Bildirim
★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu uygulamaları devre dışı bırakınca ram kullanımında bir değişiklik oldu mu ? -
arkadaşlar ben bugun telefonu aldım ama teefondaki uygulamalar çok büyük onları nasıl küçültebilirim ? -
Özellikle onun hesabını yapmadım ancak akıcılığa katkısı olduğu kesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sifir kapali kutu e5 satiyorum. Tr garantili faturali. Istanbul elden teslim edebilirim.
800 tl
bu uyarı ışığı ne arkadaşlar önemli bi şey mi ?
E500F kodlu tek hat çalıştıran cihazlar 4g destekliyormuş E500H kodluları ise desteklemiyormuş doğrumu ?
stan arkadaş sendeki cihazın kodu ne? -
Uyarı ışığı = mesaj yada cevapsız çağrılar geldiğinde telefonun genelde üst kısmında ufak bir bildirim ledinin yanıp sönmesi olayı.
Evet eksikliğini çekiyorum bildirim ledinin ancak benim için aman aman bir eksiklik değil.
Telefonu yaklaşık 4-5 gündür kullanıyorum çok ama çok memnunum batarya performansından, hızından, akıcılığından, özellikle ekranın kalitesinden.
Ben 855 TL ye Samsung Garantili aldım bu fiyata bundan daha iyi bir deneyim satın alamazdım diye düşünüyorum. Uzun zaman gezdim tüm modelleri teknoloji mağazalarında test ettim. E5 bi başka ele oturuyor. Öneririm herkese.
Alacak kişilere hayırlı olsun. -
Bataryası çok iyi dayanıyor. Tam dolu batarya ile daha 30 saatin altına düşmedim. Priz bulma konusunda sıkıntım olmadığı için %3-4 seviyelerinden aşağı düşünce takıyorum şarja. Mesela bu sabah şarja koyarken %4 kalmıştı, kullanıma baktım 1 gün 10 saat yazıyordu. Gerçekten çok iyi.
Aslında pek bahsedilmeyen iyi bir özelliği daha var bu telefonun. %90'a kadar şarj hızı çoğu telefondan çok çok daha hızlı. %90'dan sonra pillerin doğası gereği biraz daha şarj etme hızı yavaşlıyor. -
ana sayfadaki hava durumu nasıl kapatabılırım -
arkadaşlar ben de dün mediamarkttan alarak aranıza katıldım (siyah renk)
ilk izlenimlerim olumlu yönde, umarım batarya konusunda üzmez. (eski telefonumdan çok çektim bu konuda) -
quote:
Orijinalden alıntı: yunusemrelca1
arkadaşlar merhaba bu telefonu 1 ay içinde almayı düşünüyorum.bu telefonun işlemcisi msm8916 snapdragon 410,lg g3 beat'in ise msm8926 snapdragon 400 bu msm kodları kafamı karıştırdı bu sayıların yüksek olması işlemcinin daha iyi olduğunu mu gösterir mi? versus.com da msm8916'yı daha iyi olarak gösterdi bide size sormak istedim.Bide geçenki sorum cevaplanmamış bu telefonun ram kullanımı nasıl ? teşekkürler..
Snapdragon 410 daha yeni bir teknoloji ve lollipop ile 64 bit çalışacaktır.Snapdragon 400 yani lg g3 beat'de sanpdargon 400 ve adreno 305 vardır.Galaxy e5 de ise snapdragon 410 ve adreno 306 vardır.Ram olarak da e5 bir adım öndedir ve 1.5 gb ram vardır.Kısaca kesinlikle tercihin galaxy e5 olsun.Her ikisini de kullanmış biri olarak söylüyorum inan gece ile gündüz gibi fark var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 5 Nisan 2015; 14:45:38 >
-
sendeki cihazın tam kodu ne fiyatı ne kadar -
Selam Arkadaşlar
Forum sayfasını inceleyince herkesin iyi kötü bazı tereddütler yaşadığını görünce cihazla alakalı kendi deneyimimi paylaşmak istedim.Öncelikle ekran kalitesi olarak sizi kesinlikle tatmin edeceğini söyleyebilirim.Cihazın batarya performansına gelince sürekli wifi açık zaman zaman 3g kullanım da dahil olmak üzere sıklıkla sosyal medya hesaplarımı kullanan ve de gün içinde sıklıkla oyun oynamama rağmen 5 saat ekran süresini her zaman görüyorum.
Farklı bir touchwiz var ve oldukça akıcı ben hiç bir takılma ve kasma yaşamadım.Performans olarak çok memnunum diyebilirim,sadece iki handikap var bana göre o da ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlayamama ( onun yerine açık hava diye bir sekme var ve açık havada ekran adeta göz alan hale geliyor ve bu iyi ) ve bildirim ledi olmaması,bunlar dışında pil ve cihaz performansı olarak fiyatına göre sizi oldukça tatmin edecektir.
64 bit destekleyen bir işlemcisi varken muhtemel lollipop güncellemesi de alacaktır diye düşünüyorum.Gerçi samsung bu noktada biraz dengesiz ama umudu kaybetmemek lazım :) Ahize ses kalitesi oldukça iyi ama hoparlör ses çıkışı biraz zayıf kalıyor diyebilirim.
Uzun lafın kısası ufak tefek eksiklikleri olsa da orta segment bir cihaz olarak beklentilerinizi karşılar diyebilirim.Ben 10 gündür gayet mutlu cihazı kullanıyorum,sıklıkla lg g3 beat ile kıyaslandığını gördüm onu da kullanmış biri olarak son sözüm şu olur ; lg g3 beat gece , galaxy e5 gündüzdür...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdbjk -- 7 Nisan 2015; 14:51:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cvtplz
ana sayfadaki hava durumu nasıl kapatabılırım
Ayarlar - Kilit Ekranı - Hava Durumu Bilgisini Göster yazan kısımdaki tiki kaldırırsan kapanmış olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: mdbjk
quote:
Orijinalden alıntı: cvtplz
ana sayfadaki hava durumu nasıl kapatabılırım
Ayarlar - Kilit Ekranı - Hava Durumu Bilgisini Göster yazan kısımdaki tiki kaldırırsan kapanmış olur.
dediginizi yaptım ama gene olmadı ilginç bir durum -
Bende oluyor ilginç gerçekten :)
quote:
Orijinalden alıntı: mdbjk
Bende oluyor ilginç gerçekten :)
ama kilit ekranı degıl benim istedigim.ana ekrandan kaldırmak istiyorum.havadurumu xl adlı uygulamayı telefona kurdum.hosuma gıttı.ana ekrana uyguladım.bencede guzel oldu ancak ekranda kendi hava durumu bozuyor onu kaldırmak istiyorum bende. -
Üzerine basılı tutun o hava durumu widget inin. Sonra sürükleyerek kaldır seçeneğine götürün. Widget kaldırılacaktır anasayfadan. -
sizin telefonu galiba n 11 deki smartevim adli kullanıcıdan aldınız buradaki telefon e-500fz kodlu acaba size gelen telefonun kodu da böylemi yoksa farklı mı benim bildiğim fz kodlu olanlar da 4G(LTE) desteği var hq kodlu olanlarda sadece 3G var işin gerçeği ben4G destekleyen tek simkartlı modelinden arıyorum bu telefonun acaba nerden bulabilirimwww.n11.comCep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - n11.comhttp://www.n11.com/samsung-samsung-e500fz-galaxy-e5-akilli-telefon-samsung-turkiye-g-P51994560
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X