Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung e-5 için kılıf öneriniz var mı arkadaşlar zarif telefonu fazla kabalaştırmayan
  • Ayın 7 sinde aldığım telefonum 1 hafta sonra durup dururken önce reset atmıştı ve daha sonra da hiç açılmamıştı. Logoda kalıyordu. Ben de ayın 14 ünde değişim talebiyle servise vermiştim.

Bugün yetkili servisten telefon geldi arkadaşlar. Değişim talebim onaylanmış. Ben de gittim hemen yeni bir E5 aldım tekrar. 5 iş gününde talebime olumlu cevap verdiler. Helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıtların birliği

samsung e-5 için kılıf öneriniz var mı arkadaşlar zarif telefonu fazla kabalaştırmayan

Başganım 1 - 2 haftası var gibi. Şu an için şeffaf silikon kılıftan başka seçeneğimiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

Ayın 7 sinde aldığım telefonum 1 hafta sonra durup dururken önce reset atmıştı ve daha sonra da hiç açılmamıştı. Logoda kalıyordu. Ben de ayın 14 ünde değişim talebiyle servise vermiştim.

Bugün yetkili servisten telefon geldi arkadaşlar. Değişim talebim onaylanmış. Ben de gittim hemen yeni bir E5 aldım tekrar. 5 iş gününde talebime olumlu cevap verdiler. Helal olsun.

Bu çok iyimiş gerçekten. Demek ki cidden telefon da problem varmış.
  • quote:

Ayın 7 sinde aldığım telefonum 1 hafta sonra durup dururken önce reset atmıştı ve daha sonra da hiç açılmamıştı. Logoda kalıyordu. Ben de ayın 14 ünde değişim talebiyle servise vermiştim.

resmi garantili almanın faydaları, paralel alsan ugras dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

quote:

Orijinalden alıntı: zıtların birliği

samsung e-5 için kılıf öneriniz var mı arkadaşlar zarif telefonu fazla kabalaştırmayan

Başganım 1 - 2 haftası var gibi. Şu an için şeffaf silikon kılıftan başka seçeneğimiz yok.

spigen kılıfları çok begeniyorum, onun dısındakileri cok ucuz gorunumlu geliyor. Hele silikon kılıflar falan resmen telefonu ucuz gosteriyor. A5 e cıkarmıslar E5 yok halen, cıkar mı bilinmez.
  • quote:

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

diğer samsung serilerine mesela s3, s4 kıyaslarsak cok fark var mı kalitelerde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

diğer samsung serilerine mesela s3, s4 kıyaslarsak cok fark var mı kalitelerde ?

S3'ü hiç denemedim. S4 daha iyi başganım. E5 güzel foto çekiyor, sizi mutlu edecek kadar güzel fotolar çekiyor ama s4 daha iyi çekiyor tabiki. s4'ün kamerası zaten çok iyiydi.

• quote:

quote:

quote:

S3'ü hiç denemedim. S4 daha iyi başganım. E5 güzel foto çekiyor, sizi mutlu edecek kadar güzel fotolar çekiyor ama s4 daha iyi çekiyor tabiki. s4'ün kamerası zaten çok iyiydi.

çok mu fark var peki ? bir de ön kamera nasıl malum 5mp diye reklamını yapıyorlar tanıtımlarında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok mu fark var peki ? bir de ön kamera nasıl malum 5mp diye reklamını yapıyorlar tanıtımlarında.

Çoğu telefondan daha iyi çekiyor. Bence başarılı. Tek yaşadığım sorun arkadaşlarımı kadaraja almak için onlardan biraz uzaklaştım, öyle selfie çekeyim dedim. Telefon odağı bana netledi, arkadaşlar net çıkmadı, sonra bir iki ayarla onu da hallettim. Kamera konusunda uzman olmayan herkes bu telefonun kameralarını beğenir ama işte s5 s6 iphone 5 6 gibi modeller çıtayı çok yükselttiği için millet tam karar veremiyor. Bence 1200 liraya kadar olan her modelle rahat kapışır geçer bu telefon. Kişisel kullanım olarak da kameradan herkes memnun kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Başgan Türkiye'de nadir görülen örneklerden biri bu. Çok sevindirici. Yeni aldığın bir elektronik zımbırtının sorunlu çıkması gerçekten sinir bozucu bir durum. Bunu uğraştırmadan kastırmadan telafi etmelerine çok sevindim.
  • quote:

quote:

Başgan Türkiye'de nadir görülen örneklerden biri bu. Çok sevindirici. Yeni aldığın bir elektronik zımbırtının sorunlu çıkması gerçekten sinir bozucu bir durum. Bunu uğraştırmadan kastırmadan telafi etmelerine çok sevindim.

Aynen hocam ben de çok şaşırdım. Ilk defa garantiye bir ürün gönderdim bundan önce aldığım hiçbir üründe sorun yaşamamıştım. Gönderdikten sonra internetten birçok yorumlara falan baktım 1 ay bekleyen bile varmış. Ben de korktuydum o kadar beklerim diye ama çok şükür kısa sürede halloldu. Inş. bunda bir sorun çıkmazda güzel bir şekilde kullanırım.

• helal olsun valla samsung garanti kapsamı konusunda işi baya ilerletmiş müşteri mağduriyetini dikkate almaları güzel bi gelişme
  • htc desire 816 bide e5 arasından hangisini tercih edersiniz pil benim için çok önemli ekran sürelerini paylasabilirmisiniz

• Bu kılıf guzele benziyor, spigen tarzına benziyor ama daha piyasaya cıkmadı sanırım.. ozellikle beyaz telefonda, siyah guzel durmus, kırmızısı da guzel

deltaithalat.com
    500 - Internal server error.
    http://deltaithalat.com/detay.asp?id=4758
  • 2 gun once e7 aldim. Fakat konumuzda kimse yok. En buyuk etken de e5 ve e7 nin daha cok yeni cihazlar olmasi ibsanlarin telefondan hbri yok. Bu konu daha aktif takipteyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem3546

htc desire 816 bide e5 arasından hangisini tercih edersiniz pil benim için çok önemli ekran sürelerini paylasabilirmisiniz

Bence e5 derim. Islemcisi 64 bit ve dolayisi ile yeni nesil

• Bildirim ışığı problemini çözen var mı? Birkaç programdan bahsedilmiş ancak root yapılmış telefonlarda çalıştığı söylenmiş...
  • Arkadaslar Samsung Turkiye cikisli E5 lerde 4G yok E7 de var. 4G Olan cihazlar asagidadir.

Samsung Galaxy Grand 2 (SM-G67105)
    Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530FQ)
    Samsung Galaxy Alpha (SM-G850FQ)
    Samsung Galaxy A5 (SM-A500F)
    Samsung Galaxy A7 (SM-A700F)
    Samsung Galaxy E7 (SM-E700F)
    Samsung Galaxy S4 Active (GT-I9295)
    Samsung Galaxy S5 (SM-G900FQ)
    Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910C)
    Samsung Galaxy Note Edge (SM-N915F)
    Samsung Galaxy S6
    Samsung Galaxy S6 Edge

• arkadaşlar ekran süresi paylaşırmısınız telefonu almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.