Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhalde linki buyduhttp://www.turk-team.biz/redirector.php?url=https%3A%2F%2Frapidshare.com%2Ffiles%2F678858375%2FCamScanner_Full_v1.1.2.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdmr -- 30 Haziran 2011; 15:06:18 >
  • Android ile Facebook, Twitter, Gmail ve bazen (acil zamanlarda mesela) birşeylere bakmak için bir telefon arıyorum.
    Samsung'un bu modeli fiyat açısından cazip geldi. Siz üstatlara birkaç sorum var...

1. 250MB'lık internet paketi bir ay için yeterli olur mu?
    2. Oyun oynamıyorum telefonda, bu durumda, Facebook, Twitter, Gmail ne kadar şarj yiyor. Yani bu durumda şarj
    kaç gün dayanır?
    3. Bekleme konumunda, wi-fi ve 3G internet kapalı olursa, şark kaç gün gidiyor?

Teşekkürler.
  • @albatrosshigh

Usta değilim ama yardımcı olayım 250mb internet paketi kullanıcısıyım(turkcell) Butun gun canım sıkıldıgın facebook twitter vb. sitelerde dolaşıyorum bazen forumlara giriyorum. Ayın sonunda 13mb artıyor Facebok twitter ve gmail kullanım surenize ve ekran parlaklıgına göre değişebilir sarj dayanma süresi ama şöyle bişey diyebilirim. Gmail ve twitter gün boyu acık kalsa(bildrimler indirilse) sadece ınternet paketi yetmez. Sarj suresi 1.5 gün civarı olur(kullanıma baglı değişiklik gösterebilir.) Bekleme konumunda telefona hiç dokunmazsan sadece saat için kullanırsan 5güne yakın gider(belkide daha fazla) diye tahmin ediyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Aklınıza ne gelirse buyrun sorun gerçekten iyi bir model fiyatıda uygun alın derim

• @yabik

Bana önerebileceğin bi root prog varmı Uygulama yukleyemıyom (Tel. hafıza doldu 4gb hafıza kart boş )
  • Telefonu yeni alacaklar için birkaç sözüm olacak telefon hakkındaki görüşlerim şu yönde bu telefonu yaklaşık bir aydır kullanıyorum

-goruntu kalitesi gayet iyi gerek resimler gerk videolar olsun
    -icine yuzlerce oyun ve uygulama yukleyebiliyorum
    -oyunlarda hic takilma yok
    -hizi gayet iyi
    -dokunmatigi cok guzel beni en cok etkileyen ozelligi o oldu
    -kamerasi net
    -ozellikleri cok fazla ve arttirilabilir
    -iphone htc galaxy tab in aksine kucuk tasimasi kolay(derslerdw hocaya caktrmadan oynamak icin birebir ;) )
    -ve arkadaslarimizin dedigi gibi ayni ozelliktek bir telefonu emn az yediyuz lira civari bir fiyata alabilrsiniz
    -klavyesi cok iyi hizli hic hatasiz yazi yazabiliyorsunuz bu konudaki tum yazilarimi bununla yazdim (telefonla)bakabilirsiniz
    -bana adam gibi full arti full akilli telefon derseniz size galaxy fit derim telefon cok guzel herkese tavsiyem kilifla kullanmaniz bir ayda hic bir cizik yok forumdaki arkadaslarin aksine ekranin icinde n ufak bir toz bile yok koruma kilifi (kapagi arka kapak korumasi ve ya her neyse) cok ise yariyor sesi gayet guzel cikiyor benden bu kadar İYİ GECELER!!

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Android ile Facebook, Twitter, Gmail ve bazen (acil zamanlarda mesela) birşeylere bakmak için bir telefon arıyorum.
    Samsung'un bu modeli fiyat açısından cazip geldi. Siz üstatlara birkaç sorum var...

1. 250MB'lık internet paketi bir ay için yeterli olur mu?
    2. Oyun oynamıyorum telefonda, bu durumda, Facebook, Twitter, Gmail ne kadar şarj yiyor. Yani bu durumda şarj
    kaç gün dayanır?
    3. Bekleme konumunda, wi-fi ve 3G internet kapalı olursa, şark kaç gün gidiyor?

Teşekkürler.

internetri paket olarak kullanmuyorum ondan bilemem
    şarj internet kullanımında 1-2 gün
    kullanmassan 3-5 gün gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nik-bulamadım -- 30 Haziran 2011; 22:49:00 >

• @Bunela?

Öncelikle açıklamaların için çok teşekkür ederim.
    Twitter, Facebook tüm gün açık kalırsa demişsin, bu olay nasıl oluyor açıklar mısın? Login/Logout ile mi alakalı yoksa,
    telefondan 3Gyi açıp, kaptmakla mı alakalı? Wi-Fi açıp kapatmak gibi.
    Ben ipod touch kullanıyorum ve iphone'nun Facebook Twitter uygulamalarını ipod touch'da da kullanabiliyorum. Fakat,
    iphone aşırı pahalı olduğu için, Android'i araştırdım ve uygulama arayüzlerini çok beğedim. ipod touch'da wi-fi açma
    kapama var. Acaba Samsung'da nasıl oluyor?
  • Wifi açma kapama olayı kullanıslı bir üst menü sayesınde gercekleşiyor. Telefonun bıldırımler kısmını(üstte saat ve telefonun kaç bar cektıgı yer) asagı dogru tutup cekersenız üst menü gelir ve ordan wi-fi bluetooth gps vb. tek dokunusla aktifleştirebilirsiniz. Twitter uygulamasından tam cıkmazsanız(kapatmazsanız) Telefon oto olarak bıldrımlerı indirir ve ust menude 1 Yeni Tweetiniz var şeklinde uyarı verebilir(oto bildirim ayarları kapatılabılır.)Facebook içinde aynı durum söz konusudur. Gmail içinde. Eger gun boyu acık tutmak yerıne kapatıp acarsanız sarjınız daha uzun sure gidicektir.(Bildirim ayarlarını kapatmak telefonun sureklı ınternet kullanmasını engelleyerek telefon sarjını korur.)
    Android için facebook twitter gmail uygulamalarıda cok kullanıslıdır. Iphone'u aratmaz merak etmeyın Arkadaşım ıphone 3gs kullanıcısı telefonumu kıskandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 1 Temmuz 2011; 0:14:21 >

• Teşekkür ederim. Bir şekilde biraz inceleyeceim telefonu. Aklıma soru gelirse seni tekrar rahatsız ederim. Çok teşekkürler.
  • Önemli değil tabikide sorun cevaplayalım Önyargılar yüzünden pek alınmayan telefon maalesef :S Ancak biraz incelenirse performans boyut ve fiyat olarak epey başarılı oldugu anlaşılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 1 Temmuz 2011; 13:07:47 >
  • Arkadaşlar baya bir araştırdım android telefon alıcam uygun fiyatlı performanslı tasarımı al benili gio ace fit arasında çok gittim geldim ama fit alıcam büyük ihtimalle 5mp kamera ve tasarım olarak beğeniyorum telefonu. yalnız bir arkadaş demiş kamerada flash yok hb de kamerada entegre flash var görünüyor yanlışmı yazdılar acaba özellik kısmına ? ve keşke işlemciside 800 mhz olsaydı 600 mhz işlemci ilerleyen zamanlarda androidin çıkacak yeni uygulamalarında falan sorun çıkarırmı.ve telefonun 2.3 e gücellenme gibi şansı varmı ? teşekkürler
  • @MelodyScan

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Galaxy ailesinden fit ve ace 5 mp kameraya sahipler ancak fit'de flaş yok ace'de flaş var. Onun dısında ace 800mhz arm11 işlemciye sahip fit 600mhz. İlerki android sürümü 2.3 Gingerbread(yanlış yazmış olabılırım) güncelleme şu an ıcın turkiyede yok. Ancak yurtdışı roomlarıyla guncelleyebılırsınız(telefon garantıden cıkar). O yüzden türkiyeye gelince zaten kies üzerinden size uyarı gelir ve guncellersiniz.(Android 2.3 Sürümü kasma yapmaz. Ancak 2.3'den ilersi için bilgim yok.) Telefonu rahatlıkla alabilirsiniz.
    - Aklınıza takılan herhangi birşey varsa sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

@MelodyScan

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Galaxy ailesinden fit ve ace 5 mp kameraya sahipler ancak fit'de flaş yok ace'de flaş var. Onun dısında ace 800mhz arm11 işlemciye sahip fit 600mhz. İlerki android sürümü 2.3 Gingerbread(yanlış yazmış olabılırım) güncelleme şu an ıcın turkiyede yok. Ancak yurtdışı roomlarıyla guncelleyebılırsınız(telefon garantıden cıkar). O yüzden türkiyeye gelince zaten kies üzerinden size uyarı gelir ve guncellersiniz.(Android 2.3 Sürümü kasma yapmaz. Ancak 2.3'den ilersi için bilgim yok.) Telefonu rahatlıkla alabilirsiniz.
    - Aklınıza takılan herhangi birşey varsa sorun

ben telefonu fiyat performans olarak değerlendiriyorum hiç değilse 5 mp kamerada flash olmalıydı. gerçi çok büyük bir eksiklik sayılmaz benim asıl takıldığım işlemcisi ve ekran çözünürlüğü ürünü yakından incelemek lazım teknosa ya bir uğrayayım teşekkürler bilgi için

• @MelodyScan

Flaş o kadarda önemli değil dogru ve şöyleki; yeterli ışık altında cekılen fotograflar ınanılmaz net oluyor(bilgisayara atınca). Ekran kalitesi düşük olması ve işlemci hızı yetersiz geliyorsa size ace'yi öneririm. Ancak fit'i bi inceleyin sevecegınıze emınım
  • slm bu telefonu çözemeyen biri olarak hala o.face giremiyorum:( yardım lütfen
  • ve ayrıca bilgisayara yükledigim programları teleona atamıyorum..:( talking to gibi:(
  • @fiona06

Wi-fi üzerindne mi deniyorsun :S
  • herkese merhaba bende yeni fitlenenlerdenim telefonun tek özelliği olan flash player ypokluğu puffin browser ile çözülüyo siteye yeni üye olduğum için link vermek yasakmı değilmi bilmiyorum ama ben bi siteden güncel sürümünü indirip denedim açmadığı video kalmadı ancak tek sorun ekrana sığmaması şimdi linki veriyorum umarım yanlış bişiler yapmamışsımdır virüs taraması nı falan yaptırın ki sorunla karşılaşmayın arkadaşlar.....

işte link :
    puffin browser
    http://www.apktop.com/?s=puffin&button=
    bu siteye girip puffin die arattırdığınızda buluyosunuz......
  • @rknctn

Aramıza hoşgeldin Fitli Forumlar Link vermek yasak mı değil mi tam bir karmaşa Ancak uygulama lınkı verdıgın ıcın sorun olmuyacagı dusunuyorum Skyfire 4.0 'da flashlarda epey basarılıdır alternatıf olarak deneyebılirsiniz
  • @fiona

Samsung Kies yukle. Telefonu usb bagladıgında üst menuyu asagı cek ve ordan usb bellegi bagla vb. bi secenek cıkıyor ona bas. Sonra bılgısayarının bılgısayarım kısmında sd kartın gözükcek içine gir apk dosyalarını ana dizine(dogrudan sd karta) at sonra usb cıkar telefondan dosyalar kısmına gel apk dosyasını bul ve kur Bu kadar basit
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.