Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaslar ürünün veri transfer hızı nerdir?

Youtube video yukleme ve internette sorf vs... performansı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmoss

Slm arkadaslar ürünün veri transfer hızı nerdir?

40 mb lık bir veriyi 3 saniyeye indiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim binbaşım,

Hafta sonu ürünü almayı düşünüyorum da, sadece lg g3 beat ile samsung e5 arasında kalmıştım. veri transfer hızından yana yeterliligi olurmu merak ediyordum tekrar teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Hafta sonu ürünü almayı düşünüyorum da, sadece lg g3 beat ile samsung e5 arasında kalmıştım. veri transfer hızından yana yeterliligi olurmu merak ediyordum tekrar teşekkürler

Kulanmıyorum ama teknik özellikleri ile hızlı veri transferi yapacağını düşünüyorum. Çok klas bir cihaz olmuş. Zarif, hafif, kompakt ve teknik özellikleri iyi.

Biraz daha ucuzlarsa daha iyi olur. Zenfone ile rekabet etmesi lazım dı fiyat olarak. Bence biraz tüksel bir fiyata satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

quote:

quote:

Kulanmıyorum ama teknik özellikleri ile hızlı veri transferi yapacağını düşünüyorum. Çok klas bir cihaz olmuş. Zarif, hafif, kompakt ve teknik özellikleri iyi.

Biraz daha ucuzlarsa daha iyi olur. Zenfone ile rekabet etmesi lazım dı fiyat olarak. Bence biraz tüksel bir fiyata satılıyor.

ürünün videolarını inceledim. arayüz geçişleri ve performansı hızlı. benm zaten oyunlarla aram hiç yoktur. tek yapacagım. yaklasık 20 - 30 sitenin takibi ve youtube, vimeo videolarını hd veya full hd izlemek.
    ama en basından beri aklımda g3 beat vardı sebebi de kıyasla.la isimli sitede veri aktarım hızı 100 mbps yazması idi. dün gece tekrar araştırıyorken 4g li g3 beatlerin türkiyeye getirilmedigini okudum. hal böyle oluncada samsung e5 1,5 gb ram ve 16 gb hafızayla biraz daha gözüme cazip gelmeye başladı.
    bu arada hangi ürünü alırsam alim asgari 32gb hafıza kartı takacagım =)

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

690 TL paralel ithalat alınır mı?

garantisi kim ?

Aksaray İletişim

duymadım netten arastırmak lazım, bir de bu cihazın yekpare kasası oldugu icin bataryayı kullanıcı değiştiremiyor o yuzden ileride olası batarya probleminde servise iş dusebilir.

ben aldım. telefon şimdi geldi.
    orjinal samsung ürünü, 690 tl ye aldım, aksaray iletişimden.

arka kapakta duos modeli oldugu yazıyor

• awdasase kullanıcısına yanıt
    690 tl ye nasıl aldınız link verebilir misiniz ?

Orjinal samsung ürünü ve samsung tarafından garanti veriliyor değil mi paralel ithalat yada distribütör garantili değil ? 690 çok iyi bir rakam şaşırdım çünki
  • n11de 790 tlye satılıyordu haftasonu. %11 anında indirim ve 11 tllik çekle 690a düşüyordu. yalnız samsung garantili değildi paralel ithaiattı.

şu an kliksa.comda 899 tl. bana özel 50 tl indirim var. 25 tlde avea çeki. 50 tlde worldpuan veriyor. 774 tlye samsung garantili bu telefon alınır mı ne dersiniz?

• yusuforhan kullanıcısına yanıt
    Firma kendi garantisini veriyor, çift hatlı olanlar zaten paralel ithalat. Aksaray İletişim ise hiç garantisi yok kabul edilebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuforhan

690 tl ye nasıl aldınız link verebilir misiniz ?

Orjinal samsung ürünü ve samsung tarafından garanti veriliyor değil mi paralel ithalat yada distribütör garantili değil ? 690 çok iyi bir rakam şaşırdım çünki

Cuma günü n11 den aldım.
    %11 elektronik seçil ürünler indirim, 11 TL yeni üye, 2 TL bonus puan ile 690 TL ye aldımç

www.n11.com
    Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-e5-e500-P56335461

Yurt dışı paralel ithalat, servis garantili. İmei vs sorgulattım orjinal ürün, ithalat yolu ile kaydedilen imei yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: elisa38

Firma kendi garantisini veriyor, çift hatlı olanlar zaten paralel ithalat. Aksaray İletişim ise hiç garantisi yok kabul edilebilir...

Bana gelen çift hatlı değil, tek hatlı.
    Yurt dışı ithalatların hepsi neden çift hat olsun?
  • Aşırı bir ısınma oluyor mu E5 te?
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Paralel ithalatların hepsi çift hatlı yazmamışım ki zaten... Demek istediğim çift hatlı ise paralel ithalattır...
  • quote:

Paralel ithalatların hepsi çift hatlı yazmamışım ki zaten... Demek istediğim çift hatlı ise paralel ithalattır...

pardon.
    şimdi baktım da benimki de çift hatlıymış :)
    zaten hafıza kartını taktıgın zaman iptal oluyor, tek hat kullanabiliyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Başgan o ikisi arasında kalmışsan düşünme bile. Lg beat alınmaz güven bana.

• telefonun hava durumuna tıkladıgımızda komple hareketli bir hava durumu ekranı çıkıyor.bunu kilit sayfası olarak ayarlayabiliyormuyuz.teli yeni aldı sarjı az kaldı bitince kac saat beklemek lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Başgan o ikisi arasında kalmışsan düşünme bile. Lg beat alınmaz güven bana.

dogrudur binbaşım kullanan en iyi bilendir, o zaman daha fazla kafa yormaya gerek kalmadı, ilgin ve bilgilendirmen için tekrar teşekkür ederim =)

• cvtplz C kullanıcısına yanıt
    Dostum bunlar li-ion batarya olduğu için öyle 12 saat beklemene hiç gerek yok.Son teknoloji batarya bunlar dolunca çıkar kullan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

pardon.

Merhaba , acaba daha detaylı anlatabilir misiniz bu çift hat olayını. Şimdi 2 inci sim in girdiği yer aynı zamanda sd kart yuvası mi ? Her iki şekilde de kullanılabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: azteca

quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

pardon.

Merhaba , acaba daha detaylı anlatabilir misiniz bu çift hat olayını. Şimdi 2 inci sim in girdiği yer aynı zamanda sd kart yuvası mi ? Her iki şekilde de kullanılabiliyor mu?

sadece çift hat destekleyen modeller o sekilde kullanılabilir yani uzerinde duos yazanlar anca Samsung Turkiye garantili olanlar tek hatlıdır, çift hat destekelmez bilginize.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.