Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Keljx

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg_213

quote:

2016 mart ayinda 6.0 bizede geliyor arkadaslar samsung onaylamis bizede guncellemeyi hayirli olsun herkese

Nerde gordun hocam haberi? Link var mi

http://m.teknolojioku.com/haber/android-60-marshmallow-gelecegi-onaylanmis-samsung-telefonlar-32118.html

Buyrun hocam en altta gorunuyor

Note 3 ve S4 "not approved" diyor :) hahaahhahaahaahhaha

şuan için cihaz mükemmel durumda. 6.0 gerek var mı bilemedim? Daha nasıl bir performans ve yazılım iyileştirmesi yapabilirler ki? Zaten ufak tefek hataları düzelteceklerse, o zaman minor update versinler. Hiç bozmasınlar bizim cihazları.

• Arkadaşlar google sesli navigasyon bende mi çalışmıyor genel bi sorunu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2016 mart ayinda 6.0 bizede geliyor arkadaslar samsung onaylamis bizede guncellemeyi hayirli olsun herkese

SM-E500H yazıyor anladığım kadarıyla e5'in çift hatlı duos modeline verecekler SM-E500F için marshmallow gelmeyebilir yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

SM-E500H yazıyor anladığım kadarıyla e5'in çift hatlı duos modeline verecekler SM-E500F için marshmallow gelmeyebilir yani.

Pek sanmiyorum sonucta ikiside ayni donanim her iki versiyonada gelicek diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberk228

quote:

Orijinalden alıntı: aotat

açık hava modu tekrar geldi mi tr ye

diğer sürümlere vs gelmiş mi hocam ?

rus room unda varmış
  • Ben bu saatten sonra Rus romu kullanmam beyler....
  • Anladım. Orijinalini gelir o vakit güncelleme ile.
  • Hala e5 laf eden arkadaşları anlamıyorum
    2. E5i de anneme aldım 1 ay önce çok memnunum
    Beyler bu arama kaydındaki mesajlar filan görünüyor
    Bunu düzeltmenin bu yolu var mı
    Tüm aramalar dedim oradaki seçeneklerden sayfayi kapatıp açınca yine tüm kayıtlar gözüküyor
    Yardımcı olacak var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biri Beni Vursun -- 27 Kasım 2015; 13:51:18 >
  • Bayağı bir bekledikten sonra ben de güncellemeyi kurdum. Bekleyişimin nedeni bazı arkadaşların şarj süresinden şikayetleriydi. Bakalım durum ben de ne olacak. Fabrika verilerimi de sıfırladım şuanlık iyi gibi duruyor.Görüntü çok güzel olmuş gerçekten orta segmentin üstünde bir telefon kullanıyormuş gibi :)
  • Arkadaşlar merhaba.

Uzun zamandır yazmıyordum buraya.

Telefonumu satmaya karar verdim. 4 ay falan oldu alalı. Kutusu faturası herşeyi var. Ekranda koruyucu var kırılmaz ve kılıfla kullandım sürekli. Beyaz renkte.
  • Dokunmatiğin arada algılamama , hassasiyetini kaybetme sorununu çözdüm sonunda artık dört dörtlük oldu telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: meisida

Dokunmatiğin arada algılamama , hassasiyetini kaybetme sorununu çözdüm sonunda artık dört dörtlük oldu telefon

Nasıl çözdünüz hocam?

• Bizim cihazların dokunmatikte tekleme problemi tamamen tsp ile alakalı *#2663#* yapınca eğer 32 bin küsürlü bir şeyse fw problemli oluyor (bu yeni sürüm).Geçenlerde bir mağazada e5 inceledim baktım dokunmatik yazılımı eski ve yavaş suruklerken cihaz takılmıyor hemen kernel surumune baktim ocak 20 sinden kalma eski bir 4.4.4 surumu.Sammobiledan Saudi Arabia (Ksa) kodu altindan bu romu buldum ve odinle yukledim ardindan *#2663#* dan update çekince versiyonum 20 bin kusurlu bir sey oldu ve ta da ! dokunmatik artik sorunsuz.2 gün kurcaladım tekleme yapsa yazmazdım ama emin olduğum için yazayım dedim foruma.

• Hocam saudi romunu atınca cihaz E500H oluyor garantide sorun çıkarmaz mı?

• meisida kullanıcısına yanıt
    Romun linki var mı ve herhangi bi 4.4.4 olur mu

• Bizim rom saudi arabic rom hocam yani siz e500hq cihaziniza bir Saudi Arabic (KSA) rom yuklerseniz ülke kodunuz degismez cunku bu rom bayagi bir ulkenin kodunu ihtiva ediyor, Türkiye dahil.Kesinlikle garanti disi cikma gibi bir durum yok.Çünkü Türkiye romu dediğiniz şey budur zaten.Cihazım şu an E500HQ ve güncellemeleride görüyor Bu durumun arastirmasini onceden yapip bizim cihazin rom isini cozmustum.Mesajlarım vardır bu konunun gerilerinde.
    Samsung info programını eğer indirirseniz google playden , programı açtığınızda model numarasının e500h olduğunu göreceksiniz.Bu bizim cihazın orjinalde e500h telefonu olduğunu söylüyor .

Şimdi ikinci sayfaya girerseniz orda da bu romun hangi ülke kodlarını barındırdığını görebilirsiniz .

Gördüğünüz üzere rom bayağı bir ülkenin romunu ihtiva ediyor ama bunların içinde örnek vermek gerekirse Rusya romu yok .Siz cihazınıza Rusya romu atarsanız cihazın kodu değişir TUR yazmaz çünkü Rusya romu TUR kodunu içermiyor , ama Saudi Arabic romu (yani şu an yüklü olan rom) TUR kodunu içerdiği gibi Orjinal Romumuz bu zaten.Umarım anlatabilmişimdir

@Burhann06

Link vereyimhttp://www.sammobile.com/firmwares/download/42117/E500HXXU1AOA6_E500HOJV1AOA2_KSA/

Cihazın şimdi ki sorunsuz fw'si .Bazı dokunmatik sorunu yaşamayan arkadaşlar sanırım bu fw'ye sahip .Kontrol etmek için *#2663#* yapıp en üstteki koda bakın.

Bu da romun E500HQ olduğunun kanıtıdır.
    ÖNEMLİ NOT : Romu lütfen dusuk sarjiniz varken kurun yuzde 5 yuzde 10 gibi cunku cihaz romu kurduktan sonra samsung yazisinda kaliyor ve recovery mode'a girmiyor.Batarya cikmadigindan telefonu kapatamiyorsunuz(ses kisma ve powera basinca anca reset atiyor o da cozum olmuyor recovery icin) ondan dolayi sarjin bitmesini beklemeniz gerek .Sarj bitince telefonu sarja takip tus kombinasyonuyla recovery mode'a girin.Ses acma +power ve home tusuna basarak recovery mode'a girince wipe cache temizlenmesi ve factory reset atin cihaziniz acilacaktir yeni romuyla.Cihaz acilinca *#2663#* yapıp TSP fw update(General) yapın ve eski sorunsuz dokunmatik yazılımının keyfini çıkarın.

UYARI : Bu işlem risklidir , Odin programı tecrübesi olmayanlar ve yazdıklarımı karışık bulanlar lütfen iyi düşünün öyle yapın ,özel mesajda atabilirsiniz yardımcı olurum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meisida -- 29 Kasım 2015; 13:55:35 >

• Hocam elinize sağlık çok iyi anlatmışsınız peki bu romu yükleyip tsp update yaptıktan sonra lollipopa geçince tsp değişmeyecek mi?

• Demin bir programda dokunmatik yine atlamalar yapmaya basladi problem gecmemis .Onca program oyun denedim sorun yoktu ama bu programda maalesef hata tekrarladi.Sadece tek duzelttigi sey yavas kaydirirken atlama yapmiyor bu fw ile onun haricinde hassasiyeti yitirme problemi maalesef devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meisida -- 29 Kasım 2015; 15:47:42 >
  • Hadi ya Tamda deniyecektim yapmayı Başka bir çözümü olmalı araştırmaya devam etmek lazım

• chromde da takılmalar oluyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.