Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladigim kadariyla paralel ithalat aldiniz. Samsung turkiye telefonumda root yok. Kapali kutuysa rootla iyimser dusunerek bir sorun olmaz bence. Xda da biraz daha parlasin rootu roomu ben de deneyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bir yakınıma E5 aldık. Ben S3 kullanıyorum. Karşılaştırmak gerekirse,

İkisinde de 720p ekran var. Ekran kaliteleri aşağı yukarı aynı olsa da E5 bir tık önde.
    8MP olduğu için kamera donanımı aynı diye düşündüm fakat lens farkı var sanırım, yine E5 bir tık önde. Ön kamera zaten daha iyi.
    İşlemci performansı konusunda yorum yapamayacağım. Biri 32 bit 1.4Ghz, diğeri 64 bit 1.2Ghz. Farkın hissedilceğini sanmıyorum.
    S3 de 831 mb ram var, E5'te 1350mb ram var.
    Batarya konusunda S3 2100Mah, E5 2400Mah, fark çok açık hissediliyor da, bataryayı geçersek sanki E5 in enerji kullanımı daha verimli gibi.
    Tasarım açısından E5 daha ince ve şık, ele alınca daha kaliteli hissiyatı bırakıyor. Yekpare tasarımı bunda büyük rol oynuyor.
    E5'in bir artısı da güncellemeleri alması. S3'ten güncelleme desteği 4.3'de kesildi. Cm 11 ile güncellemeye devam ediyoruz gerçi

E5 te tek beğenmediğim dediğim şey bildirim ışığı, şahsen ben bildirim ışığı olmadan kullanamam telefonu. Bunun dışında herşeyi çok güzel.
    Bir de sanıyorum ki otomatik ekran parlaklığı yok.

• Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum, birkaç sorum var.
    1-Diyelim ki iki sene geçti batarya öldü, o zaman ne yapacağız?
    Aleti çöpe mi atacağız?
    2-4g özelliği kiyas.la sitesinde görünüyor ama başka yerde görmedim, bilgisi olan var mı?
    3-Bir de arkadaşlar, telefon kilitlenince ne yapıyorsunuz? Malum batarya çıkmıyor.
    4-Şu ürünü kullanan var mı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SouthhPark -- 24 Nisan 2015; 22:54:47 >

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    1-Garanti bitmiş olsa da servise verip bataryasını değiştirebilirsiniz. 2-3 seneye bir yapılacak birşey olduğu için dert edilecek birşey değil, zaten 2-3 sene kim kullanır orası da meçhul (Kullanılır mı kullanılır, ama 2 seneye 1 telefon değiştiriyor çoğu kişi)
    2-Samsung Türkiye garantililerde 4G yok diye biliyorum. Bizim aldığımızda da yok.
    3-Bunu hiç düşünmedim, hiç de kitlenmedi ama Power tuşuna uzun süre basılı tutarsanız kitlenmiş olsa da telefon kapanır (diye biliyorum).
    4-Açıkçası ben telefon kasten fırlatılıp çekiç vurulmadığı sürece temperlı koruyuculara çok para vermenin israf olduğunu düşünüyorum, yani olursa iyi olur tabi fakat zaten kılıf kullanılıyorsa kılıfların yanında gönderilen ekran koruyucular da gayet yeterli bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackslament -- 25 Nisan 2015; 0:01:45 >

• Arkadaslar bugün bıraz da aceleyle teknosada öylesine gezerken bu telefonu 900 tl ye 9 taksıt aldım ınanın ne fıyat ne ozellık dogru dürüs arastırmadım şuan cok kurcalayamadım henüz ama baya hoşuma gıttı cıhaz.

• Telefonu birkaç haftadır kullanan arkadaşlar boşta ne kadar rami olduğunu söyleyebilir mi?
  • blackslament B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplar için.

• Telefonu kapatmadım aldığımdan beri, kullanılan ram 1gb 900mb aralığındaydı. Bir restart attım 750mb'a düştü :D restart atın arada
  • arkadaslar biraz iç çekim dıs çekim kamera örnekleri koyarmısınız, konuda kamera fotoları çok eksik.
  • İç ve dış çekimlerden örnekler.
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2707 -- 25 Nisan 2015; 21:14:13 >

• Arkadaslar 2 gundur ilginc bir problem var. telefon cekmesine ragmen arayanlar ulasamiyor. Ben de kimseyi arayamiyorum. Calmadan kapaniyor. Bu problemle karsilasan var m

• Bunlar da benden dış mekan.

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludovico. -- 26 Nisan 2015; 23:42:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X2

Telefonu öne arkaya doğru salladığınız zaman bir ses duyuyor musunuz? Arka kameranın oraya kulak verin. Normal mi bilemedim. Yeni dikkatimi çekti.

Bende sallayınca değilde, arka kameranın alt tarafına hafiften parmakla vurunca hafif bir ses veriyor. Şimdiye kadar bir sorun çıkartmadı ancak kasa ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.
  • bugun 40mb civarinda ufak bir guncelleme geldi, ancak daha kurmadim. Umarim en yakin zamanda lollipop ve en yeni touchwiz arayuzu gelir

• Arkadaşlar merhaba. Eşim telefonunu düşürmüş ve telefon resimde gözüktüğü hale gelmistir. Garantiden yaptıracak olursam maliyeti ne olur. Konuya hakim bir arkadaşım yardımcı olursa cok sevinirim.
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★
  • arzemo kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun abi.net bi bilgim yok ama genelde bellidir bu tür cihazların ekran fiyatları 150-200 lira seviyesinde olacağını sanıyorum ama benzer fiyattaki telefonların ekran değişimlerine göre söylüyorum bu fiyatı net fiyat değil yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arzemo

Arkadaşlar merhaba. Eşim telefonunu düşürmüş ve telefon resimde gözüktüğü hale gelmistir. Garantiden yaptıracak olursam maliyeti ne olur. Konuya hakim bir arkadaşım yardımcı olursa cok sevinirim.
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

Geçmiş olsun :(
    Geçenlerde telefoncu arkadaşım ile konuşmamızda bu telefonda ekranın panelle beraber değiştiğini söyledi. Servis dışındaki tamir işleminin de zorluğundan bahsetti. Ekranı çıkartırken zarar görebiliyormuş cihaz. Servisten yaptıracaksınız mecburen. Panelle birlikte değişeceği için 350-400 TL civarını bulabilir ekran değişimi.

• Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Telefonun tüm internet sitelerinde özelliklerine baktığımda 2400 ma batarya şeklinde ibare varken telefon menüsünde cihaz özelliklerine bakıyorum 1550 ma batarya yazıyor.Bu duruma mantıklı bir açıklama getirebilecek olan var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYRM81

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Telefonun tüm internet sitelerinde özelliklerine baktığımda 2400 ma batarya şeklinde ibare varken telefon menüsünde cihaz özelliklerine bakıyorum 1550 ma batarya yazıyor.Bu duruma mantıklı bir açıklama getirebilecek olan var mıdır ?

Şarjınız %60 civarlarındayken mi baktınız? Telefon menüsünde derken tam olarak nerde yazıyor 1550mah? ekran görüntüsü alıp paylaşabilirseniz daha net yardımcı olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYRM81

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Telefonun tüm internet sitelerinde özelliklerine baktığımda 2400 ma batarya şeklinde ibare varken telefon menüsünde cihaz özelliklerine bakıyorum 1550 ma batarya yazıyor.Bu duruma mantıklı bir açıklama getirebilecek olan var mıdır ?

Bendede aynı. Ne olduğunu anlamış değilim. %80 lere kadar şarj tüketimi nedense çok hızlı bende.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.