Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GG dan aldığım telefon kutusu açık bir şekilde geldi telefon açılmış(hatta kutudan çıkardığımda halen açıktı) satıcıyla irtibata geçtim özür diledi ve suöu tedarikçeye attı telefonu geri istiyor bakalım süreç nasıl devam edecek.
  • artık yavas yavas kullanıcı deneyimlerini bekliyoruz.
  • Telefonu geri gönderdim, kutusu açılmamış olanını göndersinler diyerek ama bu arada serviste tamirde olan telefonumun masrafı benim beklediğimden çok küçük çıktı yani boşa almış gibi oldum sanırım e5 gelir gelmez kutusunu açmadan satacağım.
  • Samsung sevenler için değerlendirilmesi gereken bir ürün..

Eşime grand 2 almıştım keşke bekleseydim e5 alırdım..
  • Bu arada arka kapak tümleşik yani arka kapak diye bir şey yok aslında, cihaz yekpare bir kasaya sahip. Kutudan bir iğne çıkıyor, onun yardımı ile kasanın yan tarafında bulunan kızakları çekerek içlerine micro sd kart ve gsm kartınızı takabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar telefon micro sim mi yoksa nano sim ile mi çalışıyor ben nano sim diye biliyorum ama inşallah öyle değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni telefonumdur efendim hayirli olsun :))

• çok acil kullanıcı yorumunuza ihtiyacı olan telefondur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

çok acil kullanıcı yorumunuza ihtiyacı olan telefondur :)

Sorun cevaplayayim efenim :))

• konu hayırlı olsun. ben de mayıs gibi telefon alacağım 1000 tl'ye kadar bütçem var distribütör garantili olsun istiyorum. bu telefonu yeni gördüm birçok kriterimi karşılıyor. işlemci olsun batarya filan,fiyat olarak da iyi,uzun süredir piyasayı takip ediyorum bu telefonu önerir misiniz uzun götürsün istiyorum.şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemrelca1

konu hayırlı olsun. ben de mayıs gibi telefon alacağım 1000 tl'ye kadar bütçem var distribütör garantili olsun istiyorum. bu telefonu yeni gördüm birçok kriterimi karşılıyor. işlemci olsun batarya filan,fiyat olarak da iyi,uzun süredir piyasayı takip ediyorum bu telefonu önerir misiniz uzun götürsün istiyorum.şimdiden teşekkürler.

Ben öneriyorum kardesim masallah iyi bi cihaz

• arkadaslar e5 modelinde fm radyo varmi? cogu yerde var bi okadarda yok yaziyor

• radyo var.
  • Türkiyede satılan modellerde 4g desteği var mı arkadaşlar ?
  • foruma yazdığım gün anlık bir kararla gidip vatan'dan aldım.
    şu an oldukça memnunum.

gsmarena dan baktığım kadarıyla 4G desteği yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan

foruma yazdığım gün anlık bir kararla gidip vatan'dan aldım.
    şu an oldukça memnunum.

gsmarena dan baktığım kadarıyla 4G desteği yok..

4g desteği var. hatta cihazın üstünde qualcomm 4g stickerı vardı.
  • hocam şimdi bu cihaz beni kaç sene götürür? yoğun bi şekilde oyun oynarım ben asphalt 8 seyiyesinde oyunlar.2 yılı çıkartır mı? bide bu telefon mu daha iyidir zenfone 5 mi?alternatif olarak ne önerirsiniz? teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemrelca1

hocam şimdi bu cihaz beni kaç sene götürür? yoğun bi şekilde oyun oynarım ben asphalt 8 seyiyesinde oyunlar.2 yılı çıkartır mı? bide bu telefon mu daha iyidir zenfone 5 mi?alternatif olarak ne önerirsiniz? teşekkürler..

Cihaz evet cok guzel ama simdi soyle dusunmek lazim piyasadaki en iyi oyunlardan biri asphalt 8 ve suan s6 cikti piyasada bulunan bir cihaz. 1 sene icinde s6nin gucunu gosterecegi oyunlar cikacak falan hani simdinin ortalama cihazi ne yazik ki 2 see en iyi oyunlari oynatmaz bence. Kendi fikrimdir.

• aklıma ilk gelenler

- kasa yapısı , kalite nasıl ? kart ve microsd kart takma yerleri kolay acılıp kapanıyor mu ? incelemde elaman zorlanmıs acarken biraz
    - sarjı nasıl gidiyor ?
    - ön ve arka kamera performansları nasıl ?
    - yeni nesil touchwiz arauz var sanırım ?
    - kılıf bulabildiniz mi ?
    - memnun kaldıgınız ve kalmadıgınız kısımlar ?
  • öncelikle bu konu için üyelik aldım. 2-3 gün oldu sanırım alalı. 4g yok. kasa kaliteli ve batarya isteneni karşılar durumda. kamera güzel çekimler yapıyor. en beğendiğim özelliği ise açık olan uygulamaları kapamak için home tuşuna uzun basmıyorsunuz. alışıla gelmiş sol taraftaki seçenekler tuşu yerinde açık olan uygulamalar tuşu var. çok hoşuma gitti. kılıf konusu çok sıkıntılı olmadı, gittigidiyordan 17 liraya her renk 0.3 mm silikon kılıf bulabiliyorsunuz. ben şeffaf tercih ettim. telefon da aklıma takılan tek şey şarj soketine ekstra özen gösterilmesi gerekiyor. çok narin ve kırılacak gibi duruyor. şimdilik iyiyiz. he son olarak sim ve kart yuvasını sormuşsunuz. kaliteli. test masasında kontrol ederken ben açtım iphone dan farkı yok kaliteli. tam bir fiyat performans ürünü. düşünen arkadaşlara öneririm. güzel telefon.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.