Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayberk228

quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

Tavsiyem sakin guncelleme yapmayin.. Beni telefondan soguttu resmen..Eski halini mumla ariyorum.

Bence çok güzel. Açık hava modu özelliği gitsede 10 numara. Şarjı bir tık az gidiyor minnack bir farkla. Ben ona rağmen 2 gün idare ettim :) resimleri de bir önceki sayfada koydum.

Neye göre kötü ??

Desenize bir benim telefonda patladi.. Boom beach ce clash oynyan biri olarak oyunun yazilari donuk hal aldi. Herhangi bir uygulamayi acarken ekran siyah oluyor kirpiyor o dan sonra aciyor.. Ve guncellemeden sonrada fabrika ayarlarina bile dondurdum.. Ama bana denk gelen bunlr.. Hizlandi mi evet ama, sogudum telefondan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

Güncelleme mükemmel arkadaşlar konuşanlara bakmayın herkes yapsın, ben hala minimum 6 saat ekran süresi alıyorum telefon çok hızlı

Konusanlara bakmayin derken bile bos konusuyorsun.. Bende olan sorunlari yazdim Bence bos konusma

• Lollipoptan sonra tek pişmanlığım klavye hissiyatınin kötü olması. Özellikle whatsappda çok can sıkıyor
    4 güncelleme gelmiş olmasına rağmen hâlâ aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleh -- 7 Kasım 2015; 11:11:01 >
  • Terbiyeni bozma, kurmadan önce fabrika ayarlarına döndürmen gerekiyordu
    ben google klavye kullanıyorum klavye hissiyatında hiç bi problemim yok ama alakası var mı bilmiyorum
  • Şükürler olsun ne gps problemim, ne klavye problemim nede başka bir şey oldu. Çok memnunum.
  • sammobile de türkiye için 4.4.4 romu bulamadım geri dönmek istiyorum
  • 5.1.1 ile memnun olmayan arkadaşlar neden memnun değilsiniz acaba. Birlikte halledebiliriz.
  • Sizce bu saatten sonra bu telefonu bulabilir miyim?
    Vatan da teşhir ürünü var 900 tl onu mu alsam acaba diye düşünüyorum ama ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: belgins86

Sizce bu saatten sonra bu telefonu bulabilir miyim?
    Vatan da teşhir ürünü var 900 tl onu mu alsam acaba diye düşünüyorum ama ...

Bence buyuk marketlerde bulursun rahatlikla. Migros carefure gibi yerlere bir ugra. 800 e bulursun oralarda.

• Yürü be, öyle bi güncelleme verilmiş ki memnun olmamak için kurulum hatasi yapmak lazim ancak

• quote:

Yürü be, öyle bi güncelleme verilmiş ki memnun olmamak için kurulum hatasi yapmak lazim ancak

Memnun olmayan arkadaşları anlayamıyorum neden boyle sonuçlar alıyorlar ben çok memnunum note 3 ten bile stabil bende anlamadım onda3 gb ram bunda 1.5 ram demek iş ram da bitmiyor demekki.
  • Oyunlarda bir süre sonra oluşan dokunmatik sorununu çözebilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Yürü be, öyle bi güncelleme verilmiş ki memnun olmamak için kurulum hatasi yapmak lazim ancak

Memnun olmayan arkadaşları anlayamıyorum neden boyle sonuçlar alıyorlar ben çok memnunum note 3 ten bile stabil bende anlamadım onda3 gb ram bunda 1.5 ram demek iş ram da bitmiyor demekki.

Bende aynisini dusunuyorum. Note 4 ten daha stabil geldi bana.

• O sorunda çözülse zaten kusursuz olacak telefon gözümde İşin enteresan tarafi yurtdışı sitelerinde hiç bu sorundan yakınan yok.Bizim cihazlar mı böyle tek acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: meisida

O sorunda çözülse zaten kusursuz olacak telefon gözümde İşin enteresan tarafi yurtdışı sitelerinde hiç bu sorundan yakınan yok.Bizim cihazlar mı böyle tek acaba ?

Aslında çok büyük bir sorun değil ama bir süre sonra can sıkabiliyor

• Merhabalar
    Yeni güncelleme ile
    Neler geldi ve ne gibi iyileşmeler oldu
    Neler kalktı

Yeni ve önceki sürüm arasındaki fark nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meisida

O sorunda çözülse zaten kusursuz olacak telefon gözümde İşin enteresan tarafi yurtdışı sitelerinde hiç bu sorundan yakınan yok.Bizim cihazlar mı böyle tek acaba ?

Ben teknosadan aldım bendede sizlerin bahsettiği şekilde sorunlarla karşılaşmadım bilakis bu modelde samsung önyargılarımı fazlasıyla kırdı kanımca. Üstelik yeni güncelleme ile cihaz daha stabil bir hal aldı açık hava modu kalktı ama bana göre değişen birşey yok zaten ben manuel kullanıyordum. pil daha güzel cihaz daha performanslı bence tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

quote:

Orijinalden alıntı: SoNuAzKaEn

hocam smart switch üzerinden nasıl yapacağımız konusunda kısaca yüzeysel olarak anlatabilirmisiniz acaba :) smart switch'i hangi siteden indirmeliyim

Samsungun kensi sitesinde var. Eee telefonunuza uygun guncelleme geldi ise hemen uyarisi cikacak ekrana. Guncelleye tiklamaniz yetecektir. Benim telefina guncelleme daha gelmemisti. Sammobile sitesine girip orada suidi arabistan icin verilen 5.1.1 i indirdim. Odin programini da kurup o indirdigim 5.1.1 bu programla telefona yukledim.

Odinle atmak icin root gerekiyormu hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir söz verdigim lolipop pil performansı ekran goruntuleri bu gece geliyor

• Oyunlarda bende dediğiniz sorunları yaşamıyorum. Teknosa'dan aldım bende. Bazılarında anakart sorunu çıkmış. Nasıl oluyor anlamak güç. Bence ya telefon darbe alıyor ya da kullanımda bir anormallik yaşıyor kimileri.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.