Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan e5 900tl (samsung garantili), A5 1000tl (paralel ithalat). A5 alınabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg_213

g3 paralelel ithalat 1150tl hocam :)

Şuan e5 900tl (samsung garantili), A5 1000tl (paralel ithalat). A5 alınabilir belki.

GittiGidiyor
    LG G3 D855 32GB CEP TELEFONU Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g3-d855-32gb-cep-telefonu-195755161

Burdan görmüştüm dün 100 tl chip parayla 982 tl geliyor 32 gb g3 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELLOMAYFİREND -- 18 Kasım 2015; 18:49:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowgun

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g3-d855-32gb-cep-telefonu-195755161

Baya baya iyiymiş. 982TL kaçırılmayacak bir fırsat.

• quote:

quote:

quote:

çatlamaycagını bilsem alcam da %100 ekran çatlayacak , kaçan olamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

quote:

Allah Allah? İlk defa duyuyorum :S 2 arkadaşımda var. ısınma sorunundan bahsediyorlar. Başka duymadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allah Allah? İlk defa duyuyorum :S 2 arkadaşımda var. ısınma sorunundan bahsediyorlar. Başka duymadım.

duymamanız şaşırtıcı, forumda yüzlerce magdur var hatta 30 sayfa baslıkları var

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU
    http://forum.donanimhaber.com/m_99165608/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

duymamanız şaşırtıcı, forumda yüzlerce magdur var hatta 30 sayfa baslıkları var

LG G3 Kasa Çatlağı Yüzünden Teknik Servise Gönderilen Telefonların ANA KONUSU
    http://forum.donanimhaber.com/m_99165608/tm.htm

vay anam vay. baya sıkıntılılar ya :)

• Ben bu e5 ten çok memnunum aslında bende x periac5 var ama e 5 i daha çok seviyorum bir defa kameraları güzel ısınma yok çok hızlı kasma yok şarjı muazzam 5.0 ile çok stabil çok sık ele oturuyor ve sorunsuz tam bir FP canavarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte öğle molasında telefonu kullanmak üzere kilidini açayım dedim ki telefonda tık yok.Kendi kendine kapandı sandım.Açmaya çalıştım açılmadı.Hiçbir tepki yok telefonda.Arkadaştan çaldırmasını istedim , telefon çalıyordu ama ekran hala kapalıydı.
    Anlayacağınız ses var , görüntü yok !
    Umudu kestim servise vermeye düşünüyordum ki 5-10 dk tekrar deneyim dedim, sonra tekrar güç tuşuna bastığımda ekran açıldı birden.Sonra açılmışken yeniden başlattım.Ondan sonra böyle bir şey olmadı bir daha.
    Fakat 4-5 gündür telefon sürekli güç tasarrufu modundaydı.Acaba bunla ilgisi olabilir mi diyeceğim ama olursa da çok saçma.
    5.1.1 güncellemesini yaptım telefona ama format atmadım.(Güncellemeden sonra kasma sorunu yok.Fakat eskiye oranla şarjı biraz daha çabuk tükeniyor.)
    Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu

• Ben cm 12.1 in linkini arıyorum hep surveyli veriyorlar zütler varsa verebilir misiniz

• UltimazeManny U kullanıcısına yanıt
    Olmadığı için bütün linkler öyle olabilir mi? Cihaz için official veya unofficial herhangi bir cm sürümü yok. Bu yüzden o tür sitelere itibar etmeyin, ayrıca cihaz kendi yazılımıyla da gayet stabil.
  • Selamlar herkese ,

Yahu S4 de nedir ? Hatta nasıl olur da E5 ile kıyaslarsınız ? İşlemcisi yeni nesil her türlü her konuda çok iyi S4 ten ve bir çok cihazdan.

Neyse , root çıktımı arkadaşlar , ben henüz bulamadım , buldugunuz takdirde paylaşır mısınız ?
  • Ya beyler e5 te cebimde istemeden tek elle kullanım moduna almışım
    Bu nasıl oluyordu ? Bi tus var mı ?

• Emre@06 kullanıcısına yanıt
    Youtube da videosu var

• Merhaba gps durumunuz nasıl açık alanlarda bağlantı problemi yok fakat evde oda içinde uydu bulamıyor başka bir e5 var aynı yerde daha fazla uydu görüyor alpha var 10 uydu buluyorsun e5 bulamıyor sizlerde durum nasıl kapalı ortamlarda gps modulunun zayıf olmasından kaynaklanan donanım yetersizliğimi yoksa telefonda sorun mu var servise veren arkadaşlarda gps sorunu nasıldı Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ARABOGA

Merhaba gps durumunuz nasıl açık alanlarda bağlantı problemi yok fakat evde oda içinde uydu bulamıyor başka bir e5 var aynı yerde daha fazla uydu görüyor alpha var 10 uydu buluyorsun e5 bulamıyor sizlerde durum nasıl kapalı ortamlarda gps modulunun zayıf olmasından kaynaklanan donanım yetersizliğimi yoksa telefonda sorun mu var servise veren arkadaşlarda gps sorunu nasıldı Teşekkürler

Bende öyle hiç bi sorun olmadı dostum
    Birazda şans işi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Orijinalden alıntı: alescia

quote:

Orijinalden alıntı: alescia

Arkadaşlar ya telefona selfıe çubuğu takarken yada elimle tutarken SD kartın olduğu yuvaya çok kuvvetli olmadan bastırınca ''SD kart beklenmedik şekilde çıkartıldı'' ve ardından ''SD kart hazırlanıyor'' uyarısı veriyor.
    Tek bende mi bu durum var yoksa olağan hali midir bu?

Aynı durumdan bende muzdariptim ancak samsung hafıza kartı siparişi verdim önerilen samsung kullanmam gerektiği yönünde bakalım bir değişiklik olacakmı bende 64 gb lık micro sd kart mevcut.

ne yaptınız durum değişti mi?
    çok şükür demekki telefonun kendisinde olan bir şey bu çok korkuyordum hata var diye

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

quote:

Orijinalden alıntı: M.ARABOGA

Merhaba gps durumunuz nasıl açık alanlarda bağlantı problemi yok fakat evde oda içinde uydu bulamıyor başka bir e5 var aynı yerde daha fazla uydu görüyor alpha var 10 uydu buluyorsun e5 bulamıyor sizlerde durum nasıl kapalı ortamlarda gps modulunun zayıf olmasından kaynaklanan donanım yetersizliğimi yoksa telefonda sorun mu var servise veren arkadaşlarda gps sorunu nasıldı Teşekkürler

Bende öyle hiç bi sorun olmadı dostum
    Birazda şans işi tabi

Gps test programını açıyorum 27 uydu goruntuluyor hemen sizde bu durum nasıl

• O mod baya kullanışlı. Eski haline getirmek için elinizi ekranın kenarından hızlıca ileri sürükleyip tekrar kenara sürükleyin. Bu işlemi tekrar yaparsanız tekrar küçülür. Ayrıca hangi kenardan yaparsanız o tarafa doğru küçülüyor. Zaten ayar ekranında hareketin nasıl olacağı gösteriliyor.

• UltimazeManny U kullanıcısına yanıt
    O videolar birçok cihaz icin var. O videolarda dikkat ettiyseniz Cm arayüzü gösterilir iken ya ortam cok karanlık bu yüzden cihaz seçilmiyor ya da ekran görüntüsü var. Gösterilen ekran görüntüleri farklı bir cihaza ait. Derseniz ki ayarlar kısmında E500F yazıyor, onu yapmak root varsa 10 saniyelik iş. Cihazın build.prop dosyasına erişiminiz olduğu sürece oraya istediğinizi yazarsınız.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.