Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hareketli duvar kagıdını nasıl telefon hafızasına yukluyecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revelax -- 2 Eylül 2011; 17:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Orijinalden alıntı: acar20

demekki tehlikeli olabiilr bu root işlemi yükleme sırasında oluşan bir hasar baş ağrıtacak.

Sorunsuza rootladim ve sorunsuzca kullaniyorum telefonumu root isleminden kaynakli bir sorun olusmadi telefonumda

benim sistem 2,2 froyo, rootu nerden yapacağım yardım edermisiniz
  • root atmayı bilen yapan biri lütfen yardım etsin
  • yardım edebilecek kimse yok mu? root atmam lazım 2,2,1 froyo s5670 e yapılan root un un rootu da olması lazım. kaldırmak istediğimde. kimse yok anlaşılan bilgisi olan.
  • ya bi işimiz düştü bi b bilen yok. boşuna s5670 konusu açılmış burda , tüm yazılanları okudum yok güncelleştirme geldi mi gitti mi başka bişey yok
  • acar20 sacmalamayı kesermisin dostum. Hicbir forumda bulamıyacagın kadar galaxy fit kullanısı bu konu uzerinden bilgi/görüş paylaşıyorlar. Hiçbirimiz birbirimize ya da sana yardim etmeye mecbur değiliz. Foruma bi suredir giremiyordum. Diger kullanıcılarda girememiş malum bayram tatili. Evime dönünce bu konuda paylaşıcagım bir mesaj ile detaylı olarak root işlemini anlatıcağım. Gerekli cevapları verecegim.
  • Galaxy Fit S5670 - 2 Haziran Firmware Android ver. 2.3.4 Yükseltmek çok basit.
    böyle kiesin bağalntı sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

şimdi sürüm notlarını aktarayım

UYARI: BU İŞLEM TELEFONUNUZU GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA BIRAKABİLİR EĞER YANLIŞ İŞLEM YAPARSANIZ SORUN YAŞAYABİLİRSİNİZ. BUNUN BİLİNCİNDE GEREKLİ İŞLEMLERİ UYGULAYIN.
    HERHANGİ BİR SORUNDA SORUMLULUK KABUL EDİLMEZ. AMAÇ SADECE PAYLAŞIMDIR.

Europe Firmware CSC .OPS Android Date Download

S5670XXKPI ## CSC = SERKPI BENI_V1.0.OPS 2.3.4 2011 June 2

2 Haziran Güncellemesi
    tık
    şifre: samfirmware.com

Gerekli program
    Odin Multi Downloadertık

Kurulum Notları:
    ilk olarak telefonunuzdaki verileri yedekleyin hatta sağlıklı bir kurulum için hafıza kartınızı da biçimlendirin. Bu yükleme sonunda telefon formatlanıp android 2.2.1 den 2.3.4 gingerbread.xxkpi oluyor.
    Gelelim kuruluma telefonun usb kablosu takılıyken kapatın.
    telefon ekranında sadece sarj işareti gösterecektir. sırayla ilk önce soldaki Ses yüseltme alçaltma
    tuşundan - yani azaltmaya basılı tut sonra elini çekmeden ortadaki kare menü tuşuna bas ondanda elini çekmeden sağdaki güç yani açma kapama tuşuna basılı tut 5-10 sn içinde android simgesi kazı simgesi görüencektir üçgen içinde. usb takılı olduğu için pc nizde dananım takılma sesleri duyulacak. bu iyiye işaret telefonunuz pc ile bağlantıya geçiyor demek =)
    sonra odin 2.linkten indirdiğiniz Odin Multi Downloader v4.38 sağa tıklayın yönetici olarak çalıştır deyin şöyle bir ekran çıktığından emin olun.
    Galaxy Fit S5670 - 2 Haziran Firmware Android ver. 2.3.4 YükseltmekGalaxy Fit S5670 - 2 Haziran Firmware Android ver. 2.3.4 Yükseltmek

bu şekildeyse pc ile telefonunuz sorunsuz şekilde bağlanmış demektir.

ikinci aşama ise size verdiğim ilk linkteki klasörün içindekileri programa yerleştirmek.
    bunuda şu resimdkei gibi sırayla yapmanız gerekiyor .

Galaxy Fit S5670 - 2 Haziran Firmware Android ver. 2.3.4 Yükseltmek

Dsoya yolları şekildeki gibi olduğu takdirde hiç uyarı almaksızın işlemnizie start diyip başlayabilirsiniz.
    yok uyarı aldıysanız muhakkak dosya yollarında bir hata yapmışsınız demektir ve kesinlikle devam etmeyin yyükseltme işine.

Start dedikten sonra 5 dk içinde telefonunuz kendi kendine açılacak. Türkçe rom olmaıdğı için teelfon açılışta rusça açılacak. ilk ekranda google sözleşmesine devam diyerek. ana menümüze geleceğiz. burdana hemen ayarlar simgesine tıklayın en alttan 5.seçeneğe tıklayın klavyes tuşu simgesi A işaeti vardır buna tıklayınca açılacak menüde ilk yere basın ve Türkçeyi seçin. Telefonunuz artık Türkçedir.
    Size tavsiyem hemen ondan sornada kablosuz ve ağlar menüsüne girip en alttaki mobil ağlara girip paket ververi kullan işaretini kaldırmanızdır. yoksa gereksiz yere kontör düşüp duruyor.

ve sonuç telefonunuz artık 2 haziran 2011 android 2.3.4 güncellemelidir. telefonunuzdaki hızı direk anlayacaksınız.
    işte resim...

Sorularınızı ve sorunlarınızı bu başlıkta yazın beraber çözüm bulalım. İyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafafafa -- 3 Eylül 2011; 20:05:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fafafafafa

Galaxy Fit S5670 - 2 Haziran Firmware Android ver. 2.3.4 Yükseltmek çok basit.
    böyle kiesin bağalntı sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

şimdi sürüm notlarını aktarayım

UYARI: BU İŞLEM TELEFONUNUZU GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA BIRAKABİLİR EĞER YANLIŞ İŞLEM YAPARSANIZ SORUN YAŞAYABİLİRSİNİZ. BUNUN BİLİNCİNDE GEREKLİ İŞLEMLERİ UYGULAYIN.
    HERHANGİ BİR SORUNDA SORUMLULUK KABUL EDİLMEZ. AMAÇ SADECE PAYLAŞIMDIR.

Europe Firmware CSC .OPS Android Date Download

S5670XXKPI ## CSC = SERKPI BENI_V1.0.OPS 2.3.4 2011 June 2

2 Haziran Güncellemesi
    tık
    şifre: samfirmware.com

Gerekli program
    Odin Multi Downloadertık

Kurulum Notları:
    ilk olarak telefonunuzdaki verileri yedekleyin hatta sağlıklı bir kurulum için hafıza kartınızı da biçimlendirin. Bu yükleme sonunda telefon formatlanıp android 2.2.1 den 2.3.4 gingerbread.xxkpi oluyor.
    Gelelim kuruluma telefonun usb kablosu takılıyken kapatın.
    telefon ekranında sadece sarj işareti gösterecektir. sırayla ilk önce soldaki Ses yüseltme alçaltma
    tuşundan - yani azaltmaya basılı tut sonra elini çekmeden ortadaki kare menü tuşuna bas ondanda elini çekmeden sağdaki güç yani açma kapama tuşuna basılı tut 5-10 sn içinde android simgesi kazı simgesi görüencektir üçgen içinde. usb takılı olduğu için pc nizde dananım takılma sesleri duyulacak. bu iyiye işaret telefonunuz pc ile bağlantıya geçiyor demek =)
    sonra odin 2.linkten indirdiğiniz Odin Multi Downloader v4.38 sağa tıklayın yönetici olarak çalıştır deyin şöyle bir ekran çıktığından emin olun.
    Galaxy Fit S5670 - 2 Haziran Firmware Android ver. 2.3.4 YükseltmekGalaxy Fit S5670 - 2 Haziran Firmware Android ver. 2.3.4 Yükseltmek

bu şekildeyse pc ile telefonunuz sorunsuz şekilde bağlanmış demektir.

ikinci aşama ise size verdiğim ilk linkteki klasörün içindekileri programa yerleştirmek.
    bunuda şu resimdkei gibi sırayla yapmanız gerekiyor .

Dsoya yolları şekildeki gibi olduğu takdirde hiç uyarı almaksızın işlemnizie start diyip başlayabilirsiniz.
    yok uyarı aldıysanız muhakkak dosya yollarında bir hata yapmışsınız demektir ve kesinlikle devam etmeyin yyükseltme işine.

Start dedikten sonra 5 dk içinde telefonunuz kendi kendine açılacak. Türkçe rom olmaıdğı için teelfon açılışta rusça açılacak. ilk ekranda google sözleşmesine devam diyerek. ana menümüze geleceğiz. burdana hemen ayarlar simgesine tıklayın en alttan 5.seçeneğe tıklayın klavyes tuşu simgesi A işaeti vardır buna tıklayınca açılacak menüde ilk yere basın ve Türkçeyi seçin. Telefonunuz artık Türkçedir.
    Size tavsiyem hemen ondan sornada kablosuz ve ağlar menüsüne girip en alttaki mobil ağlara girip paket ververi kullan işaretini kaldırmanızdır. yoksa gereksiz yere kontör düşüp duruyor.

ve sonuç telefonunuz artık 2 haziran 2011 android 2.3.4 güncellemelidir. telefonunuzdaki hızı direk anlayacaksınız.
    işte resim...

Sorularınızı ve sorunlarınızı bu başlıkta yazın beraber çözüm bulalım. İyi eğlenceler.

root yapmadım onun için anlamam ama acar20 gibi root yapmak isteyenlere yardımı olucaktır eline saglık

• Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katılıyorum. Bayramın ilk günü telefonu hizlial.com'dan sipariş ettim. (kargo dahil 501 lira, 12 taksit) Bayramda bankaların kapalı olmasından dolayı ödeme ancak bayram bittiğinde tamamlanabildi. İki gün önce kargoya verildi halen yolda görünüyor. kısmetse yarın elime geçecek. Aklıma bir şey takıldı, konuyu okudum ama cevabı bulamadım. Evimde internet olarak kablolu ttnet kullanıyorum. Telefonda internete bağlanmam için sanıyorum tek çare cep telefonu hattıyla internete girmek. Ama Turkcell'in paketlerine baktığımda sınırsız bir paket göremedim. Sınırsıza en yakın 8 gb kotalı var ki o da 69 tl gibi ucuk bir rakam. Vodafone da ise durum değişik. 7,9 liraya sınırsız aylık yazıyor. Cep telefonu hattı ile internete bağlananlar var mı aranızda ? Turkcell'i olan ve bu telefonu kullanan arkadaşlar ne yapıyor ? Nasıl bağlanıyorlar. 10 seneden fazladır kullandığım hattımı Vodafone'ye mi taşımak zorundayım ? Teşekkürler.

• saçmalamıyorum, doğlruları söylüyorum herşeyi okudum güncelleştirme geldimi vay şu tarihte gelicek vay bu tarihte gelicek. bu arada rootumu yaptım. paylaşırsand başkalarına faydalı olur en azından.
  • bu arada paylaşılan yazılım güncellemedir root değil. ben rootu başka bir programla yaptım. ayrıca bu yazılım güncellemesi başka bir siteden alıntıdır. ama burada paylaşılması güzel tabi ki.
  • quote:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hazir-kart-indirimli-250-mb-internet-paketi-kampanyasi.aspx turkcellin indirimli internet tarifesi

Evet ama bu anladığım kadarıyla sınırsız değil, 250 MB sınırlı.

"Paket aşımı faturasız hatlar için tüm vergiler dahil 1 Kuruş / 100KB’tır. Ücretlendirme her 100KB’ta bir yapılır. "

Yani 250 mb dan sonrası için para ödemem gerekiyor.

• Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık birbuçuk aydır fit kullanıyorum. teknoloji konusunda zaten merakım olduğundan telefonu bayağı bir kurcalama zamanım oldu. telefon üzerinde bayağı bir bilgi birikimim oldu. yardımcı olabileeğim bir konu olursa seve seve yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katılıyorum. Bayramın ilk günü telefonu hizlial.com'dan sipariş ettim. (kargo dahil 501 lira, 12 taksit) Bayramda bankaların kapalı olmasından dolayı ödeme ancak bayram bittiğinde tamamlanabildi. İki gün önce kargoya verildi halen yolda görünüyor. kısmetse yarın elime geçecek. Aklıma bir şey takıldı, konuyu okudum ama cevabı bulamadım. Evimde internet olarak kablolu ttnet kullanıyorum. Telefonda internete bağlanmam için sanıyorum tek çare cep telefonu hattıyla internete girmek. Ama Turkcell'in paketlerine baktığımda sınırsız bir paket göremedim. Sınırsıza en yakın 8 gb kotalı var ki o da 69 tl gibi ucuk bir rakam. Vodafone da ise durum değişik. 7,9 liraya sınırsız aylık yazıyor. Cep telefonu hattı ile internete bağlananlar var mı aranızda ? Turkcell'i olan ve bu telefonu kullanan arkadaşlar ne yapıyor ? Nasıl bağlanıyorlar. 10 seneden fazladır kullandığım hattımı Vodafone'ye mi taşımak zorundayım ? Teşekkürler.

ben de avea hat vardı. 3g her zaman çekmiyor, vodafone da daha iyi diye vodafone hat aldım ama keşke almasaydım. vodafone 3g daha kötü. aldığıma pişman oldum yani.
    bana göre avea 3g daha iyiydi. en azından vodafone dan daha çok 3g görüyordum. evet vodafone internet paketi sınırsız; kota yok ama 100 mb üstü adil kullnım muhabbeti var yani hızın 7,2mbps iken birden 96kbps ye düşüyor.
    ben avea da bir paket kullanıyordum 25 yaş altı için avea içi 1000 dakika her yöne 1000 sms 1gb internet(üstelik 20 tl(faturasız)). internette yetiyordu. zaten telefondan girdiğin sitelerin çoğu mobil site emin ol 1 gb sana hayli hayli yeticek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstks -- 4 Eylül 2011; 16:24:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katılıyorum. Bayramın ilk günü telefonu hizlial.com'dan sipariş ettim. (kargo dahil 501 lira, 12 taksit) Bayramda bankaların kapalı olmasından dolayı ödeme ancak bayram bittiğinde tamamlanabildi. İki gün önce kargoya verildi halen yolda görünüyor. kısmetse yarın elime geçecek. Aklıma bir şey takıldı, konuyu okudum ama cevabı bulamadım. Evimde internet olarak kablolu ttnet kullanıyorum. Telefonda internete bağlanmam için sanıyorum tek çare cep telefonu hattıyla internete girmek. Ama Turkcell'in paketlerine baktığımda sınırsız bir paket göremedim. Sınırsıza en yakın 8 gb kotalı var ki o da 69 tl gibi ucuk bir rakam. Vodafone da ise durum değişik. 7,9 liraya sınırsız aylık yazıyor. Cep telefonu hattı ile internete bağlananlar var mı aranızda ? Turkcell'i olan ve bu telefonu kullanan arkadaşlar ne yapıyor ? Nasıl bağlanıyorlar. 10 seneden fazladır kullandığım hattımı Vodafone'ye mi taşımak zorundayım ? Teşekkürler.

"Fitlenenler arasına hoşgeldin :) " Turkcell kullanıcısıyım. Aylık 250mb 3g ınternet kullanıyorum. İnternet bağlantı hızı ve kalitesi yerine/zamanına göre değişşe bile Ankara izmir istanbul eskişehir konya vb. büyük gelişmiş şehirlerde 3g baglantı hızı oldukca tatmin edici geliyor. Turkcell 3G ile 4.45 mbit hıza çıktım (İncirli Cad. İstanbul)
    Bir şebeke baglantısı için tatmin edici bir hız gercekten. Turkcell kullanıcılarına pahalı internet sunsa bile en kaliteli ve hızlı interneti Turkcell vermektedir. Size tavsiyem 500mb'lık ya da 1Gb'lik bir paket alın aylık eposta kontrolleri facebook twitter youtube uygulamaları uygulama ındırmeleri dahil 1 ay boyunca size yeticeğine eminim

• quote:

bu arada paylaşılan yazılım güncellemedir root değil. ben rootu başka bir programla yaptım. ayrıca bu yazılım güncellemesi başka bir siteden alıntıdır. ama burada paylaşılması güzel tabi ki.

Dediğim gibi istanbula dönünce kendi root yaptıgım sitedeki bilgilerle yapıcagım bir alıntı ile burada detaylı bir şekilde anlatacagım root ve root'dan sonra root only gerektıren bıkac uygulama kurulumunu anlatacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

"Fitlenenler arasına hoşgeldin :) " Turkcell kullanıcısıyım. Aylık 250mb 3g ınternet kullanıyorum. İnternet bağlantı hızı ve kalitesi yerine/zamanına göre değişşe bile Ankara izmir istanbul eskişehir konya vb. büyük gelişmiş şehirlerde 3g baglantı hızı oldukca tatmin edici geliyor. Turkcell 3G ile 4.45 mbit hıza çıktım (İncirli Cad. İstanbul)
    Bir şebeke baglantısı için tatmin edici bir hız gercekten. Turkcell kullanıcılarına pahalı internet sunsa bile en kaliteli ve hızlı interneti Turkcell vermektedir. Size tavsiyem 500mb'lık ya da 1Gb'lik bir paket alın aylık eposta kontrolleri facebook twitter youtube uygulamaları uygulama ındırmeleri dahil 1 ay boyunca size yeticeğine eminim

Teşekkürler, hoşbuldum.
    Ayrıca cevap için teşekkürler.
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/genel.aspx#pre-paid
    Turkcell cep internet paketlerine 1 gb için ayda 29 lira veremem malesef.
    250 Mb için bile 14 lira talep ediliyor. E o kadar program indireceğim sıfır telefona, internet kullanacağım, facebook veya çeşitli sitelere gireceğim yetmez gibi. Bu yüzden sınırsız olmalı diye düşünüyorum. Örneğin bilgisayarda da 8mb ile bağlanırken belirli bir limiti aşınca 1mb e düşüyor. Fakat yinede indirmeye devam ediyorum, beklentimi karşılıyor. "Ankara izmir istanbul eskişehir konya vb." gibi yerlerde yaşamıyorum malesef. Hatay'ın bir nahiyesinde ikamet ediyorum. 3G burada ne derece iyi çeker orasınıda merak ediyorum açıkcası. Turkcell, bence avea ve Vodafone'a göre hayli tuzlu. Yıllardır sorun yaşamadan Turkcell kullandım, memnundumda. Fakat şu kontör olayı kalkıp lira birimine geçtiğimizden beri Turkcell kendini bozdu diyebilirim. Gerek tarife içi veya dışı paketlerden tutunda, sms fiyatlarına kadar epey farklılık var. Ailem, akrabalarım ve neredeyse tüm arkadaşlarım ya vodafone ya da avea'yı tercih ediyor(hat taşıma). Aslında suç onlarda değil bende. Yıllar önce beleş verseler telsim kullanmam demiştim. Büyük lokma ye büyük söz söyleme diye boşa dememiş atalarımız... Bana Vodafone yolu göründü.

Ekleme: "Ankara izmir istanbul eskişehir konya vb." gibi yerlerde yaşamıyorum malesef. Hatay'ın bir nahiyesinde ikamet ediyorum. 3G burada ne derece iyi çeker orasınıda merak ediyorum açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 4 Eylül 2011; 17:29:42 >

• Valla kardesim vodafone a gec baglanti cok guzel.cekim gucu turkcellden iyi bunu ciddi soyluyorum. Bende yeni gectim gecmeden once tereddutlerim vardi. Ama simdi super
  • Arkadaslar telefonuna hic mudehale root falan atmamis olanlar ayarlar>telefon hakkinda bolumunden android surumu, ana bant surumu, kernel surumu, yapim numarasini yazabilirlermi.
    Bunu neden soruyorum cunku tlefonuma root attim veri transferi sorunum u cozemedim .telefonu garantiye goturecegim rootu kaldirdim ancak roottan izler kaldimi merak ediyorum. Yazarsaniz cok sevinirim . Tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.