Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lollipop güncellemesini PC den yapma imkanımız var mı?

sadece telefondan yapılabiliyorsa wifi üzerindenmi yapalım? 700mb güncelleme varmış paketim 1gb zaten :D
  • Telefonu alalı 3. Ayım hiç bi sıkıntı yok yeni de lollipop 5.1.1. Geldi on numara tel tavsiye ederim kasma ile karşılaşmadım ve şarjı çok iyi gidiyor diyebilirim iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

lollipop güncellemesini PC den yapma imkanımız var mı?

sadece telefondan yapılabiliyorsa wifi üzerindenmi yapalım? 700mb güncelleme varmış paketim 1gb zaten :D

bence pc den smart switch programını kullanarak yap.
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    hocam smart switch üzerinden nasıl yapacağımız konusunda kısaca yüzeysel olarak anlatabilirmisiniz acaba :) smart switch'i hangi siteden indirmeliyim
  • 5.1.1 yükledim smart switch den . beğenmedim 4.4.4 e geri nasıl dönerim root yok telefonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

hocam smart switch üzerinden nasıl yapacağımız konusunda kısaca yüzeysel olarak anlatabilirmisiniz acaba :) smart switch'i hangi siteden indirmeliyim

Samsungun kensi sitesinde var. Eee telefonunuza uygun guncelleme geldi ise hemen uyarisi cikacak ekrana. Guncelleye tiklamaniz yetecektir. Benim telefina guncelleme daha gelmemisti. Sammobile sitesine girip orada suidi arabistan icin verilen 5.1.1 i indirdim. Odin programini da kurup o indirdigim 5.1.1 bu programla telefona yukledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkersen05

5.1.1 yükledim smart switch den . beğenmedim 4.4.4 e geri nasıl dönerim root yok telefonda

Sammobile dan 4.4.4 u indir. Odin programi ile o indirdigin versiyonu telefona yukleyebilirsin.

güncelleme geldi hocam mobil veriyi açtığımda direk uyarı geliyor :) tamam ozaman smart switch'i samsungun sitesinden indirip bi deneyeyim yardımınız için teşekkürler :)
    Kardeş bendede e5 var ve bende android sürümünü yükseltmek istiyorum da bunu nasıl yaparım ?
    Birde faydası oluyomu hıza felan. ...
  • Açık hava modlu guncelleme de geldi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p

Kardeş bendede e5 var ve bende android sürümünü yükseltmek istiyorum da bunu nasıl yaparım ?
    Birde faydası oluyomu hıza felan. ...

Ilk başta hizlanma oluyor ama ilerleyen zamanda ne olur bilinmez. Cunku android her zaman kullandikca yavasliyor. Ama bence 5.1.1 e yukseltmeye deger su an icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberk228

Açık hava modlu guncelleme de geldi mi ?

Bende yok su anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Bende yok su anda.

Valla en faydalı özellikti. 15 dk sonra kendiliğinden normale dönmesi çok iyi bir olaydı. Nasıl olur böyle bir şey anlamak zor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Bende yok su anda.

Valla en faydalı özellikti. 15 dk sonra kendiliğinden normale dönmesi çok iyi bir olaydı. Nasıl olur böyle bir şey anlamak zor.

O buton kimin fikri ise gercekten cok kullanisliydi ya. Ayni isi yapan birsey bulmamiz lazim.

2 sorum var bu işlemi yapmak telefonu garantiden cıkarır mı ?
    2.si de sammobile de türkiye için 4.4.4 bulamadım
  • Arkadaşlar güncellemeden sonra rehber açılmıyor lütfen yardım edin

• Tavsiyem sakin guncelleme yapmayin.. Beni telefondan soguttu resmen..Eski halini mumla ariyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkersen05

2 sorum var bu işlemi yapmak telefonu garantiden cıkarır mı ?
    2.si de sammobile de türkiye için 4.4.4 bulamadım

Garantiden cikarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

Tavsiyem sakin guncelleme yapmayin.. Beni telefondan soguttu resmen..Eski halini mumla ariyorum.

Bence çok güzel. Açık hava modu özelliği gitsede 10 numara. Şarjı bir tık az gidiyor minnack bir farkla. Ben ona rağmen 2 gün idare ettim :) resimleri de bir önceki sayfada koydum.

Neye göre kötü ??
  • Güncelleme mükemmel arkadaşlar konuşanlara bakmayın herkes yapsın, ben hala minimum 6 saat ekran süresi alıyorum telefon çok hızlı
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.