Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten A serisi almam A7 veya A5'e o kadar para vermem yazık E5 de almam 8MP kamera istemiyorum E7 veya paraya kıyıp Note 4 alacağım. E7 güzel bir cihaz güncel özellikler fazlasıyla var bana yeter ekran çok büyük değil aslında G3 ile aynı alışmak lazım küçük ekran gözümü yoruyor bakalım biraz daha bekliycem acelem yok belki yaza doğru E9 çıkar kim bilir.
  • 1200 tl bandında bence E7'nin daha dişli rakipleri var. 900 tl bandında ise E5 biraz yalnız gibi. E7 nin ederi 1200 tl değil bence. X2 vibe mesela tercih edilebilir. Bu arada casper ürünleri de kendi fiyatlarında çok başarılılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 19 Mart 2015; 16:18:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy E5'de 4G var mı?
  • Arkadaşlar
    XEETECHCAREyoutube
    Samsung Galaxy E5 - Gaming Performance HD
    https://www.youtube.com/watch?v=Lu0Kw-CZh5M
    bu videoda oldugu gibi GTA:San Andreas hariç tüm oyunlar güzel yalnız san andreas'ta bi sorun var. Sizce bu kronik bi sorun mu? Oyundan mı kaynaklanıyor yoksa donanım yetersizliği mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: osman_buyukalayli

Arkadaşlarhttps://www.youtube.com/watch?v=Lu0Kw-CZh5M bu videoda oldugu gibi GTA:San Andreas hariç tüm oyunlar güzel yalnız san andreas'ta bi sorun var. Sizce bu kronik bi sorun mu? Oyundan mı kaynaklanıyor yoksa donanım yetersizliği mi?

Kuzen sen spigen kılıfları nerede gördün belki sipariş edebiliriz...?

• eulogy kullanıcısına yanıt
    Yalnız benim dediğim spigen kılıflar s5 için olan kılıflar Onları da Aliexpress'te gördüm. Aliexpress'te çeşit çook hocam ne ararsan var. S5 ve E5 in açma kapama, ses tuşları ve kameraları tıpatıp aynı yerlerde. Sanırım S5 kılıfları uyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_buyukalayli

Yalnız benim dediğim spigen kılıflar s5 için olan kılıflar Onları da Aliexpress'te gördüm. Aliexpress'te çeşit çook hocam ne ararsan var. S5 ve E5 in açma kapama, ses tuşları ve kameraları tıpatıp aynı yerlerde. Sanırım S5 kılıfları uyar

Ya s5 için inanılmaz güzel kılıflar var ama işle hoparlör ne olacak

• eulogy kullanıcısına yanıt
    Benim için hoparlör pek sorun değil hocam genelde okulda oldugum için hep titreşimde.benim için Kamera önemli o da zaten açıkta
  • Samsung E-5 bence o fiyata alınabilecek iyi model diyebilirim ki ancak 4g uyumlu değil sanırım fakat beklentilerinizi karşılayacak bir telefon olduğunu düşünüyorum.. ben de 4 gün falan oldu alalı şarjı gayet iyi 1 günü rahat çıkartıyo 3g açık olduğu halde
  • samsung e-5 kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa telefonun artıları eksileri ile güzel olur.. birde en güzel yanı lolipop 5 güncellemesini alıcak olması sanırım kafadan 2 yıl sorunsuz kullanırız heralde arkadaşlar.. bu arada günaydın
  •  ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 20 Mart 2015; 14:24:51 >

• Biraz ucuzlarsa E7 alabilirim bakalım
  • Ben cihaz hakkında bilgiler vermeye devam edeyim.

Cihazı yeni aldığım için pek elimden indirmiyorum, devamlı ara ara mailler, youtube'dan klipler, internette gezinmeler, müzik dinlemeler, whatsapptan yazışmalar falan... Böyle bir durumda sabah 8:30'da full olan telefon akşam 6:30 gibi %40'a inmiş oluyor. (ekran en parlak ayarda)

Cihaza abanırsanız gps, haritalar, zilyon program açık, bluetooth ek bütün özellikler, 3g, video, internet yani herşey sürekli ve full açık özetle (açık hava modu, en yüksek parlaklık ayarından daha parlak oluyo açık hava modunda) 4.5 saat ile 5.5 saat arasında gidiyor.

Cihazla oynamazken şarj gitmiyor gibi birşey. Mesela telefonu tuş kilidine aldınız uyudunuz, 8 saat boyunca size sürüyle mail, whatsapp mesajı arama geldi. Telefonu bir açıyorsunuz, en fazla %2 düşmüş.

Güç tasarrufu ve özellikle ultra güç tasarrufu modu çok başarılı. Ben açıkçası çok etkilendim. Samsunga yazılım konusunda tam not verdim. Batarya %11 kalmışken ultra güç tasarrufu moduna aldım ki bu modda çalıştırmak istediğiniz programları çalıştırıyorsunuz. Eğer telefonla çok uğraşmazsanız sizi çok rahat 8-9 saat götürür belki daha fazla.

Cihazın hoparlör sesi iyiymiş. Önceki fikrimi değiştirdim. elinizde flac parçalar varsa hoparlörün performansını görebilirsiniz. Kalitesiz mp3 ler ile ses pek çıkmıyor gibi geliyordu ama yanılmışım. kulaklık ile heavy metal, black metal gibi türlerden çok keyif aldığımı söyleyemem. Eğer malca baslara abanan biri değilseniz, sahnesi geniş bir kulaklık tercih etmeniz sizi mutlu edecektir. Sahnenin bu kadar değişim yarattığı oynatıcı az gördüm. Kendi kişisel görüşüm sennheiser cx serisi ve shure'un tüm serilerilerinden mümkün olduğunca uzak durun. Zaten böyle bir cihaza shure gibi kulaklıklar fazla. Bu telefonla mid ve tiz performansı başarılı olan 100 - 200 kulaklıkları tercih edin derim.

Telefonun kamera performansı yeterli ile güzel arası birşey. Hızlı fotoğraf çekimleri başarısız devamlı odaklama, netleştirme ile uğraştığı için net fotoğraf çekmeniz biraz zorlaşıyor. Ancak basılı tutarak çektiğiniz fotolar güzel. Sabitleme de olmadığı için böyle bir durumun oluşması da normal. Şunu söylemeliyim foto kalitesi bence g2'den daha iyi gibi geldi.

Ön kamera ise selfie için bayağı iyi. Mod ayarlaması yapmanız lazım tabi yoksa toplu selfielerde size odaklanıp arkadaki hatunları tam net göstermiyor.

Ciddi söylüyorum, bu telefon bence tasarım olarak s5'den daha güzel. Benim çok çok hoşuma gitti, ince ve çok hafif. Yalnız bu hem avantaj hem dez avantaj. Bu telefonu alacaksanız telefonunuza iyi bakmanız gerekiyor. Gorilla glass yok. Telefon narin. Benim oda arkadaşım zenfone 5 ile top gibi oynuyor, devamlı düşürüyor, hiçbirşey olmuyor. Ama bu telefon düşürmelere çok gelmez gibi geliyor.

Telefonun ekranına laf yok. Çok başarılı. Yalnız otomatik parlaklık ayarı yok galiba yada ben kaçırıyom. Ekranından çok keyif alacaksınız. Muadillerini bırak çoğu 1200 tl'lik telefondan daha iyi.

Şu ana kadar telefonda rastladığım tek sorun;

3g bir anda kesildiğinde ekşi sözlükteki başlıkların linklerini tıklayamamak oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 20 Mart 2015; 15:04:05 >

• Lolipop gelmesi kesin mi arkadaşlar bu telefona ?

• lolipop gelmesi kesin değil sanırım ama samsung E-5 çok yeni model bi seri olduğu için yapımcılar bu telefonu es geçmezler umarım lolipop güncelmesini almazsa cihazı en fazla bir yıl kullanıp değiştiririm
  • SAMSUNG E-5 KULLANICISI AZ GALİBA ARKADAŞLAR BİR KAÇ KİŞİYİZ SANIRIM BURDA KULLANANLAR OLARAK
  • arkadaşlar buraya pek sık uğramadığım için özel mesajlar vs tam olarak site kullanımına hakim değilim mazur görün
  • Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve genel olarak çok memnunum. Telefon hakkında değerlendirmeleri daha geniş bi zamanda yapmayı düşünüyorum. Şimdi bi sorum var, telefon wifi ile internete bağlıyken tuş kiliidine alınca bağlantıyı kesiyor. Uykudayken wifiyi açık tut ayarını da yaptım ama hala aynı. Operatör ile bağlanınca öyle bi sorun yok ama wifi de oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unstableman

Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve genel olarak çok memnunum. Telefon hakkında değerlendirmeleri daha geniş bi zamanda yapmayı düşünüyorum. Şimdi bi sorum var, telefon wifi ile internete bağlıyken tuş kiliidine alınca bağlantıyı kesiyor. Uykudayken wifiyi açık tut ayarını da yaptım ama hala aynı. Operatör ile bağlanınca öyle bi sorun yok ama wifi de oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Dostum şimdi denedim böyle bir sorun yaşamadım. Güç tasarrufu modu açıkmıydı?

• Bu arada gençler raad olun Bu telefon yeni çıktı. Buralar dolar taşar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.