Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadsalar bakdımda söyle bı foruma yarısı memnun yarısı değil .. birde suna bakın ıstersenız he? ne dersınız ...http://forum.donanimhaber.com/m_49240981/mpage_40/f_/key_p970//tm.htm#51367580
  • merhaba,
    arkadaşlar telefon bazı uygulamaları dahili hafızasına, bazılarınıysa sd kart'a kuruyor. ve böyle olduğundan dahili hafıza doldu uyarısı alıyorum..
    bütün programları sd kart'a kurmanın yolu nedir?

ikinci sorum ise ana ekranda klasör oluşturulabiliyor fakat menü ekranında klasör oluşturulamıyor.. bunu nasıl hallederiz? menüdeki uygulamaları, oyunları klasörler altında toplamak istiyorum.. çünkü çok dağınık duruyorlar ve gruplandırmak istiyorum. iphone da bu özellik var ama android te bulamadım.
    telefonu annem kullanıyor ve onun kullanımını kolaylaştırmak istiyorum..

bu arada ücretsiz konuşma uygulaması olan "viber" androidler için de çıktı. kurmanızı tavsiye ederim. uygulama rehberinizdeki viber kullanan kişileri ücretsiz arayabilmenizi sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 6 Ağustos 2011; 16:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba,
    arkadaşlar telefon bazı uygulamaları dahili hafızasına, bazılarınıysa sd kart'a kuruyor. ve böyle olduğundan dahili hafıza doldu uyarısı alıyorum..

ikinci sorum ise ana ekranda klasör oluşturulabiliyor fakat menü ekranında klasör oluşturulamıyor.. bunu nasıl hallederiz? menüdeki uygulamaları, oyunları klasörler altında toplamak istiyorum.. çünkü çok dağınık duruyorlar ve gruplandırmak istiyorum. iphone da bu özellik var ama android te bulamadım.

bu arada ücretsiz konuşma uygulaması olan "viber" androidler için de çıktı. kurmanızı tavsiye ederim. uygulama rehberinizdeki viber kullanan kişileri ücretsiz arayabilmenizi sağlıyor.

Root atarak bu sorunu çözebilirsiniz. Root işlemi çoğu android forumlarında bulabilirsiniz. Root işlemi sayesinde superuser yetkisini elinize alarak telefonun gerçek yöneticisi olursunuz. Android işletim sistemi 2.2 froyo sürümünde menüde klasör oluşturma özelliğini bende bulamadım ancak anroid v2.3'de olabilir. Viber uygulamasının android için çıktıgından haberim yoktu söylediğiniz için teşekkürler

• gio mu alayım bunu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba,

bunela gerekli açıklamayı yapmış .
    bu viber i nerden indirebilirim

• merhaba,
    @Bunela? cevabınız için teşekkür ederim.
    @apoxlost Market üzerinden indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanal465

talking tomu nerden indirdin hangi site...

arkadaşlar ben yeni aldım samsung fit android markete gircem google hesabı oluştur diyor bilgisi olan var mı şimdiden teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KİNG__

quote:

arkadaşlar ben yeni aldım samsung fit android markete gircem google hesabı oluştur diyor bilgisi olan var mı şimdiden teşekürler

Google hesabınız olmadan markete giremezsiniz. Telefonunuz üzerinden ve ya bilgisayar üzerinden bir google hesabı oluşturup telefonunuzdan giriş yaparak marketteki sayısız içeriğe erişebilirsiniz

@trizor

Telefon kamerası sizin için önemliyse fit performans ve ekran önemliyse gio alın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

quote:

Google hesabınız olmadan markete giremezsiniz. Telefonunuz üzerinden ve ya bilgisayar üzerinden bir google hesabı oluşturup telefonunuzdan giriş yaparak marketteki sayısız içeriğe erişebilirsiniz

@trizor

Telefon kamerası sizin için önemliyse fit performans ve ekran önemliyse gio alın derim

bi sorum daha olcak oyun yükledim start diyorum açılmıyo bide igoyu kurdum dil seçenekleri geliyo seçilmiyo neden acama?

• quote:

quote:

quote:

@trizor

teşekkürler cevabınız için gio almayı tercih ediyorum :) :)

• Arkadaşlar telefonu 3 aydan beri kullanıyorum. çok güzel telefon. yanlız bu telefonu kullanırken bir hattım bozuldu yenisini almak zorunda kaldım. şarj ederken telefonu kılıfta tutuyordum sanırsam aşırı ısınmadan dolayı kılıfın içinde ısı yayılamayınca sim karta zarar verdi.
    telefonun çözünülüğü çok iyi değil kabul etmek gerekir ama bence önemsiz çünkü çözünürlük yüzünden bir aksaklık yaşamadım. birde gio ya göre bunun ekran genişliği 4mm daha geniş buda telefonun daha bir hoş görünmesine ve kullanım rahatlığı sağlıyor.
    ilk defa akıllı telefon kullanıyorum ancak bir özelliğinden hiç memnun değilim oda telefon kapalıyken alarm çalmaması.
    ben kies yüklemeden usb kablosundan veri aktarabilmek istiyorum ancak kies olmadan usb ye bağladığımda telefon hiç bir tepki vermiyor. bu da ayrı bir sorunum aslında.
    ama genel olarak memnunum. internet konusunda wifi noktalarını laptoplar kadar iyi algılamıyor.laptopta 100 metreden alırken bunda almayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acar20 -- 7 Ağustos 2011; 16:48:01 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@trizor

bi sorum daha olcak oyun yükledim start diyorum açılmıyo bide igoyu kurdum dil seçenekleri geliyo seçilmiyo neden acama?

Oyunda bir yazılım hatası oluşmuş olabılır yuklemeden dolayı. Oyunun ısmını ve nereden yukledıgınızı söylersenız daha fazla yardım edebılırız İgo'nun uygun çözünürlükteki versiyoyunu yuklediğinize ve data dosyalarında dil dosyalarının olduguna emin olun

• @trizor

Kendi ihtiyacınıza göre doğru bir karar vermiş olabılırsınız. Kimine göre telefonun fotoğraf çekme özelliğinin güçlü olması kimine göre ise performans ve ekran çözünürlüğü önemlidir sonucta her telefon farklı ihtiyaca göre düzenlenmiştir umarım kararınızdan pişman olmazsınız iyi günler iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar20

Arkadaşlar telefonu 3 aydan beri kullanıyorum. çok güzel telefon. yanlız bu telefonu kullanırken bir hattım bozuldu yenisini almak zorunda kaldım. şarj ederken telefonu kılıfta tutuyordum sanırsam aşırı ısınmadan dolayı kılıfın içinde ısı yayılamayınca sim karta zarar verdi.
    telefonun çözünülüğü çok iyi değil kabul etmek gerekir ama bence önemsiz çünkü çözünürlük yüzünden bir aksaklık yaşamadım. birde gio ya göre bunun ekran genişliği 4mm daha geniş buda telefonun daha bir hoş görünmesine ve kullanım rahatlığı sağlıyor.
    ilk defa akıllı telefon kullanıyorum ancak bir özelliğinden hiç memnun değilim oda telefon kapalıyken alarm çalmaması.
    ben kies yüklemeden usb kablosundan veri aktarabilmek istiyorum ancak kies olmadan usb ye bağladığımda telefon hiç bir tepki vermiyor. bu da ayrı bir sorunum aslında.
    ama genel olarak memnunum. internet konusunda wifi noktalarını laptoplar kadar iyi algılamıyor.laptopta 100 metreden alırken bunda almayabiliyor.

Telefon sarj olurken telefon çıplak bırakılmalıdır her telefon için bu geçerlidir. Alarm ayarlarından otomatik uyanma vb. bir ayar arayınız belki kapalıyken çalabilmesi için bi ayar vardır daha önce hiç alarm kurmadıgım için pek bilgim yok. Kies yuklemeden usb kablonuzu bılgısayarınıza baglarsanız otomatık olarak usb'i tanıması için aygıt yazılım sürücüsü bilgisayarınıza yüklenir ancak bazı bilgisayarlar sorun yaratabılıyor onun dışında sd kartınızı bir kart okuyucu uzerınden bılgısayara baglayıp veri aktarımı yapabılırsınız Wi-fi alıcıları mobil cihazın boyutuna göre güçlenir/zayıflar örneğin Sony PSP3004'n boyutları büyük oldugu için içerisinde daha guclu ve büyük bir alıcı koyucak kadar alan var. Laptop'la bir telefonu karşılaştırırsak tabiki wi-fi çekme oranı çok düşük olucaktır neticede küçük bir mobil cihaz

• İGOyu indirebileceğim bir link verirmisin veya nerden indirebilirim android gentreye baktımda ordaki link silinmiş
  • Root yapmadan telefon kartındaki uygulamaları sd karta taşınabiliyor.Uygulamanın adı anti ace ve programı bilgisayara kurup usb ile telefonu bağlayıp işlem tek tuşla halloluyor.Birde Task killer kullanınca şarjı çok daha uzun gidiyor.Özellikle bekleme durumunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikk -- 8 Ağustos 2011; 8:28:36 >
  • telefonu iki gun önce aldım fakat wifiden hiç bi şekilde internete girmiyor.wireless modemleri goruyo şifre giriyorum bağlandı diyor fakat sayfaları açamıyor.o yuzden 3g veya edge ile bağlanıyorum.bide skyfire yükledim fakat youtube dışında hiç bi sideki videolar izlenmiyor.izleyebilen arkadaşlar varsa nasıl izlediklerini söyleyebilirlermi bide tavsiye ediceğiniz başka programlar varmı
  • @KİNG__

Özel mesajda linki verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikk

Root yapmadan telefon kartındaki uygulamaları sd karta taşınabiliyor.Uygulamanın adı anti ace ve programı bilgisayara kurup usb ile telefonu bağlayıp işlem tek tuşla halloluyor.Birde Task killer kullanınca şarjı çok daha uzun gidiyor.Özellikle bekleme durumunda.

Root atmadan bu işlemin oldugunu bılmıyordum bilgi için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

telefonu iki gun önce aldım fakat wifiden hiç bi şekilde internete girmiyor.wireless modemleri goruyo şifre giriyorum bağlandı diyor fakat sayfaları açamıyor.o yuzden 3g veya edge ile bağlanıyorum.bide skyfire yükledim fakat youtube dışında hiç bi sideki videolar izlenmiyor.izleyebilen arkadaşlar varsa nasıl izlediklerini söyleyebilirlermi bide tavsiye ediceğiniz başka programlar varmı

Wi-fi sorunu için teknik servis veya telefondan iyi anlayan birine danışabilirsiniz. Skyfire üzerinden flash siteye girin videonun bulundugu yere gelen telefondan menü tuşuna basın skyfire alttakı menuden video sekmesini seçin. Konun biraz eski sayfalarında bulabilirsiniz tavsiye uygulamaları

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.