Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önemli değil. Dediğim gibi kac senedir uye olmadan bılgilerinizden yararlandım en iyi forum sitesi olarak görüyorum burayı bende teklonoji hastasıyım. En iyi telefon ıncelemeleri burada en cok bılgı paylaşan arkadaşlar burada. 10 sayfa şeyi okumaktan üşenip hazırcı oluyorlar sonra forumu kötülüyorlar anlayamıyorum neresi kötü bu forumun ne sordularda cevabını bulamadılar :S
  • slm arkadaşlar sizdede tuş kilidi problemi oluyormu benim telefonumda tuş kilidi gelmiyor artık kapama tuşuna basıyorum ekran kararıyor tuş kilidi aktif hale gelmiyor sizde de böyle bir problem var mı yoksa problem değilde benim yapamadığım bişey mi teşekkürler
  • Bende öyle bir problem mevcut değil, kapatma tuşuna basıp çektiğimde ekran kararıyor ve tuş kilidi oluyor.
  • telefonda dijital pusula sensörü vardı. Aklıma takıldıda. Bu sensör'n uygulaması yuklu olarak gelıyormu yoksa biz mi bir program yukluyoruz ?
  • Yok sonradan biz yüklüyoruz, Compass olarak aratırsanız bulabilirsiniz uygulamayı
  • slm kusura bakmayın ama belkim kızcaksınız hatta salak bile:) diyebilirsiniz ama ben bu telefonu aldım ama çözemiyoruum yardım edicek bi zaat varmı:(
  • Yok estağfurullah kimseye hakarete hakkımız yok da hiç bişey anlamadım sorduğunuzdan. Telefonu çözmek ne demektir, bana bunu bi tanımlarsanız sevinirim.

• söyle anlatayım muhterem :) ben yanlızca konusup mesajlasıyorum bu telle ancak yazılanları okudum bu epey özellikli bi cihaz, bundan önce star wifi kullanıyodum telefondu lakin bu cihaz garip biş:) fazla teknolojik sanki dokunmatik titreşim bulamıyorum.. sonra cihaz icindeki özellikleride nası kullanıcm bilmiyorum vee daha ram ve root ne bilmiyorum:) kendimi saf gibi hissetsemde bunları ögretck bi form gibime geldi:) mesgul ediyorum ama.... şimdiden teşk
  • Öncelikle telefonu ya titreşim yada sessiz modda tercih etmeniz gerekecek bunu belirteyim veya her seferinde küçük bir işlem yapmak zorundasınız, menüden ayarlar-->ses girin, titreşim butonu altından her zamanı işaretlediğiniz takdirde telefonunuzda titreşimi aktif etmiş olursunuz. Şimdi telefonu titreşime nasıl alacağız: Masaüstündeyken üst menüyü aşağıya çekin (şu kaydırılarak aşağıya alınan menü, Bluetooth, wifi vs. ayarlarına çabuk ulaşmak için gerekli olan[sadece ekranın üstüne basılı tutun ve aşağıya çekin), soldan 2. seçeneği aktifleştirin ve artık telefonunuz titreşimde, aynı şekilde ses ayarlarından titreşim seçeneğini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz, telefon düzgün bir türkçeye sahip.

Cihaz android olduğu için milyonlarca uyguluma ve oyun sizleri beklemekte, internetten android uygulamaları ve oyunları telefona nasıl yüklenir nasıl bulunur öğrenebilirsiniz basit bi işlem.

Ram telefonumuzun hızını kasteder, sık sık ram temizliği yaparak telefonumuzu hafifletebiliriz. Ram nasıl temizleriz: Menüden Görev yöneticisini açtığımız takdirde, yukarıdaki sekmelerden 3. (Ram) sekmesini seçelim ve altta bulunan belleği sil butonuna basalım, işte ramdaki fazla yükü atmış olduk. Bu işlemi yaptıktan sonra menüye 3-4 saniye geç gelebilir, aklın yerine gelmesi diyorum ben buna :)

Root işlemi telefonunuzda tam yetkiye sahip olmanız anlamına gelir. Örneğin bu telefona yüklediğiniz bazı programlar (Örneğin: Bir navigasyon programı olan iGo) telefonun hafıza kartına değil, dahili hafızaya yüklenir. 160 mb gibi kısıtlı bir hafızaya sahip telefonumuz ise bir süre sonra yer açmanızı belirten uyarıları karşınıza çıkartır. iGo gibi bazı programlar ise telefon hafızasından, hafıza kartına taşınamamaktadır, root yetkimiz ile rahat bir şekilde taşıyabilmekteyiz.

Edit: Ben telefonuma root yetkisini SuperOneClick programı ile yaptım, internette resimli anlatımı mevcut.
    Edit2: Ben root yetkisinin garanti dışı bırakmayacağı kanısındayım fakat aksi söylentilerde var, yapmadan önce bir kere daha düşünün. Ne olur ne olmaz :)

Bu konuyu baştan sona okumanızı tavsiye ederim, aklınıza gelebilecek çoğu soruyu zaten cevapladık :)

Fitli günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabik -- 27 Haziran 2011; 3:25:17 >

• çook teşekkürler aydınlatıp bana sabrettiginiz için lain titreşimden kastım dokunmatik ekran titreşimi.. normal titreşimi buldum cok sükürde onu bulamadım:( birde marketten indirdigim programları kullnmam ücretlimi??
  • rica ederim, dokunmatik ekran titreşimi diye bişey duymadım şayet beni aydınlatırsanız sevinirim. Marketten indirirken para ödediğiniz uygulamalarda var ücretsiz indirdiğinizde, yanında fiyat belirtir. Fakat indirdikten sonra bir ödeme söz konusu değil diye biliyorum. Googleandroid.gen.tr forumunda markette paralı olan yüzlerce uygulama ve oyunu ücretsiz temin edebilirsiniz, gerçekten android adına yararlı bi site.
  • söyle anlatayım ekrana dokundugunuzda titreme oluyor yani dokundugunuzu hissediyosunuz:) bu böyle anlatılır sanırım:) anlatabildimmi?? yani şimdi dokundugunuzda dokundugunuzu farkına varmıyosunuz titremiyor ya:.. inanın gülerek yazıyorum hakkınızı helal edin inş anlatabildim:))
  • hmm birde yukarda yazılan bir takım uygulamalar var su kedi sesi falan gibi onu yazılan yerden bulamadım yabik kardeş:9
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiona06

hmm birde yukarda yazılan bir takım uygulamalar var su kedi sesi falan gibi onu yazılan yerden bulamadım yabik kardeş:9

ingilizce oldugundan olsa gerek:)
  • malesef düdüklü tencere tarzı bi dokunmatiğimiz bulunmamakta sürekli titreyecek şekilde. Fakat ekran veya ses ayarlarını bir kurcalayın, her bastığınızda ses çıkacak şekilde bir ayar mevcuttu sanırım tam bir bilgim olmasada.

Talking Cat Tom'u diyorsunuz sanırım, buyrun yükledim sizin için:

http://hotfile.com/dl/122316105/163e2e9/Talking_Tom_v1.3.6.apk.html

Hotfiledan dosya indirmek:

http://www.warezturkey.net/sss-duyurular/7349-hotfile-dosya-indirme-resimli-anlatim.html

Saat geç oldu, sabah sorularınız olursa yanıtlamaya devam ederim. İyi geceler.

• arkadaşın dediği titretişimli geri bildirim :) ama galaxy serisinde o özellik yok .. yanlış bilgilendirme olmasın da en azından gio ve ace de yok fitdede yoktur
  • @gsfc1905 o halde aramıza hoşgeldin demeyi unuttum, hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsfc1905

Bunela? yorumun için teşekkür ederim. ben de önceki yorumlarımda belirttiğim gibi dün üye oldum ve senelerdir kullanırım bu forumu. bu telefonu almayı düşünüyorum. bu telefonla ilgili açılmış bu konuyu görünce üye oldum. 4-5 sayfalara kadar hızlıca baktım. bunda kaynaklansa gerek. (pek zaman olmadığı için) ve birden forumun ilk gününde ilk yorumumda ters cevap alınca forum hakkında hayal kırıklığı yaşadım. kusura bakmayın. donanımhaber herzaman iyidir Bunela? nın dediği gibi...

Aramıza hoşgeldin gsfc1905

• hoşbulduk. pardon yaa bende selamunaleyküm demeyi unuttum. iyi forumlar beyler...
  • Rock'n Roll
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.