Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eşime aldığım cihaz hoşuna gitmedi alacak olan arkadaş var ise cihazı satıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_104380525/f_//tm.htm#104380525
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaydin96

Aksaray iletişim hakkında bilgisi olan var mı? Distribütör garantili diyor, 800 tl fiyat kendi sitesinde. Elden gidip almayı düşünüyorum. Güvenilir midir? Ürünün Genpa garantisinde mi olması gerek Samsung garantisi için ? Yarın gidip bakmayı düşünüyorum da

Ben geçen cuma günü aldım, Aksaray iletişimden, pazartesi günü kargocu getirdi telefonu.
    Orjinal samsung ürünü, çift sim kartlı, hafıza kartını taktıgın zaman tek sim kart ile kullanabiliyorsun.

Garantisi genpa veya kvk değil, kendi servisleri garantisi aldınta, paralel ithalat olduğu için.
    Telefon çok güzel ve akıcı, şarz yönenünde çok beğendim, gece açık bırakıp sabah alıyorum elime, şarzı düşmemiş bile.
    Geçen hafta sonu n11 indirimleri ile, 690 TL ye almıştım.

• Hayırlı olsun telefonunuz.
    Ben link verdiğim kılıfı aldım, çok ince çok güzel duruyor telefonda.

Cep telefoncularda aynı kılıf 35-40 TL civarı ve yanında hediyeleri yok.
    bilgine.

• quote:

N11.com da ucuza satan Aksaray İletişim'in direk yerine geldim distribütör garantili aldım 798 tl

Aksaray iletişim yurt dışı ithalat yapıyor sadece, bu şekilde biliyorum ben.
    Distributör garantili olduğuna eminmisin?

Kutu da ikitane mi imei numarası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

N11.com da ucuza satan Aksaray İletişim'in direk yerine geldim distribütör garantili aldım 798 tl

Hocam kendi garantileriyle de satıyorlar distribütör de satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Samsung garanti belgesi de verildi. Kutuda Samsung garantisi hologramı da var.
  • arkadaşlar bende bu teli yarın almaya düşünüyorum yorumlarınızı okudum öyle karar verdim yoksa çok kararsızdım ilk telim olucak inşallah pişman olmam
  • samsung garantili 798 TL ye iyimiş . Bayilere 800 TL den gelişi var diye duymuştum.
  • ön kamerası iyi çekiyormu ?
  • Bildirim ışığı uygulamasi ariyorum bilen varsa yazabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unstableman

-Boyut olarak tam benim ellerime uygun. Biraz küçük elli olanlar sıkıntı etmesin ekranı küçültüp büyütebiliyorsunuz. Yanlış anlamayın zoom değil basbaya ekran boyutu küçülüp büyüyor.

başgan burda ne demek istedin.
  • Acaba Samsung'un kendi uygulamalarını nasıl durdurabilirim? Çoğunun ne işe yaradığını bile bilmiyorum. Bir de güncelleme olduğu zaman direk güncelliyor. Onu nasıl değiştirebilirim, güncelleme yapmadan önce onayımın alınmasını istiyorum. Kullanmadığım şeyi güncellemenin anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memetjam

Acaba Samsung'un kendi uygulamalarını nasıl durdurabilirim? Çoğunun ne işe yaradığını bile bilmiyorum. Bir de güncelleme olduğu zaman direk güncelliyor. Onu nasıl değiştirebilirim, güncelleme yapmadan önce onayımın alınmasını istiyorum. Kullanmadığım şeyi güncellemenin anlamı yok.

uygulamanın üzerine basılı tutup ekranın üst kenarında "kaldır" yazan çöp kutusu simgesinin üzerine sürükleyip bırakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

quote:

Orijinalden alıntı: unstableman

-Boyut olarak tam benim ellerime uygun. Biraz küçük elli olanlar sıkıntı etmesin ekranı küçültüp büyütebiliyorsunuz. Yanlış anlamayın zoom değil basbaya ekran boyutu küçülüp büyüyor.

başgan burda ne demek istedin.

Tek elle çalıştırma diye bir seçenek var ayarlarda. Zenfone6 tanıtımlarında sıkça bahsediliyordu, ekranı küçültüp tek elle kullanmaya uygun hale getirebikiyorsunuz diye. Bu telefonda da var o özellik. Telefon ekranını 3 4 5 inç eline göre istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Hatta resim de koyayım tam olsun :)
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çoklu pencere varmı youtube + whatsapp aynı ekranda gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: memetjam

Acaba Samsung'un kendi uygulamalarını nasıl durdurabilirim? Çoğunun ne işe yaradığını bile bilmiyorum. Bir de güncelleme olduğu zaman direk güncelliyor. Onu nasıl değiştirebilirim, güncelleme yapmadan önce onayımın alınmasını istiyorum. Kullanmadığım şeyi güncellemenin anlamı yok.

Telefonla birlikte gelen uygulamaları kaldıramıyorsun galiba. Ben kaldıramadım çünkü. Root yapınca kaldırma imkanı var mı bilmiyorum. Ayarlardan uygulama yöneticisine girip istemediğin uygulamaları devre dışı bırak diyebilirsin. Böylece sen tekrar aktif edene kadar çalışmazlar. Güncelleme için de google play'e girip ayarlardan güncellemeleri ayarlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

çoklu pencere varmı youtube + whatsapp aynı ekranda gibi

Evet var. Ben çok sık kullanmıyorum ama telefon zorlanmıyor iki uygulamayı aynı ekranda çalıştırırken.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuforhan

Bende bugün beyaz samsung galaxy E5 i kılıf ve ekran koruyucu jelatinle birlikte 855 TL ye telefoncudan aldım. Ürün samsung Türkiye, genpa garantili.

Telefonu henüz 5-6 saattir kullanıyorum ekran ve kasa kalitesi çok iyi, web facebook ve diğer uygulamalarda performans gayet yerinde arayüz çok akıcı, telefonu alır almaz Samsung'un kendi uygulamalarını devre dışı bıraktım dahada akıcı hale geldi.

Tekrar etmekte fayda görüyorum ekranı çok parlak ve canlı renklere sahip. Bu fiyata etkileyici bir performans sergiliyor.

Tasarımı gayet güzel olan bir cihaz. Ele güzeL oturuyor ve hafif.

Şimdilik ilk deneyimlerim böyle daha sonra geniş çapta bir yorum belirtirim inşallah. 855 TL için bundan daha güzel bir cihaz alamazdım diye düşünüyorum ve düşünen arkadaslara öneriyorum.

samsungun hangi uygulamalarını devre dışı bıraktın ve nasıl yaptın acıklarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvtplz -- 2 Nisan 2015; 21:22:23 >

• Bu devre dışı bırakma ve önyüklü uygulamalar samsunga ait değil ki tüm telefonlarda var. Normal program ekle kaldırdan kaldırıyosun.

• Kılıf ve Ekran koruyucusu önerilerinizi bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.