Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meisida

Demin bir programda dokunmatik yine atlamalar yapmaya basladi problem gecmemis .Onca program oyun denedim sorun yoktu ama bu programda maalesef hata tekrarladi.Sadece tek duzelttigi sey yavas kaydirirken atlama yapmiyor bu fw ile onun haricinde hassasiyeti yitirme problemi maalesef devam ediyor

Telefonum bu sorundan dolayı garantiye verdim.samsung merkezden soru açılıp cvp beklendi. Bir hafta gibi bir zaman sonra ekran değişimi yapıldı ve şu an sorun yok. Bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhrylmz34

quote:

Demin bir programda dokunmatik yine atlamalar yapmaya basladi problem gecmemis .Onca program oyun denedim sorun yoktu ama bu programda maalesef hata tekrarladi.Sadece tek duzelttigi sey yavas kaydirirken atlama yapmiyor bu fw ile onun haricinde hassasiyeti yitirme problemi maalesef devam ediyor

Telefonum bu sorundan dolayı garantiye verdim.samsung merkezden soru açılıp cvp beklendi. Bir hafta gibi bir zaman sonra ekran değişimi yapıldı ve şu an sorun yok. Bilginiz olsun.

Hocam sorunu garantiye nasıl izah ettiniz?

• Evet hocam izahını nasıl yaptınız ? bende veririm garantiye değiştiriyorlarsa ekranı.

@unpop
    Hocam chromeda 2 gun deneyimlemem sonucu takılmalar olmadı , chrome duzgun calisiyor diyebilirim.

• Ekran koruyucu tavsiye edicek var mi parmak izi tutmasin

• Bu telefon için cloworkmod var mıdır ? internette bayağı araştırdım bulamadım da. Cyanogenmod 12 çıkmış onu yükliycem
  • Oyun oynarken özellikle bir taraf basmıyor dedim. Bir hafta falan sonra ekran değişimi oldu

• Rusya romu kullananlar yeni güncelleme gelmiş 2 3 gün sonra ota üzerinden dağıtılır bekleyemem derseniz benim gibi sammobile dan indirmeye başlayın ya da kies üzerinde :))
  • Rusya romuna sürekli de güncelleme geliyor. Bundan önce gelen ile açık hava modu falan gelmişti sanırım. Bu sürümde yenilikler var mı?
    Ve sarj olayı sizce nasıl?

Bizim Romda tık yok olmadı rus romuna geçeriz

• Hocam Merhaba,

Gördüğüm kadarı ile baya bir ilgilenip araştırmalar yapıyorsunuz :) şöyle bir sorunum var bilmiyorum diğer arkadaşlarda da var mı ? aynı sorun hatta boom beach oynayan var mı ? sorun şöyle ki kit kat da iken oyun görüntüsünde hiçbir bulanıklık yoktu ve gayet güzel netti fakat lollipop a geçtikten sonra oyun görüntüsünde kamerayı geriye doğru çektiğim yani haritayı büyüttüğüm zaman yazılar bulanıklaşıyor. Ama yakınlaştırdığımda net görünüyor. Dün gece birşey farkettim cihazı yeniden başlattıım ve oyuna girdim birşey dikkatimi çekti oyun görüntüsü süperdi yazılar ince ve net görünüyordu tam sevindim derken çıkıp bir daha girdim bakalım sorun düzelmişmi diye maalesef görüntü bulanıklığı devam ediyor. Konu hakkında bilginiz var ise eğer yardımcı olur musunuz ? olmadı geri kit kat a geçeceğim. Lollipopta geç şarj oluyor farkettiğim kadarı ile birde.

Sağlıcakla kalın :)

• Galaxy A serisi 2016 olarak yenilenmiş bakalım E seriside yenilenecek mi.

• quote:

Aşağıdaki durum için sizin de fikrinizi almak istedim. Bilginiz var ise yardımcı olursanız sevinirim :)

Hocam Merhaba,

Gördüğüm kadarı ile baya bir ilgilenip araştırmalar yapıyorsunuz :) şöyle bir sorunum var bilmiyorum diğer arkadaşlarda da var mı ? aynı sorun hatta boom beach oynayan var mı ? sorun şöyle ki kit kat da iken oyun görüntüsünde hiçbir bulanıklık yoktu ve gayet güzel netti fakat lollipop a geçtikten sonra oyun görüntüsünde kamerayı geriye doğru çektiğim yani haritayı büyüttüğüm zaman yazılar bulanıklaşıyor. Ama yakınlaştırdığımda net görünüyor. Dün gece birşey farkettim cihazı yeniden başlattıım ve oyuna girdim birşey dikkatimi çekti oyun görüntüsü süperdi yazılar ince ve net görünüyordu tam sevindim derken çıkıp bir daha girdim bakalım sorun düzelmişmi diye maalesef görüntü bulanıklığı devam ediyor. Konu hakkında bilginiz var ise eğer yardımcı olur musunuz ? olmadı geri kit kat a geçeceğim. Lollipopta geç şarj oluyor farkettiğim kadarı ile birde.

Sağlıcakla kalın :)

• Şuan hala kit kat 4.4.4 kullanıyorum guncellemekde istemiyorum böyle iyi lolipop yukleyen arkadaslarda artilari ile eksikerini yazarlarsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Vatan55 -- 3 Aralık 2015; 14:04:52 >
  • By_Vatan55 B kullanıcısına yanıt
    uzun yıllar ios kullanmış ve ilk kez android kullanan biri olarak lollipop update sonrası cihazın hızlanması ve daha da stabil olması beni çok şaşırttı kesinlikle tavsiye ederim

her yeni ios sürümünde biraz görsellik katalım derken kasılmalara donmalara illallah diyordum, her yeni ios da bir üst seriye cihaza geçmeye mecbur bırakan bir zihniyet..

olumsuz olarak ben henüz bir eksi yanını göremedim,
    açık hava modu özelliği siliniyor sadece, o da beni rahatsız etmedi çünkü full parlaklıkta eskisine oranla daha net geldi bana, hiç ihtiyaç duymadım yani eksikliğini aramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 3 Aralık 2015; 15:53:21 >
  • oddoTR kullanıcısına yanıt
    Lollipop surumunden kaynakli o hatadan baska renklerin karismasi olayi var bide basiniza geldi mi bilmiyorum ama benim ve bir arkadasimin e5 inde telefonu kilit ekranindan uyandirinca renklerin tuhaflastigini farkettik maviler mor filandi yani ( çok nadiren yapiyor 2 kere basima geldi lollipop kullanirken).Kilit ekranina alip geri acinca duzeldi yani bu da bir hata ve duzeltilmedi .Sanirim sizinki de bu tarz duzeltilmeyen bir olay yeni guncelleme beklemekten yahut kitkata donmekten baska care yok gibi gorunuyor simdilik.Ek olarak kitkatta bariz sarjim daha iyi gidiyor benim onuda ekleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meisida -- 3 Aralık 2015; 18:03:48 >
  • Hocam gelen son güncellemede gözle görülür yenilik yok sadece smart manager biraz geliştirilmiş. Batarya performansi ise bütün lollipoplar gibi pek takmiyorum lollipoptan sonra

• meisida kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. 2 3 haftada bi yapıyor biri görmesin diye kitleyip tekrar açıyorum hemen :))

• meisida kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum açıklamaların için bahsettiğin renk karışması benimde başıma geldi 1 kere :) onuda aynı yerde çalıştığım bir abim var o söyledi onda sıklıkla yapıyordu sonra tekrardan pc den yükleme yapınca biraz daha iyi oldu. bu arada kies ten tekrardan geri yükleme yapılmıyor mu ? tekrardan kitkat a geçmek için bir arkadaşın cihazı vardı s4 mini ona yazılım atalım dedik tekrardan ve kiesi indirdik orada seçenek olarak diğer eski android sürümleride çıktı ve biz aynı sürümü yani kitkatı seçerek indirme işlemini yaptık ve güncelledik. Benim cihaz şuan pc ye bağlı kies açık ama bir türlü o ekrana erişemedim anlamadım gitti. Bu arada şarj olayı kitkatta daha iyiydi dediğiniz gibi birde lollipop ta geç şarj oluyor. çok garip sürüm yenilendikçe iyiye gitmesi gerek mantıken ama bunların ki hep .oka sarıyor :)
  • @oddoTR
    Bildiğim kadarıyla cihaza sadece güncel son sürüm yüklenebiliyor. Sürüm seçme şansı vermiyor.

@meisida
    Kitkatta şarj açık ve net şekilde daha iyiydi bazı arkadaşlar inatla kabul etmese de

@Burhann06
    Sizde smart manager de var doğru. En kısa zamanda yükleyip bir deneyeyim zaten Kitkata geçme düşüncem vardı onda önce bi deneme olsun

Bu arada renk karışım olayı da hiç yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadoreyiz -- 3 Aralık 2015; 22:08:42 >
  • Yeni a5 umarim 1500 den daha yukari bir fiyatta gelmezde ona gecerim

• Dediğiniz gibi eski sürüme geçilememekte. Ama anlamadığım arkadaşın telefonuna tekrardan yazılım yüklemek istediğimizde eski sürümleri de seçme imkanı sunmuştu. Emin olmak için samsung supporta yazdım bütün bu olanları onlarda eski sürüme geçilemediğini belirtti ve diğer yöntemler ile geçen kullanıcıların cihazlarının ise garanti dışı kalacağını belirtti. Bende yaşamış olduğum tüm sorunları anlattım ve geri bildirimde bulunmalarını istedim.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.