Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben flip cover kullanmıyorum ama Almayı düşünmüştüm almaya gittiğimde uyumlu olduğunu söylediler umarım uyumludur @techaddict

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu sipariş ettim. Koruyucu için neler önerirsiniz? Özellikle ekran kırılmasına karşı tavsiye ettiğiniz bir şey var mıdır?
    Bir de bu nano simkart olayını halletmek nasıldır, kolay mıdır? Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcura -- 4 Mayıs 2015; 19:27:53 >
  • Ben de bugün eşime ve kendime gittigidiyor üzerinden sipariş verdim. Samsung türkiye garantili ikisi 1613 tl tuttu. Word karta da 100tl puan geelcek
  • Arkadaslar merhaba oncelikle. Telefonu bimeks, teknosa, vatan ya da media markt'tan alacagim. Taksit lazim malum. 850-1000 tlde garanti bu telefonu alacagim. Ancak bir aksilik olur diye ben yine de 600-850 tl arasi icin de telefon bakiyorum. Ne onerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Arkadaslar merhaba oncelikle. Telefonu bimeks, teknosa, vatan ya da media markt'tan alacagim. Taksit lazim malum. 850-1000 tlde garanti bu telefonu alacagim. Ancak bir aksilik olur diye ben yine de 600-850 tl arasi icin de telefon bakiyorum. Ne onerirsiniz?

O fiyata onerebileceklerim, Sony E4g ya da Samsung Galaxy Grand Prime.
  • quote:

Arkadaslar merhaba oncelikle. Telefonu bimeks, teknosa, vatan ya da media markt'tan alacagim. Taksit lazim malum. 850-1000 tlde garanti bu telefonu alacagim. Ancak bir aksilik olur diye ben yine de 600-850 tl arasi icin de telefon bakiyorum. Ne onerirsiniz?

Ben 900'e teknosadan iş bankası kartı ile aldım.Bankayı aradım taksitlendirmek için.3 taksite 25 lira,6 taksite 63 lira istediler.6 taksite böldürdüm.
    900 liraya bu telefon fiyat performans ürünüdür.Daha aşağı düşmeyin derim.
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih145306 -- 5 Mayıs 2015; 0:07:37 >

• Arkadaşlar sırf bütünleşik pil nedeniyle bu telefondan vazgeçiyorum. Pil bittiğinde, telefonun en az yarı fiyatı kadar masraf çıkacak, kendimiz kolayca değiştiremeyeceğiz, servis yolunda uğraşacağız. Bu bütünleşik pil meselesi kullanıcıyı servislere mahkum ediyor gibi. Yeni bir telefon masrafı gibi masraf olacak yani. Suya düştüğünde kapak açılmadığı için kurulanamayacak. Telefon donduğunda elin kolun bağlı kalacaksın vs. Koskoca telefon bir pile niye mahkum olsun, Pil bize mahkum olsun, özgürce çıkarabilelim, değiştirebilelim vs.

Sırf bu yüzden Zenfondan da bundan da soğudum. (Zenfone 5'ten başka soğuma sebepleri de var. Kasa kalitesi vs.)

Aslında çok iyi özelliklere sahip bu telf. yerine Galaxy grand prime veya Galaxy s3 neo (pil bütünleşik değilse) düşünüyorum.

Ne dersiniz, yanlış mı düşünüyorum?
  • azoss A kullanıcısına yanıt
    Son 4 telefonumun hepsinde batarya bütünleşikti. Hiçbir sorun da yaşamadım. Kilitlenirse kilit tuşuna basılı tutarak telefonu kapatabilirsiniz. Bataryalar garantiye dahildir bu arada. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok yani.

• @fatih145306 Teknosa'nin sitesinde 899 tl yaziyor hocam nasil 900 tl ye alabildiniz, 6 taksit 1 tl'ye mi denk geliyor Bu arada axess, teb bonus gibi kartlara da taksitlendirme oluyor mu, bilginiz var mi? Ozllikle axess
    @unpop Teşekkürler

Ayrica bir sorum olacak. N11 gibi sitelerden taksitle nasil alinabiliyor bu urunler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azoss

Arkadaşlar sırf bütünleşik pil nedeniyle bu telefondan vazgeçiyorum. Pil bittiğinde, telefonun en az yarı fiyatı kadar masraf çıkacak, kendimiz kolayca değiştiremeyeceğiz, servis yolunda uğraşacağız. Bu bütünleşik pil meselesi kullanıcıyı servislere mahkum ediyor gibi. Yeni bir telefon masrafı gibi masraf olacak yani. Suya düştüğünde kapak açılmadığı için kurulanamayacak. Telefon donduğunda elin kolun bağlı kalacaksın vs. Koskoca telefon bir pile niye mahkum olsun, Pil bize mahkum olsun, özgürce çıkarabilelim, değiştirebilelim vs.

Sırf bu yüzden Zenfondan da bundan da soğudum. (Zenfone 5'ten başka soğuma sebepleri de var. Kasa kalitesi vs.)

Aslında çok iyi özelliklere sahip bu telf. yerine Galaxy grand prime veya Galaxy s3 neo (pil bütünleşik değilse) düşünüyorum.

Artık yeni trend bütünleşik pil, yekpare kasa. Sizin gibi dusunseydi kimsenin 2500-3000 TL lik Galaxy S6 ya da Iphone 6 ları almaması gerekirdi

• GG dan 800tl + %5 indirim ceki + 50tl world ile 710tl ye aldik bakalim hayırlısı.
    Kendimde zenfone 5 var abime de bunu alayim dedim inş sorun çıkarmaz.

• @jet1x
    paralel ithalatta normal fiyat. Samsung türkiye ise çok iyi fiyat. Hayırlı olsun.

@fantomiçinf
    ancak kurumsal kredi kartları ile taksitli alınır. Şahıs kredi kartlarına taksit bu gibi yerlerde yok. Kredi çekerek vatan, bimeks gibi yerlerden alınıyor ancak tavsiye etmem. Banka 1000 lira krediyi 6 ay için 60 küsür faizle veriyordu.

@azoss
    yaklaşık bir aydır kullanıyorum bataryayı çıkarmak için bir neden olmadı. Batarya değişim fiyatları ne kadar?orjinal batarya 70 tl görünüyor.

şu üstteki delik ne işe yarıyor bilen var mı?
  • quote:

@fatih145306 Teknosa'nin sitesinde 899 tl yaziyor hocam nasil 900 tl ye alabildiniz, 6 taksit 1 tl'ye mi denk geliyor Bu arada axess, teb bonus gibi kartlara da taksitlendirme oluyor mu, bilginiz var mi? Ozllikle axess
    @unpop Teşekkürler

Ayrica bir sorum olacak. N11 gibi sitelerden taksitle nasil alinabiliyor bu urunler ?

Güzel kardeşim yuvarlak hesap 900 dedim.1 lirayımı başıma kalkıyorsun.Ayrıntılı olarak açıkladım nereden okuyorsun bilmiyorum.6 taksit için 63 lira para ödedim dedim.göz doktoruna gitmeni tavsiye ediyorum. Bütün bankalar yapıyor o taksit işini.Sadece sen telefon açıp ben şu alışverişimi böldürmek istiyorum ücreti ne kadar diyeceksin.Doğrudan şu alışverişimi taksitlendirmek istiyorum dersen telefon olduğu gözüküyor taksit yapmıyorlar.

Telefonu telefon olarak değilde başka şey olarak telefonculardan alırsan taksit yapıyorlar.Ama garantilik birşey olduğu zaman başın ağrıyabilir.Ayrıca aynı şeyi Samsung bayiside yapıyor,telefon olarak değil kılıf olarak gösteriyorlar.

Bence en temizi kartla alıp böldürmek.Samsung Türkiye garantili olana telefonların arka kapağın altında Samsung garantili yazıyor ve IMEI numarası mevcut.Paralel olan telefonlarda bu yok diye gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih145306 -- 5 Mayıs 2015; 16:27:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: azoss

Arkadaşlar sırf bütünleşik pil nedeniyle bu telefondan vazgeçiyorum. Pil bittiğinde, telefonun en az yarı fiyatı kadar masraf çıkacak, kendimiz kolayca değiştiremeyeceğiz, servis yolunda uğraşacağız. Bu bütünleşik pil meselesi kullanıcıyı servislere mahkum ediyor gibi. Yeni bir telefon masrafı gibi masraf olacak yani. Suya düştüğünde kapak açılmadığı için kurulanamayacak. Telefon donduğunda elin kolun bağlı kalacaksın vs. Koskoca telefon bir pile niye mahkum olsun, Pil bize mahkum olsun, özgürce çıkarabilelim, değiştirebilelim vs.

İnsan alışkanlıllarından kolay kurtulamıyor.Bence çıkmaması daha iyi.Kapağı açıp kapattıkca deforme oluyor,yere düşünce paramparça oluyor,tırnaklarını kırma riski oluşuyor.En sevmediğim kısmı ise zaten arka kapak plastik telefonu ucuz gösteriyor.Telefonun arkası toz alıyor.

Bütünleşik kapağın en büyük avantajı telefonun daha ince olması.Düşse bile paramparça olmuyor temizce duruyor.Batarya değişimi konusunda fazla abartmışsın.Günümüzün şartlarında 2-3 yıl gayet makul seviyede batarya ömrü korunuyor.Şayet ben hiç bataryası az gidiyor diye yeni batarya almadım.O eski nokia dönemlerinden kalma bir alışkanlık :)

Dezavantajı sadece cebine batarya koyup pilin bittiğinde değiştirememek olabilir.Bence hiç kafanıza takmayın yekpare oluşunu.Ha bu arada ben bir kez telefonu dondurdum,oda oyun sırasında başka birşey yapmaya çalışırken oldu.1-2 bekledikten sonra telefon rest attı kendine.Heralde donunda bir tuş kombinasyonu vardır bilmiyorum orasını.

Zenfone ile bu telefonu kıyaslamak hata olur.Zenfone çok kaba bir telefon.E5 ise çok zarif.Grand prime,s3 neo felan hiç düşünmeyin eskidi artık o telefonlar.2015 model telefon dururken onları almak çok saçma.Ayrıca lolipop gelecek çok büyük ihtimal daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: haybora

@jet1x
    paralel ithalatta normal fiyat. Samsung türkiye ise çok iyi fiyat. Hayırlı olsun.

@fantomiçinf
    ancak kurumsal kredi kartları ile taksitli alınır. Şahıs kredi kartlarına taksit bu gibi yerlerde yok. Kredi çekerek vatan, bimeks gibi yerlerden alınıyor ancak tavsiye etmem. Banka 1000 lira krediyi 6 ay için 60 küsür faizle veriyordu.

@azoss
    yaklaşık bir aydır kullanıyorum bataryayı çıkarmak için bir neden olmadı. Batarya değişim fiyatları ne kadar?orjinal batarya 70 tl görünüyor.

şu üstteki delik ne işe yarıyor bilen var mı?

Üstteki delik mikrofon deliği.alta ve üste koymuşlar temiz ses için.
  • şu anda aldığım haberlere göre bu cihaz piyasada en çok satan cihazlardan. gerçekten fiyat performans ürünü.
    Ben bir arkadaşımı note 3 neodan cevirdim bunu aldırdım. belki aynı cihazlar değil ama büyük ekran isteniyor ise bu cihaz aynı deneyimi 500 tl ucuza verecektir.
  • @fatih145306 Şaka amaçlı soylemistim hocam neden ciddiye aldiniz Neyse tesekkurler.
    @haybora Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyordan 849tl + %5 indirim ceki + 50tl world puan ile 756tl ye dün 2 adet aldım. Samsung türkiye garantili bugün elime ulaştı. Çok hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu.
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

• Övünmek gibi olmasın ama piyasada patlayacağını bu forumun daha ilk sayfalarında söylemiştim

Bi kere tam f/p ürünü ama en önemlisi samsungun üst düzey telefonlarına çok benziyo. bu bile yeterli bir sebep.
  • gripin518 kullanıcısına yanıt
    Telefonlar hayırlı olsun güle güle kullanın.Çok iyi fiyata gelmiş tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.