Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bana telefona yüklemem gereken şeyleri ve nasıl yükleyeceği mi söyler misin ?
    Ayrıca andorid den pek anlamıyorum. faydalarını söyleyip nasıl yararlanabilirim acaba?
    (LÜTFEN ÇOK YARDIMCI OLURSUN )
  • ya arkdaşlar bnm telefonun en yukarsında sinyal gücünün yanındaki simge var E diğe ondaki oklar ara sıra yanıp sönüyor onlar ne işe yarıyor bide ben evimdeki modeme baglanamyıroum devre dışı wpa/wpa2 psk güvnlikaltında yzıyor ne anlma geliyor yardımm :)
  • @yabik teşekkür ederim. sorun bence de benden kaynaklı ama...telefon wifiden heryere giriyor. internetten ise android market,whatsapp gibi yerelre erişimim yok.aveayı arıyorum;vap güncelleliyor sorun yok diyorlar(3kere yaptım) nereye kime sorup baktırayım bende bilemiyorum :)
  • @Bunela?

Sorularımı cevapladığın için çok sağol kardeş Allah razı olsun ve bu telefona bayıldım iyiki almısım
  • Benimde 2 hafta oldu fit'leneli.Genel olarak güzel bir telefon.Bazen konuşma sırasında kapatmak istediğinizde kapatamıyorsunuz,sanki donuyor 5-10 sn sonra kendine geliyor.Buda heralde yeni yazılım geldiği zaman düzelir diye düşünüyorum.
  • ya arkdaşlar bnm telefonun en yukarsında sinyal gücünün yanındaki simge var E diğe ondaki oklar ara sıra yanıp sönüyor onlar ne işe yarıyor bide ben evimdeki modeme baglanamyıroum devre dışı wpa/wpa2 psk güvnlikaltında yzıyor ne anlma geliyor yardımm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükmucitbokoldu

@Bunela?

Bana telefona yüklemem gereken şeyleri ve nasıl yükleyeceği mi söyler misin ?
    Ayrıca andorid den pek anlamıyorum. faydalarını söyleyip nasıl yararlanabilirim acaba?
    (LÜTFEN ÇOK YARDIMCI OLURSUN )

Telefondan android markete girin(menüde simgesi var) Ordan istemediğiniz kadar uygulamayı ındırebılırsınız
    Anroid açık kaynak kodlu oldugu için sürekli genişletilebilir. Herhangi bir sınırı yok hayalgücünüz nereye kadarsa telefonunuz o kadar iş başarabilir Yani birazcık bilim kurgumsu bir işletim sistemine sahibiz
    Tavsiye Uygulamalarım;
    Facebook for Anroid: Güzel bir feysbuk uygulaması. Sohbet falan herşey var.
    Twitter: Tweetlerinize bakıp arkadaşlarınızla tweetleşmenize yarar.
    Youtube: Youtube üzerinden videolarınıza erişebilir/video izleyebilir/yükleyebilirsiniz.
    Opera Web Browser: Güzel ve arayüzü kullanıslı bir tarayıcı uygulaması
    Advanced Task Killer: Arkaplanda çalışan uygulamaları kapıtıp telefonunuzdan maksimum verim almanızı sağlar.
    iGO: Güzel ücretsiz bir navigasyon uygulaması internette bulup detaylı kurulum bilgilerine ulaşabilirsiniz.
    RealPlayer: Güzel bir alternatif video oynatıcı
    LG Camera: 480p hd kayıt yapmanıza yarayan bir uygulama.(720p HD Ready'nin bir altı 480p)
    Nimbuzz: Ücretsiz aramalar yapıp msn gtalk vb. sohbet hesaplarınız üzerinden arkadaşlarınızla konusabılır ve veri aktarımı yapabilirsiniz.(Görüntü.video.ses)
    Cnn Türk: Haberlere bakıp hava durumu ve ekonomı bılgılerını ınceleyebılır videolu haberleri izleyebilir. Cnn Türk kanalını canlı izleyebilirsiniz.

Şimdilik önericeklerim bu kadar Android Market'de birsürü uygulama var :) Ve bazı android forumlarda markette olmayan uygulamalarıda bulabılırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_4141

ya arkdaşlar bnm telefonun en yukarsında sinyal gücünün yanındaki simge var E diğe ondaki oklar ara sıra yanıp sönüyor onlar ne işe yarıyor bide ben evimdeki modeme baglanamyıroum devre dışı wpa/wpa2 psk güvnlikaltında yzıyor ne anlma geliyor yardımm :)

'E' simgesi= Edge(mobil internet baglantısı [mevcut/aktif]) Kapatmak hem kontorlerınızı hemde sarjınızı korur.(Kapatırsanız şebekeniz üzerinden internete giremezsiniz.) Kapatmak İçin;
    Ayarlar-Kablosuz ve Ağlar-Mobil Ağlar kısmında paket veri kullanı kaldırın.

• @Bunela?

Operatörün nedir ve hangi internet paketini tavsiye edersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

@Bunela?

Turkcelliyim 250 mb internet paketi kullanıyorum her ay 14 tl'e Wi-fi olmadıgı yerde gayet rahat gırıyorum ınternete ve hatta mobil internet 3g hız rekorum 3.5 mbit Bana yetiyor gibi. Sürekli facebook twitter ve diğer sosyal agları kullanıyorum. Gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

@Bunela?

Turkcelliyim 250 mb internet paketi kullanıyorum her ay 14 tl'e Wi-fi olmadıgı yerde gayet rahat gırıyorum ınternete ve hatta mobil internet 3g hız rekorum 3.5 mbit Bana yetiyor gibi. Sürekli facebook twitter ve diğer sosyal agları kullanıyorum. Gayet memnunum

Teşekkürler. Ben de Turkcell'liyim, ama acaba Vodofone'a geçip mi internet paketi alsam diyorum. Bu telefonu almaya karar verdim çünkü.

Bir soru daha: Bu telefon için invisibleshield gibi bir ekran koruyu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 7 Temmuz 2011; 22:07:37 >

• ya çok teşkkr ederim rahatladım valla bide su Wİ-Fİ olayanında yardım istirorum :):)
  • @albatrosshigh

Turkcell'n interneti diğer operatörlere göre biraz pahalı olmasına karşın kaliteli ve hızlı Ben turkcell'den vazgecmeyın derim ama yinede sizin kararınız Ekran koruyucu için invisibleshield gibi bi koruyucu var gibi birşey. Çizilmelere dayanaklı ancak bir anahtarı sertce telefonun ekranını cizmek için kullanırsanız işe yaramaz (çizici cisimlerin agır kullanılmaması haricinde üzerine sürttünde[hafif sürtme] bişey olmuyor). Ben bir ekran koruyucu aldım TİM'den 10 tl'ye hem parmak ızı bırakmıyor hemde hafıf çizilmelerin önüne geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_4141

ya çok teşkkr ederim rahatladım valla bide su Wİ-Fİ olayanında yardım istirorum :):)

Öncelikle kablosuz internet ozelliği olan bir modem bulunan bir yere gidin. Modemin şifresini(kablosuz şifresini) ögrenın. Telefonunuzun üst menüsünü aşagı cekin ordan wi-fi'i etkınleştirin. Sonra otomatık olarak wi-fi ağı tarıyacaktır. Taram sonuclarında şifresini bildiğiniz modemin adına tıklayın şifre isticektir şifreyi girin bağlanırsınız Bidaha ki wi-fi açıçınızda o modeme yakınsanız otomatık olarak ona baglanıcaktır

• İyi akşamlar arkadaşlar marketten uygulama indirince bir sorun yok ama oyun indirmeye kalkınca bu hatayı veriyo. Yardım edermisiniz ?http://imageshack.us/photo/my-images/27/sc20110708190053.png/
  • @A_R_D_A

Her oyundamı böyle yapıyor yoksa bundamı birde sd kartınızı telefon algılamıs ve yeterlı hafıza oldugunda emınsınız demi ?
  • quote:

@albatrosshigh

Turkcell'n interneti diğer operatörlere göre biraz pahalı olmasına karşın kaliteli ve hızlı Ben turkcell'den vazgecmeyın derim ama yinede sizin kararınız Ekran koruyucu için invisibleshield gibi bi koruyucu var gibi birşey. Çizilmelere dayanaklı ancak bir anahtarı sertce telefonun ekranını cizmek için kullanırsanız işe yaramaz (çizici cisimlerin agır kullanılmaması haricinde üzerine sürttünde[hafif sürtme] bişey olmuyor). Ben bir ekran koruyucu aldım TİM'den 10 tl'ye hem parmak ızı bırakmıyor hemde hafıf çizilmelerin önüne geçiyor

Cevapların için teşekkürler. Kesin karar verdim bunu alıyorum hayırlısyla...

• quote:

@A_R_D_A

Her oyundamı böyle yapıyor yoksa bundamı birde sd kartınızı telefon algılamıs ve yeterlı hafıza oldugunda emınsınız demi ?

Her oyunda. Dün format attım yine sorun hala devam ediyor :(
  • ben bu skyfire ı indirdim, çoğu sitedeki videoları gösteriyor ama yıldız tv de bir türlü canlı tv izleyemedim, video kısmına basınca saoece reklam videosunu gösteriyor, yardımcı olana şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

@albatrosshigh

Cevapların için teşekkürler. Kesin karar verdim bunu alıyorum hayırlısyla...

hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.