Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bunela?

Gereksiz bir sorunla karşı karşıyayım :S telefon belirli sürelerle kapanıyor boşta dururken. örnegın ekran kılıdını kapatıyorum cebıme koyuyorum 1 saat sonra ya da daha kısa süre sonra cıkarıyorum telefon kapanmıs oluyor Ne olmuş olabılır servis yolu gözüktü 3 aylık telefona

aynı şey benim başıma bir kere gelmişti. ne oldu anlamamıştım. tel olduğu yerde kapanmış. sağ tuşla açmaya çalıştım açılmadı. ben de bataryayı çıkardım,sonra açıldı. ondan sonra olmadı bir daha. bugün bir daha oldu; olduğu yerde kapanmış kendi kendine....yine aynı şekilde bataryayı çıkarmadan çalıştıramadım. neyse bakalım, sıklaşırsa ben de servise götüreceğim...daha ilk taksidini yeni ödedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: johann sebastian

quote:

Gereksiz bir sorunla karşı karşıyayım :S telefon belirli sürelerle kapanıyor boşta dururken. örnegın ekran kılıdını kapatıyorum cebıme koyuyorum 1 saat sonra ya da daha kısa süre sonra cıkarıyorum telefon kapanmıs oluyor Ne olmuş olabılır servis yolu gözüktü 3 aylık telefona

aynı şey benim başıma bir kere gelmişti. ne oldu anlamamıştım. tel olduğu yerde kapanmış. sağ tuşla açmaya çalıştım açılmadı. ben de bataryayı çıkardım,sonra açıldı. ondan sonra olmadı bir daha. bugün bir daha oldu; olduğu yerde kapanmış kendi kendine....yine aynı şekilde bataryayı çıkarmadan çalıştıramadım. neyse bakalım, sıklaşırsa ben de servise götüreceğim...daha ilk taksidini yeni ödedim.

benım sorunum duzeldı ancak bakalım ne olucek

• merak edilecek bir şey yok herhalde. çünkü androidin (veya günahını almayalım samsungun bu tarz telefonlarının) klasik, standart problemi olduğunu şöyle bir interneti gözden geçirirsek anlıyorum. çeşitli yöntem, eklenti, ek program gerçekleştirilmiş hatta kapanma sorunu için...googledan "android telefon kapanma problemi" yazınca bir sürü sonuç çıkıyor.

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=android+telefon+kapanma+problemi&btnG=Google%27da+Ara&oq=android+telefon+kapanma+problemi&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=1976l1976l0l2599l1l1l0l0l0l0l126l126l0.1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=e760c74effbbcb75&biw=911&bih=413

işin sıkıntılı yönü şu, bunun çözümü yok, servislerce çözülemiyor. onu olduğu gibi kabul ediyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johann sebastian -- 24 Ağustos 2011; 9:41:27 >

• arkadaşlar 2.3.3 gingerbread güncellmesinin çıktıgı söyleniyor güncelleyip deneyen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nik-bulamadım -- 22 Ağustos 2011; 21:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

arkadaşlar 2.3.3 gingerbread güncellmesinin çıktıgı söyleniyor güncelleyip deneyen varmı

ne olduğunu bile bilimiyorum ki.

"Gingerbread Launcher" bu mu? bu uyumlu deniyor da...
    yoksa
    "Gingerbread Launcher free" bu mu yoksa:D şaka değil gerçekten, theme mi gingerbread?

edit:
    aradım taradım:D

androidin son hali imiş:D karışık işler...

yüklersen bize de yardımcı olur musun apoxlost? Kies üzerinden yapılan birşey mi? garantisi gitmesin telefonun. bu terminolojiye alışmadım henüz, "rom yapmak" falan diyorlar internetten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johann sebastian -- 22 Ağustos 2011; 22:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johann sebastian

quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

arkadaşlar 2.3.3 gingerbread güncellmesinin çıktıgı söyleniyor güncelleyip deneyen varmı

ne olduğunu bile bilimiyorum ki.

"Gingerbread Launcher" bu mu? bu uyumlu deniyor da...
    yoksa
    "Gingerbread Launcher free" bu mu yoksa:D şaka değil gerçekten, theme mi gingerbread?

edit:
    aradım taradım:D

androidin son hali imiş:D karışık işler...

yüklersen bize de yardımcı olur musun apoxlost? Kies üzerinden yapılan birşey mi? garantisi gitmesin telefonun. bu terminolojiye alışmadım henüz, "rom yapmak" falan diyorlar internetten :D

ilk başlarda bende bilmiyordum sonradan ögreniniyor . bu son sürümü güncellemesi oluyor güzel çünkü her telefona gelmeyebiliyor galaxy ailesine geldi güncelleme . telefonda önemli degişiklikler olabiliyor.
    root ayrı bu güncellemenin korsan hali diyebiliriz . o zaman karanti dışı olur gerçi pekte önemli bişey degil bu garanti dışına çıkması ha var ha yok .
    ben bi kaç gün bekleyecegim sonra yüklemeyi düşünüyorum

• avea wab ayarları mesaj olarak geldi ama nasıl uyguluycam bu ayarları :) yukarıda gözüküyo mesaj geldi diye nerden yapcaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aghahowa

avea wab ayarları mesaj olarak geldi ama nasıl uyguluycam bu ayarları :) yukarıda gözüküyo mesaj geldi diye nerden yapcaz :)

ayarlar-kablosuz ve agayarları mobil aglar - erişim noktası adları
    burda apn ayarları olması lazım
  • benım bıldıgım ve arastırdıgım kadarıyla Android 2.3.4 Gingerbread var fit için ancak kies uzerınden değil
  • quote:

benım bıldıgım ve arastırdıgım kadarıyla Android 2.3.4 Gingerbread var fit için ancak kies uzerınden değil

güncellemeyi başarabilen pek yok, yapanlar da sarı çizmeli mehmet ağa... kiesle başarabilen bir kişi gördüm internette, o da bunu nasıl başarabildiğini anlatmıyor, sadece yaptım diyor...sözde kiesi Pcyi formatladıktan sonra tekrar yüklemiş. ondan sonra telefonu takınca program görmüş güncellemeyi, iki kere güncellemiş..
    kiesi tele bağlandığında "üretici yazılımı yükseltme" etkin değil, bu da en son sürümün yüklü olduğunun göstergesiymiş.....odinle yapılabildiğini gördüm, ben de ona pek sarmak istemiyorum, teli yeni almanın verdiği ürkeklikle...sıkıntılı bir süreç gibi.

dediğin doğru yani kardeşim...Türkiyede etkin değil henüz herhalde bu güncelleme...hele bir yaygınlaşsın da. o zaman yükseltiriz gingerbreada artık ne karın ağrısıysa:)

http://droidangel.blogspot.com/2011/06/procedure-how-to-flash-installupgrade.html

yabancı bir sitede anlatmış, eğer İngilizceniz var ise insanlık namına anlatabilirsiniz, bak o da olur :D :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johann sebastian -- 23 Ağustos 2011; 3:25:06 >

• @johann sebastian

özel mesajdan bir link attım ordan ınceleyebılırsınız
  • Telefonun kendi müzik çaları müzikleri görmemeye başladı.Var mı daha önce bu sorunla karşılaşan?
  • quote:

@johann sebastian

özel mesajdan bir link attım ordan ınceleyebılırsınız

teşekkürler, bakacağım hemen...:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Wonderkid-

Telefonun kendi müzik çaları müzikleri görmemeye başladı.Var mı daha önce bu sorunla karşılaşan?

Bende daha önce hiç olmadı kies üzerinden atıyorsunuz değil mi müziklerinizi ?
  • quote:

quote:

Telefonun kendi müzik çaları müzikleri görmemeye başladı.Var mı daha önce bu sorunla karşılaşan?

evet kies üzerinden atıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Valla anlayamadım. Görmesi lazım sd kartla ilgili bir sorun olmus olabılır tavsiyem alternatif bir music player ındırıp o player uzerınden sarkıları görmeye çalış

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla anlayamadım. Görmesi lazım sd kartla ilgili bir sorun olmus olabılır tavsiyem alternatif bir music player ındırıp o player uzerınden sarkıları görmeye çalış

öyle yapıyorum zaten de düzgün bir şey bulamadım.Var mı önerin musicplayer için ?

• @-Wonderkid-

https://market.android.com/details?id=com.maxmpz.audioplayer&feature=search_result

Power AMP Music player en iyi alternatif müzik playerdır tavsiyemdir
  • quote:

@-Wonderkid-

https://market.android.com/details?id=com.maxmpz.audioplayer&feature=search_result

Power AMP Music player en iyi alternatif müzik playerdır tavsiyemdir

teşekkürler yardımın için..
  • arkadaşlar bi de bu telefonda 0.facebook bedava mı ?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.