Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün bende fit aldım ama uygulamaları ve oyunları pcde netten indirip tle mi atıyım yoksa marketten mi indireyim ?? yardımcı olursanız çok sevinirim
  • arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz

şimdi bn nete girdim kapattım şarjın yanında E die bi simge var bu simgeyi uçuş moduna almadan nasıl kapatabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

merhaba arkadaşlar bugün bende fit aldım ama uygulamaları ve oyunları pcde netten indirip tle mi atıyım yoksa marketten mi indireyim ?? yardımcı olursanız çok sevinirim

heyecanla sorulmuş bir soru indirme yerin farketmez nasıl istiyorsan
  • quote:

arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz

şimdi bn nete girdim kapattım şarjın yanında E die bi simge var bu simgeyi uçuş moduna almadan nasıl kapatabilirim

ayarlar kablosuz ve ağlar mobil ağlar paket veri kullan -
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtanem

arkadaşlar lütfen yardım edin ! kafayı yemek üzereyim telefona biri mesaj atınca cevap yazmak için yazmak için dokun yazıyo.

4-5 sefer basıyorum ne yaptıysam hemen gelmiyo aradan 30 saniye filan geçince geliyo :( ve bu durum çok kötü :S bitekmi bendemi var genel bir sorunmu.

sorun 2.4 android sürümünde düzeltildi
     Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU
  • quote:

quote:

arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz

ayarlar kablosuz ve ağlar mobil ağlar paket veri kullan -

çok teşekkür ederim kardeşim bide android markete girdim bn güncelleme var dedi yükledim indiroid die bi program geldi bn wi-fi ysiz oradan oyun indirsem tl gider mi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafafafafa

quote:

merhaba arkadaşlar bugün bende fit aldım ama uygulamaları ve oyunları pcde netten indirip tle mi atıyım yoksa marketten mi indireyim ?? yardımcı olursanız çok sevinirim

hehe benim ilk sorularımdan biriydi dostum ilk baştan topiç i oku bir çok soruya çevapları bulursun
  • quote:

Dün; 23:02:28

quote:

Orijinalden alıntı: fafafafafa

quote:

hehe benim ilk sorularımdan biriydi dostum ilk baştan topiç i oku bir çok soruya çevapları bulursun

saol okurum
  • bide bn tele kiesten video atıyodum ama video aktarımı kesildi dedi nedeni nedir bunun ???
  • Arkadaşlar bende Fitlendim. Tek bir telefon engelleme nasıl yapılıyor, yardımcı olursanız sevinirim.Tşk. sinasi_yigit@hotmail.com
  • tivibu cep android uygulaması kullanıma geçmiştir. uygulamayı tivibunun resmi sitesinden indirebilirsiniz. üstelik 30 eylül e kadar ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstks -- 12 Eylül 2011; 15:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstks

tivibu cep android uygulaması kullanıma geçmiştir. uygulamayı tivibunun resmi sitesinden indirebilirsiniz. üstelik 30 eylül e kadar ücretsiz.

Bilgilendirme için teşekkürler, lakin Android 2.1 ve üzeri telefonlar için indirin yazan yere tıkladığımda şu hata geliyor:
    "404 - File or directory not found.
    The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable."
    İndiremedim. sen denedin mi ?
  • quote:

bide bn tele kiesten video atıyodum ama video aktarımı kesildi dedi nedeni nedir bunun ???

yeterli hafızan olmayabilir tel hafızası
  • quote:

quote:

bide bn tele kiesten video atıyodum ama video aktarımı kesildi dedi nedeni nedir bunun ???

yeterli hafızan olmayabilir tel hafızası

buldum bn çözünürlük sorunuymuş

ya oyunlar için link atar mısınız ??
  • telefonun kendi tarayıcısından indirmeye çalıştıysan benzeri hatalar veriyor. ben pc ye indirdim sonra fit e kurulum dosyasını atıp kurdum. lakin server larda bi sorun var sanırım üyelik lamadım hata veriyor sürekli. durumla ilgili bilgilendirme yapacağım üyelik alınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Programin ismi nedir?nereden indirecegiz?

google a şunu yazınca geliyor: "Root yapmadan tek tıkla uygulamaları hafıza kartına taşıma ve yükleme yeni"
    ben ikinci siteye girmiştim, açılan ilk sitede aynı. Programı telefona değil bilgisayara kuruyor daha sonra telefonu pc ye bağlayıp programı çalıştırıyorsun. Telefon kendini kapatıyor ve updating yazıyor. Daha sonra tekrar açtığımızda sd karta ayarlar / uygulamalar / uygulamaları yönet den programları hafıza kartına taşıma seçeneği yanıyor, yani taşıyabiliyoruz.

Konu içeriği:

quote:

Orijinalden alıntı:
    Galaxy ace kullanıcılarının büyük sıkıntılarından biri uygulama hafızasının dar olmasıydı. Telefonu root edip garanti kapsamı dışına çıkarmadan uygulamaları hafıza kartına yazmanın bir yolu yoktu. Bunun için kartatası isimli bir program yazmış ve odex sistemler için uygulamaların varsayılan olarak ana hafızaya değil hafıza kartına kurulmasını sağlamıştık. Ancak dodex sistemlerde sıkıntılar yaşanabiliyordu. Şimdi bunu biraz daha geliştirdik. Artık hem odex hem dodex sistemlerde sağlıklı çalışıyor. Dodex sistemlerde diğerine göre daha iyi performans gösteriyor. Şu an 1.0 sürümüne ulaştı. Artık download moduna geçme veya recovery moduna geçmek için butonlarda var. Yani hiçbir tuşla uğraşmadan tek tıkla yükleme veya kurtarma moduna geçebilir, uygulamaları karta taşıma ve kurulması gene tek tıkla yapılabilmekte.

Kullanımı:
    Bu telefona yüklenecek bir uygulama değildir. Windows altında çalışan bir uygulamadır. Program varsayılan olarak C: sürücüsüne kurulacaktır. sağlıklı çalımşası için bunu değiştirmeyiniz.
    Telefonunuzun root edilmesi gerekmez.
    Bilgisayarınızda kies veya USB sürücüleri kurulu olmalıdır. Telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın ardından programı çalıştırın.

Kurulu uygulamaları hafıza kartına taşımak ve daha sonra kurulacaklarında otomatik olarak hafıza kartına kurulması için Uygulamaları Karta Kur butonuna basınız. Bir kez tıklamanız yeterlidir herhangi bir hata mesajı almazsanız işlem başarılı olmuş demektir.

Versiyon yüklemek için Download modunda aç butonuna basın telefonunuz kapanacak ve download modunda açılacaktır. Bu menü özellikle yazılımsal olarak zarar görmüş olduğundan download modua geçemiyen sistemlerde, bir şekilde tuşlardan birinin işlevsiz kaldığı durumlarda ve bazı yarı brick hallerinde kolayca download moduna geçmek üzere tesarlanmıştır.

Kurtarma moduna geçmek için Recovery modunda aç butonuna basın. Telefonunuz kapanacak ve recovery modunda açılacaktır. Bu şekilde kısmi güncelleme ve yükleme için recovery moduna geçmiş olursunuz.

BURADAN İNDİRİN

Program telefonunuza hiçbir program yüklemez sadece android ve linux komut dosyaları kullanılmıştır. Teorik olarak herhangi bir şekilde telefonunuza zarar vermesi mümkün görünmemekte isede bilgisayarınızdaki donanımsal arızalar veya hatalı arızalı usb kablosu gibi programcı tarafından öngürulmesi mümkün olmayan durumlar her zaman olabileceğinden kullanımdan dolayı oluşabilecek her türlü problem kullanıcının sorumluluğundadır. AntiACEtor'un bu versiyonu ticari bir program değildir. Kaynak göstermek yoluyla istenildiği gibi dağıtılabilir. Kaynak gösterilmesinden kasıt reklam amaçlı olmayıp açıklamasız sadece link olarak yayınlandığı durumda kullanıcıların istemeden sistemlerine zarar verme ihtimallerini önlemek içindir.

Çok ender olsada olabilecek problemleri ÖM olarak değil herkesin yararlanması için forum başlığı altına yazınız.

Önemli Not:
    App2SD, MoveSD, link2SD türü bir yöntem ve uygulama kullanıyorsanız bu programları kaldırmanız önerilir.

Uygulama+data+dalvik chace tümünün hafıza kartına yüklenmesi A2sd yönteminde güvenle kullanılabildiği, uygulamanın tamamını (cache dahil) özel kart bölümüne taşıdığı test edilmiştir.

Daha önceki versiyon olan kartatası.exe programını kullandıysanız bu yeni versiyonu tekrar kullanmak size bir artı kazandırmaz. Daha önce kullanmadıysanız.Yeni bir versiyon yüklediyseniz bu güncel versiyonunu kullanınız.

2.2.1 froyo ve 2.3.4 gingerbread arasındaki tüm android versiyonlarda çalışır. Eclair desteği yoktur.
    Kullanıcıların test ettiği ve sorunsuz çalıştığını bildirdikleri telefonlar;
    Galaxy S serisi, Galaxy ACE, FİT, GİO, MİNİ serisi, HTC serileri, Vodafone 945 (2.2.1 ve üstü sürümleri), Huawei X5, Sony xperia (model belirtilmemiş)

Ek olarak bu işlemi yaptığımızda artık yeni kurduğumuz tüm programları SD kart üzerine kuruyor, taşımaya gerek kalmıyor.

uygulamayı denedim. uygulamaları sd karta taşıdığımda telefon hafızasında herhangi bir düşüş olmadı.
    bununlada yetinmeyip uygulamaların tümünü karta taşıyıp telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim ki bütün uygulamaların sd kartta olması gerekirdi. telefon fabrika ayarlarına döndükten sonra sd kartta olması gereken tüm uygulamalardan eser yoktu. yani anlıyacağınız bana göre sadece sözde taşıyor. yine herşey telefon hafızasında.

• quote:

uygulamayı denedim. uygulamaları sd karta taşıdığımda telefon hafızasında herhangi bir düşüş olmadı.
    bununlada yetinmeyip uygulamaların tümünü karta taşıyıp telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim ki bütün uygulamaların sd kartta olması gerekirdi. telefon fabrika ayarlarına döndükten sonra sd kartta olması gereken tüm uygulamalardan eser yoktu. yani anlıyacağınız bana göre sadece sözde taşıyor. yine herşey telefon hafızasında.

Onu bende çözemedim. Dün mesela 1 mb boyutunda bir program kurdum telefona, hafıza 100mb idi 101 oldu. Programı kaldırdım hafıza hala 101 mb

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Onu bende çözemedim. Dün mesela 1 mb boyutunda bir program kurdum telefona, hafıza 100mb idi 101 oldu. Programı kaldırdım hafıza hala 101 mb

telefonu aç kapat düzelir bendede aynı olmuştu

• Teşekkürler. apoxlost şimdi farkettim.
    Şarjın daha uzun gitmesi için hareketli duvar kağıdını kaldıracağım. Önerebileceğiniz bir site var mı, hareketsiz 240 x 320 Piksel hd kalitesinde duvar kağıtları.
  • Arkadaslar bildiginiz uzre turkiyede google haritalar navigasyon kullanilamiyor. Ben yaptigim bi kac arastirma sonrasinda navigasyonu kullanabildim. Fakat telefonunuzun bootlu olmasi gerekiyor. Gerekli bilgiyi yine bu forumdan aldim. İsterseniz gerekli konuya yonlendirebilirim sizi.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.