Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bunela?

@rknctn

Aramıza hoşgeldin Fitli Forumlar Link vermek yasak mı değil mi tam bir karmaşa Ancak uygulama lınkı verdıgın ıcın sorun olmuyacagı dusunuyorum Skyfire 4.0 'da flashlarda epey basarılıdır alternatıf olarak deneyebılirsiniz

hoşbulduk teşekkür ederim skyfire de başarılı ama skyfire in açamadığı videolarıda bu program açıyo ben açıkçası çok memnun kaldım uzunca bi aramadan sonra buldum hep güncellewme istiyodu bu diek son hali sanırım güncelleme istemiyo....

• Deniyeceğim
  • selam ben arkadasi linkte verdigi puffinyukledin gayet guzel ama video gibi seylerde flash player simgesi cikiyo ustune bastigimda aciliyo ama hemn baska bi sayfada google aramaasi cikiyo anlicaniz izleyemiyorum lutfen yardim edin!!!
  • beyler telefonun içine etmiş bulunmaktayım Şu anda Aldıgım uyarı ve telefon titriyor;

Üzgünüm !
    Uygulama Ana Sayfa(işlemcom.sec.android.app.twlauncher)beklenmedik bir şekilde sonlandı. Lütfen tekrar deneyin

Ne yapmam gerekiyor :S Ve bazı zamanlar wifi actıgımda oper mobile ındırıyor telefon kendı kendıne :S sonrada donuyor bişeyler oluyor :S
  • telefonu actım kapadım duzelmedi hiçbir şekilde :S anasayfama erişemiyorum(telefon ana ekranı)
  • quote:

telefonu actım kapadım duzelmedi hiçbir şekilde :S anasayfama erişemiyorum(telefon ana ekranı)

aynisi banda olmustu malesef telefonu formatlamak gerekiyo arama kismina *2767*3855# yaz telefon kapanir biraz bekle tel kendiliginden acilir biraz islem yapar ve telefon acilir ama dedigim gibi sd kart haricinde hersey fabrika aarlarina doner ve duzelir maalesef baska cozumu yok
  • @sanbocukk

Oldu galiba beklıyorum :S Bu sorun neden oluyor virüslü bi içerik yüklemiş olabilirmiyiz ? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 2 Temmuz 2011; 11:40:45 >
  • Oldu :) cok saol sanbocukk ancak bu duruma ne sebep olmus olabılır :S Aynı durum tekrarlarsa garantiye vermek daha dogru bence
  • buyuk bi ihtimalle virus ancak bende tekrarlanmadı sen de benim gibi cok internete giriyorsan video izliyorsan birde uygulamaları pc den indirip tel.e atiyorsan virustur % 98 artık uygulamaları tel.den market vb. guvenilir yerlerden indir bence ve videoları youtube den izle yok ben bunları yapamam diyorsan avg antiviruss programı var kur ingilizce ama kullanıslı ve işe yarıyor

Ek.:Bu anti-virus telefon icindir yanlıs anlamayın telefona kurulacak ve android markette mevcuttur free.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Les Livres Noire -- 2 Temmuz 2011; 14:08:38 >
  • quote:

@fiona06

Wi-fi üzerindne mi deniyorsun :S

öncelikle tesekkürler..
    bilgisayara yüklenen programları nası telefona atıcam ;?? ve bu kiesin ne gibi faydaları var,ben biraz fransızım:) tüm yazılanları okudum lakin jeton sıkıntılı:) yardım için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiona06

quote:

@fiona06

Wi-fi üzerindne mi deniyorsun :S

öncelikle tesekkürler..
    bilgisayara yüklenen programları nası telefona atıcam ;?? ve bu kiesin ne gibi faydaları var,ben biraz fransızım:) tüm yazılanları okudum lakin jeton sıkıntılı:) yardım için teşekkürler

yapabildiiim:) tesekkürler
  • @sanbocukk

Telefonu elıme 5 alışımdan 4'ü internete girmek video izlemek ya da ılgınc uygulamalar yüklemek için Ve anladım kı bılgısyardan ındırdıgım dolphin browserr hd 'i yukleyince böyle oldu telefon Anti-virüs indiricem ya da bir tane satın alıcam
  • @fiona06

Önemli değil :) Aklına takıldıkça sor
  • Geldim, 2 gün şehir dışındaydım kusuruma bakmayın. Bunela arkadaşımız yeteri kadar cevaplamış teşekkürler, cevapsız bırakmamış. Puffin browserı sanırım 3-4 sayfa önce ben paylaşmıştım. Okumak ne kadar büyük bir sorun hepimiz için bu anlaşılıyo :)

@Bunela? root için SuperOneClick dene dostum. Internetten resimli anlatım bulabilirsin.
  • @yabik

izindeyiz deniyecegim link verirsen sevinirim 2.kez telefonu bozmak istemiyorum :)
  • Kardeş bundan bir hafta öncesine kadar galaxy fit almaya karar verdim ama dün okuduğum bişey çok canımı sıktı. Gio mu fitmi dedikleri zaman herkes gio diyo ama gio nun fiyatı daha düşük. Bide bu ekran çözünürlüğü sizin için problem yaratıyormu ? bi yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...
  • Anil ekran cozunurlugi benim icin hicbir sorun yaratmaz gio almam. İslemci olarak ustin ancak gorunum ve kamera olarak zayif. Yinede sen bilirsin ben fit al derim
  • ben de yaklaşık 10 gündür kullanıyorum telefonu ve sormak istediğim bikaç şey var, belki öbür sayfalar da defalarca sorulup cevaplanmıştır ama şimdilik bakmaya fırsatım olmadı. canlı tv diye bi program indirdim ama flash player gerekiyo diyo ama telefonun bunu desteklemedğni biliyorum bunun yerine bi program var mı acaba? ve kurulum gibi bi şey gerekiyo mu yoksa kendi kendine hazır hale geliyo mu? şimdiden tşekkrler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl154

Kardeş bundan bir hafta öncesine kadar galaxy fit almaya karar verdim ama dün okuduğum bişey çok canımı sıktı. Gio mu fitmi dedikleri zaman herkes gio diyo ama gio nun fiyatı daha düşük. Bide bu ekran çözünürlüğü sizin için problem yaratıyormu ? bi yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar...

ben ekrandan oldukça memnunum . bende fit derim . şimdi tlf alacak olsam kesin fit alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: rmrm

ben de yaklaşık 10 gündür kullanıyorum telefonu ve sormak istediğim bikaç şey var, belki öbür sayfalar da defalarca sorulup cevaplanmıştır ama şimdilik bakmaya fırsatım olmadı. canlı tv diye bi program indirdim ama flash player gerekiyo diyo ama telefonun bunu desteklemedğni biliyorum bunun yerine bi program var mı acaba? ve kurulum gibi bi şey gerekiyo mu yoksa kendi kendine hazır hale geliyo mu? şimdiden tşekkrler :)

skyfire kur yıldız tv adresinden tv leri izlersin
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.