Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelen telefon HQ kodlu ve 4G desteği yok.
  • hadi arkadaşlar herkes elindeki telefonun son kodunu ve nereden aldığını yazsın HQ mu, FZ mi,
    malum bildiğiniz üzere bu seneden itibaren yavaş yavaş 4G teknolojisine geçiş yapıyoruz
    pdadb.net sitesinden incelediğime göre bu telefonun sonundaki kodlar bize 4G yi destekleyip desteklemediğini anlatıyor örneğin H kodu telefonun 4G desteklemediği F kodu ise 4G ye uyumlu olduğunu bildiriyor F den sonra gelen Z kodu ise tek sim kar ile çalıştığını anlatıyor tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: elisa38

direkten döndüm desenize neredeyse alıyordum müşteriyi ne diye yanıltıyorlar ki anlamadım gitti doğru dürüst yazsana kodunu madem değil mi haksız mıyım?
    bende e500fz yazınca şu model gibi LTE li sanmıştım
    LuLu Hypermarket UAE Website
    LuLu Hypermarket UAE - Shop Online Groceries, Electronics, Fashion & more
    http://www.luluwebstore.com/Products/Lulu-Mobiles-Mobile-Phones-Smart-Phones/Samsung/Samsung-Galaxy-SME500FZ-E5-LTE-White/pid-8226954.aspx

• Bildiğim kadarıyla Türkiye'deki modellerinde 4G yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışan uygulamalar 2 adet Games %100 Oyun ve Hürriyet EGazete ikisini devre dışı bırakmak yeterli.
  • Batarya ve ekran süresi hakkında tereddüt yaşayan ya da merak edenler için ; gelsin fotolar 23 saat kullanım ve 8 saate yakın ekran süresi  ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 7 Nisan 2015; 14:32:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cvtplz

quote:

Orijinalden alıntı: mdbjk

Bende oluyor ilginç gerçekten :)

ama kilit ekranı degıl benim istedigim.ana ekrandan kaldırmak istiyorum.havadurumu xl adlı uygulamayı telefona kurdum.hosuma gıttı.ana ekrana uyguladım.bencede guzel oldu ancak ekranda kendi hava durumu bozuyor onu kaldırmak istiyorum bende.

Siz ana sayfa diye sorarken ben kilit ekranı için cevap vermişim :) Neyse ki benden sonra cevaplayan arkadaş doğrusunu izah etmiş :)
  • şimdi samsung türkiye'ye sordum e5'in sm-e500f modelinde 4g desteği olduğunu, 500h modelinde ise olmadığını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impreza2004

quote:

direkten döndüm desenize neredeyse alıyordum müşteriyi ne diye yanıltıyorlar ki anlamadım gitti doğru dürüst yazsana kodunu madem değil mi haksız mıyım?
    http://www.luluwebstore.com/Products/Lulu-Mobiles-Mobile-Phones-Smart-Phones/Samsung/Samsung-Galaxy-SME500FZ-E5-LTE-White/pid-8226954.aspx

500F modelinde 4g var, 500H modelinde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Welar

quote:

Orijinalden alıntı: impreza2004

quote:

500F modelinde 4g var, 500H modelinde yok.

500 f modelini nerde satıyorlar acaba hiç bi yerde bulamadım bulursam alıcam

• impreza2004 İ kullanıcısına yanıt
    hb'de e5 satıyorlar. almadan önce arayıp sorarak bilgi alınabilir. Telefonumu değiştireceğim, almışken 4g'li alayım diyorum. e5'te yok sanıyordum ama F modelinde varmış. Şimdi e5'i iyiden iyiye bir incelemeye alacağım. yorumlar, inceleme videoları falan. artık takip listemde yani.
  • E7 alın keyfinize bakın geniş geniş

• birde malesef bu telefonda gorilla glass koruması yokmuş arkadaşlar, grand prime'da da yok. Haberiniz olsun.
  • arkadaşlar türkçe inceleme videosu blan varsa link atabilir mi.(technopat.sosyal mertcan başel hariç )teşekkürler..
  • İyi akşamlar, ben de telefonumu değiştirmeye niyetliyim. Şu anda Asus Zenfone 4 kullanıyorum. Telefonla fazla oyun oynayan bir insan değilim. Oyun oynasam da günde 10- 15 dakika civarıdır. Zenfone 4'e göre kamerasını kıyaslayacak olursak nasıldır? Galaxy E5 benim işimi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 7 Nisan 2015; 21:16:40 >
  • n11 üzerinden alan oldu mu hangi mağaza daha güvenli acaba
  • Kullanmadan şarj olurken ısınması normal mi? Kullanan arkadaşlarda durum nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdbjk

Batarya ve ekran süresi hakkında tereddüt yaşayan ya da merak edenler için ; gelsin fotolar 23 saat kullanım ve 8 saate yakın ekran süresi  ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

O ekran süresini nasıl bir kullanimla aldınız acaba

• film izlemiş gibi geldi ama
  • bugün saat 10 gibi 3g ye bağlandım (şarj yüzde 97) ve whatsapp/viber mesajlaşma, arada internette takılma ve otobüste vs müzik dinleyerek (yaklaşık 2.5 saat günde) şu anda şarjım yüzde 42. 13 saat gibi bir süre için bu batarya süresi çok iyi geldi bana, özellikle 2 saat şarjı giden lumia'mdan sonra. telefonun bazı artı ve eksi yönlerini sayayım kullandığım birkaç gün içerisinde:
    + batarya ömrü
    + ekran kontrastı çok iyi
    + işlemci 64 bit, lollipop ile daha da açılacaktır cihaz.
    + fiyatına göre aynı fiyat aralığındaki desire 816, g3 beat vs. cihazlara göre işlemcisinin 64 bit olması ve 0.5 gb ram fazla olması
    + 16gb dahili hafıza (rakiplerinde genelde 8gb var)
    + kameraları fiyatına göre iyi performansa sahip

- gün ışığı altında ekran zor okunuyor (lumialardaki clearblack ekran bu konuda muhteşemdi)
    - led bildirim ışığı koysalardı iyi olurdu
    - bu kişisel görüşüm ancak 5 inç yerine 4.7 inç olsaydı ele tam otururdu (galaxy alpha boyutlarında), tek elle telefon kullanmayı seven biri olarak bunu biraz negatif yorumladım
    - batarya çıkarılabilir olsaydı daha iyi olurdu, varsın biraz daha kalın olsun
    - 1.5 gb rami var ancak boşta bile 0.5 gb ram boşta kalıyor, ram optimizasyonu şart (umarım lollipopla daha fazla boş ram olur)
    - 4g olaydı iyiydi

led bildirim ışığı yok ancak en azından nokia glance screen tarzı bir bildirim ekranı getirilebilir kapalı ekranda, ayrıca amoled ekran olduğu için fazla enerji de harcamayacaktır

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.