Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi hocam çok makbule geçer, sizden bekliyorum. telefonu sabah açınca animasyonlu duvar resmi kayboluyor, standart resim geçiyor. ama sadece animasyonlular için geçerli.

ama şu masaüstü uygulamasına bir bakın, cillop gibi:D

http://www.youtube.com/watch?v=DrjTnKuKIVI&feature=player_embedded

benzerleri varsa paylaşabiliriz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: johann sebastian

vallahi hocam çok makbule geçer, sizden bekliyorum. telefonu sabah açınca animasyonlu duvar resmi kayboluyor, standart resim geçiyor. ama sadece animasyonlular için geçerli.

Gerçektende inanılmaz bir duvar kagıdı(3d desteklemeyen telefonlarda çalışmayabılır). Ayrıca markette ucretlı ancak bulunur ve markette;
    Bu öğe Turkcell Samsung GT-S5670 cihazınızla uyumlu değil. uyarısını alıyorum ancak denemekte fayda var ;

Hologram Live Wallpaper v2.0.0
    http://www.wupload.com/file/69336743

Hologram Live Wallpaper v1.3
    http://www.filesonic.com/file/1170954034

İndirip deneyebilirsiniz(ben daha denemedim)

• Çalıştı herkese tavsiye ederim mükemmel birşey
  • dedim ya cillop gibi:D akıyor
    paylaşım için teşekkürler:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Orijinalden alıntı: voltran32

Telefonumda internet var kies üzerinden bilgisayarda kullanabiliyormuyum interneti acaba, ben beceremedimde.

nokıa pc suitede bu ozellık vardı samsunga gecınce bende bulamadım bu özellıgı kiesde

Yani bu telefon üzerinden bilgisayarda internete bağlanamıyoruz.
  • Merhabalar Fit telefonum her Sms alirken problem yaratiyor, root sahipligi kapali, uygulamalar sınırlı sayida ve uzun süreli kullandıgım programlar fakat habersiz güncelleme yaptimi bilemem, Her mesaj geldiginde com.android.mms hata veriyor ilgilenebiliceklere simdiden teşekkür ederim
  • Arkadaşlar bugün telefonu Teknosada inceledim fakat çözünürlük çok düşük sizlerin telefonuda öylemi?
  • quote:

quote:

quote:

Telefonumda internet var kies üzerinden bilgisayarda kullanabiliyormuyum interneti acaba, ben beceremedimde.

nokıa pc suitede bu ozellık vardı samsunga gecınce bende bulamadım bu özellıgı kiesde

Yani bu telefon üzerinden bilgisayarda internete bağlanamıyoruz.

Öyle bir şey yok. Farklı uygulamalar vb. sayesinde telefonunuzda bulunun interneti bilgisayarına aktarıp telefonunuzu modem gibi kullanabılırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: umitmehmet2000

Merhabalar Fit telefonum her Sms alirken problem yaratiyor, root sahipligi kapali, uygulamalar sınırlı sayida ve uzun süreli kullandıgım programlar fakat habersiz güncelleme yaptimi bilemem, Her mesaj geldiginde com.android.mms hata veriyor ilgilenebiliceklere simdiden teşekkür ederim

Bu konu bana bıraz uzak ancak multimedya mesaj alım ayarlarını kontrol edin mms ayarlarınızın yapılandırılmıs oldugundan emin olun. Operatörünüzle bilgi paylaşımında bulunun şimdilik önerebilceklerim bu kadar maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: lhanet

Arkadaşlar bugün telefonu Teknosada inceledim fakat çözünürlük çok düşük sizlerin telefonuda öylemi?

teknosa'da bir sorun olabılır orda ınceleyen arkadaşların hepsi aynısını diyor. Benim telefonumun cozunurlugu gayet kalıteli (vatanbılgisayardan aldım)
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bugün telefonu Teknosada inceledim fakat çözünürlük çok düşük sizlerin telefonuda öylemi?

teknosa'da bir sorun olabılır orda ınceleyen arkadaşların hepsi aynısını diyor. Benim telefonumun cozunurlugu gayet kalıteli (vatanbılgisayardan aldım)

ben turkcell'in kampanyasından almak istiyorum umarım oradada aynı sorunla karşılaşmam

• duvar kağıdında bir çözüm bulunamayacak, pek kurcalamak da istemiyorum aslında, öyle kalsın problem değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johann sebastian -- 11 Ağustos 2011; 23:49:36 >
  • quote:

vallahi hocam çok makbule geçer, sizden bekliyorum. telefonu sabah açınca animasyonlu duvar resmi kayboluyor, standart resim geçiyor. ama sadece animasyonlular için geçerli.

gerçekten süper bi şey deneyecegim .

• quote:

telefonun internetini kies i bilmiyorum ama başka yöntemlerle kullanılabiliyor
  • quote:

duvar kağıdında bir çözüm bulunamayacak, pek kurcalamak da istemiyorum aslında, öyle kalsın problem değil...

ben denedım hareketlı bır duvar kagıdı ayarlayıp biraz hareket ettırdıkten sonra telefonu kapatıp actım ve duvar kagıdı hareket edıyordu Sorun yok benım telefonda senın ıcın uzuldum :S Bir çözümü olmalı
  • quote:

quote:

quote:

ben turkcell'in kampanyasından almak istiyorum umarım oradada aynı sorunla karşılaşmam

turkcell'e güven parayı ver gerisine karışma Pahalı olmasına karşın aldıgın üründe ve verdiği hizmette en iyi destek turkcellde

• skyfire buldum ama markette bu uygulama telinizle uyumlu değil diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

quote:

Ne gibi yöntemler kullanılabilir acaba.
  • quote:

quote:

quote:

wifi hotspot ile kablosuz modem olarak kullanabilirsiniz cihazi bunun icin ayarlar kablosuz ve aglar buradan bag. ve tasinabilir wifi alani buradanda mobil ap secenegini aktif yaparsaniz islem tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

quote:

quote:

wifi hotspot ile kablosuz modem olarak kullanabilirsiniz cihazi bunun icin ayarlar kablosuz ve aglar buradan bag. ve tasinabilir wifi alani buradanda mobil ap secenegini aktif yaparsaniz islem tamamdir

Çok teşekkür ederim ilginize.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.