Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bionic.

690 TL paralel ithalat alınır mı?

garantisi kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

sirasiyla .ayarlar .Diğer ağlar. Mobil ağlara girerek oradan wcdma yı secebilirsin

Sadece WCDMA yı seçince mobil ağa erişilemiyor diyor. Şu an WCDMA/GSM (otomatik bağlantı) seçili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memetjam

quote:

sirasiyla .ayarlar .Diğer ağlar. Mobil ağlara girerek oradan wcdma yı secebilirsin

Sadece WCDMA yı seçince mobil ağa erişilemiyor diyor. Şu an WCDMA/GSM (otomatik bağlantı) seçili.

E5 sahibi diğer arkadaslardan da bir denemelerini rica edelim, ama wcdma ile olması lazım bence, hatta mı sorun var acaba, hattınız 3G ye acıldı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 26 Mart 2015; 23:03:04 >
  • quote:

quote:

quote:

E5 sahibi diğer arkadaslardan da bir denemelerini rica edelim, ama wcdma ile olması lazım bence, hatta mı sorun var acaba, hattınız 3G ye acıldı mı ?

Nasıl öğreniyoruz ki onu? 3g kullanmadım hiç, açılmamış olabilir o yüzden. 10 yıllık hat sonuçta

• quote:

quote:

garantisi kim ?

Aksaray İletişim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl öğreniyoruz ki onu? 3g kullanmadım hiç, açılmamış olabilir o yüzden. 10 yıllık hat sonuçta

hiç kullanmadıysanız açılmamıstır.. burdan bakabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

garantisi kim ?

Aksaray İletişim

duymadım netten arastırmak lazım, bir de bu cihazın yekpare kasası oldugu icin bataryayı kullanıcı değiştiremiyor o yuzden ileride olası batarya probleminde servise iş dusebilir.
  • arkadaslar flash player sorununu nasil cozdunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mesaj yazarken yada geri ileri butonlarini menu butonlarini kullanirken tuslarda neden haptic feedback ozelligi yok bir yeri mi var acmak icin?

Telefon numarasi yazarken arama yaparken tuslar titriyor ama mesaj yazarken vs titremiyor ve uyuz oldum bu duruma bastigimi anlamiorum kullandigim samsung marka cihazlardan cok alismistim

• memetjam M kullanıcısına yanıt
    9333 ücretsiz arayarak ayarları indir.

Wcdma gsm otomatik seçili olmali.
    wcdma internet. Gsm de telefon hattı oluyor.

• memetjam M kullanıcısına yanıt
    3G yazıp 5555'e sms yolla.

• Ram 2 GB olsa, 4g ve Bildirim ışığını da unutmasalarmış efsane bir telefon olurmuş. Bir dakika düşünmez alırdım Aklıma şu üç şey takılıyor ama fiyatı uygun olduğu için göz ardı edebiliyorum. Belki yakında aranıza katılırım

• unpop kullanıcısına yanıt
    Paralel ucuz görünüyor ama güncellemeyi almanız tam bir muamma. Artık hangi ülkeden ithal edildiyse, o ülkeye ait güncellemeyi bekleyeceksiniz veya rom atacaksınız. Garanti konusunda ise bir şey beklemeyin. Şikayet var sitesine girip bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

O nedenle biraz fazla verip Türkiye garantili almak çok daha mantıklı. Hele her 6 ayda bir cihaz değiştirmiyorsanız, kesinlikle Türkiye garantili cihaz almalısınız.
  • 750-900 fiyat aralığında bundan iyi cihaz bulamayız sanırım. s3 mini kullanıyorum 2013 mayıs'tan beri. Ama illallah dedirtti artık. Geçmeli miyim E5'e ?
  • 3G işini de hallettikten sonra memnun olmadığım bir konu bile kalmadı. Tekrar belirteyim, batarya süresi insanı şaşırtıyor.
  • Bionic. kullanıcısına yanıt
    nerede

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

nerede

n11.com'da %11 indirim vardı seçili ürünler için bitti galiba.
  • Bu telefonda çift sim var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Bu telefonda çift sim var mı?

malesef
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.