Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç güzel oyun önermek istiyorum :) Android marketin altını üstüne getirdim ! :D

- Stupid Zombies (Angry Birds'n kurşunlu tarzı. İsmine aldanmayın harika bişe)
    - Basketball Shots 3D (3boyutlu bir basketbol atış oyunu gerçekten zevkli pargınızla atıyorsunuz :D Epey havaya sokuyo)
    - Extrem Formula (kaliteli bir yarış oyunu)[Dipnot: Kasabilir]
    - Crazy Snowboard (Güzel bir kayak oyunu bi süre sonra sıkıyor ama olsun :D)
    - Paper Toss (en sevdiğim oyunlardan biri. Iphone'de görmüşsünüzdür. Kagıtla çöp kutusuna basket atıyorsunuz ama rüzgarı dikkate almak gerekiyor)
  • Stupid zombies oyununu burda paylaşabilir misin acaba ? Bulduğum hiç bir versiyonu telefona yükleyemedim de. Şimdiden sağol :)
  • Dokunmatikten kastınız ortada bulunan tek basmatik tuşun sağ ve solundaki 2 adet dokunmatik ise, malesef ışıklandırma mevcut değil. 2 buton zaten gereksiz bence :)
  • arkadaşlar bu telefon için unlock uygulaması var mı? , orjinalini kullanmak istemeyenler için...
  • Telefona yüklediğim mp3 ü zil sesi olarak ayarlayamıyorum, işde bu kötü oldu.
  • kardeş ben az önce internetten araştırdım. şarkının üzerine gelip basılı tutman gerekiomuş. ordan menü açılıomuş. ordaki seçenekten seçiliyormuş...
  • @gsfc1905 unlock uygulaması nedir bilmiyorum

@Murat_c78 ; hiç olur mu öyle şey :) mp3 çalara girin (Müzik uygulaması), hangi mp3ü istiyorsanız üzerine basıp elinizi çekmeyin, basılı tutun, çıkan menüden telefon zil sesi olarak kullan diyin.
  • mp3 zil sesi konusunda aynı şeyi söyledik :D

benim demek istediğim samsung galaxy fit te kullanabilmek için tuş kilidi yani hani soldan sağa doğru çektiğimizde kullanıma açılıyor. bunun gibi bir uygulama var mı acaba. (ben de 5800 var. tuş kilidini iphone unki gibi yapmıştım mesela)...
  • Hay ALLAH razı olsun.Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsfc1905

mp3 zil sesi konusunda aynı şeyi söyledik :D

benim demek istediğim samsung galaxy fit te kullanabilmek için tuş kilidi yani hani soldan sağa doğru çektiğimizde kullanıma açılıyor. bunun gibi bir uygulama var mı acaba. (ben de 5800 var. tuş kilidini iphone unki gibi yapmıştım mesela)...

var hocam.şurdaki konuları incelersen bulabilirsin

http://www.googleandroid.gen.tr/Forum-guvenlik-ve-koruma-araclari

• teşekkür ederim. sağolasın...
  • Şimdii stupid zombilerden daha büyük bir sorunum varr Slide-Me uygulama marketı benı deli ediyor. İnterntten ebuddy indiricem(kendi sitesinden) hemen silede-me'ye yonlendırıyor orda arama yapıyor ve ebuudy'i bulamıyor. Opera'da da aynı sorun söz konusu. Ve benım telefonumda android market yok :S Sam ve Slide Me dışında orjınal andro marketi nerden ındırıcem ? Google hesabımla eşleyemıyorum cıhazı android markettekı hesabımla :S Kafam cok karıştı bu market ve uygulamalar konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 28 Haziran 2011; 18:09:16 >
  • android marketin yüklü olarak gelmesi gerekmio mu? (nokia-ovi , apple-appstore)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde22 -- 28 Haziran 2011; 18:16:25 >
  • Telefonunuzu kiese takın ve bırakın güncellesin. Android Market geliyor.
  • yuklu değil :S geldiğinde ilk onu aradım ancak yoktu bi süre sam ve slide-me'le oyalandım ama iğrencler. Özellikler slide-me 30 tane uygulama var :S Güncellme yptım yınede daha fazla uygulama gelmedi
  • peki arkadaşlar android marketin yüklü olmayışı bu model veya samsung ile ilgili birşey mi. mesela samsung un başka bir androidli modelinde yüklümüdür acaba?
  • http://alturl.com/c3oww

Tıklayın, insin, kurun. Kies açıkken telefonu bağlayın bilgisayara ve telefonda başka işlem yapmayın. Güncelleme uyarısı verir. Güncelleyin. Rehber ve uygulamaların yedeklerini alın.

Android Market bende böyle gelmişti.

• barkod tarayıcısı uygulaması yüklenebilcek bişey mi? çalışıyor mu?

(resimler için teşekkürler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde22 -- 28 Haziran 2011; 18:47:07 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.