Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben de 2 haftalık fit kullanıcısıyım.Şöyle bir sorun yaşıyorum; whatsapp kurdum wifi ile sorunsuz çalışıyor ama avea 1 GB internet aboneliğim var. Mevcut internet paketi ile çalışmıyor. Bir kaç kere silip tekrar yükledim.Bataryayı çıkarıp taktım, sorun devam ediyor. (İnternette surf yapabiliyorum)
    Teşekkürler,
  • çok özür dileyrek bi sorum daha olucak bu android marketten indirdiklerimiz birde navigasyon bedavamı
  • arkadaşlar merhaba.foruma yeni katıldım ama uzun zamandır takip etmekteyim.bi sorunum var ve çözemiyorum lütfen yardım edermisiniz.telefonum açılmıyor,açma tuşuna bastığımda ramdump mode yazısı çıkıyor buun yanndada parantez içinde arm9 yazısı var ne yapmam gerek lütfen yardım edin.
  • @straktiem sizden kaynaklı bir sorun ben cep internet paketleriyle istediğimi yapabiliyorum
    @ercan_4141 android marketten indirdiklerinizin yanında ücretsiz veya bir para bildirimi yazar.
    @orrizurri anlamadım gitti bu sorunu 1-2 arkadaş daha sordu aynı şeyi fakat hiç bir şekilde çözümünü bilmiyorum. Ne yaptıktan sonra oldu bu olay acaba ?
  • Beyler bişe sorucam da telefonumu bu sabah açtıgımda ekranın sol alt köşesinde "Güvenli Mod" yazısını gördüm ve adamlar yapıyor aga diyerek silkelendim Nasıl güvenli modda açtım telefonu ? Tekrar açıp kapayınca gitti o yazı kafam epey karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: orrizurri

arkadaşlar merhaba.foruma yeni katıldım ama uzun zamandır takip etmekteyim.bi sorunum var ve çözemiyorum lütfen yardım edermisiniz.telefonum açılmıyor,açma tuşuna bastığımda ramdump mode yazısı çıkıyor buun yanndada parantez içinde arm9 yazısı var ne yapmam gerek lütfen yardım edin.

@yabik

arm9 galaxy fit'n kullandıgı işlemci modeli olabılır mı (Galaxy Ace Arm11)
  • ya üç tuş olayı vardı download moduna geçmek istedim geçtimde ama sonra düzelmedi saatlerce öyle kaldı batarya bitene kadar bekledm bende ardından batarya bitti ve şarjda açmayı denedm o dediğim yazı geldi.
  • ya ben telefonu dün aldım ama kabın içinde cd falan yoktu. direk usb ile pcye bağlayınca da bir şeyler kuruluyor diyor, sonra başarısız oldu deyip tanımıyor telefonu. acaba pcsuite indirebileceğim bir yer veya başka bir yolu var mı? Lütfen yardım etsin birisi
  • @küçükmucitbokoldu

Nickini sevdim dostum Samsung'n sitesinden kies indir telefonu tanıyacaktır
  • @Bunela?

Tabila, biraz saçma bir tipimdir de ondan

Ayrıca sağol, orda bir windows bir de mac var hangisini indirecem,hangisi ne işe yarıyor ki ?
  • android market'ten skyfire kurmayı denedim de "sizin telefonunuz için uygun değil" uyarısı alıyorum, siz nasıl yüklediniz?
  • Ben bir şey daha sorucam.
    '' interneli telefonunuzu güle güle kullanın. 3 ay bedava aylık 100MB internet paketi hattınıza tanımlanmıştır. '' Turkcell böyle mesaj gönderdi az önce. ama ben almadan ücretsiz geldi. şimdi android markete falan girsem ne kadar kullanabilirim. tl . em gider mi ? lüften telefon hakkında hiçbirşey bilmiyorum biraz bu android konusunda yarımcı olun lüften
  • @küçükmucitbokoldu

Şimdii..
    Bilgisayarınzdaki işletim sistemi windows'dur yuksek ihtimal işletim sisteminize göre seçin
    Eğer turksel size net paketi verdiyse markete girin tepe tepe kullanın sorun yok (ancak paketteki mb'lara dikkat edin kaç kalmıs diye kontrol edin)
    Ve telefonu turkselden mı aldınız ?
  • @justkilled

Skyfire tarayıcısı turkiyede kullanılmaz(yassakk ! ) Eve türkiyede yasak yani marketten ındıremezsiniz. Google'ye Skyfire 4.0 for android için yazarsanız güvenilir bir siteden indirip telefonunuzun sd kartının ana dizinine atıp kurabılırsınız
  • @Bunela?

Evet turkcell den aldım. bir de ne kadar kaldığına nasıl bakabilirim?
  • arkadaslar ben nasıl bu telefona gingerbread güncellemesi yapacam bide bunun sarjı bugün bana az gitti arkadaslar ya nasıl engellerim acabaa ==??? bi yardımcı olabilirmsinz????????
  • @küçükmucitbokoldu

Kalan İnternet yazın 2222'e yollayın gelir

@anıl154

Ayarlar-Kablosuz ve Ağlar-Mobil Ağlar kısmında paket veri kullanı kaldırın. Sadece 2g kullan'ı işaretleyin. Ekran parlaklıgını çeyrek dereceye getirin. Wi-fi ve gps'i sadece kullanıcagınız zaman aktifleştirin. Gereksiz uygulamalarını kapatın.(Telefon boştayken acık uygulama bırakmayın.) Ram'i ara sıra temizleyin
  • Sagolasn soledklerin icn bide bu guncelleme nasil olacak acaba?
  • @anıl154

Bilgisayarınızda kies yuklu ise telefonunuzu usb kablosu ile bilgisaara baglayın. Kiesi açın zaten otomatik olarak size uyarı gelcektir guncelleştirme var diye. Birde bu işlem sırasında telefonunuzun sarjı tam olsun
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.