Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Zenfone 2 de ki işlemci yeni mimari ve üretim teknolojisine sahip snapdragon 801ac ayarında bir işlemci karşılaştırma yaparken bu tarz konulara dikkat edilmeli intel işlemcilerin tek handikapı emulatör kullanması.

Şu anki asus zenfone 5 deki intel işlemci de snapdragon 410 ayarında ama gel gör ki sarj performansı intelde berbatken sp 410 da çok çok iyi. Biri 3 saat ekran süresini zorlarken diğeri 6 saati geçiyor.
    Asus zenfone 2 de de boyle olcaksa performansın anlamı kalmaz.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Zenfone 5 deki işlemcinin android uygulamalarını emulatör aracılığı ile çalıştırmasından dolayı böyle bir sıkıntı söz konusu ayrıca işlemciside eski üretim teknolojisi 32nm zar boyutuna sahip yeni Z3xxx serisi ise zar boyutu küçültülüp yeni komut setleri ve özellikler eklenerek 801ac ayarında bir işlemci yine x86 mimarisine sahip olan işlemci yine emulatör ile uygulama çalıştıracak ancak belirtmek isterim ki intel atom işlemciler hiç ısınmıyor.
  • Dün hanımın telefonu düştü ve çalışmadı ve bende onada bir cihaz almak için tekrar telefonları incelemeye koyuldum ve yine e5 e karar verdim allahtan servis bugün 30 tl ye cihazı tamir etTide kurtulduk telefon 1 haftayı geçti şarjı başta olmak üzere çok memnunum. Ekran parlakligi hep %50 de olmasına rağmen 5.5 saat civarı ekran süresi alıyorum telefonu telefon gibi kullanan birisi 2 gün rahat kullanır ama herseyini kullananda 1 gün içinde kesinlikle yolda kalmaz. Heleki acil durumlar da ultra güç tasarrufu hayat kurtarır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön kamera + arka kamera foto örneklerini heyacanla bekleyen bir kitle var
  • Arka kamera ile çektikleri fikir veririm bilmiyorum
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

• Ses performansı vasat. Muadili sonylerden daha iyi. Sennheiser ile iyi bir ikili oluşturmadılar.
    Batarya performansını çok beğendim. Adamlar yapmışlar. Ayrıca hızlı şarj oluyor. Abanmazsanız iki buçuk gün çok rahat gider.
    Şunu eklemeliyim. Telefon tasarım olarak hakikaten çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Ses performansı vasat. Muadili sonylerden daha iyi. Sennheiser ile iyi bir ikili oluşturmadılar.
    Batarya performansını çok beğendim. Adamlar yapmışlar. Ayrıca hızlı şarj oluyor. Abanmazsanız iki buçuk gün çok rahat gider.

kulaklık muzik vasat demişsiniz sonra sony muadillerden iyi demişsiniz :) sonyler berbat mı o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Ses performansı vasat. Muadili sonylerden daha iyi. Sennheiser ile iyi bir ikili oluşturmadılar.

kulaklık muzik vasat demişsiniz sonra sony muadillerden iyi demişsiniz :) sonyler berbat mı o zaman :)

Evet dostum bir sony fanı olarak ve daha önce bolcana orta ve alt seviye sony telefonu kullanmış olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

İnsanlar sony'nin ses ve kamera konusunda başarılı olması gerektiğini düşünüyor ama hem amiral gemilerinde hem alt modellerinde üzücü bir şekilde gerideler. Tabi benim görüşüm.

Sony m2 nin sesini dene mesela.

• Ya cok kararsiz kaldim arkadaslar.Bu telefonla s3 neo neredeyse ayni gibi duruyorlar tum ozellikleri. Hatta s3 neoda 1.4 ghz islemci var :D ve aralarinda 150 tl fark var. Ust segment bi telefon istemiyorum sonucta telefonla oyun falan oynayan biri degilim fakat birden cok uygulamayi verimli bi sekilde calistirmasi ve uzun omurlu olmasi onemli cunku bi 5 yil kullanmayi dusunuyorum da :D Bana tavsiyede bulunursaniz cok sevinirim.(Bu bahar M4 aqua falan geliyormus ama kesin bin lira uzerinde gelir :( )

• arkadaşlar bu telefondaki ram den geriye ne kadar kalıyor ve ramin türü nedir? DDR2 Mİ DDR3 MÜ? teşekkürler..
  • Merhaba arkadaşlar ben de samsung E-5 modelinden almış bulunmaktayım teknosa dan aldım iki oluyo alalı şuan memnunum telefondan fiyatına göre iyi bence.. yalnız ekran görüntüsünü almayı bulamadım hangi tuş kombinasyonu kullanıyoruz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • Samsun E-5 alan arkadaşlar detaylı bilgilendirme yaparsa teknik olarak sevinirim.. birde telefonun performansını kontrol etmek için nasıl bir test yapıyoruz
  • bu mu s3 neo mu tanıdık alacak

• Arkadaşlar malumunuz E5 için kap,kılıf ve ekran koruyucu zor bulunuyor diyorsunuz.E5'in boyutları A5 ve S5'le aynı.Telefona sahip olanlar telefonculardan A5'le S5 kılıflarını bi deneyebilirler bence her şeyiyle tam oturacaktır. Gerçi s5 kılıfında flaş ve hoparlör kısmı kapanır ama olsun bi deneyin derim

Deneyen arkadaşlarımız olursa da buraya yorumlarını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcologicBullet -- 19 Mart 2015; 8:13:25 >
  • Malum iş güç gereği fırsat bulamıyoruz buraya ayrıntılı yazmaya ben tahminen cuma yada cumartesi bayağı ayrıntılı bişeler yazacam gençler.

Ben bi tane galaxy s5 kapaklı kılıfı denedim çok kötü oldu çıkarttım. Daha doğrusu satın almadım. Silikonlu kılıflar piyasada var ve oldukça güzel görünüyorlar.
    Bu haftasonu bir daha bakıcam belki değişik değişik kılıflar gelmiştir.

Ram olayı benim içinde çok şüpheli idi. Şimdilik bayağı program yükleyip abandım bir kere 280 mb boş ram'e kadar düşürmeyi başardım fakat takılma olmadı. Şu ana kadar telefonda takılma yavaş çalışma problemi hiç yaşamadım.

Kişisel fikrim s3 neo'yu düşünme bile.

Bu arada rezero gibi kulaklıklarla güzel performans almaya başladım, makina kendine geldi.

Benim için bu telefonda iyi anlamda süpriz nokta şuydu:

Biliyorsunuz bu telefonda samsungun en yeni arayüzleri ve uygulamaları kullanılıyor. Samsung gibi bir firma resmen sınıf atlamış yazılımda. Bir arayüz ve özellikler bu kadar kullanıcı dostu olabilir.

Ekran görüntüsü için elinizi karatecilerin kiremit kırarken yaptığı gibi dik tutup ekran üzerinde sağdan sola gezdirirseniz direk ekran görüntüsü alıyor. Tabi o özellik açık olmalı.

• eulogy hocam kapakli kiliflari pek sevmiyorum zaten de s5 icin cok guzel spigen kiliflar var.Silikon kiliflar hosuma gidiyor hem sonucta silikon esneyebilir belki e5'e de cuk oturur :D

• Bence E7 almak daha mantıklı arada 300 TL fark var ama hem ekran 5.5" pil 2950MAH kamera 13MP ve RAM 2GB ayrıca TR'deki modelde 4G de var artısı fazla.
  • E5 899 TL , E7 1299 TL ( hepsiburada fiyatları ) arada 400 TL fark var, 400 tl az para değil bence o ozellikler icin degmez tabi bir de 5' in daha ergonomik olması daha artısı.
  • Samsung bayide hafta içi 1249 TL haftasonu alırsanız 1199 TL dediler ben konuştum.
  • e5 icin de 849 Tl dediler bana, gene nerden baksan 350 TL fark var. Bir de benim icin 5,5' çok büyük , önümüz yaz , taşıması zor. Ha büyük isteyene olabilir tabi ama 1200 lere cıkılınca o fiyata Samsung Note III Neo da bakılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.