Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben garatiye formatlayip vermistim o haline tertemiz 5.1 kurdular ve telefon çok çok daha iyi halde kitkattan, ve 200e yakin uygulamam var, objektif soyluyorum memnun olmayanlar kurmak da bi problem yasamis baska bi aciklamasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri dönmek için öncelikle sammobile sitesine üye olarak uygun kitkat romu indiriyoruz. Sonrasında Odin programını kullanarak pc yardımıyla kitkat romunu telefona yüklüyoruz.

Eğer kitkat yüklendikten sonra csc kodu tur gözükürse hiç bir sorun yok.
    Diyelim ki csc kodu baş ülke gözüküyor o zaman da şu işlemleri yapıyoruz.

Özel root programları ile cihazı root ediyoruz. ( Knox güvenlik sayacına asla etki etmeyecektir. 2 3 gün önce de root edip yine aynı program yardımı ile unroot yaptım Knox 0x0 ve de rom official )
    Play storedan indirilen csc değiştirme programı ile csc olarak tur seçiyoruz ve cihaz kendini formatlıyor
    Bu formatlama sonrası rom custom gözükecektir.

O sorunu da emin olmamakla beraber cihazı tekrar root ederek sonrasında unroot yardımı ile officiala çevrilir diye düşünüyorum. Ama altını çizdiği gibi emin değilim

Eğer rom official değil de custom olursa serviste sorun çıkabilir belki o da yazılımsal olaylarda ve sanırım ota güncelleme yapmıyor cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadoreyiz -- 31 Ekim 2015; 23:44:50 >

• tafita95 T kullanıcısına yanıt
    Kurulumda yanlış yapılacak birşey yok zaten otomatik sistem en fazla Wipe işlemi yapmaştır arkadaşlar. zaten 5.1.1 de stabil bug falan yok ama şarj olarak kitkata oranla kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

Kurulumda yanlış yapılacak birşey yok zaten otomatik sistem en fazla Wipe işlemi yapmaştır arkadaşlar. zaten 5.1.1 de stabil bug falan yok ama şarj olarak kitkata oranla kötü

Doğru söylüyorsunuz,kurulumda zaten telefon bizi yönlendiriyor,onun dışında herhangi bir müdahalede bulunmadım,fakat tek sıkıntı benim gözümde şarjı kit kat a göre pek iyi değil,hatta telefonu güncelledikten sonra fabrika ayarlarına sıfırladım,bakalım bir de böyle deneyeceğim...sizde şarj ne kadar gidiyor paylaşabilirseniz en azından bir karşılaştırma yapabiliriz...
  • NACTRUMS kullanıcısına yanıt
    Ben ki cihazı güç tasarrufu hep açıktır. 2g modunda kullanırım. internet de çoğunlukla wifi açık olur yüzde 10luk bi dilimde de mobil veriyi kullanırım.
    Bu şekilde kitkat bana 7 7.5 saat ekran süresi veriyordu lolipop ile 5.5 6 saat oldu bu süre
  • Bana şarjında bir değişim farkettirmedi genel görüntüde, ama kitkatta bazı stabilite sorunları vardı bence dolayısıyla aşırı farketmedikçe ben lollipop un şarjı daha aşağıda olsa bile razıyım, çok uygulama kullanan biriyim telefonu basit kullanmıyorum, dolayısıyla multi tasking adına lollipopta olan büyük hızlanma benim için nispeten şarjdan da büyük bi nimet, onun dışında kilit ekranında bildirimlerin gözükmesi ve çift tıklanarak açılabilmesi olsun, uygulama içindeyken bildirim geldiğinde hiç bir şey yapmadan yukarda pop up önizlemesini görmek olsun harika özellikler eklendi. Yine de net bi sonuca ulaşmamız adına sizler ve kendim için yarını test günü yapıyorum madem, sabah yüzde yüz şarjla başlayarak gece ekran süresini buraya atacağım unutmazsam
  • Arkadaşlar kullandığınız hafıza kartları kaç gb ve markaları neler. Ben 64 gb sandisk kullanıyorum bende sd kart beklenmedik şekilde çıkartıldı diyor ne yapmak lazım karşılaşan vardır illaki.
  • HeKiMoĞLu-47 kullanıcısına yanıt
    Hocam 16 lık Toshiba kullanıyorum daha hic bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

Bana şarjında bir değişim farkettirmedi genel görüntüde, ama kitkatta bazı stabilite sorunları vardı bence dolayısıyla aşırı farketmedikçe ben lollipop un şarjı daha aşağıda olsa bile razıyım, çok uygulama kullanan biriyim telefonu basit kullanmıyorum, dolayısıyla multi tasking adına lollipopta olan büyük hızlanma benim için nispeten şarjdan da büyük bi nimet, onun dışında kilit ekranında bildirimlerin gözükmesi ve çift tıklanarak açılabilmesi olsun, uygulama içindeyken bildirim geldiğinde hiç bir şey yapmadan yukarda pop up önizlemesini görmek olsun harika özellikler eklendi. Yine de net bi sonuca ulaşmamız adına sizler ve kendim için yarını test günü yapıyorum madem, sabah yüzde yüz şarjla başlayarak gece ekran süresini buraya atacağım unutmazsam

selam,
    birkaç günden beri takipteyim henüz güncellemedim daha öncede başka markada pişman olmuştum tel satmaya kadar gitti,
    bu telden şu an memnunum,neden 5.1 yükselteyim.nesi iyi oldu,nesi kötü oldu,yükleyenler bir yazarsa memnun olurum,,teşekkürler :)

• Arkadaslar 6 aydır bu cihazı kullanıyorum ondan önce 3 ay iphone 6 kullandım ilk çıktığında aldım ve nakit paraya sıkışıp satmak zorunda kaldım ondan önce de S3 vardı her neyse bu cihaz bu paraya gerçekten muazzam harika bir cihaz yapmış samsung şarjı iyi kasma yok kamera tatminkarrrr kesinlikle bu paraya bundan iyi cihaz bulamazsınız.

• Cuma günü güncelleme yapmıştım. Bence güncelleme ile telefon güzel oldu. Şarj konusuna gelince minnacık daha fazla gidiyor. Hepsi o.
  • HeKiMoĞLu-47 kullanıcısına yanıt
    Hocam o sorun cihazdan kaynaklanmıyor. Sandiskin ürettiği bir seri Class10 hafıza kartlarında üretim hatası var. Aynı kartın bende de 32 GB versiyonu var. Eskiden kullandığım cihazlarda sizin karşılaştığınız hatayla karşılaştığım için bu cihaza takmadım bile. Buradan habere ulaşabilirsiniz;
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    SanDisk microSD Kartlarda Sorun Çıktı! - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/sandisk-microsd-kartlarda-sorun-cikti-43619

• Zaten alintiladiginiz yazida bunlar yaziyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre@06

Hocam o sorun cihazdan kaynaklanmıyor. Sandiskin ürettiği bir seri Class10 hafıza kartlarında üretim hatası var. Aynı kartın bende de 32 GB versiyonu var. Eskiden kullandığım cihazlarda sizin karşılaştığınız hatayla karşılaştığım için bu cihaza takmadım bile. Buradan habere ulaşabilirsiniz;http://shiftdelete.net/sandisk-microsd-kartlarda-sorun-cikti-43619

Duyarlılığınız için teşekkür ederim hocam samsung marka almaya niyetliyim samsung telefonla samsung hafıza kartı daha iyi genede farklı deneyimleri olanlar varsa fikirlerini alırsam çok memnun olurum.

• Arkadaslar selam herkese ,

E5 HQ cihazımı sammobile dan indirdiğim orjinal 5.1.1 e yüksellttim. Cihaz sonra kendini yine sistem update yaptı . herneyse cihaz kitkata nazaran sadece pil kullanımında değişiklik oldu ( kitkatta daha iyi pil ömrü vardı) . neyse bu da önemli değil . Cihaza 5.1.1 kurdugumda ilk olarak çift sim kart lı romdu fakat güncellemelerle tek sim kart roma döndü su an da E500H olarak kullanıyorum .

şimdi bunun root programı var mı ? sitelerde birşeyler var ama 4.4.4 olanlar için denemeye de korkuyorum.

bana lazım olan şey telefonu rootlamak . bi yardım edin de şunu rootlayayım.
  • Hocam zahmet edip link i de bulmuşsunuz ama şu dursun bu şekilde dedim. Kitkat ı indir kur sıkıntı olursa bir daha firmware indir kiesten kur. Güncellemeleri yap uygulamaları yükle. Epey üşendim şu an. Root u çıkar umarım yakın zamanda benim de derdim biter.

• october7 O kullanıcısına yanıt
    Şu anda root yapma imkanınız yok. Henüz çıkmamış. Nette dolaşanlar hep kitkat için. Onları denerken telefon çöktü. Ben bakıyorum hergün xda formuna. Eğer çıkarsa sizi de haberdar ederim.

• Arkadaşlar maalesef testi sonlandıramadım bir gün içinde şarjı bitirmeyi planlıyodum ama bugün yoğun kullanamadım sanırım telefonu ve sabah 12de çıkardığım şarjdan şuan gece 1 şarjım %70, yarın işe gitmem gerek böyle bırakmiyim şarjı, inşallah başka bi güne test :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafita95 -- 2 Kasım 2015; 3:50:22 >
  • Hayatımda kullandıgım en sorunsuz telefondur E5. Bundan sonra telefona odenecek en ust para 750 tl dir benim icin. Iyi ki note 4 u satip E5 almışım.

• Bugün teknosaya gittim telefonu incelemek için orda çalışan bayan. Malesef telefon üretimden kalktı stoklarda yok dedi. Şaka mı bu dedim içimden. Acaba böyle bir şey olabilir mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.