Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: impreza2004

quote:

Orijinalden alıntı: Simge94

bana yardımcı olur musunuz e5'i alırsam bi dokunmatik panel 400 tl galaxy grand prime ise 80-100 tl arası. ne yapmam lazım? sonuçta insanlık hali kırılabilir ekranı. e5'e kırılmaz cam taktırsam bu işin önüne geçmiş olur muyum?

grand prime nin g530fq modelinden al 750 tl civarında bulabilrsin distribütör garantilisini ithalatçı garantili olanları ise 690 tl civarında var ama koduna dikkat et g530h olanlarında 4g yok g530f yazanlarında var n11 deki gittigidiyo daki çoğu satıcı g530f yazıyor ama gönderdikleri ürün farklı 4g desteklemeyen g530h modeli, bu gibi sitelerden alışveriş yapacaksan almadan önce satıcıya sormayı ihmal etme gönderecekleri ürünün kodu nu iste
    gelelim e5 ile grand prime arasındaki farklara bir kere e5 in 4g destekleyen modelini bulman yani e500f kodlu olanı imkansız gibi birşey (şahsen ben çok aradım bulamadım) ama grand prime nin var e5 in artıları ; ekran çözünürlüğü daha yüksek (720x1280), 0,5 gb ram fazlası var, hafızası 16 gb
    grand prime nin artıları; pili daha güçlü (2600ma),çıkarılabilir pili var,4g destekleyen modelleri var,inanılmaz hızlı (ekran çözünürlüğü düşük olduğu için herhalde 540x960)
    bana sen hangisinden aldın dersen çok düşündüm çok araştırdım en sonunda gittigidiyordan a5 in 4G destekleyen A500FQ modelini 1120 tl ye aldım 100 tl de axess e chip para verdi 1020 tl ye geldi telefon
    A5 tercih etmemdeki sebep ise corning gorilla glass 4 ekranı olmasıydı (s6 da da aynı dayanıklılık sınıfındaki ekran kullanılıyor) + metal kasa +13 megapiksel kamera+ 2gb ram herhalde 200 tl farka değer diye düşündüm 800 e 4G desteklemeyen e5 almaktansa a5 almak daha mantıklı geldi hele de e5 in dokunmatik panelinin 400 tl olduğunu duyunca iyi etmişim dedim kendi kendime

doğru diyorsunuz ama herkesin bütçesi kendine göre. ben 1000'in üstüne çıksam lg alırım

• www.n11.com
    Cep Telefonu Ekran - Yedek Parça - n11.com
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-grand-prime-g530-orjinal-ekran-lcd-P52555259
    bu dokunmatik paneli oluyor dimi kırılsa bu alınacak yani?

• quote:

quote:

bana yardımcı olur musunuz e5'i alırsam bi dokunmatik panel 400 tl galaxy grand prime ise 80-100 tl arası. ne yapmam lazım? sonuçta insanlık hali kırılabilir ekranı. e5'e kırılmaz cam taktırsam bu işin önüne geçmiş olur muyum?

grand prime nin g530fq modelinden al 750 tl civarında bulabilrsin distribütör garantilisini ithalatçı garantili olanları ise 690 tl civarında var ama koduna dikkat et g530h olanlarında 4g yok g530f yazanlarında var n11 deki gittigidiyo daki çoğu satıcı g530f yazıyor ama gönderdikleri ürün farklı 4g desteklemeyen g530h modeli, bu gibi sitelerden alışveriş yapacaksan almadan önce satıcıya sormayı ihmal etme gönderecekleri ürünün kodu nu iste
    gelelim e5 ile grand prime arasındaki farklara bir kere e5 in 4g destekleyen modelini bulman yani e500f kodlu olanı imkansız gibi birşey (şahsen ben çok aradım bulamadım) ama grand prime nin var e5 in artıları ; ekran çözünürlüğü daha yüksek (720x1280), 0,5 gb ram fazlası var, hafızası 16 gb
    grand prime nin artıları; pili daha güçlü (2600ma),çıkarılabilir pili var,4g destekleyen modelleri var,inanılmaz hızlı (ekran çözünürlüğü düşük olduğu için herhalde 540x960)
    bana sen hangisinden aldın dersen çok düşündüm çok araştırdım en sonunda gittigidiyordan a5 in 4G destekleyen A500FQ modelini 1120 tl ye aldım 100 tl de axess e chip para verdi 1020 tl ye geldi telefon
    A5 tercih etmemdeki sebep ise corning gorilla glass 4 ekranı olmasıydı (s6 da da aynı dayanıklılık sınıfındaki ekran kullanılıyor) + metal kasa +13 megapiksel kamera+ 2gb ram herhalde 200 tl farka değer diye düşündüm 800 e 4G desteklemeyen e5 almaktansa a5 almak daha mantıklı geldi hele de e5 in dokunmatik panelinin 400 tl olduğunu duyunca iyi etmişim dedim kendi kendime

size iki soru sormak istiyorum. birincisi;
    www.n11.com
    Cep Telefonu Ekran - Yedek Parça - n11.com
    http://www.n11.com/sams...nal-ekran-lcd-P52555259
    bu dokunmatik paneli oluyor dimi kırılsa bu alınacak yani?
    ikincisi;
    www.n11.com
    Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-grand-prime-sm-g530fq-P53714921
    bu 4g destekli model herhalde dimi? şimdi ekranlarından korkuyorum. kırılmaz cam taktırsam allah korusun bi düşse korur mu? ve ekran çözünürlüğü çok sorun olur mu benim için? rami falan önemsemiyorum fazla, tek sorun 16 gb olmaması, artık kart alıcaz ona da napalım...

• arkadaşlar, cevaplarınız için çok teşekkürler. Yine de f kodlu var mı bi bakayım çeşitli yerlere. Neden onu satmıyolar da H kodluyu satıyorlar her yerde, o da ilginç. Yoksa paraya kıyıp a5 almak belki daha mantıklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simge94 S kullanıcısına yanıt
    FQ uzantılı olduğu için 4g var ama bence sen yine de satıcıya almadan önce sor, sonra sana fark etmez deyip H uzantılı 4g desteği olmayanından gönderir sıkıntı yaşarsın.

Kırılmaz cam konusunda ise %100 korur diyemeyiz, kırılmaz cama rağmen ekranın kırıldığı durumlar olabiliyor.
  • Welar W kullanıcısına yanıt
    peki bana e5 için güzel bir cam önerisi yapabilir misiniz? birsürü marka var, açıkçası pek fikrim yok
  • Simge94 S kullanıcısına yanıt
    birinci sorunun cevabı evet dokunmatik paneli o ama kendin takamazsın en az panel fiyatıyla birlikte 150 liranı alırlar g530f kodlu olanlar 4G li ama senin verdiğin linkteki adamın elinde yok oradan buradan temin edebilirse gönderir yoksa oyalar seni haberin olsun ekran çözünürlüğü sorun olmaz daha hızlı çalışır bir yönden avantaj yani düşük olması kırılmaz cam olayı hikaye bana sorarsan faydası yok diyemem ama %5 anca yani gorilla glass gibi olmaz 4g olayınıda küçümseme seneye başladımı türkiye de 5 kat hız farkı olacak onun için sen 4g li grand prime al e5 in 4g lisini bulamazsın anca yurtdışından getirtirsen belki 1000 liram olsa lg alırım demişsin ama lg nin 64 bit işlemcili modeli yok o fiyatlara olsada türkiyeye gelmedi hepsi 32 bit işlemcili
  • @Simge94 , sen bu ekran paneli olayına cok taktın ama ben sana sunu diyeyim, galaxy grand prime de alsan, E5 de alsan kırıldı mı zaten yaptırması icin servise vereceksin onlar da hemen hemen aynı fiyatı alacaklar. Haa kendim panel alırım yaptırırım dersen, arkadasın dedigi gibi kendin takamayacagın icin işcilik parası da vereceksin gene aynı yola cıkacak ve bu sefer dısarda yaptırdgın icin cihazın garantisini de bozacaksın. Bu nedenle ekranı düşünmeden hangisi içine siniyorsa onu almanı tavsiye ederim. Bana soracak olursan aradaki fark az oldugundan, daha iyi ekran cozunurlugu, daha şık görünüm, (s5 e cok benziyor ), daha yuksek ram, raha yuksek hafıza nedeniyle E5 alırdım.. 4G yi sıkıntı etmiyorum zira su anki internet paketleriyle 1 gunde biter o :)@Simge94

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 13 Nisan 2015; 19:01:18 >
  • arkadaşlar, peki sizce e5 zenfone 6 dan üstün mü. Fiyat ve özellik olarak daha avantajlı değil mi asus? Ya da belki biraz bekleyip zenfone 2 almak, e5 e verilecek parayla daha iyi bir telefon almış olmaz mıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: rıhtımrıhtım

arkadaşlar, peki sizce e5 zenfone 6 dan üstün mü. Fiyat ve özellik olarak daha avantajlı değil mi asus? Ya da belki biraz bekleyip zenfone 2 almak, e5 e verilecek parayla daha iyi bir telefon almış olmaz mıyız?

Zenfone 2 bu şartlarda bu fiyata gelmez en az 1200+ üstü gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

quote:

Orijinalden alıntı: rıhtımrıhtım

arkadaşlar, peki sizce e5 zenfone 6 dan üstün mü. Fiyat ve özellik olarak daha avantajlı değil mi asus? Ya da belki biraz bekleyip zenfone 2 almak, e5 e verilecek parayla daha iyi bir telefon almış olmaz mıyız?

Zenfone 2 bu şartlarda bu fiyata gelmez en az 1200+ üstü gelir

arkadaşa katılıyorum o kadar para verecek olduktan sonra ben olsam sony m4 aqua alırdım fiyatı belki o kadar bile olmayacak almanya da 279 euro dan sipariş almaya başlamışlar m4 için
  • unpop kullanıcısına yanıt
    bu telefonu alali yaklaşık bir hafta oldu telefondan feci derecede memnunum daha önce farklı telefon seçeneklerinide düşunmüştüm fakat hepsinin ekran kalitesi ve çözünürlük açısından vazgeçmiştim çünkü ben bir telefon aldıGimda da en az 3 4 yıl kullanmak zorundayım o yüzden telefonu en ucuz en kaliteli olmasını istiyordun telefonu dediğim gibi yaklaşık bir hafta önce aldım telefonda bildirim ışığı yok fakat bir tane transparan bi kap aLdım aldım feCi güzel duruyor arka taraftan önden olsun S5 e çok benziyor telefin cik kullnisli aldigim aksam guncelleme geldi hic dusunmeden alin derim kamera cozunurlukleri muhtesrm ozellikle ben bi selfieci olrak on kamera muthis hız süper en az 7 uygulama yüklü daha hic kalma yapmadı rami orta ama daha sorun olmadı ilerki günlerde size daha detaylı anlatırım şimdi telefondan çok memnunum almanızı öneririm

• Hocam simdi bu telefonu alali 2 hafta oldu. Cok fazla arti yonu var ancak tek bir eksi yonu telefonu olduruyor.
    + yonleri
    ●Hizli
    ●Oyun performansi cok guzel. Asphalt 8 i en yuksek ayarda sorunsuz oynadim.
    ●Ekran kalitesi 720p. Parlaklik ve ses gayet guzel.
    ●Klasik temasi kullanisli.
    - yonu
    ●Tek bir tane benim icin. O da pil cok zatif geldi. %100de cikartiyorum 5 dk clash of clans bakiyorum. Kapatinca ya 97 yada 95. Batary Doctor zaten yalan.
    yani benim yorurum bu kadar. Eger pil sorunu yasayan yoksa servise goturtucem sorun belki cihazdadir.

• quote:

birinci sorunun cevabı evet dokunmatik paneli o ama kendin takamazsın en az panel fiyatıyla birlikte 150 liranı alırlar g530f kodlu olanlar 4G li ama senin verdiğin linkteki adamın elinde yok oradan buradan temin edebilirse gönderir yoksa oyalar seni haberin olsun ekran çözünürlüğü sorun olmaz daha hızlı çalışır bir yönden avantaj yani düşük olması kırılmaz cam olayı hikaye bana sorarsan faydası yok diyemem ama %5 anca yani gorilla glass gibi olmaz 4g olayınıda küçümseme seneye başladımı türkiye de 5 kat hız farkı olacak onun için sen 4g li grand prime al e5 in 4g lisini bulamazsın anca yurtdışından getirtirsen belki 1000 liram olsa lg alırım demişsin ama lg nin 64 bit işlemcili modeli yok o fiyatlara olsada türkiyeye gelmedi hepsi 32 bit işlemcili

teşekkür ederim yorumun için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

@Simge94 , sen bu ekran paneli olayına cok taktın ama ben sana sunu diyeyim, galaxy grand prime de alsan, E5 de alsan kırıldı mı zaten yaptırması icin servise vereceksin onlar da hemen hemen aynı fiyatı alacaklar. Haa kendim panel alırım yaptırırım dersen, arkadasın dedigi gibi kendin takamayacagın icin işcilik parası da vereceksin gene aynı yola cıkacak ve bu sefer dısarda yaptırdgın icin cihazın garantisini de bozacaksın. Bu nedenle ekranı düşünmeden hangisi içine siniyorsa onu almanı tavsiye ederim. Bana soracak olursan aradaki fark az oldugundan, daha iyi ekran cozunurlugu, daha şık görünüm, (s5 e cok benziyor ), daha yuksek ram, raha yuksek hafıza nedeniyle E5 alırdım.. 4G yi sıkıntı etmiyorum zira su anki internet paketleriyle 1 gunde biter o :)@Simge94

baya takmıştım evet :) ama bugün karar verip e5 aldım. 4g modeli yoktu zaten, ben de pek önemsemiyorum açıkçası. 3g bile su gibi internet sömürüyor. bir de 0.33 mmlik koruyucu sipariş ettim umarım korur. yardımın için teşekkür ederim baya dil döktün

• quote:

quote:

@Simge94 , sen bu ekran paneli olayına cok taktın ama ben sana sunu diyeyim, galaxy grand prime de alsan, E5 de alsan kırıldı mı zaten yaptırması icin servise vereceksin onlar da hemen hemen aynı fiyatı alacaklar. Haa kendim panel alırım yaptırırım dersen, arkadasın dedigi gibi kendin takamayacagın icin işcilik parası da vereceksin gene aynı yola cıkacak ve bu sefer dısarda yaptırdgın icin cihazın garantisini de bozacaksın. Bu nedenle ekranı düşünmeden hangisi içine siniyorsa onu almanı tavsiye ederim. Bana soracak olursan aradaki fark az oldugundan, daha iyi ekran cozunurlugu, daha şık görünüm, (s5 e cok benziyor ), daha yuksek ram, raha yuksek hafıza nedeniyle E5 alırdım.. 4G yi sıkıntı etmiyorum zira su anki internet paketleriyle 1 gunde biter o :)@Simge94

baya takmıştım evet :) ama bugün karar verip e5 aldım. 4g modeli yoktu zaten, ben de pek önemsemiyorum açıkçası. 3g bile su gibi internet sömürüyor. bir de 0.33 mmlik koruyucu sipariş ettim umarım korur. yardımın için teşekkür ederim baya dil döktün

Hayırlısı olsun, güle güle kullan :)) bu linkteki kılıf guzel duruyor , arka kapak kılıf dusunuyorsan bakabilirsin. Artık kullanıcı yorumlarını bekliyoruz :)

www.n11.com
    Cep Telefonu Kılıfları - Kılıf Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/microsonic-premium-slim-samsung-galaxy-e5-kilif-siyah-P56686281

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: mdbjk

Batarya ve ekran süresi hakkında tereddüt yaşayan ya da merak edenler için ; gelsin fotolar 23 saat kullanım ve 8 saate yakın ekran süresi

O ekran süresini nasıl bir kullanimla aldınız acaba

Sürekli olarak wifi bağlıydı bazen kısa aralılklarla 3G üzerinden kullanım gerçekleştirdim.Sosyal medya ve internet kullanımım yoğundu,clash of clans ve boom beach olmak üzere iki oyunu da ortalama üstü yoğuna yakın kullandım.Ayrıca buna Youtube kullanımını da ekleyebilirim.Kısacası ekran açık kaldığı süreçte oyun,sosyal medya hesapları,internet kullanımım oldu ve wifi sürekli bağlıydı.

İlk günden beri 5.5-6 saatin altına düşmedi zaten ekran sürem o da yoğun olarak oyun oynadığımda aldığım sürelerdir.Kısaca bu şekilde özetleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 14 Nisan 2015; 12:28:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LoheSu

Hocam simdi bu telefonu alali 2 hafta oldu. Cok fazla arti yonu var ancak tek bir eksi yonu telefonu olduruyor.
    + yonleri
    ●Hizli
    ●Oyun performansi cok guzel. Asphalt 8 i en yuksek ayarda sorunsuz oynadim.
    ●Ekran kalitesi 720p. Parlaklik ve ses gayet guzel.
    ●Klasik temasi kullanisli.
    - yonu
    ●Tek bir tane benim icin. O da pil cok zatif geldi. %100de cikartiyorum 5 dk clash of clans bakiyorum. Kapatinca ya 97 yada 95. Batary Doctor zaten yalan.
    yani benim yorurum bu kadar. Eger pil sorunu yasayan yoksa servise goturtucem sorun belki cihazdadir.

pil sorunu çeken arkadaşlara google playden CM security adlı programı yüklemelerini öneririm programı çalıştırıp tarattırdıktan sonra güç seçenekleri diye bir bölüm daha çıkıyor ona tıkladığınızda çalışan programları gösteriyor iyileştire tıklıyosun pil dayanımını inanılmaz uzatıyor şahsen ben çok faydasını gördüm samsung tabletim var günde en az 2 sefer şarjz ediyodum artık 1 şarjzla günü kurtarıyor

• LoheSu L kullanıcısına yanıt
    Bende sıklıkla clash of clans ve üzerine boom beach oynuyorum ama batarya performansına gelince hiç bir sıkıntı yaşamadım.%100'den bazen biraz hızlı %90'lara düşebiliyor ama genel olarak baktığımda ekran süresi olarak minimum 6 maximum da 8 saati gördüm.Yani ekran sürem 5.5-6 saatin altına hiç düşmedi.
  • quote:

quote:

hayırlı olsun nerden ve kaça aldın acaba bilgilendirirsen sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.