Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

@KİNG__

Özel mesajda linki verdim

çok sağlun teşekür ederim
  • pes 2011 veya needfor speed gbi oyunları yükleyen varmı varsa banada söyler mi bende indircemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KİNG__

pes 2011 veya needfor speed gbi oyunları yükleyen varmı varsa banada söyler mi bende indircemde

pes 2011 ve need for speed shift oyunlarının 2sınıde yukledım telefonda herhangi bir kasma veya cozunurluk sorunu olmadan oynadım. Tavsiye ederim
  • quote:

quote:

pes 2011 veya needfor speed gbi oyunları yükleyen varmı varsa banada söyler mi bende indircemde

pes 2011 ve need for speed shift oyunlarının 2sınıde yukledım telefonda herhangi bir kasma veya cozunurluk sorunu olmadan oynadım. Tavsiye ederim

applanetti kurdumda açılmıyo bu oyunları indirebileceğim bir yer var mı veya link verebilirmsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

Sorun cözüldü arkadaslar

Ayarlar-->Kablosuz ve ağlar--> Mobil Ağlar (en altta) --> Paket veri kullan 'ın yanındaki tik'i kaldırıyoruz ve telefonumuzda artık wifi hariç internet yok. Wifisiz bi ortamda telefon internetiyle internete girmek için yine aynı ayarlara girip Paket veri kullan'ın yanına tik koyuyoruz ve internetimiz aktif. 2 sn almaz, kontör gitmemesi için iyi bir çözüm + şarj ömrünüde uzatıyor

yabik youtubeda samsung fiti inceliyordum senin çektiğin videoyu gördüm gerçekten güzel bir video olmuş teşekkürler bilgilendirdiğin için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpikk

Root yapmadan telefon kartındaki uygulamaları sd karta taşınabiliyor.Uygulamanın adı anti ace ve programı bilgisayara kurup usb ile telefonu bağlayıp işlem tek tuşla halloluyor.Birde Task killer kullanınca şarjı çok daha uzun gidiyor.Özellikle bekleme durumunda.

Root atmadan bu işlemin oldugunu bılmıyordum bilgi için saol

Rica ederim.Bu arada telefonu hem güncelleyip hem root ladım.Gerçekten daha iyi oldu.Ayarlarda ufak tefek değişiklikler ollmuş,Bu arada bende nfs shift 2 vardı şimdi güncelleme yapınca yükleyemedim bir türlü.Oyunun linkini verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikk -- 9 Ağustos 2011; 11:57:23 >

• quote:

quote:

quote:

applanetti kurdumda açılmıyo bu oyunları indirebileceğim bir yer var mı veya link verebilirmsin

Appplanet server sorunu var galiba turkiyede bir aya yakın böyle. Pes 2011 for android veye nfs shift for android yazarsanız android forumlardan ulaşabılırsınız

• quote:

quote:

quote:

Root yapmadan telefon kartındaki uygulamaları sd karta taşınabiliyor.Uygulamanın adı anti ace ve programı bilgisayara kurup usb ile telefonu bağlayıp işlem tek tuşla halloluyor.Birde Task killer kullanınca şarjı çok daha uzun gidiyor.Özellikle bekleme durumunda.

Rica ederim.Bu arada telefonu hem güncelleyip hem root ladım.Gerçekten daha iyi oldu.Ayarlarda ufak tefek değişiklikler ollmuş,Bu arada bende nfs shift 2 vardı şimdi güncelleme yapınca yükleyemedim bir türlü.Oyunun linkini verebilir misiniz?

Bir türlü root işlemini yapamadım kafayı yicem Nfs Shift for android seklınde deneyın goog'lede gingerbread ve froyo'da calısıyor bildiğim kadarıyla

• Ve arkadaşlar Samsung Türkiye yetkilileri ile az önce yaptıgım telefon görüşmesinde "Türkiye ve yurtdışı için Samsung Galaxy Fit için android yeni sürümü kies uzerınden yayınlanmadı. Çıkış tarihi bilinmiyor(ülke farkı yok) Sadece galaxy ve üzeri cihazlar için turkiye ve yurt dışında kies uzerinden android 2.3 guncellenmesi yayınlandı" dediler. Yani bir süre daha beklicez...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir türlü root işlemini yapamadım kafayı yicem Nfs Shift for android seklınde deneyın goog'lede gingerbread ve froyo'da calısıyor bildiğim kadarıyla

Denedim ama gingerbread da nfs çalışmadı en son bıraktım öyle.Ben beklemedim hem root hemde odinle yükledim herhangi bir şey olursa eski froya sürümü var geri yükleyebiliyorsun.

• Kies uzerinden gelmedıkce guncelleştırme yapıcagımı sanmıyorum :S

• 2 farklı gün kendi tarayıcısından galaxy fit ile facebook'a girdim ve bir gariplik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 9 Ağustos 2011; 20:15:50 >

• Telefonumda internet var kies üzerinden bilgisayarda kullanabiliyormuyum interneti acaba, ben beceremedimde.
  • gio da güncelleme sorunu var galiba fitte böyle bir sorun var mı? kafam karıştı
  • güncelleneme derken android 2.3'e yukseltme dıyorsanız sorun yok. Şu an turkıye ya da yabancı ulkelerde fit ve ya gio için 2.3 guncellemesı yok sadece galaxy için var tum dunyada 2.3 guncellemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 10 Ağustos 2011; 20:49:33 >
  • sağol sırf onun için telden vazgeççektim
  • animasyonlu duvar kağıdı seçiyorum, gece telefonu kapatıyorum. sabah açınca başka bir düz hareketsiz duvar kağıdı var ekranda. aldığımdan beri böyle...bir türlü muvaffak olamadım, durduramadım animasyonlu duvar kağıdını. sabah kaçıyor, tekrar geri getiriyorum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltran32

Telefonumda internet var kies üzerinden bilgisayarda kullanabiliyormuyum interneti acaba, ben beceremedimde.

nokıa pc suitede bu ozellık vardı samsunga gecınce bende bulamadım bu özellıgı kiesde
  • quote:

Orijinalden alıntı: johann sebastian

animasyonlu duvar kağıdı seçiyorum, gece telefonu kapatıyorum. sabah açınca başka bir düz hareketsiz duvar kağıdı var ekranda. aldığımdan beri böyle...bir türlü muvaffak olamadım, durduramadım animasyonlu duvar kağıdını. sabah kaçıyor, tekrar geri getiriyorum:D

Hic denemedım deniyip yorumumu paylaşıcam. Bir bugdur veya ayarı vardır
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.