirim .Bunu alacağım zamanlar g2 de alabilirdim lakin bu cihazı tercih ettim çünkü e5 in kameraları (ön 5 mp arka 8 mp ) ve bataryası çok daha iyi g2 den.Buna ek olarak islemci hizi dusuk olabilir lakin bu size daha az ısı olarak geri donuyor ve bu cihaz cidden iyi bir android deneyimi yasatiyor.Hızlı , seri , ekranı canlı olmasıda cabası.Kısacası pişman olmazsınız 2 arkadaşıma daha aldırttım ( onlarda g2 dusunuyordu ) ikiside gayet memnun.

• quote:

quote:

quote:

Sağolasın dostum oldu :)

Gayette stabil ve kasma vs yok şimdilik. Umarım üzmez bizleri 5.1.1 sürümü :)

2400 mah ile iyi is cikarmis samsung yani teknik bilgilerini bilmesem cihazin 1 gun kullansam 2800-3000 arasi var derim batarya..Gule gule kullanalim cihazlari..

• Teşekkürler. Hepimiz güle güle kullanalım. Almayı düşünenlerde kaçırmasın diyecek ama kaçırdılar gibi artık :)
  • Bende guncellemeyi yaptim fakat boom beach ve clash of clash oyunlarinin yazilari cok donuk sekilde oldu, resmen gozlerimi yoruyor.
    Guncelleme ile bu oyunu oynayip ayni sorunu yasayan var mi,
    Bu sorunu nasil cozebilirim.

• Ekranda anlamsiz renk bozukluklari odu guncellemeden sonra, bin pisman oldum.. Eski surumune yuklemenin bir yolu var mi.. Fabrika ayarlarina dondursem eski surum yuklenir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

Ekranda anlamsiz renk bozukluklari odu guncellemeden sonra, bin pisman oldum.. Eski surumune yuklemenin bir yolu var mi.. Fabrika ayarlarina dondursem eski surum yuklenir mi

Hocam fabrika ayarlarina dondururseniz suan yasadiginiz sikintilar gidicektir...Eski surume gecmeye gerek kalmayacak..

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.