Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oddoTR

Dediğiniz gibi eski sürüme geçilememekte. Ama anlamadığım arkadaşın telefonuna tekrardan yazılım yüklemek istediğimizde eski sürümleri de seçme imkanı sunmuştu. Emin olmak için samsung supporta yazdım bütün bu olanları onlarda eski sürüme geçilemediğini belirtti ve diğer yöntemler ile geçen kullanıcıların cihazlarının ise garanti dışı kalacağını belirtti. Bende yaşamış olduğum tüm sorunları anlattım ve geri bildirimde bulunmalarını istedim.
    Arkadaşlar benim tavsiyem kitkatta kalmanızdan yana olacaktır. Bu hataların giderildiğine dair güncellemeler çıktığı takdirde geçin derim ben bir anlık heves ile geçtim hata yapmışım. Çünkü bazı arkadaşların yorumları tatmin edici geldi. Respect

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oddoTR -- 4 Aralık 2015; 10:02:20 >
  • quote:

Arkadaşlar benim tavsiyem kitkatta kalmanızdan yana olacaktır. Bu hataların giderildiğine dair güncellemeler çıktığı takdirde geçin derim ben bir anlık heves ile geçtim hata yapmışım. Çünkü bazı arkadaşların yorumları tatmin edici geldi. Respect

Ben çok memnunum hocam hatta 4.4 sürümünden daha iyi 5.1.1. Sizi böyle düşündüren sebepler ne merak ettim. Acaba cihazlar arasında bazı farklar mı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Çok geç şarj olmakta ve kitkat a göre biraz daha çabuk bitmekte. Bazı oyunlarda görüntüde bulanıklaşmalar yaşamaktayım ve bir diğer sorun ise raslantısal da olsa ekrandaki renklerin birbirine girmesi. Telefonu sürekli kullanan biri değilim belki başka sorunlarda mevcuttur ve farketmemişimdir. kitkatta iken bu tip sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım. Memnun olmanız gayet güzel bir durum umarım ileride sorun yaşamazsınız ben sadece görüşlerimi bildirdim diğer kullanıcı arkadaşların bu tip durumları göz ardı etmeyip okumaları gerektiğini düşünmekteyim. :)
  • quote:

Çok geç şarj olmakta ve kitkat a göre biraz daha çabuk bitmekte. Bazı oyunlarda görüntüde bulanıklaşmalar yaşamaktayım ve bir diğer sorun ise raslantısal da olsa ekrandaki renklerin birbirine girmesi. Telefonu sürekli kullanan biri değilim belki başka sorunlarda mevcuttur ve farketmemişimdir. kitkatta iken bu tip sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım. Memnun olmanız gayet güzel bir durum umarım ileride sorun yaşamazsınız ben sadece görüşlerimi bildirdim diğer kullanıcı arkadaşların bu tip durumları göz ardı etmeyip okumaları gerektiğini düşünmekteyim. :)

Hocam gayet güzel yazmışsınız, bilgilendirici bir mesaj ben sadece şaşırdım ve merak ettim. Aynı cihazlarda farklı sonuçlar vermesi garip geldi.

Umarım en kısa zamanda sorunlarınızı çözecek bir güncelleme gelir

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Şarj olayı çok net ya pil daha çabuk bitiyor. Başka problem yok ama ek bir saat ekran süresi benim için önemli. Sonucta Kitkatta iyi ben için değişen sadece görsellik oldu sadece. O yüzden eskiye döneceğim

• Sizden bir ricam olacak ama

*#9900# koduyla system dump menüye girip

LOW BATTERY DUMP on mu off mu ??

Söyleyebilecek birisi var mı acaba ?
    Ufaklık oynamış sanırım da
    Şimdiden sağ olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadoreyiz -- 4 Aralık 2015; 16:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

Sizden bir ricam olacak ama

*#9900# koduyla system dump menüye girip

LOW BATTERY DUMP on mu off mu ??

Söyleyebilecek birisi var mı acaba ?
    Ufaklık oynamış sanırım da
    Şimdiden sağ olun

Off hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

Şarj olayı çok net ya pil daha çabuk bitiyor. Başka problem yok ama ek bir saat ekran süresi benim için önemli. Sonucta Kitkatta iyi ben için değişen sadece görsellik oldu sadece. O yüzden eskiye döneceğim

Anladım bende pek böyle olumsuzluklar olmadığı için merak edip sordum umarım en kısa zamanda düzeltilir hocam

• oddoTR kullanıcısına yanıt
    Kitkata kies ile gecis olmuyor hocam yani direkt yeni romu goruyor dediginiz tarzda eski android surume gec butonuda gormedim :) odin ile saudi arabia (ksa ) romu atarsaniz kitkata donebilirsiniz.Merak etmeyin turkiye romu oluyor yine.Ulke kodu degismiyor .Size tavsiyem odin ile rom atacaksaniz sarjiniz dusukken rom atin (telefon acilinca samsung yazisinda kaliyor cunku ve batarya cikmadigindan telefon kapanmiyor .Sarjinizin bitmesini bekleyince sorunsuz recovery mode'a giriliyor) wipe cache data reset cekersiniz cihaziniz kitkat olarak acilir.

• meisida kullanıcısına yanıt
    Keljx kullanıcısına yanıt
    @Keljx

Teşekkür ederim ..

@meisida

Ya bizim rom aod1 falan değil miydi kitkatta.
    O roma bakınca farklı sanki.
    Bir de neden takılıp kalıyor ki diğer romlarda yoktu böyle bir olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadoreyiz -- 4 Aralık 2015; 17:18:27 >
    Hocam o her seferinde oluyor sonuçta baştan bi işletim sistemi kuruyoruz 15 kere falan atmisimdir şimdiye kadar, hiç bir dnma olmadı 5 dakika sonra açılıyor otomatik olarak
    Donma olursa da ses kısma ve güç tuşuna 15 20 saniye civarinda basinca restart atar her nerde olursa olsun o arada recovery e girersiniz

Ama odin den her rom atmadan ònce recovery den resetimi atarım sonra hemen odin mode a geçer romu atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleh -- 4 Aralık 2015; 18:32:17 >
  • Hocam dogrusu oyle olmasi lazimdi ama bu son odin ile rom atarken maalesef oyle olmadi tus kombinasyonu ile telefon recovery mode'a girmedigi gibi kapanmadida ( her turlu tus kombinasyonunu denedim ) sarjimda yuksekti yuzde 70 civari mecbur bekledim samsung yazisinda yaklasik 5 6 saat kaldi sonra cihaz kapandi ardindan sarja takip tus kombinasyonu yapinca recovery ve download mode'a erisebiliyordum.Tabi cihazin bataryasi ciksaydi o kadar beklememe gerek kalmayacakti.Her seferde bu durum olacak diye bir kaide yok ama boyle bir durumda ne yapilacagini anlatmak istedim sadece.

• buyrun saudi arabia TUR csv li romun linkihttp://www.sammobile.com/firmwares/download/49375/E500HXXU1AOD1_E500HOJV1AOD2_KSA/
    aod1 hocam buda zaten sorun yok ;) o recovery mode'a girmeme samsung yazisinda kalma olayi her seferinde olmuyor yani benim basima ilk defa geldi ve cins bir durum sizde karsilasirsaniz panik yapmayin cozumu sarjin bitisini beklemek diye anlattim

• quote:

Orijinalden alıntı: meisida

Bizim rom saudi arabic rom hocam yani siz e500hq cihaziniza bir Saudi Arabic (KSA) rom yuklerseniz ülke kodunuz degismez cunku bu rom bayagi bir ulkenin kodunu ihtiva ediyor, Türkiye dahil.Kesinlikle garanti disi cikma gibi bir durum yok.Çünkü Türkiye romu dediğiniz şey budur zaten.Cihazım şu an E500HQ ve güncellemeleride görüyor Bu durumun arastirmasini onceden yapip bizim cihazin rom isini cozmustum.Mesajlarım vardır bu konunun gerilerinde.
    Samsung info programını eğer indirirseniz google playden , programı açtığınızda model numarasının e500h olduğunu göreceksiniz.Bu bizim cihazın orjinalde e500h telefonu olduğunu söylüyor .
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

Şimdi ikinci sayfaya girerseniz orda da bu romun hangi ülke kodlarını barındırdığını görebilirsiniz .

Gördüğünüz üzere rom bayağı bir ülkenin romunu ihtiva ediyor ama bunların içinde örnek vermek gerekirse Rusya romu yok .Siz cihazınıza Rusya romu atarsanız cihazın kodu değişir TUR yazmaz çünkü Rusya romu TUR kodunu içermiyor , ama Saudi Arabic romu (yani şu an yüklü olan rom) TUR kodunu içerdiği gibi Orjinal Romumuz bu zaten.Umarım anlatabilmişimdir

@Burhann06

Link vereyimhttp://www.sammobile.com/firmwares/download/42117/E500HXXU1AOA6_E500HOJV1AOA2_KSA/

Cihazın şimdi ki sorunsuz fw'si .Bazı dokunmatik sorunu yaşamayan arkadaşlar sanırım bu fw'ye sahip .Kontrol etmek için *#2663#* yapıp en üstteki koda bakın.

Bu da romun E500HQ olduğunun kanıtıdır.
    ÖNEMLİ NOT : Romu lütfen dusuk sarjiniz varken kurun yuzde 5 yuzde 10 gibi cunku cihaz romu kurduktan sonra samsung yazisinda kaliyor ve recovery mode'a girmiyor.Batarya cikmadigindan telefonu kapatamiyorsunuz(ses kisma ve powera basinca anca reset atiyor o da cozum olmuyor recovery icin) ondan dolayi sarjin bitmesini beklemeniz gerek .Sarj bitince telefonu sarja takip tus kombinasyonuyla recovery mode'a girin.Ses acma +power ve home tusuna basarak recovery mode'a girince wipe cache temizlenmesi ve factory reset atin cihaziniz acilacaktir yeni romuyla.Cihaz acilinca *#2663#* yapıp TSP fw update(General) yapın ve eski sorunsuz dokunmatik yazılımının keyfini çıkarın.

UYARI : Bu işlem risklidir , Odin programı tecrübesi olmayanlar ve yazdıklarımı karışık bulanlar lütfen iyi düşünün öyle yapın ,özel mesajda atabilirsiniz yardımcı olurum .

Hocam burada paylaştığınız link bu :
    http://www.sammobile.com/firmwares/download/42117/E500HXXU1AOA6_E500HOJV1AOA2_KSA/

Aoa6 yani

• Daha eski bir turkiye kitkat surumu hocam o ondan dolayi :) kernel surumu ocak ayina ait onun.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Şuan için seçimim beklemekten yana olacak. Umarım en kısa zamanda güncelleme gelir bütün bu sorunlar ortadan kalkar.

• quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Şuan için seçimim beklemekten yana olacak. Umarım en kısa zamanda güncelleme gelir bütün bu sorunlar ortadan kalkar.
    Samsung adam olmadı değil , genel olarak baktığımızda en az sorunlu lollipopu biz aldık diyebilirim.Diğer cihazlar cidden şarj ve stabilite konusunda çok çektiler güncellemelerden ama bizde pek öyle bir durum olmadı.Umarım dediğiniz gibi gelecek güncellemeler daha iyi olur.
  • Arkadaslar güncellemeden sonra rehberi güncelleme evresi bır türlü bitmek bilmiyor . böyle bır hatayla daha önce karşılaşan bıri var mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skatterbireyin -- 5 Aralık 2015; 12:22:51 >
  • Hocam Rus romuna güncelleme gelmiş ya deneme fırsatın oldu mu?

Kitkata göre şarj bir tık az gidiyor diyoruz bize lolipop geldi daha da güncelleme almadık. Rus romuna lolipop üstüne 2 tane daha geldi.
    Daha iyi bir şarj performansı olabilir mi acaba

• Rusya romunun son versiyonunu denemedim lakin lollipopa hangi guncelleme gelirse gelsin kitkat kadar bataryasi iyi gidecegini sanmıyorum.Çünkü genel olarak sorunlu bir android surumu Lollipop.Android 6 yahut yeni versiyon lollipop gelmezse bize kitkatta kalmaya devam edecegim sarj ve performans bakimindan daha memnunum cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meisida -- 5 Aralık 2015; 16:16:44 >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.