Şimdi Ara

Samsung Galaxy E5 Root'u kaldırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,Galaxy E5 'im var . Bi hata edip telefona Root yaptım ve sistemde hafif takılmalar - donmalar olmaya başladı.Telefonu Root yapmadan önce kesinlikle böyle problemler yoktu. Root SuperSU, bu beladan nasıl kurtulabilirim ? ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Flozzie -- 30 Haziran 2015; 21:12:32 >

• The_Flozzie kullanıcısına yanıt
    Odin'den stock ROM yükledikten sonra wipe data işlemini uygulamanız yeterli olacaktır.

Aşağıdan stock ROM'u indirebilirsiniz;

http://www.sammobile.com/firmwares/
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Dün akşam SuperSU programına giriş yaptım.İzin verilenler listesine göz attım ve 5-6 tane izin verilen uygulama çıktı.Onları da teker teker kaldırdım.Sonra ayarlara girerek SuperSU'yu kaldır seçeneğine basarak Root'u kaldırdım.Root'un sistemden silindiğinden emin olmak için telefonu kapattım.Ses açma + Home tuşu + Güç tuşuna basarak telefonu açtım ve Root menüsü yoktu.Yani Root sistemden kaldırılmış.O verdiğiniz linkte de telefonuma ait Rom bulamadım.Modelim (SM-E500HQ).Genede ilginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Flozzie

Dün akşam SuperSU programına giriş yaptım.İzin verilenler listesine göz attım ve 5-6 tane izin verilen uygulama çıktı.Onları da teker teker kaldırdım.Sonra ayarlara girerek SuperSU'yu kaldır seçeneğine basarak Root'u kaldırdım.Root'un sistemden silindiğinden emin olmak için telefonu kapattım.Ses açma + Home tuşu + Güç tuşuna basarak telefonu açtım ve Root menüsü yoktu.Yani Root sistemden kaldırılmış.O verdiğiniz linkte de telefonuma ait Rom bulamadım.Modelim (SM-E500HQ).Genede ilginiz için teşekkürler.

Cihazınızdan root tamamen kalkmıyor öyle yapınca. Bunu doğrulamak için --> Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Sistem güncellemeleri'nden güncellemeyi kontrol ettiğiniz zaman sisteminiz modifiye edildi güncellemeler yüklenemez tarzında bir hata verecektir.

SM-E500H'e ait bir ROM'da yükleyebilirdiniz. Hatta SER CSC kodlu ROM'lar diğer ROM'lara göre daha seri oluyor ve güncellemeleri alan ilk ROM'lar oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Cihazınızdan root tamamen kalkmıyor öyle yapınca. Bunu doğrulamak için --> Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Sistem güncellemeleri'nden güncellemeyi kontrol ettiğiniz zaman sisteminiz modifiye edildi güncellemeler yüklenemez tarzında bir hata verecektir.

SM-E500H'e ait bir ROM'da yükleyebilirdiniz. Hatta SER CSC kodlu ROM'lar diğer ROM'lara göre daha seri oluyor ve güncellemeleri alan ilk ROM'lar oluyor.

Russia ROM'unu indirerek telefonuma kurdum,Wipe data işlemini de uygulayarak formatı attım.Odin'i de bu video ile ayarladım ;

https://www.youtube.com/watch?v=UmjvkLJaDrQ

Ve görüldüğü gibi Root TAMAMEN sistemden silindi.
    http://i.imgur.com/zYIsbne.png

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Russia ROM'unu indirerek telefonuma kurdum,Wipe data işlemini de uygulayarak formatı attım.Odin'i de bu video ile ayarladım ;

https://www.youtube.com/watch?v=UmjvkLJaDrQ

Ve görüldüğü gibi Root TAMAMEN sistemden silindi.
    http://i.imgur.com/zYIsbne.png

Geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.