Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    devam ama 703 e geliyor su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Telefon -790 TL
    Seçili ürünlerde %11 indirim +87 TL
    Yeni üyelik kuponu +11 TL
    Mobilden alışveriş kuponu +5 TL
    Total: -687 TL
  • Selamlar, cihazin ekran açik kalma suresi nedir arkadaslar..
    Ben kendi cihazimdan ornek vereyim(nexus4) %100 den %15e 3g de full internette sorfle 3.5 saat wifi ile 5 saati anca goruyorum, bu kullanimi baz alip cevaplarsaniz memnun olurum

• 2 gündür telefonla çok hasır neşir olamadım sonuç bu.
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

• Ekran durumu
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

• quote:

Orijinalden alıntı: budamigoldiil

Selamlar, cihazin ekran açik kalma suresi nedir arkadaslar..
    Ben kendi cihazimdan ornek vereyim(nexus4) %100 den %15e 3g de full internette sorfle 3.5 saat wifi ile 5 saati anca goruyorum, bu kullanimi baz alip cevaplarsaniz memnun olurum

Full 3g ile 5 saat civarı bir ekran görüntüsü alırsınız. WiFi ile kullanmadığım için birsey diyemem

• Arkadaşlar alacaktım yetişemedim ürün az öncebitti bu telefon nasıl kullanan arkadaşlar s4 ile kıyaslanırmı..
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Orta halli gozukuyor, tabi 3g full aciksa cok iyi bir sure, cevap icin tesekurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

quote:

Telefon -790 TL

yeni üyelik kuponu dışında diğerlerini ben neden kullanamıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaydin96

quote:

quote:

Telefon -790 TL

Anasayfada Seçili ürünler var orda olan ürünlerden birini alırsan %11 indirim ödeme esnasında düşer. E5 şuan yok akşam bende alacaktım yetişemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: athloncu

quote:

quote:

quote:

Telefon -790 TL

Anasayfada Seçili ürünler var orda olan ürünlerden birini alırsan %11 indirim ödeme esnasında düşer. E5 şuan yok akşam bende alacaktım yetişemedim..

İstanbulbilişim'de paralel ithalat garantili nakit 840 , distribütör garantili ise nakit 850 . Oradan alırım sanırım, şuana kadar 1 laptop 2 telefonumu ordan aldım daha ucuza geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSinyor

Sizce huawei g7 mi iyidir lg g2 mi yoksa bu mu?

edit:Bu telefon 5.0 alicak mi

Bu saaten sonra 2 senelik birak android ios bilr alinmaz ios nexus haric androidden stabil ama meslea simdi bir ip 5 yada 4s alinmaz 1 seneye ahtta daha erken kazigi yiyecek g2 hic alinmaz benim alcam telefonun tv kumandamdan bi farki olaun telefonun arka kapagi gacur gicir ses cikariyo bayagi adi ekran sarilasiyor bazen cerceve catliyor.
    Ben olsam butceyi cikabilirsem meizu mx4 alirim cikamiyosam zenfone 5 alirim g2 almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung turkıye garantısı oldugunu nasıl anlarız veya alırken nerelerden almalıyız
  • Gençler telefonu ilk aldığınızda güncelleme geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvtplz

samsung turkıye garantısı oldugunu nasıl anlarız veya alırken nerelerden almalıyız

Distribütör garanti yazıyorsa Kvk Genpa garantilidir kutularında özellikle mavi Samsung logosu var. İthalat garanti yazıyorsa özel servisler bakıyor Samsung bakmıyor..
  • quote:

quote:

samsung turkıye garantısı oldugunu nasıl anlarız veya alırken nerelerden almalıyız

Distribütör garanti yazıyorsa Kvk Genpa garantilidir kutularında özellikle mavi Samsung logosu var. İthalat garanti yazıyorsa özel servisler bakıyor Samsung bakmıyor..

en saglıklısı teknosa dan almak galiba.tesekkurler bilgi için
  • quote:

quote:

quote:

İstanbul içiysen Teknosa'ya 900 vermek yerine İstanbulbilişim'den 850 liraya al derim hocam o da samsung türkiye garantisinde. 840 liraya kendi garantisini veriyorlar ama 850 liraya distribütör garantisi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İstanbul içiysen Teknosa'ya 900 vermek yerine İstanbulbilişim'den 850 liraya al derim hocam o da samsung türkiye garantisinde. 840 liraya kendi garantisini veriyorlar ama 850 liraya distribütör garantisi.

izmirdeyim :(

• Kullanan arkadaşlar yardımcı olsada karar veremedim genel anlamda nasıl ekran kalitesi kamera felan kullanmış olduğunuz telefonlarla kıyaslama yapan olursa iyiolur..
  • Gençler ben direk mediamarkt öneriyorum. Arada 50 tl ye inan deymez. Hem sigorta falan opsiyonları çok iyi.

Bunlar her ne kadar android 4.4 deseler de telefon android 4.3 le geliyor. Daha doğrusu ilk partisi android 4.3 geliyor. Telefonu aldığınızda 4.3 ise 4.4 e güncelliyor.

Bu arada telefonla gelen müzikçalar çok başarılı değil. 3. haftanın sonunda sesinin diğer müzik oynaıcılara göre az olduğuna kanaat getirdim. Üstelik eq tamamen çakma bir eq. Ayarları hissedemiyorsun.

Çoğu kişi poweramp'ı profesyonel işi sanır ama emin olun poweramp da ses işleme açısından başarısız. Bir müzik oynatıcıda en önemli şey öncelikle düz flat sesidir. Ben jet audio ile güzel bir renk yakaladım.

Artık 3. haftanın sonunda net bir şeyler söyleyebiliyorum. Bunlardan biri;

Bu telefonun ekranı 1100 Tl'ye hatta bazı 1200 ve 1400 telefonlardan dahi daha iyi. Samsung ürünleri hariç. Vallahi galaxy s4 hariç diğer telefonlardan çok daha iyi. Bir çoğu ile karşılaştırdım.

Eğer telefonu ortalama kullanırsanız sizi 2. günün saat 17:00 lerine çıkarıyor. Gündelik işler için kullanırsanız 2 günü geçiyor. Yoğun kullanırsanız ertesi günün sabahı, aşırı yoğun kullanırsanız aynı günün akşamı, abanırsanız 6 buçuk saat kurtarıyor.

Belki de en komiği bu:

Gençler bu telefon galaxy s5'ten daha güzel. Belki daha ince değil ama bi bakın bak, tipi endamı çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 29 Mart 2015; 23:25:31 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.