Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: haybora

film izlemiş gibi geldi ama

Hafızadan film izlense medya sunucusu aktif görünmeliydi.
    İnternet vs. kullanım da görünmüyor aktif olan listede. Muhtemelen bu sürenin uzunca bir bölümünde menü açıkken ayarlar falan kurcalanmış olabilir.
    Yine de normal sosyal ağ, tarayıcı, mesajlaşma gibi kullanımlarla 6 saatlik kullanım da gayet iyi bir süre.

Konuyla alakalı detaylı bir cevap vermiştim ama gözden kaçtıysa diye bir kaç not paylaşmak istedim :)

Sık sosyal medya kullanımı,youtube video izleme,iki oyunda ortalama 2 saatin üzerinde kullanım,sürekli bağlı wifi,yoğun denebilecek internet kullanımı şeklinde kullanım gerçekleştirmiştim.Ama dediğiniz gibi kullanım detaylarında sanki bunlar yokmuş gibi görünmüyor ama kullanım şeklim böyleydi yoksa menü ve ayarlar içerinde dolanmadım :)

• Telefonu öne arkaya doğru salladığınız zaman bir ses duyuyor musunuz? Arka kameranın oraya kulak verin. Normal mi bilemedim. Yeni dikkatimi çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi kontrol ettim de herhangi bir ses duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdbjk

quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: haybora

film izlemiş gibi geldi ama

Hafızadan film izlense medya sunucusu aktif görünmeliydi.
    İnternet vs. kullanım da görünmüyor aktif olan listede. Muhtemelen bu sürenin uzunca bir bölümünde menü açıkken ayarlar falan kurcalanmış olabilir.
    Yine de normal sosyal ağ, tarayıcı, mesajlaşma gibi kullanımlarla 6 saatlik kullanım da gayet iyi bir süre.

Konuyla alakalı detaylı bir cevap vermiştim ama gözden kaçtıysa diye bir kaç not paylaşmak istedim :)

Sık sosyal medya kullanımı,youtube video izleme,iki oyunda ortalama 2 saatin üzerinde kullanım,sürekli bağlı wifi,yoğun denebilecek internet kullanımı şeklinde kullanım gerçekleştirmiştim.Ama dediğiniz gibi kullanım detaylarında sanki bunlar yokmuş gibi görünmüyor ama kullanım şeklim böyleydi yoksa menü ve ayarlar içerinde dolanmadım :)

O zaman yazılımsal bir sıkıntı var çünkü 2 ayrı oyunda 1 er saat oynamış bile olsanız güç tüketiminde %10 civarlarında listeye çıkmaları lazımdı. Ayrıca sosyal medya uygulamanız veya tarayıcının da bariz bir şekilde üstlerde görünmesi gerekiyor o kadar yoğun kullanılmışsa. Listede bir gariplik var yani. Peki sonraki şarjlarınızda pil kullanım listesinde oyunlarınız ve diğer programlar görünüyor mu?

Bir de bu tarz ekran görüntülerini alırken pil grafiğini tıkladığınızda açılan detaylı grafik ekranının da görüntüsünü almanız daha kesin bilgi için faydalı olur. O grafik detaylarında internet kullanımı, ekran açık kalma bilgileri, işlemci uyuma/uyanma durumu, şarj edilip edilmediği gibi detaylar daha net görülebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanKartaL84 -- 18 Nisan 2015; 6:19:39 >

• almayı düşünüyorum. bakalım.

• Telefonu ilk alıp açtığımda rami 850mb-900mb arası doluydu içine hiçbir uygulama yuklemedigim halde neden böyledir bilginiz varmı acaba ve bu bana sıkıntı oluşturur mu

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

• Benim batarya çok hızlı bitmeye başladı. Sanırım bir virüs birşey bulaştı.

• Kamerayı açınca 2 saniye kadar düşey dalgalanma oluyor ben de. Işığa doğru tutunca da hafiften dalgalanmalar görülebiliyor.Sizlerde nasıl arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 20 Nisan 2015; 19:02:21 >
  • LoheSu L kullanıcısına yanıt
    ben de 1 ay oldu kullanmaya başlayalı fakat akşam yatarken %70 civarı bırakıyorum sabah elime aldığımda %30 bir kaç yere sordum servise gönder dediler sizde bir gösterin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mona1

ben de 1 ay oldu kullanmaya başlayalı fakat akşam yatarken %70 civarı bırakıyorum sabah elime aldığımda %30 bir kaç yere sordum servise gönder dediler sizde bir gösterin isterseniz

Hocam bende bugün yüzde yüze kadar şarj ettim. Saat 5'te işten çıkarken aldım. Yolda mobil veri açıktı. Eve gelince de yarım saat civarı oyun oynadım şu anda yüzde 84'te telefonun pil göstergesi. Arka planda bir uygulama çalışıyor olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 20 Nisan 2015; 22:00:57 >
  • Ben bu telefonu çok araştırdım piyasada ne kadar yorum varsa onları okuyup öyle aldım telefonu alali tam 2 hafta oldu bazı yorumlarda şarj 2 3 hatta 4 güne kadar idare ediyo yazıyorlardı benim su ana kadar 2 gün ŞARJ süresi aldığım oldu benim kullanımıma gere açıkçası çok iyi geldi çünkü ben telefonu elinden hiç düşürmeyen biriyimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahf_crush -- 21 Nisan 2015; 16:23:10 >
  • sıkıntı yok
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haybora -- 21 Nisan 2015; 23:32:59 >

• ben bu telefonu 2 gün once kıpa dan aldim kariştirirken supersu programi oldugünü gordüm .yani sifir telefon rootlu çikti .bir sikinti olurmu bu.ne yapayim .kıpa ya gotursem geri alırlarmi bunu. servislik iş olursa garantisi ne olur.bildigim kadariyla rootlu tel. garanti dişi. nasil unroot yapilır ...
  • ateşş1 A kullanıcısına yanıt
    kapalı kutu almadınız mı? yoksa teşhir mi?
    süpersu kuran adam kimbilir başka neler yapmıştır. Ben olsam iade ederim.
  • MERABALAR.. bütün sayfaları okudum, buraya kadar geldim:),,, almayı düşünüyorum, kafama yattı.. artı ve eksi yönlerini birçok arkadaş güzel anlatmış..
    benim aklıma takılan ise şu; zil sesi şiddeti nasıl? hangi cihazlardan iyi veya kötü? kendimiz daha önceki mp3 zil seslerini kullansak daha yüksek çıkar mı? bu konuda da yorum yaparsanız çok sevinirim..
    foto çekimi, pil süresi, ekranı,dokunmatiği vs vs çok hoşuma gitti..
    son olarak, şebeke üzerinden 3g görüntülü görüşme var diye okudum, doğru mudur? saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

MERABALAR.. bütün sayfaları okudum, buraya kadar geldim:),,, almayı düşünüyorum, kafama yattı.. artı ve eksi yönlerini birçok arkadaş güzel anlatmış..
    benim aklıma takılan ise şu; zil sesi şiddeti nasıl? hangi cihazlardan iyi veya kötü? kendimiz daha önceki mp3 zil seslerini kullansak daha yüksek çıkar mı? bu konuda da yorum yaparsanız çok sevinirim..
    foto çekimi, pil süresi, ekranı,dokunmatiği vs vs çok hoşuma gitti..
    son olarak, şebeke üzerinden 3g görüntülü görüşme var diye okudum, doğru mudur? saygılar

Bende 15 gündür kullanıyorum telefonu.Hoparlöründen fazla birşey beklemeyin.Ben çok müzik dinleyen biriyim,eski telefonum Nokia 5800'dı ve çok keyifli müzik çalardı.Ama artık çağın gerektirdiği şeyleri karşılamıyordu ve bu telefona geçtim.
    Şimdi bu telefonda içine test için attığım şarkılar var sadece.Hiç keyif vermiyor açıkcası.Sadece deezer programı var,ondan müzik açıyorum kulaklıkla keyif alıyorum.Zaten samsung modelerinin genel sorunu hoparlöre hiç önem vermemeleri.Aynı şarkıyı E5 ve Nokia 5800'a atıp dinliyorum,eski telefon gözüme bir güzel geliyor :) Hoparlör konusunda HTC çok iyidir.

Fotoğraf çekimi yakın objelerde güzel,ama insan çektiğiniz zaman mutlu olmuyorsunuz.Mutlu olmuyorsunuz derken pc'ye atınca demek istiyorum.Yoksa amoled ekranda canlı gözüküyor.Gün ışığındaki performansı artıyor.Kompak fotoğraf makinası kalitesine alışmış birisi olarak sizi öldürmez kalitesi,ama paşada yapmaz.10 üzerinden 4-5 verilebilir.Kişiden kişiye göre değişebilir bu konu.Video'yu güzel çekiyor o konuda iç mekandada güzel sonuçlar veriyor.

Pil süresi güzel.1 günü çok rahat kurtarırsınız.2-3-4 gün yetiyor diyenler ironi yapmış biraz.Bu telefonu alıyorsan 1-2 oyun oynarsın,haber okuyup,sörf yaparsın.Öyle alodan aloya 10 günde gider.Güç tasarrufu ve ultra güç tasarrufu modu var.Batarya konusunda endişe etmeyin başarılı.

Ekranı gayet canlı,ben çok kısıkda kullanıyorum gözüm hassas olduğu için.Ekran full hd değil ama çokta önemli değil bana göre.Gayet başarılı.Güneşte felan tamamen attırmanız gerekiyor parlaklığı.Hatta açık hava seçeneğide var 15 dk boyunca ekran üst düzey parlaklaşıyor.

Dokunmatiği güzel her telefon gibi.

Evet görüntülü görüşme mevcut.

Bu telefon fiyat performans olarak gerçekten markalı telefonlar arasında ilk 3'e girebilir.Tasarımı çok ince hafif,kaliteli malzeme kullanılmış.Ama elden kayıyor kılıfsız kullanıma uygun değil.

İşletim sistemi stabil çalışıyor,bu kadar düzgün çalışacağını tahmin etmiyordum.Samsung'dan nefret eden birisiydim.Ama 2015 yılında samsung level atlamış gözüküyor.Lolipop'ta gelirse güzel olur.

900 liraya alınıpta pişman olunacak bir telefon değil,kesinlikle akıllı telefon arayıp,çok fazla para vermek istemeyenlere hitap eden bir telefon.5 yıl aradan sonra telefon alıyorum.Nokia 5800'dan sonra çağ atladım diyebilirim :) Şunu anladım ki bir telefona 2000,2500,3000 para verilmez.

Ama Htc'nin ses kalitesini isterdim açıkcası,kamerasıda çok daha iyi olabilirdi.

Herşeye rağmen hiç pişman değilim.Gitip abuk subuk çin malı telefonlara para verene kadar böyle zarif ve Samsung garantili bir telefon alın.

Bu arada telefon hiç ısınmıyor.En sevmediğim noktası nano sim kart oluşu.

• haybora kullanıcısına yanıt
    evet kapali kutu aldim. adam yanimda kutuyu açti .ithalat eden firma nin butun telefonlari boyleymiş. rootlu yani.servisi bile bana donup sorun olmadigini ithalatci firma bu şekilde getırip sattigi için garanti bozulmuyor dedi.
  • fatih145306 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz güzel bilgiler için.. peki bütün e5 ler çift sim kartlı mı? yoksa sadece duos olanlar mı çitf hatlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz güzel bilgiler için.. peki bütün e5 ler çift sim kartlı mı? yoksa sadece duos olanlar mı çitf hatlı?

samsung turkiye garantililer cift hatlı degil, varsa paralel ithalatlarda duos olanlar cift simlidir.
  • lollipop gelir mi beyler?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.