Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkem3546

htc desire 816 bide e5 arasından hangisini tercih edersiniz pil benim için çok önemli ekran sürelerini paylasabilirmisiniz

htc desire 816 ile e7 yi karşılaştır ekran boyutu fiyat olarak.
  • eulogy kullanıcısına yanıt
    e7 daha mantıklı duruyor bide cevaplarimi olumsuz bulan kimse bana söylesin gidip eksi atmassa çok memnun olurum ilginize teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum fakat şarjı az gidiyordu battery doctor biraz yardımcı oldu o konuda.
    Ekran koruyucu ve arka kapak için öneri olursa memnun olurum.
  • H.B.V kullanıcısına yanıt
    sarjın sorun olmaması lazım, 5-6 saatlik ekran sureleri var.

kapak icin su guzel gozukuyor ama piyasaya daha cıkmamıs sanırım ->
    deltaithalat.com
    500 - Internal server error.
    http://deltaithalat.com/detay.asp?id=4758

Microsonic Transparent Soft Samsung Galaxy E5 Kılıf silikon kılıf dusunuyorsanız ideal , hepsiburada da 20 tl

temperli cam koruyucusu 30 tl

normal ekran koruyucu 10 tl

kapaklı kılıf istiyorsanız gene microsonigin 30-40 tl ye var hb de

fazla da çeşit yok zaten şimdilik

• unpop kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum 1 günü tam çıkartıyor fakat ben hakkını veriyorum hocam belkide ondan.
    Linkini verdiğiniz kapak hoşuma gitti alırsam onu alırım çıkınca.
    Ayrıca ekran için temperli mi alayım yoksa 10 TL lik olanlar iş görür mü ?
    Şimdiye kadar hiç takmadan kullandım zaten ekranı bozmasın yeter.
    Size ayrıca da teşekkür ederim gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

Bilmiyorum 1 günü tam çıkartıyor fakat ben hakkını veriyorum hocam belkide ondan.
    Linkini verdiğiniz kapak hoşuma gitti alırsam onu alırım çıkınca.
    Ayrıca ekran için temperli mi alayım yoksa 10 TL lik olanlar iş görür mü ?
    Şimdiye kadar hiç takmadan kullandım zaten ekranı bozmasın yeter.
    Size ayrıca da teşekkür ederim gerçekten.

rica ederim ne demek, valla çok düşürmem, çizilmesin yeter diyorsanız normal koruyucu yeter.. Bence önemli olan kılcal çizikler olmasın, bir de ekran gorilla glass değil sanırsam o yuzden en azından 10 tlik bir ekran koruyucu mutlaka yapıstırmalı.
  • Merhaba, telefonu dün aldım ve aktif olarak ilk kullanım günüm. Beyaz olanı kesinlikle daha güzel. Çok ince olması güzel ancak korkutmuyor da değil. Çünkü kılıf ve ekran filmi almadım henüz. Gelelim asıl meseleye. Sabah 6.30 da şarjdan aldım, açtım. İlk 2 saat çok hızlı gidiyor gibime geldi, üzüldüm açıkcası. Ancak şu an 13.00 itibari ile %75 de. 1 saat 23 dk ekran süresi var şu an. Watsap ve internet full açıktı. Sık sık da interneti kullandım. 6 telefon görüşmesi yaptım. Birkaç fotoğraf çektim. İlk şarj olduğu için daha pilin kendini toplayacağını da düşünüyorum 1 haftaya kadar. Umarım 6 saat sınırını görürüm. Çünkü en büyük önceliğim bataryadır. Sorunuz varsa buyrun.
  • Merhaba,
    GG den alacağım bende bu telefonu ama % sel indirim gelmedi Cuma gününden beri, gelse hemen alacağım.

GittiGidiyor
    SAMSUNG GALAXY E5 E500H CEP TELEFONU Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-e5-e500h-cep-telefonu-153931500

% sel indirim ve kart kampanyası ile güzel bir fiyata gelecek ürün.

ilk aldıgınızda kaç saat şarzda kalması gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Merhaba,
    GG den alacağım bende bu telefonu ama % sel indirim gelmedi Cuma gününden beri, gelse hemen alacağım.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-e5-e500h-cep-telefonu-153931500

2 YIL BOYUNCA İTHALATÇI FİRMA GARANTİLİ yazıyor, büyük ihtimal paralel ithalat yani resmi samsung Türkiye garantili değil. Fiyat farkı cok olsa neyse diyecegim de bu kadar fark icin degmez bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Merhaba,

2 YIL BOYUNCA İTHALATÇI FİRMA GARANTİLİ yazıyor, büyük ihtimal paralel ithalat yani resmi samsung Türkiye garantili değil. Fiyat farkı cok olsa neyse diyecegim de bu kadar fark icin degmez bence.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum
    Daha önce S3 mini aldım ve yaklaşık 2,5 sene hiç sorunsuz olarak kullandım.

Link verdiğim ürünü % sel indirim ve kart puanı ile 700 TL ye alabilirim. Samsung garantili olanlar ise 900 TL civarı, arada 200 TL oynuyor, çok değil mi?

• fimeral F kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazınızda 4g olduğu kesinmi. Cihazın seri nosunu yazabilimisiniz bir de cihazı nereden aldınız. Son olarak kutunun 4g yazan kısmın fotosunu çekip koyarsanız sevinirim. Çok şeyistedim kusura bakmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Sizin hesap da iyiymiş, Samsung garantili olanlardan neden yüzdesel indirim ve puanı düşmüyorsunuz?

Ben aşağıdaki firmadan aldım, sorunsuz olarak ulaştı. Kargo ücretini filan da hesaba katarsak 50 TL için paralel ithalat alınmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elisa38

Sizin hesap da iyiymiş, Samsung garantili olanlardan neden yüzdesel indirim ve puanı düşmüyorsunuz?

Ben aşağıdaki firmadan aldım, sorunsuz olarak ulaştı. Kargo ücretini filan da hesaba katarsak 50 TL için paralel ithalat alınmaz...

aynen katılıyorum, sadece paralelelerde puan indirimi yok ya :) Hani A5 de 400-500 TL paralel ithalat farkı oluyor , o kadar farka değebilir ama 50 TL icin samsung garantisinden vazgeçilmemli, daha 2-3 gun once arkadasın bilgilendirmesi var mesajlarda. Aldıgı E5 bir sonra bozulup bir daha açılmıyor, Samsung 2 gunde değişim kararı vererek yenisini vermiş. Paralel olsaydı bu kadar kolay olacagını sanmam.

@elisa38 : Bu arada aşağıdaki firma demişsiniz ama firma ismi yok :)

• quote:

Merhaba,
    Hangi firmadan aldınız?
  • Micronic premimum kılıf HB ye E7 icibn gelmis, E5 icin de gelir yakında

• quote:

quote:

Merhaba,
    Hangi firmadan aldınız?

Evet haklısınız unutmuşum

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,
    Hangi firmadan aldınız?

Evet haklısınız unutmuşum

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-samsung-e500fz-galaxy-e5-akilli-telefon-156903393

Teşekkürler.
    Arama sonuçlarında bu ürün çıkmamıştı, o yüzden yukarda link verdiğim ürünü söyledim.
    Satıcılar ürün isimlerini girerken hata yapıyor ve ürünü her aramada çıksın diye alakasız isimler ekliyor.
    Aslında bu duruma GG önlem almalı ve ürünler standat isimle satışa çıkmalı.

Arkadaşlar bir sorum olacak, bazı ürünlerde model bilgileri farklı oluyor, aralarında ki fark nedir acaba?

örneğin;

E500FZ
    E500HQ

• awdasase kullanıcısına yanıt
    Gelen ürün E500HQ, başlıkta yanlış yazmışlar. Dikkat ederseniz ürün fotoğrafı da farklı. Linkteki ürün siyah, Samsung Türkiye garantili ve E500HQ...
  • Merhaba, bugün cihazla 2. Günüm ve bir şey dışında çok memnunum. İnternet bağlantısı üstünde E yazıyor, H+ felan olmasi için ne yapabilirim? Avea kullanıyorum, acaba tarifeden ya da operator kaynaklı mi, yoksa cihazla mi alakali bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirasiyla .ayarlar .Diğer ağlar. Mobil ağlara girerek oradan wcdma yı secebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.