@talha0594 Oyuna göre değişiklik gösterebilir. Telefonu biraz kullandıktan sonra açılmaya başyabilir.(Bilgisayar gibi) Angry Birds Need For Speed Shift ve Pes 2011'de herhangi bir kasılma olmadan rahatça oynuyorum(1 aylık telefon)
hocam peki barkotla oyun indirme işlemi nasıl oluyor
arkadaslar bi sorum daha olcak 2.gün önce fit aldım. şarja taktığımda tlf ısınıyor. elimi yakacak kadar ısınmıyor ama yinede normalden cok ısınıyor Normalmi ne yapmam gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: seklimyeter
arkadaslar bi sorum daha olcak 2.gün önce fit aldım. şarja taktığımda tlf ısınıyor. elimi yakacak kadar ısınmıyor ama yinede normalden cok ısınıyor Normalmi ne yapmam gerekiyor.
benimkide aynen ısınıyor
Benim sarj cihazim isiniyor :S
Selam. Bende telefonu alalı 1 ay oldu. Genel olarak memnunum.
Tek sıkıntım nimbuzz vb msn programlarına wi-fi olmadan bağlanmıyor. Bunun bir ayarı varmıdır ben 3g internet paketimlede bağlanabilmek istiyorum.
teşekkürler bunela? ben avea internet kullanıcısıyım gayet iyi bence, 3.4 Mb çıktı testlerde ama ben download yaparken 400 kb/s gördüm. msn için soru soran arkadaş mercury deneyebilir ben wi-fi olmadan da kullanabiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: LaurenLee
quote:
Orijinalden alıntı: Bunela?
@talha0594 Oyuna göre değişiklik gösterebilir. Telefonu biraz kullandıktan sonra açılmaya başyabilir.(Bilgisayar gibi) Angry Birds Need For Speed Shift ve Pes 2011'de herhangi bir kasılma olmadan rahatça oynuyorum(1 aylık telefon)
barcodescanner kullanabilirsin, programı indiriyorsun sonra programı çalıştırdığında otomatikman kamera çalışıyor, pc ekranından okutuyorsun.
arkadaslar çektigimiz fotograflarda düzenleme yapamıyorum,paylaşıma aç dedigimde pikasso çıkıyor oda internet istiyor.. bi çözüm varmı??? ve birde bi zahmet faydalı uygulamaları link atabiliirmisiniz,ben yazılan uygulamaları markette bulamıyorumda:):)
Merhaba arkadaslar. Yaklasik 4 aylik Galaxy Fit kullanicisiyim. Ilk dokunmatik ve android telefonum oldugu icin memnunum, hep iyiki almisim diyorum. Bundan 4gun once telefonun guncellenmesi icin servise verdim. Hemen hersey daha guzel ancak sorun 1gun dayanan batarya da. Bu telefonu secme nedenim ilk basta uzun sarj suresiydi. Ozellikle bir arkadasin upload ettigi resim dikkatimi cekti. Ben 3gun sarji gittigini bilmem 4aydir. Internet, muzik veya uygulama icin kullanmiyorum telefonu. Sadece surekli mesaj atiliyor telefondan. Paket veri olayi da kapali ekran parlakligi sifirda ancak en fazla 35-40saat dayandi bu telefon o da max. Bana bu konuda yardimci olabilicek birisi var ise cok memnun olurum. Simdiden tesekkurler.
Surekli mesaj en cok sarj bitiren unsurlardan birisidir. Mobil baglanti gerektiren seyler batarya dayaniklilik suresini azaltir
Peki dayanıklılığını nasıl arttırabiliriz ?
Surekli mesaj atilan telefonun islemcisi yoksa sarji daha cok dayanabilir. Ancak islemcili telefonlarda surekli mobil baglanti(mesaj) zaten islemciye her saniye guc veren bataryayi epey yorar. Bunu engellemenin bi yolu yok sanirim. Bende cok mesaj yazan birisiydim ancak bu telefonu alinca gunde en fazla 50 mesaj atmaya basladim.
Peki gunde 50sms ile ne kadar dayaniyor sarjiniz?
Bir de o resimleri atan arkadas aksama kadar angry birds oynayip muzik dinledigini belirtmis. Sasirdim kaldim :)
ortalama 5-6 görüşme 2-3 saat müzik 1 saat oyun özellikle kamera kullanımı 3 güne yaklaşıyor . günlük internet alırsam 1.5 gün
quote:
Orijinalden alıntı: yabik
şimdiden aramıza hoşgeldin diyorum o halde :) öncelikle baya bi oyun var ki her oyun en az 25-30 mb
ben sana herkeste olması gereken başlıcalarını yazayım applanet (güzel bir market uygulaması) adobe reader facebook twitter hürriyet android bubble (su terazisi) andtask (arka plan uygulamalarını gösteriyor) mobishield (antivirüs) compass (pusula) rock player (başarılı bir video oynatıcı) skyfire (çoğu flash siteyi destekleyen bir web browser, flash desteğine pek ihtiyacım yok benim fakat telefonun kendisine flash simdilik yüklenmediği için bu browser intte çok takılanlara yardımcı olabilir) iGO (Navigasyon programı) NDrive (Navigasyon)
bunlar başlıcaları, sadece navigasyonlar toplam 600 mb zaten. Umarım yardımcı olmuşumdur :)
kardeşim verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkur ederim. size birkaç soru sormak istiyorum. cevap verirseniz sevinirim. telefonu alalı henuz bir hafta oldu. telefon ortalama kaç saatte şarj olmalı. inanın benim telefon 3 saatte (yazıyla üç saat!) yüzde yüz şarj oluyor. hatta geçiyor bile diyebilirim. sizce de anormal bir durum değil mi? ikincisi hoparlor ve konuşma kalitesi inanın çok düşük... belki aveadan kaynaklanıyor, bilemiyorum...müzik dinleme e250 kalitesinde. diğer özellikleri eyvallah çok iyi ama ya benim telefonda arıza var ya da sonuçta bu bir telefon.... ama asıl görevleri iyi bir dinleme ve konuşma kalitesi beklentisinde olmam hata mı... karşımdaki sesimin iyi geldiğini söylüyor ama benim için ise eğer buysa tam bir hayal kırıklığı. ses kaydı için de aynı şeyi söylemek zorundayım. boğuk boğuk, sanki perde arkasından geliyor ses.... . canım sıkılıyor açıkçası. servise götürmeyi düşünüyorum. teknosadan aldım, o da ürkütüyor. telpa'ymış ilgilenecek olan.
bunların şarj süresi aşıı derecede kısa mı yoksa benim cihazda mı problem var
Eskiden kullandigim Nokia 6700s 45 dakikada sarj oluyodu simdi galaxy fit 3saatte sarj oluyor. Epey kotu bir durum :S Tavsiyem; gece yatmadan sarja koyun sabah namazinda alin :D
quote:
Orijinalden alıntı: Bunela?
Eskiden kullandigim Nokia 6700s 45 dakikada sarj oluyodu simdi galaxy fit 3saatte sarj oluyor. Epey kotu bir durum :S Tavsiyem; gece yatmadan sarja koyun sabah namazinda alin :D
ben dedim 3 saat; sen anla 4 - 5 saat:D şaka gibi değil mi? sizde arama- konuşma ve hoparlör kalitesi nasıl üstad?