Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mortingen

eşime htc desire s aldım, galaxy fit hediye geldi, bana kaldı. gözüm htc de kaldı :)

htc desire s bildirim ekranında 2g 3g mobil ağları açmak için de kısayol var. sense arayüzü var. ben gingerbread upgrade onun için istiyorum. aslında telefondan memnunum. market, social hub, latitude,haberler,samsung apps,s-android,sam 4.0 gibi uygulamaları da kaldıramadığımdan kendi androidimi bu uygulamaları yok etmek için yapmak istiyorum.
    belki ram artar.

bu arada amp music video oynatıcı pili sömürüyor hemen kaldırdım.

hehe amp iyidir ama enerji kaynagıyla arası pek iyi sayılmaz Nerden aldınız desire'i ne kadara nasıl hediye geldi acıklarsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: bukaleminbreakdansı

bu telofonuhttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/samsungs5670galaxyfit.aspx bu linkteki gibi almak uygun mu? max 400 bütcem var adam gibi bi tel bulamadım
    38X24=912 değer mi

Sakın kazıklanmayın derim 912 tl ödüyeceğinize galaxy s alın daha ucuza var 400tl butcenız varsa vatan bılgısayardan 400tl'i peşin geriye kalan 149 tl'ide taksite bölerek alın derım.

• benide eklermisin bugün aldım memnunun telefondan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: P1H1P1LLA

benide eklermisin bugün aldım memnunun telefondan :D

ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

quote:

Orijinalden alıntı: alpikk

Merhaba Bende bu şekilde yani odinle güncelleştirmiştim,ayrıcada root işlemini yapmıştım.
    Dün ise kiesin son versiyonunu bilgisayarıma yükledim daha sonra yazılım güncelleştirmesi var diye uyraı verdi ,bende yükledim.zaten bende gingerbread 2.3.4 vardı tekrar onu yükledi.programlar vesaire hiç bir şey silinmedi yüklemeden önceki gibi tek bir farkla root 'u kaldırmış okadar.

2.3.3 olmasın onun güncellemesi çıktı. yoksa 2.3.4 de mi çıktı

evet 2.3.4'de var sana mesaj olarak atmıştım

tmm gingerbread 2.3.3 de sorunlar varmış ben beklemedeyim

• quote:

quote:

ekledim

sadece isteyenleri ekliyorum . listemiz daha yenidir .
    Forumda Telefonu Kullanan Kullanıcılar.
    1-apoxlost
    2-yabik
    3-Bunela?
    4-johann sebastian
    5-P1H1P1LLA
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-
  • quote:

quote:

bu telofonuhttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/samsungs5670galaxyfit.aspx bu linkteki gibi almak uygun mu? max 400 bütcem var adam gibi bi tel bulamadım
    38X24=912 değer mi

Sakın kazıklanmayın derim 912 tl ödüyeceğinize galaxy s alın daha ucuza var 400tl butcenız varsa vatan bılgısayardan 400tl'i peşin geriye kalan 149 tl'ide taksite bölerek alın derım.

konuyu amacında saptırmayımda gio almayı düşünüyorum
    tavsiye içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_52091039/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52114634

• quote:

quote:

38X24=912 değer mi

bence o şekilde taksitle alma.
    akıl vermek gibi algılamazsan ya biraz daha bekle ya da 400 tl nakit bütçen var ise kalanı da kredi kartına taksit yaptır.

teşekkürler gio yu düşünüyorum 100 lirayı böldüreceğim

• quote:

quote:

quote:

ekledim

1-apoxlost
    2-yabik
    3-Bunela?
    4-johann sebastian
    5-P1H1P1LLA
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-

benide eklermisin bende alalı 1 ay olcak nerdeyse

• arkadaşlar internetten indirdiğim herşey telefon hafızasına yükleniyor bunu nasıl değiştirebilirim ? bide telefon hafızasının doluluk oranını gösteriyo, nelerin bukadar telefon hafızasını doldurduguna nerden baka bilirim silmek için yani? görev yöneticisinde ram belleğini sildikten sonra benimki 118 sizdede aynımı yoksa daha mı düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: KİNG__

quote:

quote:

quote:

ekledim

1-apoxlost
    2-yabik
    3-Bunela?
    4-johann sebastian
    5-P1H1P1LLA
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-

benide eklermisin bende alalı 1 ay olcak nerdeyse

ekledim

• quote:

quote:

eşime htc desire s aldım, galaxy fit hediye geldi, bana kaldı. gözüm htc de kaldı :)

htc desire s bildirim ekranında 2g 3g mobil ağları açmak için de kısayol var. sense arayüzü var. ben gingerbread upgrade onun için istiyorum. aslında telefondan memnunum. market, social hub, latitude,haberler,samsung apps,s-android,sam 4.0 gibi uygulamaları da kaldıramadığımdan kendi androidimi bu uygulamaları yok etmek için yapmak istiyorum.
    belki ram artar.

hehe amp iyidir ama enerji kaynagıyla arası pek iyi sayılmaz Nerden aldınız desire'i ne kadara nasıl hediye geldi acıklarsanız

2 şarkıda sömürdü resmen bataryayı.
    genelde ekranı düşük parlaklıkla kullanırım, ana ekrana eklediğim görev yöneticisinden devamlı ram temizlerim. şarjım ortalama 1,5-2 gün gider.

desire s sorduğun için biraz açıklama yapayım:

vodafone kampanyasından, iphone isteyen eşime almıştım htc desire s'i. başta memnun olmadı ama telefonu kullandıkça iphone dan daha kullanışlı olduğunu farketti. galaxy fit bozulan telefonum yerine şirket hediye etti. benim beyaz renkli olduğu için "kız telefonu" dediğim galaxy fit i beğendiremedim :) mecbur bana kaldı.

bozulan telefonum nokia 6120 4 sene çatır çatır kullandım bana mısın demedi ama bebeğin iki diş darbesiyle mefta oldu.

daha önce mpx200-mpx220 kullandım onlar da bir firmware e kurban gidince telefon hevesim kalmamıştı. şimdi android ile yeniden başladı :)

edit: 4 sene nokia 2630 kullandım. 6120 değil. model no yanlış aklımda kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortingen -- 27 Ağustos 2011; 14:14:40 >

• quote:

quote:

quote:

ekledim

1-apoxlost
    2-yabik
    3-Bunela?
    4-johann sebastian
    5-P1H1P1LLA
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-

beni de ekleyebilirsin.
    teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

belki ram artar.

2 şarkıda sömürdü resmen bataryayı.
    genelde ekranı düşük parlaklıkla kullanırım, ana ekrana eklediğim görev yöneticisinden devamlı ram temizlerim. şarjım ortalama 1,5-2 gün gider.

desire s sorduğun için biraz açıklama yapayım:

vodafone kampanyasından, iphone isteyen eşime almıştım htc desire s'i. başta memnun olmadı ama telefonu kullandıkça iphone dan daha kullanışlı olduğunu farketti. galaxy fit bozulan telefonum yerine şirket hediye etti. benim beyaz renkli olduğu için "kız telefonu" dediğim galaxy fit i beğendiremedim :) mecbur bana kaldı.

bozulan telefonum nokia 6120 4 sene çatır çatır kullandım bana mısın demedi ama bebeğin iki diş darbesiyle mefta oldu.

daha önce mpx200-mpx220 kullandım onlar da bir firmware e kurban gidince telefon hevesim kalmamıştı. şimdi android ile yeniden başladı :)

edit: 4 sene nokia 2630 kullandım. 6120 değil. model no yanlış aklımda kalmış.

"bir bebeğin diş darbeleri" ilginç bir son olmuş telefon için

• quote:

quote:

quote:

quote:

ekledim

1-apoxlost
    2-yabik
    3-Bunela?
    4-johann sebastian
    5-P1H1P1LLA
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-

beni de ekleyebilirsin.
    teşekkürler.

ekledim

• bugün bende kardeşime 520tl telefonu aldım yeni alanlar ne yapmalı andorid vs ayarlarıar uygulamalrı nasıl ve ne şekilde yüklüyoruz yardımcı olurmusunuz.
    +
    buna jelatin de lazım nerden temin edebilriz.
    +
    bide yukarda saatin yanında E harfi çıktı bune anlama geliyor bide zırt vırt para gidiyor telefondan anlamıyorum hangi uygulama açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revelax -- 27 Ağustos 2011; 21:38:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

bugün bende kardeşime 520tl telefonu aldım yeni alanlar ne yapmalı andorid vs ayarlarıar uygulamalrı nasıl ve ne şekilde yüklüyoruz yardımcı olurmusunuz.
    +
    +
    bide yukarda saatin yanında E harfi çıktı bune anlama geliyor bide zırt vırt para gidiyor telefondan anlamıyorum hangi uygulama açık

paranın gidmesi E harfi internet açık ayarlardan mobil aglardan paket veri yi kapat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: revelax

bugün bende kardeşime 520tl telefonu aldım yeni alanlar ne yapmalı andorid vs ayarlarıar uygulamalrı nasıl ve ne şekilde yüklüyoruz yardımcı olurmusunuz.
    +
    +

paranın gidmesi E harfi internet açık ayarlardan mobil aglardan paket veri yi kapat

şuan şarja taktım 12 saat şarj etmek gerekiyormuş satan bayi öyle dedi.

ayrıca ne gibi uygulamalar yüklemem gerekiyor ...

• 12 saat degil sarj olana kadar sarj etmek gerekli :) Bilgisayarima gecince kendi kullandigim programlarin listesini burada payalasicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 28 Ağustos 2011; 0:43:44 >
  • fotoğraf çekmek zor, kendi kendini:D başka bir düğme atanamıyor mu buna?
    bir de arayan fotoğrafı çok küçük, sanırım onun da başka yolu yok.
    ayriyeten 160 mgb hafızayı doldurmuşum, çok program kurmuşum anlaşılan:D yani bakınca o kadar program yok gibi ama, fotoğrafları da sdye attım. bir türlü hafızayı boşaltamadım....
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.