Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antutu puanı Asus Zenfone 5 den yuksek.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    -kasa yapısı plastik dolayısıyla hafif. Çerçeve kalitesi s4'e benziyor. Kart girişleri gayet kolay açılıyor hiç bir sorun yok.
    -Şarjı hakkında net bişey söyleyemem daha 24 saat bile olmadı alalı ama 1 günü çok rahat çıkarır.
    -Ön kamerası 5mp fakat çok iyi şeyler beklememek lazım.Ön kamerada avuç içini gösterince otomatik çekme, gözleri büyütme, suratı inceltme gibi seçenekler mevcut.
    -Evet yeni nesil touchwiz var note 4 kullanıyormuş hissi veriyor :)
    -Evet N11.com'da 0.2mm ince ve cüzdan şeklinde kılıflar mevcut.
    -Memnun kalmadığım kısımlar: 1)Ekranda otomatik parlaklık ayarı olmaması 2) Bildirim ledi olmaması.
  • takip
  • Pil durumu 1 saate yakın Asphalt oynandı 1 saat 3g ile internet 1 saat wifi 2-3gorusme
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 12 Mart 2015; 19:41:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• antutu test sonucları, goruldugu uzere asus zenfone 5 ve lg g3 beatten önde

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 12 Mart 2015; 19:46:17 >

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    slm ekran açık kalma süresi fotosu yok mu
  • Ekran açık kalma süresi nereden bakılıyor bilmiyorum

• unpop kullanıcısına yanıt
    Zenfone 5 le e5 arasinda kaldığım için teknosa da ikisini yanyana koydum denedim. Zenfone 5 in ekran parlaklığı çok kötü güneşin altinda gozukmez diye düşünüyorum. Ayrica kamera konusunda da e5 z5 den cok daha iyi. Eşime aldim yaklasik 1 haftadir kullaniyor gayet memnun bende g2 var bazen degistiriyoruz kamera haric g2 yi aratmiyor.ayrica samsungu aradim 4g var dediler ne kadar doru bilmiyorum @unpop

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Pil durumu 1 saate yakın Asphalt oynandı 1 saat 3g ile internet 1 saat wifi 2-3gorusme
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

sanırım burada ekran %60 yazan yere tıklayınca ekran acık kalma suresi cıkıyor

• Buyrun

• eser_e E kullanıcısına yanıt
    valal 4g olayı halen muamma, snapdragonun sitesine göre 410 islemciler hem 32 bit hem 64 bit üretilmiş ama ikisinde de tümleşik 4g var. Hani bu cihaza 64 bit değil 32 bit 410 var deseler okey derim sonucta oyle bir urun var ama 4g olamamsı tuhaf. samsung nasıl kıstı acaba , ek para mı verdi 4gsiz 410 yapın bana diye. Bu arada foto kalitesi G2 ye göre çok mu kötü, hem arka hem ön kamera olarak.
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    tesekkurler zahmet verdirdik sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

valal 4g olayı halen muamma, snapdragonun sitesine göre 410 islemciler hem 32 bit hem 64 bit üretilmiş ama ikisinde de tümleşik 4g var. Hani bu cihaza 64 bit değil 32 bit 410 var deseler okey derim sonucta oyle bir urun var ama 4g olamamsı tuhaf. samsung nasıl kıstı acaba , ek para mı verdi 4gsiz 410 yapın bana diye. Bu arada foto kalitesi G2 ye göre çok mu kötü, hem arka hem ön kamera olarak.

Bugün bursa zafer plaza samsung a sordum E5 modelinde 4g olmadığını söyledi. ..A5 modelinde var dedi...Bilginize. ...

• quote:

tesekkurler zahmet verdirdik sana.

Estağfurullah. Bu arada ekran görüntülerini elinizi ekranın üzerinde dik bir şekilde götürerek alabiliyorsunuz bu çok pratik.

• quote:

Buyrun

sarj %28 de gozukuyor, bir de de ilk kullanım diye abanmıssınızdır, normal kullanımda ekran suresi 5 saati bulur sanırım ki bu da iyi bir deger.
  • quote:

quote:

Buyrun

sarj %28 de gozukuyor, bir de de ilk kullanım diye abanmıssınızdır, normal kullanımda ekran suresi 5 saati bulur sanırım ki bu da iyi bir deger.

şarjda bence sıkıntı yok sabah çıkarken alıyorum akşam şu saat halen sarj var.
    eski telefonuma göre mükemmel ötesi.
    ben fazlasıyla internet kullanıyorum (3g) bu yüzden sabah çıkıp akşam eve girene kadar zor dayandırıyordum önceki telefonu bunun ise hem şarj süresi çok kısa ( tam 2 saat olmadan doluyor) hemde maşallah bir gün boyunca insanı yolda bırakmayacak kadar iyi. hele ki zorda kalırsanız açın ultra güç tasarrufunu size görüşme mesajlaşma gibi hayati özellikleri saatlerce kullanma imkanı veriyor.

• Beyler ben de durup dururken reset atmaya başladı. Açılmıyor şu anda. Ne yapmam lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayda geçmiş olsun, dakka 1 gol .. Hiç açılmıyorsa aldıgınız yere götürmeniz iyi olur, sonucta batarya sökülüp takılmadıgına göre başka acçma yöntemi olur mu bilemedim.
  • G2 ile arasında kaldım bende. A5 te var tabi. E7 de seçenekler arasında olabilir. Arkadaşlar çok kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim ? Konu açsam istisnasız kullananda kullanmayanda G2 diyecek allahın emri yıllardır böyle. G2 okumaktanda görmekten bunaltı geldi. Eskidide zaten. G4 çıkacak zaten G3'ün fiyatı çeklerle vs. 1150 ye alınıyor G4'te çıkınca artık G2 nin yüzüne bakılmaz sanıyorum. E5 bildirim ışığı olmaması düşündürüyor. Sanıyorum E7 ve A5'te de yok ve E5 hakkında bir inceleme bulamadım varsa atarmısınız ? Ve sizce hangisini almalıyım ?
  • E5 de 4G yok ama E7 de varmış
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.