Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: johann sebastian

quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

Eskiden kullandigim Nokia 6700s 45 dakikada sarj oluyodu simdi galaxy fit 3saatte sarj oluyor. Epey kotu bir durum :S Tavsiyem; gece yatmadan sarja koyun sabah namazinda alin :D

ben dedim 3 saat; sen anla 4 - 5 saat:D şaka gibi değil mi? sizde arama- konuşma ve hoparlör kalitesi nasıl üstad?

sarj 3 saat sürüyor arama konuşmada gayet net ama bazen kendi sesim yankı yapıyor neden oldunu çözemedim .
    ses kayıt bence çok başarılı ortam seslerini çok uzakta olsada kayıt ediyor.
    kamera kaydında cogu zaman nefes alış verişlerim çıkıyor

• Evet gayet net ses var. Kendi sesimi geri duyup karsimdakine kizip hoparloru kapat ! Diye cikistigimda oluyo :D Sarj suresi gercekten kotu :S Ancak sarj suresi haric herseyden memnunum ses kaliteleri gayet iyi.
  • kullandığım uygulamalar, belki işinize yarayan çıkar arada:

Battery Solo Widget (Ev ekranında pilin ne kadar kaldığını gösteriyor)
    Türkçe Klavye (f klavye kullanıcıları için çok hoş bir klavye)
    Photoshop
    Angry Birds
    Facebook
    Youtube
    Twitter
    Skyfire
    StopWatch(Kronometre)
    Barkod Tarayıcısı
    Flying Turtle (zevkli bir oyun)
    little photo (fotoğraflara güzel efektler veren bir uygulama)
    Pic Say (fotoğraflara güzel efektler veren bir uygulama)
  • İnternet uzerinden goruntulu konusabilecegimiz bir uygulama var mi ?
  • telefonu kullanan arkadaşlar ilk sayfaya nick ini yazdırabilirler.
  • Tesekkurler apoxlost
  • telefon a yeni zil sesleri indirmek isterseniz bu adres çok faydalı dinlerken idmanla indirebilirsiniz .
    http://www.zedge.net/ringtones
    Dj Dux Club remix i tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nik-bulamadım -- 25 Temmuz 2011; 22:26:26 >
  • Benim ismimi eklerseniz sevinirim.ayrıca bugün bir ekran koruyucu aldım vatan dan.sadece orada bulabildiğim.9 tl.o kadar yere baktım ki...yeni çıktığı içink dediler. ama en sonunda buldum gayet iyi. TTec plus.tavsiye ederim herkese...

bir arkdaşımız skyfireyı yüklemeyi resimli anlatırlarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johann sebastian -- 26 Temmuz 2011; 0:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johann sebastian

Benim ismimi eklerseniz sevinirim.ayrıca bugün bir ekran koruyucu aldım vatan dan.sadece orada bulabildiğim.9 tl.o kadar yere baktım ki...yeni çıktığı içink dediler. ama en sonunda buldum gayet iyi. TTec plus.tavsiye ederim herkese...

bir arkdaşımız skyfireyı yüklemeyi resimli anlatırlarsa çok sevinirim.

ekledim . ben sadece film ve uyduruk bi kılıf kullanıyorum .uygun silikon kılıf bulamadım . bulsam iyi olacak bugün telefon u düşürdüm allah dan bişey olmadı
  • Orijinalden alıntı: justkilled

bu programı bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • Orijinalden alıntı: kemalhirca

Orijinalden alıntı: justkilled

bu programı bulamadım yardımcı olurmusunuz

https://market.android.com/details?id=com.taypo.android.trskb&feature=search_result
  • teşekkür ederim kadeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bendeniz47

galaxy fit aldığıma pişmanım. neden?
    1- flash desteği yok
    2- kemarada flash yok
    3- 3g tek taraflı (arayanı görüyorsun ama o seni göremiyor)
    4- şarjı 1 gün gidiyor
    5- tek hoparlör olduğu için ses yeterli değil. (çin malı telefonlar bile gümbür gümbür)
    6- gingerbread güncellemesi yüklenmiyor. ( yükledim diyenler var. kies en güncel halde ama güncelleme yok)

bu sebeplerden dolayı almayı düşünenlere tavsiyem yukarıdaki özellikler sizin için de önemli ise almayın.

1- dogru bin liralık telefonlarda bile olmaya biliyor.
    2- dogru yok keşke olsa ozaman bu fiyat tan satılmaz
    3- dogru ön kamera yok
    4 - hayır 3 günde gidiyor . kullanıma göre degişir . akıllı telefonlarda durum hep aynı şarj az gider
    5- hayır gayet yeterli
    6- hayır gingerbread yüklenebilecek biraz da bekleyelim .
    bu özellikleri beyemenyenler galaxy s almalı

• quote:

1- flash desteği yok
    2- kemarada flash yok
    4- şarjı 1 gün gidiyor
    5- tek hoparlör olduğu için ses yeterli değil. (çin malı telefonlar bile gümbür gümbür)
    6- gingerbread güncellemesi yüklenmiyor. ( yükledim diyenler var. kies en güncel halde ama güncelleme yok)

bu sebeplerden dolayı almayı düşünenlere tavsiyem yukarıdaki özellikler sizin için de önemli ise almayın.

500 liralık telefon alıpta 1000 lira ve üstü telefonların özelliklerini istemen çok saçma. telefonu almadan önce bu özellikler den yoksun olacağını bilmen gerekiyor.eğer telefonu iyice araştırmadan bu özelliklerin var olduğunu varsayarak aldıysan hata senin telefonun bundan bir suçu yok

• quote:

1- flash desteği yok
    2- kemarada flash yok
    4- şarjı 1 gün gidiyor

@bendeniz47

Telefonu alirken ne bekliyirdun ? Htc Sensation mu ? 500 tl'ye bu ozellikler cok bile ! Aldigina pismansan almasaydin. Burda tum kullanicilar yorumlarini paylasmis okusaydin ? Telefonda olmayan ozelliklerden sikayetci olman ne kadar sacma :S Telefonda olup zayif ve yetersiz bi ozellikten sikayetci olsan daha mantikli olmaz mi ? K.bkma dostum ama herkes telefonundan memnun almadan once bunlari biliyor olmaliydin.

• ben samsung e250den geçtiğim için benim için bambaşka bir aleme ,iklime dalmak gibi oldu. attan inip uzay mekiğine binmek gibi yani...bütün gün elimden düşürmüyorum, akşama kadar internetteyim android marketten birşeyler indirip kuruyorum;haliyle şarj akşama bitiyor. normal tel.le o kadar bile dayanmaz. fazla kurcalamasam 2-3 gün gidiyorç dediğiniz gibi bu fiyata alınabilecek belki de en iyisi.

yalnız ufak tefek sıkıntılarım var:

1.konuşma kalitesi inanın çok düşük, karşımda konuşmaları çoğu zaman anlamıyorum. tekrarlatıyorum, inanıyorum benim telde sıkıntı vardır, genelleme olmasın, belki de. arızalı olabilir.
    2. öyle navigasyon (igo) uzun saatler boyunca kullanılacak gibi durmuyor. 15 dakikada telefon 52 dereceye çıktı. sizce normal mi bu? uygulamalarda çabucak ısınıyor. fan lazım sanki bir de:D (genelleme olmasın yine tüm tellerde aynıdır herhalde;)
    3.arkadaşın dediği gibi hoparlör kalitesi asla yeterli değil. bunda hemfikirim arkadaşla. trafikte navigasonun falan sesini duymak falan kolay değil, duymak için sıcakta pencereleri kapatamayız ya, klima bozuk kardeşim, gazı bitmiş:D
    4.bir kere kendi kendine bir kapandı açılmadı. batarya %50 idi. bu samsungda genel olarak rastlanan bir arıza imiş diye duydum.(mişmiş..."şikayetim var" bakarsanız görürsünüz.) ne oldu anlamadım. bataryayı çıkardım ancak o zaman düzeldi. bir kere olduğu için önemsemedim şimdilik.:D

şimdilik servise götürmeyi düşünmüyorum. artarsa belki.

sonuç iyi ki almışım diyorum. nokiadan aynı ayarda bir telefonu emin olun 1000den aşağı alamazdık, satmıyor da. Allah nokiadan uzak tutsun, az kanımı emmedi yıllarca:)

• GALAXY FİT i alalı 1 ay oldu. şarjı 3--2 gün gidiyor.

**Sadece günlük 3 saatlik konuşam var ve günlük 1 saati bile müzik dinlemiyorum.
    **ekran kısık açık uygulama yok.
    **sesi gayet iyi ama 5800 kullanmış biri olacak yetersiz.
    **3G görüntülü görüşme yok ön kamerasıda yok dolayısı ile
    **Bataryası 2 sati geçmesine rağmen dolmamakta ısrar etmekte.
    **arka kapak daha hoş ve tutması daha ergonomik olsa iyi olurdu.
    ** kulaklık sesi çok çok iyi. kulaklıkta sadece tek bir düğme var. ses kont vs yok malesef.
    **Hands free olarak kullanıyorum her zaman. aramayı direk kapatınca ki hoparlör sesi dışarıya vermiş iken çok dandik bi ses çıkartarak çağrı kapanıyor. Sanki çin malı imiş gibi.
    ** Ekranı iyi kaliteli ama daha da kaliteli yapılabilirdi.

ENENENgin
  • Telefonun hiçbir eksiği yok. HVGA ekran olsa dahada iyi olurdu ama olsun ekranımız sorun cıkarmıyor
  • biriii soruma cvp verebilirmi?*
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiona06

arkadaslar çektigimiz fotograflarda düzenleme yapamıyorum,paylaşıma aç dedigimde pikasso çıkıyor oda internet istiyor.. bi çözüm varmı??? ve birde bi zahmet faydalı uygulamaları link atabiliirmisiniz,ben yazılan uygulamaları markette bulamıyorumda:):)

Marketten adobe photoshop indirip onu kullanmanı tavsiye ederim. Bende kırpma hariç hiçbir düzenleme yapamıyorum
    @bendeniz47
    Bir telefon alırken sadece görünen yüzünü değil diğer yüzlerinide araştır sonradan pişman olmazsın Olumsuz şeylere tahammul ederiz ancak senin forumu okumadan bılınen şeylerle gelip telefonu kötülemen aslında telefon kötü değil ona verilen özellikler bunlar. Araştırıp almak en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 3 Ağustos 2011; 18:43:10 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.