arkadaşlar ben galaxy fiti 5 gün önce aldım ve ilk 3 sayfanın tamamın okudum. ancak bi sorunum var telefondan facebooka girdiğimde çıkış yapamıyorum. Nasıl çıkış yapabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: turkuaz_1
skyfire buldum ama markette bu uygulama telinizle uyumlu değil diyor
"Bu uygulama bulundugunuz ulkede yuklenemez" uyarısı gelir + ikonuna basında İnternette Skyfire for Android veya skyfire.apk yazarsanız ındırdıgınız dosyayı sd kartınızın ana kartına atıp skyfire telefonunuzdan kurup sorunsuzca calıstırabılırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: voltran32
quote:
Orijinalden alıntı: apoxlost
quote:
Telefonumda internet var kies üzerinden bilgisayarda kullanabiliyormuyum interneti acaba, ben beceremedimde.
telefonun internetini kies i bilmiyorum ama başka yöntemlerle kullanılabiliyor
Ne gibi yöntemler kullanılabilir acaba.
Bazı android veya samsung forumlarında birazcık araştırırsanız veya googleyle biraz samimi olursanız alternatif yöntemleri kullanabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: musanpa
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: apoxlost
quote:
Telefonumda internet var kies üzerinden bilgisayarda kullanabiliyormuyum interneti acaba, ben beceremedimde.
telefonun internetini kies i bilmiyorum ama başka yöntemlerle kullanılabiliyor
Ne gibi yöntemler kullanılabilir acaba.
wifi hotspot ile kablosuz modem olarak kullanabilirsiniz cihazi bunun icin ayarlar kablosuz ve aglar buradan bag. ve tasinabilir wifi alani buradanda mobil ap secenegini aktif yaparsaniz islem tamamdir
bu yontemler laptop veya wi-fi sahıbı cıhazlara görünür yapmaz mı cihazı yani sadece wi-fi'i olan cihazlar yararlanır kısaca; VPN kablolu olarak pc uzerınden alternatıf programlar uzerınden masaustu pcnize telefonunuzu modem yapabılırsınız
quote:
Orijinalden alıntı: xx4
arkadaşlar ben galaxy fiti 5 gün önce aldım ve ilk 3 sayfanın tamamın okudum. ancak bi sorunum var telefondan facebooka girdiğimde çıkış yapamıyorum. Nasıl çıkış yapabilirim?
kendı tarayıcınızdan gırdıgınızde ust kısımda bulunan profıl anasayfa daha fazlası kısmından daha fazlasına basın ordan cıkıs secenegını secın
quote:
Orijinalden alıntı: Bunela?
quote:
Orijinalden alıntı: lhanet
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: lhanet
Arkadaşlar bugün telefonu Teknosada inceledim fakat çözünürlük çok düşük sizlerin telefonuda öylemi?
teknosa'da bir sorun olabılır orda ınceleyen arkadaşların hepsi aynısını diyor. Benim telefonumun cozunurlugu gayet kalıteli (vatanbılgisayardan aldım)
ben turkcell'in kampanyasından almak istiyorum umarım oradada aynı sorunla karşılaşmam
turkcell'e güven parayı ver gerisine karışma Pahalı olmasına karşın aldıgın üründe ve verdiği hizmette en iyi destek turkcellde
Teşekkür ederim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: johann sebastian
duvar kağıdında bir çözüm bulunamayacak, pek kurcalamak da istemiyorum aslında, öyle kalsın problem değil...
ben denedım hareketlı bır duvar kagıdı ayarlayıp biraz hareket ettırdıkten sonra telefonu kapatıp actım ve duvar kagıdı hareket edıyordu Sorun yok benım telefonda senın ıcın uzuldum :S Bir çözümü olmalı
aslında sorun şu: sadece hareketli masaüstü resimleri değil, telefonun orijinalinde bulunmayan herhangi bir programın kapatılıp açıldıktan sonra ortadan kaybolması. batarya programı, saat, hava durumu, advance tas killer vs... tel açılıp kapandıktan sonra bunun gibi programlar kayboluyor. sonra uğraş tekrar tekrar widget'ten ekle...neyse. boyle kalacak.
biraz araştırınca öğrendim ki uygulamaları hafıza kartından telefona taşımak gerekiyor. uygulama eğer sd karttaysa açılıp kapandıktan sonra o "widget, animasyonlu duvar kağıdı, antivirüs-advantec task killer...gibi" artık her neyse o uygulama gözükmüyor ana ekranda, telefonun açılışı ile başlamıyor... işte bu yüzden yapılması gerekenler(benim gibi pek bu işlerden anlamayan arkadaşlar için):
Ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-"sd kartta" olanları aç-sd kartta olan uygulamayı :telefona taşı- widgeti ekle ...bu kadar. artık telefonun açılışı ile o uygulama da başlayabilecek.
biraz araştırınca öğrendim ki uygulamaları hafıza kartından telefona taşımak gerekiyor. uygulama eğer sd karttaysa açılıp kapandıktan sonra o "widget, animasyonlu duvar kağıdı, antivirüs-advantec task killer...gibi" artık her neyse o uygulama gözükmüyor ana ekranda, telefonun açılışı ile başlamıyor... işte bu yüzden yapılması gerekenler(benim gibi pek bu işlerden anlamayan arkadaşlar için):
Ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-"sd kartta" olanları aç-sd kartta olan uygulamayı :telefona taşı- widgeti ekle ...bu kadar. artık telefonun açılışı ile o uygulama da başlayabilecek.
Sebastian çok güzel anlatmış Yapılması gereken işlem budur ancak sd kartta olmayan forest gibi hareketlı duvar kagıtları ıcın ne olur bilemem :S Bende sorun yok ancak diğer kullanıcaları bılemem sıstem uygulama/widgetlerini sd karttan almak ya da taşımak içinse root gerekli
açıklama güzel bilmeyen lere faydalı olacaktır teşekkürler
Bu gece ındırıp denedıgım mukkemmel bir programı sızınle paylaşmak ıstedım arkadaşlar;
Call Blocker [NetQin Mobile Inc.]
İstenmeyen hayranlarınız arayarak ya da mesaj atarak sizi rahatsız ediyorsa call blocker ile onlardan rahatça kurtulabilirsiniz Gece yaşadıgım bir olaydan sonra ihtiyac duydum bunu buldum gercekten ıse yarıyor kişi sizi aradıgında telefonunuzu o kişiye kapalı olarak gösteriyor(galiba ). İhtiyacı olanlar için harika bir şey işte link:
Arkadaşlar ben foruma sadece bu konu için üye oldum :D Telefonu 2 gün önce aldım ve gayet memnunum. Sizlere birkaç sorum olacakda.. Şimdi ben ana menüye girdiğimde saat ayarlar fm vs. vs. çıkıo.Onlara iki kere tıkladımmı giriş sayfasına atıyor.Ama ben bunu 3 kere yanlışlıkla yaptım.Nasıl düzeltebilirim???
Bide ben 1Mobile Market'i indirdim gerçekten güzel çok memnunum tavsiye ederim.Bide android markete girdimmi''mOBİL BAĞLANTI AYARLARINIZ BULUNAMADI.lütfen ayarlarınızı yapılandırdıktan sonra SAmsung Android Market uygulamasını tekrar başlatınız''Diyor.
telefonun arka kapağını nasıl çıkartabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado_team
Arkadaşlar ben foruma sadece bu konu için üye oldum :D Telefonu 2 gün önce aldım ve gayet memnunum. Sizlere birkaç sorum olacakda.. Şimdi ben ana menüye girdiğimde saat ayarlar fm vs. vs. çıkıo.Onlara iki kere tıkladımmı giriş sayfasına atıyor.Ama ben bunu 3 kere yanlışlıkla yaptım.Nasıl düzeltebilirim???
anasayfada ögenın ustune gel basılı tut ögeye sonra altta cıkan kaldır yazısına surukle
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado_team
Bide ben 1Mobile Market'i indirdim gerçekten güzel çok memnunum tavsiye ederim.Bide android markete girdimmi''mOBİL BAĞLANTI AYARLARINIZ BULUNAMADI.lütfen ayarlarınızı yapılandırdıktan sonra SAmsung Android Market uygulamasını tekrar başlatınız''Diyor.
Telefonunuzu aldıktan sonra galiba bir güncelleştirme yapmamışsınız. İlk menü ekranında çıkan "market" uygulaması android'n resmi marketidir. SAM(Samsung Android Market) hakkında pek fazla bir bilgim yok ancak wi-fi ya da mobil ağa bağlı olup, operatörünüz tarafından sağlanan internet ayarlarınızın tam oldugundan emin olarak baglanmayı bir kere daha deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: dustuysekkalkarız
telefonun arka kapağını nasıl çıkartabilirim?
En can alıcı nokta orası işte Ben pek zorlanmadan ve telefona zarar vermeden çıkarabılıyorum öncelikle lazım olan tek şey nemsiz kuru bir el sonrasında telefonunuz ters cevirin ve 2 baş parmagınızla kapagı bastırarak yukarı hareket ettırın bunu yaparken altta kalan ekrana dıkkat edin
Tamam çok teşekkür ederim benim kuzenim var ondada 2 sivar bayağı tuzlu o iyi biliyor.Tekrar teşekkürler
merehaba arkadaşlar bende samsung gt-s5670 kullanıcısıyım yeni bluetoot kulaklık aldım kulaklığı test ederken aklıma birşey takıldı acaba bu kulaklık aracılığı ile müzik ve radio dinleme imkanı var mı?