Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumda kullandıgım programlar ve ne işe yaradıkları (Not: Bazılarını android markette bulamazsını, bulamadıklarınız için google'ye "program ismi for android" ya da "program ismi.apk" yazarak ulaşabilirsiniz )

Facebook For Android: Facebook'n resmi android uygulaması.
    Twitter For Anroid: Twitter'n resmi android uygulaması.
    Youtube For Anroid: Youtube'n resmi android uygulaması.
    Advanced Task Killer: Arka planda çalışan uygulamaları tek tuşla sonlandırabileceğiz alanındaki en iyi uygulama.
    Adobe Photoshop: Photoshop uygulamasının android versiyonu.
    Adobe Reader: PDF dosyalarını görüntülemenize yarayan adobe uygulamasının android uygulaması.
    Dailymotion: Dailymotion video sitesinin android uygulaması.
    iGO: En başarılı bedava navigasyon uygulaması(Lazca ses dosyaları ile ayrı bir keyifli )
    eBuddy: Başarılı bir IM uygulaması.
    İbb Trafik: Wi-fi üzerinden ya da Turkcell İbb Trafik üyeliğiniz üzerinden trafik kameralarını izleyebileceğiniz güzel bir uygulama.
    Dice 3D: 3 boyutlu zar atma programı(Telefonu sallayın ya da ekrana vurun).
    Angry Birds: Zevkli kale yıkma mantıgına dayanan harika bir oyun.
    Barkod Tarayıcısı: 3D/2D barkodları okutmanıza yarayan türkçe barcode scanner uygulaması.
    Bubble: Su terazisi.
    Google Çeviri: 56 dilde çeviri google translate(online)
    Compass: Telefonunuzdaki sensörleri kullanarak çalışan bir pusula uygulaması.
    Do İt Tomorrow: Harika bir not pad uygulaması.
    iLightr: Zippo çakmak uygulaması android versiyonu.
    Dolphin Tarayıcı HD: Yüksek çözünürlükte internet keyfi yaşayabıleceginiz Google Chrome'u andıran arayüze sahip web browser.
    Klondike: Spider Soltire gibi bir 'kağıt' uygulaması.
    Labyrinth Lite: Telefonunuzdaki sensörleri kullanarak çalışan sinir bozucu ve bir o kadarda zevkli bir oyun.
    Lg Camera: 480p çözünürlükte videolar kaydetmenize yarayan bir camera uygulaması.
    Little Photo: Çektiğiniz fotoğraflara effectler verebileceğiniz alanındaki en iyi android uygulaması.
    Nimbuzz: Dosya alıp gönderebilen ve voIP aramaları yapmanızı saglayan bir IM uygulaması.
    Opera Mobile: Android için geliştirilmiş en hızlı ve en güzel arayüzlü web tarayıcısı.
    PES 2011: Pro Evolution Soccer 2011 oyununun android versiyonu.
    Racing Moto: DH Editörleri tarafından "Haftanın En İyi Android Oyunları" listesine girmeyi başarmış güzel bir oyun.
    Real Player: Video/müzik player
    Rock Player: Android için geliştirilmiş en başarılı video oynatıcı uygulaması
    Flashlight: Ekranınızı el feneri olarak kullanabıleceginiz widgeti olan güzel bir uygulama
    Hürriyet Android: Hürriyet Haber'n android için hazırladıgı haber uygulaması
    Move2SD Enabler: Uygulamalarınızı SD karta taşımanın en kolay yolu(Root gerektirir.)
    CNN Türk: CnnTürk haberin android için hazırlamış oldugu haber uygulaması(CNNTÜRK kanalını canlı izleyebilirsiniz.)
    İzlesene for Android: İzlesene video sitesinin android uygulaması.
    Mobile Manager: İstenmeyen numaralardan mesaj ya da çağrı almanızı engelleyen harika bir uygulama(İstenmeyen kişiye telefonunuzu kapalı gösteriyor)
    Ringtone Maker: Müziklerini kesip "zil sesi" haline getirebileceğiniz güzel bir uygulama
    Skyfire: Flash içerikleri destekleyen web tarayıcısı
    Solo Lite: Gitar çalabileceğiniz en gercekci gitar uygulaması
    Speed Test: İnternet hız testi yapabileceğiniz alanındaki en başarılı uygulama
    Talking Tom 2: Her söylediğinizi farklı ses tonunda tekrarlayan bir kedi gülmek için harika bir uygulama
    Viber: Viber kullanıcılarını internet uzerınden ucretsız arayabılecegınız voIP uygulaması
    Tivibu Kumanda: Bilgisayarınızdaki tivibu uygulamasını kontrol etmenizi saglayan uygulama
    Film İzle: Online film izleme uygulaması flash gerektirmez partlı sistem çoğu film var türkçe arayüze sahip.
    Androtürk Radyo: Türk geliştirici grubu AndroTürk tarafından geliştirilen radyo uygulaması
    Photo Funia: Fotograflarınızı süsleyin yüzünüzü bir panoya yapıştırın ve daha bir sürü ortam saglayan foto uygulaması(online)

Yazım hatalarım olduysa affola Umarım işinize yarar

• bende galxy fit aldım 2 gün önce gayet memnunum ama bir sorunum var ekran biraz geç dönüyor gibi sizde de öyle mi?
  • '' Bunela?

igo: En başarılı bedava navigasyon uygulaması(Lazca ses dosyaları ile ayrı bir keyifli ) ''

Telefonda yüklümü yoksa androit marketten mi indiricez biraz tarif edermisin
  • telefonu bilgisyara bagladığımda neden hafıza kartına giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

'' Bunela?

igo: En başarılı bedava navigasyon uygulaması(Lazca ses dosyaları ile ayrı bir keyifli ) ''

Telefonda yüklümü yoksa androit marketten mi indiricez biraz tarif edermisin

Cogu android forumunda iGO'u nasıl yukleyecegınızı anlatan konular mevcut uygulama tum dosyalarıyla bırlıkte 236 mb'dir markette yok. Size özel mesaj olarak yolladıgım linkte yukleyısını ve gereklı lınklerı bulabılırsınız
  • quote:

telefonu bilgisyara bagladığımda neden hafıza kartına giremiyorum

telefonu usb ıle pc'nıze bagladıktan sonra bıldırım sekmesını asagı cekın ve ordan usb veri aktarma baglandı secenegını secıp usb depolamayı aktif edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

telefonu bilgisyara bagladığımda neden hafıza kartına giremiyorum

telefonu usb ıle pc'nıze bagladıktan sonra bıldırım sekmesını asagı cekın ve ordan usb veri aktarma baglandı secenegını secıp usb depolamayı aktif edin

teşekkürler ben bu dokunmatige biraz yabancıyım zorlanıyorum sende olmasan neydi halimiz diyelim bi an aklıma yoksa xp ondanmı açılmıyor falanda gelmedi degil yani
    tekrar tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: KİNG__

arkadaşlar internetten indirdiğim herşey telefon hafızasına yükleniyor bunu nasıl değiştirebilirim ? bide telefon hafızasının doluluk oranını gösteriyo, nelerin bukadar telefon hafızasını doldurduguna nerden baka bilirim silmek için yani? görev yöneticisinde ram belleğini sildikten sonra benimki ram belleği 118 sizdede aynımı yoksa daha mı düşük

arkadaşlar bu soruları sormuştum cevap verebilcek kimse yok mu?
  • quote:

quote:

arkadaşlar internetten indirdiğim herşey telefon hafızasına yükleniyor bunu nasıl değiştirebilirim ? bide telefon hafızasının doluluk oranını gösteriyo, nelerin bukadar telefon hafızasını doldurduguna nerden baka bilirim silmek için yani? görev yöneticisinde ram belleğini sildikten sonra benimki ram belleği 118 sizdede aynımı yoksa daha mı düşük

Root atarak uygulamaları sd karta taşıyabılırsınız. Ayalar>Uygulamalar>Uygulamaları yönet kısmından hangi uygulama kaç mb ve sd karttamı yoksa telefon hafızasındamı görebilrsiniz. RAM kullanımı telefondan telefona göre değişiklik gösterebilir benim telefonum güne 90mb ram kullanımıyla başlıyor gece oldugunda yani telefonu kapatırken max:130 mb oluyor.(düzenli olarak belleği siliyorum ve advanced task killer kullanıyorum.)

• quote:

Orijinalden alıntı: haynes

bende galxy fit aldım 2 gün önce gayet memnunum ama bir sorunum var ekran biraz geç dönüyor gibi sizde de öyle mi?

gec dönuyor derken galiba yana yatırdıgınızda dönmesini kasdettiniz :) Animasyonları kapatarak cok daha hızlı dönmesini saglayabılırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: johann sebastian

fotoğraf çekmek zor, kendi kendini:D başka bir düğme atanamıyor mu buna?
    bir de arayan fotoğrafı çok küçük, sanırım onun da başka yolu yok.
    ayriyeten 160 mgb hafızayı doldurmuşum, çok program kurmuşum anlaşılan:D yani bakınca o kadar program yok gibi ama, fotoğrafları da sdye attım. bir türlü hafızayı boşaltamadım....

bildiğim kadarıyla baska bir dügme atanmıyor :) Arayan fotografı full ekran yapmak ıcın size bir uygulama lınkı yolladım pm'den bakarsanız :) hafıza sorunu ıcın root atın kurtulun ne diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 29 Ağustos 2011; 3:33:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Root atarak uygulamaları sd karta taşıyabılırsınız. Ayalar>Uygulamalar>Uygulamaları yönet kısmından hangi uygulama kaç mb ve sd karttamı yoksa telefon hafızasındamı görebilrsiniz. RAM kullanımı telefondan telefona göre değişiklik gösterebilir benim telefonum güne 90mb ram kullanımıyla başlıyor gece oldugunda yani telefonu kapatırken max:130 mb oluyor.(düzenli olarak belleği siliyorum ve advanced task killer kullanıyorum.)

root telefonu garanti dışı bırakırmı ? root nasıl atılır

• quote:

quote:

quote:

quote:

root telefonu garanti dışı bırakırmı ? root nasıl atılır

Garanti dışı bırakır ama istersenız root atabıleceginiz bir link verebilirim pm'den

• quote:

quote:

ayriyeten 160 mgb hafızayı doldurmuşum, çok program kurmuşum anlaşılan:D yani bakınca o kadar program yok gibi ama, fotoğrafları da sdye attım. bir türlü hafızayı boşaltamadım....

bildiğim kadarıyla baska bir dügme atanmıyor :) Arayan fotografı full ekran yapmak ıcın size bir uygulama lınkı yolladım pm'den bakarsanız :) hafıza sorunu ıcın root atın kurtulun ne diyelim

teşekkür ederim, gayet güzel:)

hiç sd karta film atıp izlediniz mi, mobo ile rock playerı yükledim. codecleri de kurdum. çeşitli android eklentileriyle filmler izleyebiliyorsun ayrıca. biraz kasma yapıyor ama idare eder, eh işte...

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim, gayet güzel:)

hiç sd karta film atıp izlediniz mi, mobo ile rock playerı yükledim. codecleri de kurdum. çeşitli android eklentileriyle filmler izleyebiliyorsun ayrıca. biraz kasma yapıyor ama idare eder, eh işte...

rock player ile 720p 2012 avi fılmını kasma olmadan izledim

• quote:

quote:

bende galxy fit aldım 2 gün önce gayet memnunum ama bir sorunum var ekran biraz geç dönüyor gibi sizde de öyle mi?

gec dönuyor derken galiba yana yatırdıgınızda dönmesini kasdettiniz :) Animasyonları kapatarak cok daha hızlı dönmesini saglayabılırsınız

animasyonlar kapalı zaten bir de telefonu avuç içine aldığımda telefonun en soldaki dokunmatik tuşu kendiliğinden basılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

• quote:

quote:

quote:

animasyonlar kapalı zaten bir de telefonu avuç içine aldığımda telefonun en soldaki dokunmatik tuşu kendiliğinden basılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Daha dikkatli tutmaktan başka çözümü yok Benım ekran dönuslerı gayet hızlı gercekleşiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

quote:

Orijinalden alıntı: P1H1P1LLA

benide eklermisin bugün aldım memnunun telefondan :D

ekledim

Benide eklerseniz sevinirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Daha dikkatli tutmaktan başka çözümü yok Benım ekran dönuslerı gayet hızlı gercekleşiyor

animasyonları nerden kapıyoruz belki ben kapalı zannediyorum :S

• quote:

Orijinalden alıntı: alpikk

quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

quote:

Orijinalden alıntı: P1H1P1LLA

benide eklermisin bugün aldım memnunun telefondan :D

ekledim

Benide eklerseniz sevinirim.

ekledim

Forumda telefonu Kullanan Kullanıcılar.
    1-apoxlost
    2-yabik
    3-Bunela?
    4-johann sebastian
    5-P1H1P1LLA
    6-KİNG__
    7-mortingen
    8-alpikk
    9-
    10-
    11-
    12-
    13-
    14-
    15-
    16-

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.