Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6-0 günceleme telefonu altüst edebilir ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberk228

6-0 günceleme telefonu altüst edebilir ama :D

Kesinlikle stabil çalışan bir telefona cuk oturur.

E5 için chroma rom uyumlu mu?Nasıl yüklerim?

Nexus 7 için yapılmış bir çalışma bizim telefonlar için kullanılmaz.
  • Peki material design ui içeren bir rom var mı e5 e yükleyebileceğimiz?son güncellene gekse de rootlasam diye bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock AOSP rom arıyorum yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan samsung su telefona ver 6.0 baska bir sey istemiyorum 2 sene omur bicmistim bu tele 6.0 verirse 4 sene kullanirim herseyi ile bana yetiyor bu telefon insallah verirde guzel olur bizim icinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 varken boyle telefonlara 6.0 veriyorlar where is the adalet?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowgun

S4 varken boyle telefonlara 6.0 veriyorlar where is the adalet?

Bu telefonun nesi var 6.0 güncellemesini hak etmeyecek?

• quote:

Modası geçmeyen telefon diye illet ettiniz. alın size samsung çoktan vazgeçti s4 lerden. 5.1.1 ile 6.0 ile forever e 5
  • Samsung sınırlı sayıda çıkarttığı bu telefonla harikalar yarattı gerçekten, akıcılığı notelarda bile yok,şarjı benzersiz, guncelleme ancak bu kadar temiz ve sorunsuz olabilirdi bir de üstüne 6 veriyorlar, tasarım zaten elit bi görüntüde, deneyenin kıskanmaması zor bi telefon

• quote:

:) Yani. Adamların ellerinde var. Sıkıntı yapmayın. Fiyatta yardımcı bile olurlar.

Onlarda işini biliyorlar. 900 tlden 1 tl aşağı inmiyorlar en önemlisi Samsung Türkiye garantili ürün olduğunu söylüyorlar ama bu ayrımı nasıl yapabilirim bu konuda Samsung'u arayıp bilgi alacağım sonrada artık bir dk durmam heralde. Ah şu j5 biraz daha ince ve yorumlarda e5 gibi olsa beklemzdim ama riske atmaya pek niyetim yok. Çünkü ilk dokunmatik telefonum olacak ve 5-6 yıl kullanmayı istiyorum. O yüzden E5 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Modası geçmeyen telefon diye illet ettiniz. alın size samsung çoktan vazgeçti s4 lerden. 5.1.1 ile 6.0 ile forever e 5

Merak etme yakinda e5 inde yakinda pimini cekerler 6.0 alirsa ki kesin degil son guncellemesi olur cunku herkes biliyor samsugun orta seviyeye üvey evlat muamelesi yaptigini S ve note serisine guncelleme olarak oncelik veriyor.Benim yakindigim hemen 2 sene gecince destegi kesip yeni cikan modellere devam etmeleri

• Mesela note 3 ve s4 bence 6.0 almali en azinda 5.1 almali

• quote:

Orijinalden alıntı: belgins86

quote:

:) Yani. Adamların ellerinde var. Sıkıntı yapmayın. Fiyatta yardımcı bile olurlar.

Onlarda işini biliyorlar. 900 tlden 1 tl aşağı inmiyorlar en önemlisi Samsung Türkiye garantili ürün olduğunu söylüyorlar ama bu ayrımı nasıl yapabilirim bu konuda Samsung'u arayıp bilgi alacağım sonrada artık bir dk durmam heralde. Ah şu j5 biraz daha ince ve yorumlarda e5 gibi olsa beklemzdim ama riske atmaya pek niyetim yok. Çünkü ilk dokunmatik telefonum olacak ve 5-6 yıl kullanmayı istiyorum. O yüzden E5 :)

Hmmm. İlk telefon olacaksa en mantıklısı bence e5. Ben j5'i gördüm inceledim. Kesinlikle bir e5 değil. Belki oda üzmez ama e5 hem hafıza olarak, hem görüntü olarak daha şık. Telefoncudan 900 tlye bulduysan kaçırma. En azındnan kırılmaz ekran ve koruyucu kılıf hediye eder.(40-50 tl arası karın olur) Bizim burada öyle yapıyorlar, hediye veriyorlar dediğim şeyleri. İnş gönlünüzce olsun. Samsung garantilidir çünkü kutudan çıkartıyor ve ime numarasını vs herşeyini faturaya yazıyor. Kuşkunuz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberk228 -- 16 Kasım 2015; 23:49:53 >

• şuan 900 tl ama bir zamanlar 800 TL idi. hatta puanla falan 750tl ye alanlar oldu. f/p olarak s4 ten iyi olduğu aşikar bence. tek pişmanlığım beyaz almamak oldu. Bence en büyük problemleri, bi çok kişide (bende dahil) gps problemi var. ikincisi, 2 parmak dokunmatik sorunu var. İlkinin çözümü telefonu servise vermek olsa da, ikincinin çözümü yazılımsal.

Diğer bütün sıkıntılar ufak şeyler. Bahsetmeye değmez. 800TL lik bir telefon için tek kelimeyle mükemmel. Hele ki 5.1.1 gelmiş olması... Lolipopla gelen performans artışı ve düşük ram kullanımı da cabası.

2 günden az şarjının gittiğini görmedim daha. Samsungun telefonu piyasadan çekmesi ve yerine tırt J serisini getirmesi zaten telefonun ne kadar tuttuğunun bi kanıtı.

900TL ye alınır mı bilmem. Garantiyi umursamayan arkadaşlar 1000TL ye A5, 1150TLye G3 32GB alabilirler.

Nazar değmesin, bütün sayfaları okumuş herkes de bilir ki bu telefon bir harika dostum. Bir de marsmallow gelirse tadından yenmez. 4 sene gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg_213 -- 17 Kasım 2015; 16:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg_213

şuan 900 tl ama bir zamanlar 800 TL idi. hatta puanla falan 750tl ye alanlar oldu. f/p olarak s4 ten iyi olduğu aşikar bence. tek pişmanlığım beyaz almamak oldu. Bence en büyük problemleri, bi çok kişide (bende dahil) gps problemi var. ikincisi, 2 parmak dokunmatik sorunu var. İlkinin çözümü telefonu servise vermek olsa da, ikincinin çözümü yazılımsal.

Diğer bütün sıkıntılar ufak şeyler. Bahsetmeye değmez. 800TL lik bir telefon için tek kelimeyle mükemmel. Hele ki 5.1.1 gelmiş olması... Lolipopla gelen performans artışı ve düşük ram kullanımı da cabası.

2 günden az şarjının gittiğini görmedim daha. Samsungun telefonu piyasadan çekmesi ve yerine tırt J serisini getirmesi zaten telefonun ne kadar tuttuğunun bi kanıtı.

900TL ye alınır mı bilmem. Garantiyi umursamayan arkadaşlar 1000TL ye A5, 1150TLye G3 32GB alabilirler.

Nazar değmesin, bütün sayfaları okumuş herkes de bilir ki bu telefon bir harika dostum. Bir de marsmallow gelirse tadından yenmez. 4 sene gider.

S4 ile bu cihaz ayni klasmanda degiller bu cihazda tırt snapdragon 410 var ve diger butun ozellikleriyle s4 ten dusuk bir model

• Hocam sizin dikkate almadığınız nokta şu. Fiyat-performans ilişkisi. S4 "eski" bir cihaz. Güncelleme almayacak. Bu ek büyük dezavantajı. İkinci en önemli husus şu: 800TL lik E5'in verdiği performans vs 1200TL lik S4ün verdiği performans. Tabii ki birebir özellik karşılaştırırsanız S4 daha iyi çıkar. Ama E5'in bu fiyatla yaptığı işlere bakarsanız ( donma yok, şarj 2 gün gidiyor, premium görünüm, lolipop ve muhtemelen marshmallow güncellemesi, akıcılık) E5'in fiyat-performans ilişkisinin S4'ten daha iyi olduğunu göreceksiniz.

S4 ün bu cihazla aynı klasmanda olduğunu iddia etmedim. Siz bu konu altında S4'ün neden güncelleme almadığına hayıflandınız. "S4 varken böyle telefonlar neden 6.0 veriyorlar" diye sitem etmişsiniz. Ben de E5'in aslında 'böyle' telefon sınıfına girmeyeceğini söylüyorum kısaca. S4 sonuçta amiral gemisiydi. S4ün üzerine S5 S6 geldi, ayrıca Note 4 5 ve Edge serisi de var. Dolayısıyla S4'e sıra gelmez o klasmanda.

Bu forumda kimse E5'i S4 ile kıyaslamadı zaten :D Siz gelip bi mukayese yaptınız. Biz de cevap verdik. Hatamız varsa affola.

edit: kendiniz s4 forumunda 3saat 17 dakika ekran süresi aldığınıza dair fotoğraf koymuşsunuz. Bu konuya bi göz atın insanlar kaç saat ekran süresi alıyorlar ortalama. Tırt snapdragon 410luk cihazdan beklenmeyecek derecede iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg_213 -- 17 Kasım 2015; 16:43:57 >

• quote:

Hocam sizin dikkate almadığınız nokta şu. Fiyat-performans ilişkisi. S4 "eski" bir cihaz. Güncelleme almayacak. Bu ek büyük dezavantajı. İkinci en önemli husus şu: 800TL lik E5'in verdiği performans vs 1200TL lik S4ün verdiği performans. Tabii ki birebir özellik karşılaştırırsanız S4 daha iyi çıkar. Ama E5'in bu fiyatla yaptığı işlere bakarsanız ( donma yok, şarj 2 gün gidiyor, premium görünüm, lolipop ve muhtemelen marshmallow güncellemesi, akıcılık) E5'in fiyat-performans ilişkisinin S4'ten daha iyi olduğunu göreceksiniz.

S4 ün bu cihazla aynı klasmanda olduğunu iddia etmedim. Siz bu konu altında S4'ün neden güncelleme almadığına hayıflandınız. "S4 varken böyle telefonlar neden 6.0 veriyorlar" diye sitem etmişsiniz. Ben de E5'in aslında 'böyle' telefon sınıfına girmeyeceğini söylüyorum kısaca. S4 sonuçta amiral gemisiydi. S4ün üzerine S5 S6 geldi, ayrıca Note 4 5 ve Edge serisi de var. Dolayısıyla S4'e sıra gelmez o klasmanda.

Bu forumda kimse E5'i S4 ile kıyaslamadı zaten :D Siz gelip bi mukayese yaptınız. Biz de cevap verdik. Hatamız varsa affola.

edit: kendiniz s4 forumunda 3saat 17 dakika ekran süresi aldığınıza dair fotoğraf koymuşsunuz. Bu konuya bi göz atın insanlar kaç saat ekran süresi alıyorlar ortalama. Tırt snapdragon 410luk cihazdan beklenmeyecek derecede iyi :)

Haklısınız hocam ben yanlış anladım heralde.Kusura bakmayın.İnşallah s4 ede 5.1 verirlerde hatalı sürüm olan 5.0.1 de kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELLOMAYFİREND -- 17 Kasım 2015; 18:15:59 >

• quote:

Hocam sizin dikkate almadığınız nokta şu. Fiyat-performans ilişkisi. S4 "eski" bir cihaz. Güncelleme almayacak. Bu ek büyük dezavantajı. İkinci en önemli husus şu: 800TL lik E5'in verdiği performans vs 1200TL lik S4ün verdiği performans. Tabii ki birebir özellik karşılaştırırsanız S4 daha iyi çıkar. Ama E5'in bu fiyatla yaptığı işlere bakarsanız ( donma yok, şarj 2 gün gidiyor, premium görünüm, lolipop ve muhtemelen marshmallow güncellemesi, akıcılık) E5'in fiyat-performans ilişkisinin S4'ten daha iyi olduğunu göreceksiniz.

Benim telefona s4 + 250 lira verdiler vermedim
    S4 un devri kapandı hemde çok oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

quote:

S4 un devri kapanmadi hala daha yeni 5.0.1 aldi google play edition modeli 5.1 aldi dolayisiyla 9500 da %90 alicak ben olsam e5 yerine 100 lkra koyar paralel italat g3 alirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HELLOMAYFİREND -- 18 Kasım 2015; 12:53:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

quote:

S4 un devri kapanmadi hala daha yeni 5.0.1 aldi google play edition modeli 5.1 aldi dolayisiyla 9500 da %90 alicak ben olsam e5 yerine 100 lkra koyar paralel italat g3 alirdim

Üstüne 2 tane çıktı şubatta 3. Modelde çıkacak .
    Resmi olarak da güncelleme listesinde bile yok
    G3 güzel telefon fakat büyük ve kaba duruyor .
    Ben 750 850 bandında e5 i FP olarak tek geçerim
    Derler ya kullanmayan Bilmez diye aynen öyle
    Note 3 kullandım uzun süre ama e5 harbi telefon bu paraya

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.