Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: belgins86

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar aramalarım sonucunda teşhir ürünler dışında hiçbir yerde E5 bulamadım.
    J5 hakkında fikriniz var mı? Mecburiyetten başka modellere yönelmek durumundayım.

J5 onermiyorum, 850-899 TL aralıgında satılıyor ki o fiyata pahalı. Kasa kalitesi iyi değil, kalın çerçevelerle tasarımı begenmedim, 1.5gb ram - snapdragon 410 la ederinden fazla bir fiyata satılıyor.

799-899 TL fiyat aralıgında tavsiyelerim, bunları iyice arastırıp kafanıza yatanı alabilirsiniz.

- Sony M4 Aqua : 900 TL civarına bulunabiliyor. Listedeki snapdragon kullanan modeller tavsiye modeller arasında Snapdragon S615 ile en iyi işlemciye sahip. 2 Gb rami var .Dezavantajı 8GB dahili hafıza var ama android 6.0 sürümü guncelleme alacak
    ve bu güncellemeyle sd kartlaı telefon dahili hafıza olarak görebilecek.

- Asus Zenfone 2 Laser 5' : 799 TL fiyatı var, J5 ile aynı işlemciye yani Snapdragon 410 a sahip. Kasa yanlardan ortaya kalınlasıyo, bence tasarımı guzel, malzeme iyi. 2GB rami var. Kullanıslı bir arayuzune sahip modelde
    bir de kamera için laser odaklama sistemi mevcut. Boylelikle foto çekerken odaklama için beklemenize gerek kalmıyor. Android 5.0 la geliyor yakında 6.0 alacagı soyleniyor.

- Huawei Ascend G7 : Aynen bu da snapdragon 410 işlemciye sahip, ön ve arka kamera fiyatına göre gayet memnun edici. Güçlü bataryası ile sarj ömrü uzun, 5.5' ekran ve metal kasaya sahip, dün 5.1 lollipop güncelleme aldı.

Bunların dısında bir de mediatek işlemcili Lenovo P70 bulunuyor. 2gb ram ve Oldukça güçlü bir işlemcisi var. 4000 mah bataryası ile öne çıkıyor ama gözlemlerim batarya performansının yukarıdaki modellere göre çok çok da bir fark yaratmadıgını gosteriyor.
    Yuksek batarya yuzunden biraz kalın, ekranı ben oldukça begendim, kalitesi guzel, arayuzu de begendim, kamerası gun ışıgında fena değil ama gece karanlıkta kötü sonuclar veriyor. En buyuk avantajı işlemcisi, dezavantajı ise kamera kalitesi.

quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Bende bir tane ekleyeyim.
    Lenovo a7000. Eğer müzik dinlemekten keyif alıyorsan bunu bir değerlendir. İçerisinde ki DOLBY ATMOS ile müzik keyfini ileriye taşımışlar.

Peki Samsung olarak tavsiyeleriniz nedir? Elektronik konusundaki şanssızlığımdan dolayı garanti ağı geniş olan bir marka istediğim için Samsung'a yöneldim. Teknik servis evime 5 dakikalık mesafede ve herhangi bir sorunu çok hızlı çözüyorlarmış.
    Birde ben herhangi bir telefoncudan e5 bulsam ürünün sıfır ve sorunsuz olduğunu nasıl anlayabilirim? Bu konuda da fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Samsung olsun diyorsanız 50-100Tl daha verip 5.5' inch buyuk ekran sorun olmayacaksa Samsung Galaxy J5 değil de J7 tavsiye ederim. J5 de 8gb dahili hafıza varken J7 de 16gb hafıza var ve J7 nin exynos iyi bir işlemcisi var.
    J5 de kullanılan snapdragon 410 işlemciden çok daha güçlüdür. medimarkette su an 950 Tl kusur.

Ya da avea hattınız varsa avea bayilerinde 899 TL ye Samsung Galaxy Grand Max var , özellikleri hemen hemen E5 le aynı , sadece ekran 5' değil de 5.25'

1000 Tl' ye kadar çıkabilirim. E5'in inceliği ve tek elle çok rahat yazılabilme özelliğinden sonra 5,5 ınc elime alınca çok büyük geliyor bana. Gönlüm hala e5'ten yana :(
    J5'in çerçevesi o kadar kötü ki.. E5'i göre de çok kaba. Birazda bu yüzden içime sinmiyor.
    Çıkardığım sonuç; ürünü beğenmişsen çokta ucuzlamasını bekleme, git al..
    carrefoursa ' da buldum ama teşhir ürünü ve direk Samsung Garantili değilmiş. Fiyatı 830 tl.. Fiyatına göre iyi ama 2 aydır filan standdaymış.. Bu da sürekli şarjda olması demek..

O zaman Galaxy Grand Max e bakın özellikleri ve kasa tipi e5le aynı, cok cok az biraz daha buyuk, 5.2 inch.

Teşhir ve garantisiz E5 e 830 tl verilmez, onu alcagınıza Sony M4 aqua alın daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar aramalarım sonucunda teşhir ürünler dışında hiçbir yerde E5 bulamadım.
    J5 hakkında fikriniz var mı? Mecburiyetten başka modellere yönelmek durumundayım.

J5 onermiyorum, 850-899 TL aralıgında satılıyor ki o fiyata pahalı. Kasa kalitesi iyi değil, kalın çerçevelerle tasarımı begenmedim, 1.5gb ram - snapdragon 410 la ederinden fazla bir fiyata satılıyor.

799-899 TL fiyat aralıgında tavsiyelerim, bunları iyice arastırıp kafanıza yatanı alabilirsiniz.

- Sony M4 Aqua : 900 TL civarına bulunabiliyor. Listedeki snapdragon kullanan modeller tavsiye modeller arasında Snapdragon S615 ile en iyi işlemciye sahip. 2 Gb rami var .Dezavantajı 8GB dahili hafıza var ama android 6.0 sürümü guncelleme alacak
    ve bu güncellemeyle sd kartlaı telefon dahili hafıza olarak görebilecek.

- Asus Zenfone 2 Laser 5' : 799 TL fiyatı var, J5 ile aynı işlemciye yani Snapdragon 410 a sahip. Kasa yanlardan ortaya kalınlasıyo, bence tasarımı guzel, malzeme iyi. 2GB rami var. Kullanıslı bir arayuzune sahip modelde
    bir de kamera için laser odaklama sistemi mevcut. Boylelikle foto çekerken odaklama için beklemenize gerek kalmıyor. Android 5.0 la geliyor yakında 6.0 alacagı soyleniyor.

- Huawei Ascend G7 : Aynen bu da snapdragon 410 işlemciye sahip, ön ve arka kamera fiyatına göre gayet memnun edici. Güçlü bataryası ile sarj ömrü uzun, 5.5' ekran ve metal kasaya sahip, dün 5.1 lollipop güncelleme aldı.

Bunların dısında bir de mediatek işlemcili Lenovo P70 bulunuyor. 2gb ram ve Oldukça güçlü bir işlemcisi var. 4000 mah bataryası ile öne çıkıyor ama gözlemlerim batarya performansının yukarıdaki modellere göre çok çok da bir fark yaratmadıgını gosteriyor.
    Yuksek batarya yuzunden biraz kalın, ekranı ben oldukça begendim, kalitesi guzel, arayuzu de begendim, kamerası gun ışıgında fena değil ama gece karanlıkta kötü sonuclar veriyor. En buyuk avantajı işlemcisi, dezavantajı ise kamera kalitesi.

quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Bende bir tane ekleyeyim.
    Lenovo a7000. Eğer müzik dinlemekten keyif alıyorsan bunu bir değerlendir. İçerisinde ki DOLBY ATMOS ile müzik keyfini ileriye taşımışlar.

Peki Samsung olarak tavsiyeleriniz nedir? Elektronik konusundaki şanssızlığımdan dolayı garanti ağı geniş olan bir marka istediğim için Samsung'a yöneldim. Teknik servis evime 5 dakikalık mesafede ve herhangi bir sorunu çok hızlı çözüyorlarmış.
    Birde ben herhangi bir telefoncudan e5 bulsam ürünün sıfır ve sorunsuz olduğunu nasıl anlayabilirim? Bu konuda da fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

E5 fiyatına göre harika telefon. benim tavsiyem marketlere de bakın. migros, carefure gibi. Oyle yerler bu fiyatlarda telefon satmaya bayılırlar. Eşimin E5 i samsung un kendini mağazasından aldık. Benim E5 i carefure dan.

• quote:

Orijinalden alıntı: alescia

Arkadaşlar ya telefona selfıe çubuğu takarken yada elimle tutarken SD kartın olduğu yuvaya çok kuvvetli olmadan bastırınca ''SD kart beklenmedik şekilde çıkartıldı'' ve ardından ''SD kart hazırlanıyor'' uyarısı veriyor.
    Tek bende mi bu durum var yoksa olağan hali midir bu?

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    carrefoursa ' da buldum ama teşhir ürünü ve direk Samsung Garantili değilmiş. Fiyatı 830 tl.. Fiyatına göre iyi ama 2 aydır filan standdaymış.. Bu da sürekli şarjda olması demek..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ya telefona selfıe çubuğu takarken yada elimle tutarken SD kartın olduğu yuvaya çok kuvvetli olmadan bastırınca ''SD kart beklenmedik şekilde çıkartıldı'' ve ardından ''SD kart hazırlanıyor'' uyarısı veriyor.
    Tek bende mi bu durum var yoksa olağan hali midir bu?

Aynı durumdan bende muzdariptim ancak samsung hafıza kartı siparişi verdim önerilen samsung kullanmam gerektiği yönünde bakalım bir değişiklik olacakmı bende 64 gb lık micro sd kart mevcut.

• Kardeşim niye bu kadar zorluyosun alsana internetten ben internetten almıştım. Yaz google a galaxy e5 akakce
    edit: hepsiburada da 150 tl hediye çeki veriyo bak al lazım olan şeyler alırsın kendine ek olarak
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-e5-pm-telcepsame5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafita95 -- 13 Kasım 2015; 2:15:51 >
  • Normal telefoncularda da var ama illa teknosa,media markt gibi yerlerden alacak kafaya koymuş :)
  • hoparlörün sesini arttırmak için yapılabilecek bir şey var mı? sesli ortamlarda yetersiz kalıyor gibi
  • ayberk228 kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi biliyorum ama hiç normal telefoncudan almak aklıma gelmemişti.:D
    Kayserideyim, bizim esnaf biraz güvenmiyorum da o yüzden hiç düşünmedim bile, büyük mağazalara yönelmiştim.
    Ama sanırım bir e5'te benim olacak. :)
  • :) Yani. Adamların ellerinde var. Sıkıntı yapmayın. Fiyatta yardımcı bile olurlar.
  • Lolipopa geçtikten sonraki deşarj süresi kitkat a göre daha iyi ben cok memnun kaldım güncellemeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 15 Kasım 2015; 0:15:26 >

• Samsung büyük bir süpriz yapıp e serisine android 6.0 M güncellemesini de verecek galiba.
    Link vermek yasak mı bilmiyorum yasaksa uyarırsanız kaldırayım

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Samsung Android 6.0 Güncelleme Tarihleri - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/samsung-android-6-0-guncelleme-tarihleri-sizdirildi-65750

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lolipop sürümü için root çıktı arkadaşlar. Bir arkadaşta soruyordu. İletiyi bulamadım etıketleyemedim. Kullandığım program King root.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuarek7

Samsung büyük bir süpriz yapıp e serisine android 6.0 M güncellemesini de verecek galiba.

http://shiftdelete.net/samsung-android-6-0-guncelleme-tarihleri-sizdirildi-65750

E5 a5 A7 A8 tamam da
    E7 a3 ye filan vermezler güncellemeyi
    Daha lolipop gelmedi bunlara

• Kafan mı güzel kardeşim lolipop gelmeden marshmellow alamıyolar mı sanıyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

Kafan mı güzel kardeşim lolipop gelmeden marshmellow alamıyolar mı sanıyosun?

Senin kafan iyi anlaşılan
    Hangi telefona 1 onceki güncelleme gelmeden daha sonraki güncelleme geldi ?
    Seninki suna benziyor Jelly bean iken lolipop a geçmesi gibi
    Samsung güncelleme verirken telefonun ne kadar sattığına bakıyor dostum.
    sadece türkiyede e 5 260 bin adet satmış

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

Kafan mı güzel kardeşim lolipop gelmeden marshmellow alamıyolar mı sanıyosun?

Senin kafan iyi anlaşılan
    Hangi telefona 1 onceki güncelleme gelmeden daha sonraki güncelleme geldi ?
    Seninki suna benziyor Jelly bean iken lolipop a geçmesi gibi
    Samsung güncelleme verirken telefonun ne kadar sattığına bakıyor dostum.
    sadece türkiyede e 5 260 bin adet satmış

Geçmiş modellerde örnekleri var örneğin samsung bazı modellere 19 ekim 2011'de çıkan android 4.0 ice cream sandwich sürüm güncellemesini vermeyip sonradan 9 temmuz 2012'de çıkan 4.1 jelly bean sürümünü vermişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

quote:

Orijinalden alıntı: tuarek7

Samsung büyük bir süpriz yapıp e serisine android 6.0 M güncellemesini de verecek galiba.

E5 a5 A7 A8 tamam da
    E7 a3 ye filan vermezler güncellemeyi
    Daha lolipop gelmedi bunlara

A3 için 5.0.2 lolipop çoktan geldi, E7 içinde başka ülkelerde dağıtım başlamış yakında türkiye içinde 5.1.1 lolipop gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben gelmeden vermiş cevabını patlamışşın anlaşılan, hadi iyi geceler

• E5 için chroma rom uyumlu mu?Nasıl yüklerim?

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.