Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @yabik ne demek yazma firsatim olsa daha ne oyunlar buldum da yazamiorum muzik programi icin arkadasimiza bende cok tesekur ediyorum bana cok lazimdi
  • @yabik oyunlar yalan ben mefta oldum + skyfire yukleyemıyorum andro markette yok :S Stupid Zombileri önerdım ancak ne kadar gavur sitelerinden arasıtrsam bulamadım
  • arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama ekran çözünürlüğü bakımından adeta pixellerin sayılması beni düşündürüyor...:(
  • gsfc1905 pixel saymak deyimine inanma Biraz mantıklı düşün :D 3.3 inçlik bi bölgece 240x320 pixeli saymak için mercek lazım :D eger biraz daha paran varsa 200 tl kadar git ace al onun pixelleri daha kaliteli bi mercekle sayarsın
  • vallahi kardeşim çok duydum pixel olayını inceledim resimlerde falan öyle...
  • merhaba,
    arkadaşlar galaxy fit ten memnun musunuz?

bence 550 liralık rakamı hakeden bir telefon değil.
    sonra ben bu telefona 550 lira mı verdim diye hayıflanmamanız için fiyatının düşmesini beklemenizi öneririm.

- oyunlar da sıkıntı var. en basiti angry bird te bile verim alamıyorsunuz, ara ara donuyor.
    - ekran kalitesi ortalama seviyelerde. öyle piksel sayıyorum diyenlere katılmıyorum.
    - dokunmatik tuşların da ışık yok.
    - kamerasının flaşı yok.
    - kasa kalitesi pek iyi değil.
    - ekran camının dokunma hissi çok kötü, buna rağmen dokunmatik işlevi gayet iyi.

benim, telefonla ilgili görüşlerim böyle.
    telefonu anneme aldım. kendisi memnun bir şekilde kullanıyor.
    sonuç olarak ortalamalar da gezen, pek fazla vaadi olmayan bi telefon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 30 Haziran 2011; 1:03:39 >
  • http://alturl.com/c3oww

linktedi kies yükledim sonra ekrana RAMDUMP mode parentez içinde (ARM) mode) diye bişey geldi makina açılmıyor ne yapmam lazım
  • @balabanraca

Herhangi bir telefon satan yere git fit'n özelliklerinde bir telefon iste. Sana en az 700 tl diyecektir. Ben telefonuma parmak izi bırakmaz ekran koruyucu aldım dokunmatık hissi gayet kaliteli oldu. Angry Birds oynarken hiçbir şekilde donmadı telefonum. Nfs Shift ve Pes 2011'de de takılma yok arka kapak kalitesiz ama olsun. Flaş için gündüz cekim yap ya da gecenın karanlıgında foto cekmek için bir foto makinası al. Ekran kalitesi başlangıc seviyesinde doğru ancak nasıl baktıgına baglı. Bir şeye kötü kötü diye bakarsan onu zaten sen kötü kabul edersın bu fiyata bu özellikler gayet güzel. 550 TL'ye wifi gps vpn ve bu kadar özellikli bir telefonu bulamazsın. Ben telefonumdan gayet memnunum android marketten flash hariç her şeyi yukleyeblıyorum. Herkesin kendi kararı
  • @Bunela?

+1
  • mrb arkadaşlar ortadaki menü tuşuna uzun süre bastım ne olacak diye merakımdan şimdi arada sırada gözüme çarpıyor GÖNDERİLİYOR diye bişey çıkıyor ne yaptım ki acep ben ????
  • Hiç bişey olmaması lazım görev yöneticisi açılır sadece
  • :) bayağı uzun bastım yabik kardeş şimdi de kıllandım gönderiliyor diye bi şey çıkıp duruyor arada:)))
  • telefonun yeni bişeyini keşfettim bilmiyorum belki biliyorsunuz belki bilmiyorsunuz yinede paylaşayım birini aramak için üzerine tıklıyordum rehberde ordan sonra seçenekler geliyordu arama yada msj diye ama kısası varmış sağa doğru sürüklersen arama sola doğru sürüklersen msj gönderiyor:)))
  • kurcalaya kurcalaya keşfedeceksiniz :) , o özelliği telefonu geldiği gün bulmuştum da buraya yazma gereği nedense duymadım

o gönderiliyor yazısı bendede çıksın diye baya bi basılı tuttum yaklaşık 2-3 dk ama hiç bi yazı yok. Hala ekranda görev yöneticisi :D
  • telefonu alalı iki hafta oldu bazı uygulamalar indirdim bazısı marketten bazısı sitelerden
    ASTRO-klasör yönetici
    ANTİVİRÜS
    ROCK PLAYER-medya oynatıca
    ANDROZİP-zip dosyalarını açıyor
    EPİNEPRİN-Mesenger
    BARCOD SCANNER
    İGO-navigasyon
    DOCUMENTS TO GO-Word excel pdf- bunları marketten indirdiğinizde sadece okuyabiliyorsunuz değişiklik için kırığını indirdim.word excel değiklik yapıp kaydedebiliyorsunuz ama pdf sadece okuyabiliyorsunuz.
    CAM SCANNER-telefonu tarayıcı olarak kullanabiliyorsunuz marketteki ücretsiz olan 50 kullanımlık netten kırığını buldum :)))
    TTORRENT-Torrent programı torrent sitelerinden istediğinizi indiriyorsunuz müzik resim vs
    TRAPSTER-Marketten indirdim radar ve kameraları tespite yarıyor denedim gerçi radara denk gelmedim bilemem ama kameraları buluyor:)) netin de sürekli açık olması lazım

umarım faydalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdmr -- 30 Haziran 2011; 14:46:19 >
  • Cam Scannerın işlevini tam olarak anlamadım. Telefonu tarayıcı olarak kullanıyorsunuz demişsiniz, açıklayabilirseniz tekrar sevinirim
  • bir belgeyi yada fotoyu yada herhangi bir şeyin fotorafını çekip tarıyor ve pdf dosyası yapıyor bunuda gönderebiliyorsunuz bilgisayarlardaki tarayıcı gibi.
  • siteye dosya yüklenebiliyormu bilmiyorum yüklenebiliyorsa yükleyeyim ama nerden yapacağım bildirirseniz yükleyeyim.
  • Hotfile.com kullanabilirsiniz de zaten bulabilirim sanırım marketten veya googleandroid.gen.tr'den. Zahmet etmeyin :)
  • marketteki 50 kullanımlık bilginize:)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.