Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nmtnmt

ya bişi sorcam ben adroid marketi kullanamıyom slide sam die bişi var ondan indiriyom onda da pek bişi yok giremiyom android markete.google dan hesap açtım ama telefonla ilişkilenmesi gerekiyomuş olmuyo android marketi kullanamıyom bana yardımcı olurmusunuz sorun ne olabilir.eşim galaxy age kullanıyo o herşeye giriyo indiriyo ben hiçbişi yapamıyom galaxy fit tavsiye etmiyorum galaxy age daha ii daha hızlı ve görüntüsü daha ii

Kullanmayı bilirsen fitle acenin yapabildikleri aynı dostum :)
  • quote:

ya bişi sorcam ben adroid marketi kullanamıyom slide sam die bişi var ondan indiriyom onda da pek bişi yok giremiyom android markete.google dan hesap açtım ama telefonla ilişkilenmesi gerekiyomuş olmuyo android marketi kullanamıyom bana yardımcı olurmusunuz sorun ne olabilir.eşim galaxy age kullanıyo o herşeye giriyo indiriyo ben hiçbişi yapamıyom galaxy fit tavsiye etmiyorum galaxy age daha ii daha hızlı ve görüntüsü daha ii

ANDROİD MARKETE GİREMEYENLER

Öncelikle cihazı yeni alanlar kiesi kurup cihazı pcye bğlayın. muhtemelen güncelleştirme bulacaktır. sonra marketi telefona google hesabı tanımlayarak kullanabilirsiniz.
    galaxy fit adı gibi fit bir cihaz. görünümü çok hoş. diğerleri gibi büyük gözükmüyor ve tek elle kullanabiliyorsunuz.evet çözünürlüğü biraz daha fazla olabilirdi ama böyle de sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: revelax

quote:

ACAR20 ve mstks
    bahsettiğiniz gibi önce pc ye, daha sonra telefona attım. Lakin igo programını bir türlü çalıştıramıyorum. kuruyorum, aç dediğimde uyarı veriyor. Please insirt your sd card containing İGO content files. yani sd kartta mı kalmış dosyalar. nasıl olacak.

igo dosyasını direk kartın dizine atacaksın dosya falan açmadan bütürn kurduklarını sil dedigim gibi tekrar dene

Edit: şuan yapabildim.
    Ayrıca şuan indirdiğim tüm oyunları ve uygulamaların setuplarını karta kopyalasamda, oyunları kurarken telefon hafızasına kuruyor. Sd karta kuramıyorum. 100 mb doldu bile. buna nasıl bir çare buldunuz ? sd karta nasıl kurabilirim. kurarken sormuyor ki, direk atıyor telefon hafızasına.

İgo gibi programlar dirk telefon hafızasına yukleniyor.ona ben de çare bulamadım. İnsanın elinden yapacak birşey gelmemesi sinir bozuyor haklısın.

• quote:

Eğer kies den yükseltme yapamıyorsan bunu elinden de yapabilirsin. Bi kies i den olmazsa ben yardımcı olabilirim bu konuda. Ben kies den yükseltme yapmadim. Bahsedeceğim yöntemle yaptım şu anda versiyon2.3.4 gingerbread
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl154

arkadaslar ben acayip gıcık oluyorum bu flashplayer olayına yaaa nasıl yaparız buna bi çözüm getiremezmiyiz ???

Fit üzerinde şu anda kullanilabilen bir flash player versiyonu yok. Fakat flash player i ne amaçla kullanacağını(internetten oyun oynamak&video izlemek gibi) söylerken o konuyla ilgili yardımcı olabilirim. Fakat ne olursa olsun bir tarayıcı ile bu sorunu biraz olsun halledebiliriz. Başka yolu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy-tr

Arkadaşlar selam,

Bu cihazdan aldık bir yakınıma. Cihazın üzerinde market yüklü oradan sorunsuzca uygulamaları indiriyoruz ancak marketin web sitesine pc üzerinden gidince ( http://market.android.com ) market hesabım alanında cihazımı eşleşmiş olarak göremiyorum. Bu neden olabilir ?

Normalde diğer android cihazları görebilirken bu cihaz gelmedi. Sizlerde de böylemi ?

Telefonda ayalar»hesaplar ve senkronizasyon bolumunde gmail hesabin senkron mu¿ eger degilse senkron edersen sorun cozulur diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: johann sebastian

quote:

şimdi samsundaki ilgili birime mesaj yolladım android gingerbread ver. hakkında kiesten ne zaman resmi olarak yayınlayacaksınız, diye...bakalım ciddiye alıp cevaplayacaklar mı. burada da vereceğim dedim sizden gelen cevabı, forum donanımda yani. kuyuya bir taş attık bakalım, ne olacak?..

cevabı aldım Samsung'dan. sizlere ileteyim hemen,

Sayın ...............................,

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
    Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

Cihazlarımız ve aksesuarlarımız ithalatçı firmalarımız Samsung Electronics, Telpa, Başarı,
    Anadolu Elektronik, C5 Electronics, Brightstar Electronics tarafından getirilmektedir ve 2 yıl
    garanti kapsamındadır.

GT-S5670 model cihazınız "Android 2.2 Froyo İşletim Sistemi " özelliğine sahiptir, 2.3 versiyonu
    bulunmamaktadır. 2.3 versiyonunu araştırıp yükletmeniz sonucunda cihazınızda oluşabilecek
    sorunlarda sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz.

Detaylı bilgi için Samsung Çağrı Merkezi ile iletişime geçmenizi rica ederiz. İlginiz için
    teşekkür ederiz.

Samsung Electronics Türkiye
    Samsung Çağrı Merkezi
    444 77 11

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU

sen kendi cihazının sürümünü yükseltin mi,android sürümü yükseltmesi kiese geliyormu bilgi verirsen sevinirim

• Kies de 2,3 yükseltmesi zaten yok. cihazı yeni alanlar kiesten mevcut sistemin iyileştirmesi için güncellestirme var. onu yüklemeleri gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KİNG__

quote:

quote:

şimdi samsundaki ilgili birime mesaj yolladım android gingerbread ver. hakkında kiesten ne zaman resmi olarak yayınlayacaksınız, diye...bakalım ciddiye alıp cevaplayacaklar mı. burada da vereceğim dedim sizden gelen cevabı, forum donanımda yani. kuyuya bir taş attık bakalım, ne olacak?..

cevabı aldım Samsung'dan. sizlere ileteyim hemen,

Sayın ...............................,

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
    Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

Cihazlarımız ve aksesuarlarımız ithalatçı firmalarımız Samsung Electronics, Telpa, Başarı,
    Anadolu Elektronik, C5 Electronics, Brightstar Electronics tarafından getirilmektedir ve 2 yıl
    garanti kapsamındadır.

GT-S5670 model cihazınız "Android 2.2 Froyo İşletim Sistemi " özelliğine sahiptir, 2.3 versiyonu
    bulunmamaktadır. 2.3 versiyonunu araştırıp yükletmeniz sonucunda cihazınızda oluşabilecek
    sorunlarda sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz.

Detaylı bilgi için Samsung Çağrı Merkezi ile iletişime geçmenizi rica ederiz. İlginiz için
    teşekkür ederiz.

Samsung Electronics Türkiye
    Samsung Çağrı Merkezi
    444 77 11

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sen kendi cihazının sürümünü yükseltin mi,android sürümü yükseltmesi kiese geliyormu bilgi verirsen sevinirim

Ben kies den yukseltemedim. Kies de froyo guncellemesi varsadece ben kendim 2.3.4 gingerbread surumunu yukledim

• Root yapmadan hafıza kartına taşımayı çözebildim sonunda. Bir forumda paylaşılan bir programı çalıştırıp tek bir tuşa basarak hallettim.

Biraz tırsarak yaptım bu işi, çünkü samsung galaxy ace için yapılmış. Tıkladığımda telefon kendini kapattı ve "Downloaded" yazdı sarı ayzı ile. Ortada android simgesi. Bir kaç dakika kabloyu çıkartmadan bekledim. Sonrasında baktım olacak gibi değil telefonu kapattım yeniden açtım düzeldi. Şuan telefon hafızasından kart hafızasına tüm programları taşıyabiliyorum.

• quote:

Root yapmadan hafıza kartına taşımayı çözebildim sonunda. Bir forumda paylaşılan bir programı çalıştırıp tek bir tuşa basarak hallettim.

Biraz tırsarak yaptım bu işi, çünkü samsung galaxy ace için yapılmış. Tıkladığımda telefon kendini kapattı ve "Downloaded" yazdı sarı ayzı ile. Ortada android simgesi. Bir kaç dakika kabloyu çıkartmadan bekledim. Sonrasında baktım olacak gibi değil telefonu kapattım yeniden açtım düzeldi. Şuan telefon hafızasından kart hafızasına tüm programları taşıyabiliyorum.

Programin ismi nedir?nereden indirecegiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mstks

Programin ismi nedir?nereden indirecegiz?

google a şunu yazınca geliyor: "Root yapmadan tek tıkla uygulamaları hafıza kartına taşıma ve yükleme yeni"
    ben ikinci siteye girmiştim, açılan ilk sitede aynı. Programı telefona değil bilgisayara kuruyor daha sonra telefonu pc ye bağlayıp programı çalıştırıyorsun. Telefon kendini kapatıyor ve updating yazıyor. Daha sonra tekrar açtığımızda sd karta ayarlar / uygulamalar / uygulamaları yönet den programları hafıza kartına taşıma seçeneği yanıyor, yani taşıyabiliyoruz.

Konu içeriği:

quote:

Orijinalden alıntı:
    Galaxy ace kullanıcılarının büyük sıkıntılarından biri uygulama hafızasının dar olmasıydı. Telefonu root edip garanti kapsamı dışına çıkarmadan uygulamaları hafıza kartına yazmanın bir yolu yoktu. Bunun için kartatası isimli bir program yazmış ve odex sistemler için uygulamaların varsayılan olarak ana hafızaya değil hafıza kartına kurulmasını sağlamıştık. Ancak dodex sistemlerde sıkıntılar yaşanabiliyordu. Şimdi bunu biraz daha geliştirdik. Artık hem odex hem dodex sistemlerde sağlıklı çalışıyor. Dodex sistemlerde diğerine göre daha iyi performans gösteriyor. Şu an 1.0 sürümüne ulaştı. Artık download moduna geçme veya recovery moduna geçmek için butonlarda var. Yani hiçbir tuşla uğraşmadan tek tıkla yükleme veya kurtarma moduna geçebilir, uygulamaları karta taşıma ve kurulması gene tek tıkla yapılabilmekte.

Kullanımı:
    Bu telefona yüklenecek bir uygulama değildir. Windows altında çalışan bir uygulamadır. Program varsayılan olarak C: sürücüsüne kurulacaktır. sağlıklı çalımşası için bunu değiştirmeyiniz.
    Telefonunuzun root edilmesi gerekmez.
    Bilgisayarınızda kies veya USB sürücüleri kurulu olmalıdır. Telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın ardından programı çalıştırın.

Kurulu uygulamaları hafıza kartına taşımak ve daha sonra kurulacaklarında otomatik olarak hafıza kartına kurulması için Uygulamaları Karta Kur butonuna basınız. Bir kez tıklamanız yeterlidir herhangi bir hata mesajı almazsanız işlem başarılı olmuş demektir.

Versiyon yüklemek için Download modunda aç butonuna basın telefonunuz kapanacak ve download modunda açılacaktır. Bu menü özellikle yazılımsal olarak zarar görmüş olduğundan download modua geçemiyen sistemlerde, bir şekilde tuşlardan birinin işlevsiz kaldığı durumlarda ve bazı yarı brick hallerinde kolayca download moduna geçmek üzere tesarlanmıştır.

Kurtarma moduna geçmek için Recovery modunda aç butonuna basın. Telefonunuz kapanacak ve recovery modunda açılacaktır. Bu şekilde kısmi güncelleme ve yükleme için recovery moduna geçmiş olursunuz.

BURADAN İNDİRİN

Program telefonunuza hiçbir program yüklemez sadece android ve linux komut dosyaları kullanılmıştır. Teorik olarak herhangi bir şekilde telefonunuza zarar vermesi mümkün görünmemekte isede bilgisayarınızdaki donanımsal arızalar veya hatalı arızalı usb kablosu gibi programcı tarafından öngürulmesi mümkün olmayan durumlar her zaman olabileceğinden kullanımdan dolayı oluşabilecek her türlü problem kullanıcının sorumluluğundadır. AntiACEtor'un bu versiyonu ticari bir program değildir. Kaynak göstermek yoluyla istenildiği gibi dağıtılabilir. Kaynak gösterilmesinden kasıt reklam amaçlı olmayıp açıklamasız sadece link olarak yayınlandığı durumda kullanıcıların istemeden sistemlerine zarar verme ihtimallerini önlemek içindir.

Çok ender olsada olabilecek problemleri ÖM olarak değil herkesin yararlanması için forum başlığı altına yazınız.

Önemli Not:
    App2SD, MoveSD, link2SD türü bir yöntem ve uygulama kullanıyorsanız bu programları kaldırmanız önerilir.

Uygulama+data+dalvik chace tümünün hafıza kartına yüklenmesi A2sd yönteminde güvenle kullanılabildiği, uygulamanın tamamını (cache dahil) özel kart bölümüne taşıdığı test edilmiştir.

Daha önceki versiyon olan kartatası.exe programını kullandıysanız bu yeni versiyonu tekrar kullanmak size bir artı kazandırmaz. Daha önce kullanmadıysanız.Yeni bir versiyon yüklediyseniz bu güncel versiyonunu kullanınız.

2.2.1 froyo ve 2.3.4 gingerbread arasındaki tüm android versiyonlarda çalışır. Eclair desteği yoktur.
    Kullanıcıların test ettiği ve sorunsuz çalıştığını bildirdikleri telefonlar;
    Galaxy S serisi, Galaxy ACE, FİT, GİO, MİNİ serisi, HTC serileri, Vodafone 945 (2.2.1 ve üstü sürümleri), Huawei X5, Sony xperia (model belirtilmemiş)

Ek olarak bu işlemi yaptığımızda artık yeni kurduğumuz tüm programları SD kart üzerine kuruyor, taşımaya gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 7 Eylül 2011; 18:16:26 >

• Kings ben yükseltme yapmadım. sadece kiesten malum güncelleştirmeleri yaptım...öyle bir riske girmek istemiyorum, en azından garantisi bitene kadar. sonuçta beni de rahatsız etmiyor, telefonun hızı yeterince iyi bence. telefonu galaxyi 2ye çevirecek hali yok...
  • Ben kies'ten guncellemeleri yapamadim henuz. :( kies programini guncelledim sadece
  • Telefonu alalı 3.5 ay oldu, bugune kadar sıfır gibiydi ancak bugun 1.5 metre yukseklikten sert(kaya) zemine carpti ve telefonun etrafini saran metal kaplamanin bir kismi hasar gordu(ahizenin sol ust yani) ve nasil oldugunu anlamadigim bir sekilde; micro sd kart yuvasinin ve mikrofunun ortasinda kalan plastik kisimdan bir parca koptu :S sonuc olarak; kasayi full degistirme gibi bir sansim olabilir mi ? :D
  • bu telefon için türkçe xt9 içeren rom dosyasını nereden bulabilirim ?
    odin ile kurmak istiyorum. kies çok uzun sürer diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstks

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: revelax

quote:

ACAR20 ve mstks
    bahsettiğiniz gibi önce pc ye, daha sonra telefona attım. Lakin igo programını bir türlü çalıştıramıyorum. kuruyorum, aç dediğimde uyarı veriyor. Please insirt your sd card containing İGO content files. yani sd kartta mı kalmış dosyalar. nasıl olacak.

igo dosyasını direk kartın dizine atacaksın dosya falan açmadan bütürn kurduklarını sil dedigim gibi tekrar dene

Edit: şuan yapabildim.
    Ayrıca şuan indirdiğim tüm oyunları ve uygulamaların setuplarını karta kopyalasamda, oyunları kurarken telefon hafızasına kuruyor. Sd karta kuramıyorum. 100 mb doldu bile. buna nasıl bir çare buldunuz ? sd karta nasıl kurabilirim. kurarken sormuyor ki, direk atıyor telefon hafızasına.

İgo gibi programlar dirk telefon hafızasına yukleniyor.ona ben de çare bulamadım. İnsanın elinden yapacak birşey gelmemesi sinir bozuyor haklısın.

arkadaşım programın setup tabiki telefon hafızasına kurlacak sen diger dosyları harita ses flan var 130mb onları kart hafızasına atacaksın

• quote:

Kings ben yükseltme yapmadım. sadece kiesten malum güncelleştirmeleri yaptım...öyle bir riske girmek istemiyorum, en azından garantisi bitene kadar. sonuçta beni de rahatsız etmiyor, telefonun hızı yeterince iyi bence. telefonu galaxyi 2ye çevirecek hali yok...

kiesten yaptığın güncellemelerin bir faydası oldumu..benim telefonun şimdiden hafızası 98,54 mb dolu 100 diyelim geriye zaten 81 mb kalıyor bundan dolayı takılma yapıyor heralde garanti dışında kalmadan hafıza karta taşımanın bir yolunu bulsak iyi olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: KİNG__

quote:

Kings ben yükseltme yapmadım. sadece kiesten malum güncelleştirmeleri yaptım...öyle bir riske girmek istemiyorum, en azından garantisi bitene kadar. sonuçta beni de rahatsız etmiyor, telefonun hızı yeterince iyi bence. telefonu galaxyi 2ye çevirecek hali yok...

kiesten yaptığın güncellemelerin bir faydası oldumu..benim telefonun şimdiden hafızası 98,54 mb dolu 100 diyelim geriye zaten 81 mb kalıyor bundan dolayı takılma yapıyor heralde garanti dışında kalmadan hafıza karta taşımanın bir yolunu bulsak iyi olcak

valla birkaç kere güncelleme yaptı ama ne faydası oldu bilemedim. bildiğim kadarıyla güncellemelerin hafızaya bir faydası yok. hani derler ya "çalışıyorsa kurcalama" diye, boşver bence. ama çok istiyorsan tak teli usb ile kiesten, sol üstte telefon ismi belirince sağ tıkla telefon ismini eğer güncelleme seçili görünüyorsa tıklar güncellersin. ,

haklısın...dedim ya telefonu resmi olmayan güncellemeler bir "galaxy 2"ye veyahut iphoneya çevirmeyecek, galaxy fit yine galaxy fit, donanım belli, malzeme belli, ortaya çıkacak azami sonuç belli...telefon zaten hızlı...daha ne kadar hızlı olabilir ki? yaptığım tek şey marketten program kurmak, denemek, silmek...istersen bak skyfireyı yükle, arat googledan bilmiyorsan ben sana link veririm, flash destekli, yıldız tvden canlı televizyon izlersin, hatta puffin var onu da yükle o da tarayıcı, daha geniş bir tv ve video izleme seçeneği sunuyor skyfire kadar kullanışlı olmasa da. yukarıda arkdaşların galaxy ace fotoğrafı eşliğinde verdiği , uygulamaların direkt hafıza kartına yüklemesini sağlayan bir program var, ben onu denedim, uygulamaları direk hafıza kartına kuruyor o zaman, ama nasıl oluyorsa tel hafızası da belli ölçüde doluyor...telefon açılıp kapandıktan sonra istediğin hangi uygulamanın başlamasını istiyorsan onu tel hafızasına atarsın...

sonuç resmi olmayan, telefonu garanti dışı bırakacak hiç bir uygulamayı, eklentiyi kurmayı tavsiye etmiyorum...nacizane...çünkü mutlaka sorun çıkarıyor, er ya da geç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johann sebastian -- 10 Eylül 2011; 15:09:33 >

• arkadaşlar lütfen yardım edin ! kafayı yemek üzereyim telefona biri mesaj atınca cevap yazmak için yazmak için dokun yazıyo.

4-5 sefer basıyorum ne yaptıysam hemen gelmiyo aradan 30 saniye filan geçince geliyo :( ve bu durum çok kötü :S bitekmi bendemi var genel bir sorunmu.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.