Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HTC Desire 820'ye bak birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

HTC Desire 820'ye bak birde.

sadece hepsiburada fiyatına bakarak soyluyorum.. E5 -899 TL, HTC Desire 820 1399 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scawn

G2 ile arasında kaldım bende. A5 te var tabi. E7 de seçenekler arasında olabilir. Arkadaşlar çok kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim ? Konu açsam istisnasız kullananda kullanmayanda G2 diyecek allahın emri yıllardır böyle. G2 okumaktanda görmekten bunaltı geldi. Eskidide zaten. G4 çıkacak zaten G3'ün fiyatı çeklerle vs. 1150 ye alınıyor G4'te çıkınca artık G2 nin yüzüne bakılmaz sanıyorum. E5 bildirim ışığı olmaması düşündürüyor. Sanıyorum E7 ve A5'te de yok ve E5 hakkında bir inceleme bulamadım varsa atarmısınız ? Ve sizce hangisini almalıyım ?

Burada güzel bir kullanıcı incelemesi var, okumanızı tavsiye ederim --> E5 İNCELEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 14 Mart 2015; 16:45:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

hayda geçmiş olsun, dakka 1 gol .. Hiç açılmıyorsa aldıgınız yere götürmeniz iyi olur, sonucta batarya sökülüp takılmadıgına göre başka acçma yöntemi olur mu bilemedim.

Sağolasın hocam. Dün gittim servise yazılım attılar ama düzelmedi. Bugün kutu ve aksesuarları da alarak tekrar gittim. Değişim talebiyle verdim bakalım. Inş. en kısa sürede kabul olur.
  • arkadaşlar bu telefonu inceleyen veya inceleyecek olan haber sitesi var mı? ShiftDelete.Net,Webtekno,tekno seyir veya donanım haber falan incelenmesi gereken bir telefon diye düşünüyorum pek alternatifi yok.teşekkürler..
  • Ben de bu telefonu bugün Mersin Mediamarkt'dan 899 TL'ye satın aldım. 30 TL de ürünün sorunlu çıkma ihtimali karşı ilk kurulum ücreti ödedim. Ürünün kasasında yada kullanımında bir sıkıntı çıkmadı. Ekran koruyucu da bu 30 tl'nin içinde. Yanına 79 TL'ye 32 gb sandisk class 10 hafıza kartı ve 199 TL ye sennheiser cx 2.00i kulaklık aldım. Mediamarkt dışında bir dükkanda ise silikon kılıfını buldum, 20 TL şimdilik böyle idare ediyorum.

İlk izlenimlerim olarak şunları söyleyebilirim.

1) Telefonun tasarımı hoş, samsungun eski dandik ucuz telefon tasarımlarına benzemiyor, aksine samsung'un üst düzey telefonlarındanmış hissi veriyor. Hatta samsungun yeni nesil telefonlarındaki tasarım hissini veriyor desek daha doğru olur.
    2) Telefon ince ve hafif, ele oturuyor. Arka tasarımıda hoşuma gitti. Bence malzeme kalitesi de bu fiyatta ürünler için iyi.
    3) Ekran bilgiğin Mersin'in parlak güneşine doğru tutulduğunda dahi başarılı. İnsanı zorlamıyor. Direk güneşe tutulmadığında ise zaten çok iyi ve parlak görünüyor.
    4) Hoparlör sesi vasatın biraz üzerinde, biraz daha yüksek olabilirdi. Tam da emin değilim.
    5) Kamerası bu fiyatta bir telefon için şaşırtıcı derecede başarılı. Yine bundan da emin olunca ayrıntılı yazıcam.

Vallaha 700 ile 1000 tl bandında çok fazla çeşit var. Daha performanslı ürünler bulmak da mümkün, fakat bir çok açıdan düşünüp, kendi ihtiyaçlarımı iyi belirleyip ona göre karar verdim.

Sonuç olarak bu telefon bende şimdilik fiyatına göre iyi bir ürün almışım, iyi bir iş çıkarmışım hissi bıraktı

Şimdilik ilk dikkat çeken noktaları bunlar. Bir kaç güne telefon hakkında daha ayrıntılı şeyler yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 15 Mart 2015; 14:43:30 >

• Arkadaşlar ben de 3-4 yıldır galaxy w kullanıyorum.Nasipse telefon değiştirmeyi düşünüyorum da bu telefon gözüme çarptı. Kullanan arkadaşlarımız bu konu altında daha çok bilgi paylaşımında bulunurlarsa çok sevinirim bikaç sorum olucak
    1: Bu telefonda otg desteği var mı
    2: Kamerası nasıl? (çektiğiniz resimleri paylaşırsanız çook iyi fikir edinebiliriz )
    3: Boşta kalan ram miktarı ne kadar ?
    bir de keşke bu telefon için xda da konu açılsa da custom rom çalışmalarına başlansa. Gerçi temel olarak e5,e7 ve a3,a5,a7 serileri çok benziyor birbirine.Birisi için geliştirilirse aradaki geçişler de kolay olur diye düşünüyorum.

• Son olarak: Bu telefona alternatif olarak 900 lira maksimum bütçeyle hangi telefonları önerirsiniz? HTC Desire 616 da 899 tl düşmüş teknosa'da ama ona lollipop güncellemesi gelip gelmeyeceği belli değil.
    E5'te durum nasıl bu telefona lollipop güncellemesi gelecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman_buyukalayli

Arkadaşlar ben de 3-4 yıldır galaxy w kullanıyorum.Nasipse telefon değiştirmeyi düşünüyorum da bu telefon gözüme çarptı. Kullanan arkadaşlarımız bu konu altında daha çok bilgi paylaşımında bulunurlarsa çok sevinirim bikaç sorum olucak
    1: Bu telefonda otg desteği var mı
    2: Kamerası nasıl? (çektiğiniz resimleri paylaşırsanız çook iyi fikir edinebiliriz )
    3: Boşta kalan ram miktarı ne kadar ?
    bir de keşke bu telefon için xda da konu açılsa da custom rom çalışmalarına başlansa. Gerçi temel olarak e5,e7 ve a3,a5,a7 serileri çok benziyor birbirine.Birisi için geliştirilirse aradaki geçişler de kolay olur diye düşünüyorum.

1) otg desteği yok dostum, ama güncelleme ile gelme ihtimali olabilirmi. yabancı forumların birinde gördüm.
    2) Kamerası oldukça başarılı bence henüz fırsatım yok paylaşmaya. Ya zaten samsung'a şu ekran, kamera ve batarya (güç yönetimi) konusunda kocaman bir helal diyorum.
    3) Genellikle 780 mb ram kullanıyor ve 600 civarı ram boşta görünüyor.
    4) inan artık romlara falan ihtiyaç kalmadı Tabi benim görüşüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 15 Mart 2015; 20:50:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osman_buyukalayli

Son olarak: Bu telefona alternatif olarak 900 lira maksimum bütçeyle hangi telefonları önerirsiniz? HTC Desire 616 da 899 tl düşmüş teknosa'da ama ona lollipop güncellemesi gelip gelmeyeceği belli değil.
    E5'te durum nasıl bu telefona lollipop güncellemesi gelecek mi ?

Telefona android 5 güncellemesi gelecek diye biliyorum. (yabancı forumlardan)

Dostum htc uzak ara en kötü fiyat performans ürünlerine sahip marka. 900 tl ye alacağın telefonda 4 gb rom , 1 gb ram nedir allasen. Şu an lenovo x2 vibe ve sony m2 gibi telefonlar da f/p den oldukça uzaklar.

Tam bir f/p ürünü diyorsanız Asus Zenfone 5 hakikaten tam bir f/p ürünü. İnsanı bir kaç kere düşündürüyor.

900 tl fiyat muadili discovery 2 var bence olabilir. Discovery 1'den sonra ben uzak durmaya karar verdim.

Aslında 999 tl'ye fly quantum var tam bir f/p ürünü o'da 32 gb rom, 2gb ram. Ben kasasını pek sevmedim.

Galaxy e5'in rakibi çok 16 gb rom, 1 gb ram'li çok daha ucuza hatta 2 gb ram'li telefonlar var. Zen fone 5 gibi.

Bu telefonu neden tercih edersiniz?

Bence yarım gb ram'dan feragat ederek (ki 1.5 gb da yeterli bence) iyi bir ekran kamera, batarya ve marka alıyorsunuz.

Sesi de fena değilmiş ama giriş seviyesi bass'a abanan dandik sennheiser cx 300 II, cx 880, cx 2.00i gibi kulaklıklar ile iyi işler çıkartıyor sayılır.

Ha bir de meizu m4 gibi bir modeli var temin etmesi zor, fiyatı da biraz daha yüksek sanırım ama o da feci f/p ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 15 Mart 2015; 20:57:25 >

• eulogy kullanıcısına yanıt
    kardeş zenfone 2 gelecek ozellıkleırnı bılıyosun ben e5 ıle zenfone 2 arasında kaldım bende zenfone 6 vardı arızalandı ıade ettım.sımdı ne alsam karar veremedım.zenfone 2 5.5 ekranla gelıyo cok buyuk gelecek z6 aldıgıma 1 hafta sonra pısman olmustum :)sence e5 alınırmı bu ozellıklerıyle bırde e5 de bıldırım ısıgı yokmus sende ne gıbı dezavantaj yaratır.
    eulogy nin de dediği aslında bu fiyata resmi distribitör ürünü alacaksanız çok fazla secenek yok. 699 TL ye en yakın ozellikleri iceren Asus Zenfone 5 var . Performansı hemen hemen kafa kafaya ancak sarj süresi gerçekten sıkıntılı, 2-3 saat süre alanlar kendini şanslı hissediyor ki E5 de bu süre aşağıdaki incelemede gördüğüm alıntıda 6.5 saate yaklaşıyor . Tabi marka prestiji, kasa dizaynı gibi faktörler de var. Sonucta E5 in guzel bir dizaynı var ve emin olun bilmeyen S5 le falan kolay kolay ayıramaz, elinizde oldugundan pahalı bir telefon havası verir :) Diğer bir rakip LG G3 Beat. Lg bu E5 cihaz cıkana kadar fiyatında iyi bir alternatifdi ancak E5 in cıkmasıyla gerek snapdragon 410 yerine snapdragon 400 içermesi, yaklasık 3mm daha kasasının kalın olması, 8gb dahili hafızası , kötü ön kamera dezavantajlarıyla geri plana düştü. General mobile ve diger çin cihazlarını işin içine katmıyorum bile ha belki marka takıntınız yok ve buyukluk sorun değilse Huawei Ascend G7 olabilir.

mobilyazilar.blogspot.com.tr
    Samsung Galaxy E5 incelemesi
    http://mobilyazilar.blogspot.com.tr/2015/03/samsung-galaxy-e5-incelemesi.html

Ön kamerasını merak ediyorum, 5 megapiksel selfie telefonu olarak reklamını yapıyorlar bakalım hakkını veriyor mu, bu cihazdan önce hemen hemen aynı özelliklerde Samsung Galaxy Grand Prime çıkmıstı, snapdragon 410 işlemci, 1 gb ram, daha düşük çözünürlüklü qhd ekran ve 5mp ön kamera. O cihazda ön kamera performansı fena değildi, özellikle görüntülü görüşmeler için video kalitesi epey iyidi, bunda da aynı kamera vardır diye tahmin ediyorum.

Batarya tümleşik, yekpare bir kasa ile geliyor ama artık galaxy s6 bile bu şekilde geliyorsa yapcak bir şey yok demek ki şirketler bu trende yöneliyorlar.

• Lumia 1020 den geçmeyi planlıyorum bu cihaza.800-900 bandında sanırım daha iyi bir alternatifi yok.64 bit işlemci , güçlü batarya , muadilleriyle kıyaslayınca kamerasının ciddi anlamda iyi olması ve kasa kalitesinin şıklığı beni cezbetti diyebilirim.Yinede almadan önce bir mağazada incelemeyi planlıyorum ekran -piksel açısından.
  • Bence bu saatten sonra 8 gb rom'lu 1 gb ram'li cihaz kesinlikle alınmaması gerekir. Bu tarz ürünler kesinlikle kıstas olmamalı. İstersen 50 megapiksel kamera koy smartphone demek program yüklemek değişik programlar kullanmak demek.

Yıllardır telefon satıyorlar ve telefonlarına temel programlar dışında 2 tane program yükleseniz kasılmaya başlıyor. Ben 1.5 gb ram'ı bile bayağı düşündüm.

O yüzden bu htc'leri lg beatleri bir kenara bırakın. Sony, lg, htc, gibi firmaların o segmentteki ürünleri gerçekten başarısız.

700-1000 lira bandında en az 16 gb ram ve 1.5 gb ram'den sonra diğer ihtiyaçlarınızı belirlemeye başlayın bence.

Bunlar
    marka
    distribütor
    ekran
    kamera
    batarya
    kullanım
    vs vs şeyler olabilir.

Gerçekten ihtiyaçlarınızı doğru belirlemek bence çok önemli.

Ben mesela aldığım telefonu en az 2 yıl kullanmak istiyorum, bir zaman sonra güncelleme bitse, yeni sürümlere geçmese dahi işlevlerini korumalı. Teknoloji'ye yatırımı çoğu zaman büyük israf olduğunu düşünüyorum.

Ama teknoloji düşkünü biriyseniz, 3-5 ayda telefonunuzu değiştiriyorsanız, yeniliklere daha açık biriyseniz, bu yeni pek bilinmeyen firmaların muadili ürünlerini de deneyebilirsiniz. Tabi her zaman bir risk içeriyor. Yoksa fly'da güzel telefondu ama ben tercih etmedim mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 15 Mart 2015; 23:50:11 >

sen olsan zenfone 2 mı alırdın samsung e5mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3K4NS1Z

sen olsan zenfone 2 mı alırdın samsung e5mi

Ben zenfone biraz küçülmedikçe almam. Ekran boyutuna rağmen çok iri. Tasarımı biraz da kadınsı geliyor bana.

Yine de emin değilim zevkler ve renkler başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 2 nin 5' olanı da çıkacak o gelirse düşünülebilir ama yine Intel işlemcisi yuzunden sarj problemleri devam ederse hiç bulaşmamak lazım.
  • Telefondan resmi alıp bilgisayara aktarcam. Bilgisayara bağlıyken tuş kilidine geçtiğinde dosya kopyalamaya müsade etmiyo,ayar etti beni.

• Zenfone 2 de ki işlemci yeni mimari ve üretim teknolojisine sahip snapdragon 801ac ayarında bir işlemci karşılaştırma yaparken bu tarz konulara dikkat edilmeli intel işlemcilerin tek handikapı emulatör kullanması.

• unpop kullanıcısına yanıt
    5 inch cıkacak dıyorsun ama gelırmı gelmezmı muamma .4g cıkacak dıyorlar 4g zenfonumu beklesem samsung e5mı alsam cok kararsız kaldım .bu arada zenfonun on yuzu aynı hıc degısıklık yok bırde kalın samsung e5 e göre .

samsung e5 te 64 bıt 4g uyumlu yenı ıslemcı var ama telefonda 4g yok dıyorlar nasıl oluyor ben anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.