arkadaşlar bi de bu telefonda 0.facebook bedava mı ?
web ayarları yapılı her telefonda eğer hat avea, turkcell veya vodafone ise 0.facebook bedava
sağol bi de bişey daha sorcam yeniyim bu android telefon işlerinde de bu google maps navigasyon falan bedava mı :)
quote:
Orijinalden alıntı: apoxlost
quote:
Orijinalden alıntı: aghahowa
avea wab ayarları mesaj olarak geldi ama nasıl uyguluycam bu ayarları :) yukarıda gözüküyo mesaj geldi diye nerden yapcaz :)
ayarlar-kablosuz ve agayarları mobil aglar - erişim noktası adları burda apn ayarları olması lazım
var orda ayarlar da isim diyo numara diyo ne yazcaz oralara :) yapılandırma mesajı geldi diyo kur diyoz kuruldu diyo da anlamadım valla :)
bi de word dosyası attım açmadı ? bunu nasıl çözebiliriz bu 3 sorunun cevabını istiyorum :)
merhaba, yaklaşık 1 aydır fit kullanıyorum.
gingerbread 2.3.4 yüklemek istiyorum. yukarıda bir arkadaş ingilizce sitesini çevirin diye buraya linkini vermiş ben hazır çevrilmişini buldum. kontrol ettim çeviri de sorun yok. vakit bulursam yüklemeyi deneyeceğim. daha önce mpx200 ile mpx220 kullanıyordum ve garanti kapsamından çıkar diye düşünmeden uyarlama romları yüklemiştim.
hatta vakit olsa kendi androidimi kendim tasarlamayı bile düşünüyorum. kimbilir bayram tatilinde vakit bulabilirim.
ÖNEMLİ NOT : Cihazınızı bu yolla yükseltmek cihazınızı garanti dışı bırakacaktır ve cihazın bozulma riskini de içermektedir. O sebeple bu yöntemde dikkatli olmalısınız. Çeviren kişi ve site sorumluluk almayacaktır.
Yükseltmek İçin Gereken Şeyler ; * Windows XP SP2 ve üzeri yüklü bir bilgisayar * Samsung Galaxy Fit * Net Framework 2.0 veya üzeri * USB Kablosu * Samsung Kies :http://www.samsungapps.com/about/onPc.as * Sabır ve dikkat
YÜKLEME İÇİN GEREKLİ DOSYALAR : S5670XXKPI (İndirmek için üzerine tıklayın) PDA: S5670XXKPG CSC:CSC_SERKPG OPS: BENI_V1.0.OPS Android 2.3.4 GingerBread Dosya Şifresi: samfirmware.com ODIN ve OPS Dosyaları için : TIKLAYINIZ! YÜKLEME AŞAMALARI : 1- Cihazınızı Kapatın, kapatmadan önce herhangi bir olumsuz durum oluşmaması amacıyla SIM kartınızı ve SD kartınızı çıkarın. 2- Yukarıdaki linkten indirdiğiniz S5670XXKPG 2.3.4 dosyayı kolayca ulaşabileceğiniz bir klasöre çıkarın. 3- ODIN 4.38.exe programını çalıştırın.
5- Daha sonra sırası ile BOOT, PHONE, PDA ve CSC butonlarına basarak aşağıdaki belirtilen dosyaları gösterin. Dosyaların hepsi indirdiğiniz klasörün içinde mevcut; BOOT : APBOOT_S5670XXKPG_CL233102_REV01_user_low_true.tar .md5 PHONE : MODEM_S5670XXKPG_CL233102_REV01.tar.md5 PDA : CODE_S5670XXKPG_CL233102_REV01_user_low_true.tar.m d5 CSC : CSC_S5670SERKPG_CL233102_REV01_user_low_true.tar.m d5
EFS ve One Package bölümlerini boş bırakın.
6- Telefonunuzu DOWNLOAD moduna alın bunun için aynı anda Güç Tuşu+Ses Kısma Tuşu+Menü tuşuna basmalısınız.
7- ODIN telefonunuzu tanıyacak ve COM:PORT yazan yer sarı renkli görünecektir.
8- Hazır olduğunuzda Start tuşuna basın ve bekleyin..
9- Yükleme yaklaşık 5 dakika sürecektir. Bu esnada telefonunuz açılacaktır. Lütfen PC ile bağlatısını kesmeyin. ODIN ekranında mavi zeminde PASS yazısını görene dek bekleyin.
10- Yükleme tamamladığında, cihazınız ile telefonun bağlatısını kesin ve telefonunuzu kapatıp SIM kartınızı ve SD kartınızı takarak yeniden başlatın. Dili Türkçe yapmayı unutmayın. Versiyon kontrolü için : **#1234#
Merhaba Bende bu şekilde yani odinle güncelleştirmiştim,ayrıcada root işlemini yapmıştım. Dün ise kiesin son versiyonunu bilgisayarıma yükledim daha sonra yazılım güncelleştirmesi var diye uyraı verdi ,bende yükledim.zaten bende gingerbread 2.3.4 vardı tekrar onu yükledi.programlar vesaire hiç bir şey silinmedi yüklemeden önceki gibi tek bir farkla root 'u kaldırmış okadar.
quote:
Orijinalden alıntı: alpikk
Merhaba Bende bu şekilde yani odinle güncelleştirmiştim,ayrıcada root işlemini yapmıştım. Dün ise kiesin son versiyonunu bilgisayarıma yükledim daha sonra yazılım güncelleştirmesi var diye uyraı verdi ,bende yükledim.zaten bende gingerbread 2.3.4 vardı tekrar onu yükledi.programlar vesaire hiç bir şey silinmedi yüklemeden önceki gibi tek bir farkla root 'u kaldırmış okadar.
hımm. kiesi güncellesek o zaman hiç odinle uğraşmadan gingerbread 2.3.4 ü yükleyecek mi?
quote:
Orijinalden alıntı: mortingen
quote:
hımm. kiesi güncellesek o zaman hiç odinle uğraşmadan gingerbread 2.3.4 ü yükleyecek mi?
SAMSUNG Kies 2.0.2.11071_128 25.08.2011 malesef gingerbread 2.3.4 güncellemesi yapmadı.
@alpikk senin kies sürümün nedir?
benim sürümde aynısı.
quote:
benim sürümde aynısı.
froyo lara güncelleme yapmıyor. sen gingerbread yapınca o da güncellemiş aynı rom u demenk ki.
odin ile yükleme yapmak istediğimde aşağıdaki gibi bağlantı kuruluyor diyip kalıyor. bir kaç kere denedim ama hep aynı yerde kaldı kurulum.
Sanırım öyle oldu.Odinle yaparken dowloand modunda açılması gerekiyor,ilk başta bende yapamadım ama.Galaxy ace diye uygulama var uygulamaları sd karta taşıyor.Ayrıca telefonu dowloand modunda direk açıyor yani tuşlara basma derdi olmadan.O programla açıp denedim daha kolay oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: mortingen
merhaba, yaklaşık 1 aydır fit kullanıyorum.
gingerbread 2.3.4 yüklemek istiyorum. yukarıda bir arkadaş ingilizce sitesini çevirin diye buraya linkini vermiş ben hazır çevrilmişini buldum. kontrol ettim çeviri de sorun yok. vakit bulursam yüklemeyi deneyeceğim. daha önce mpx200 ile mpx220 kullanıyordum ve garanti kapsamından çıkar diye düşünmeden uyarlama romları yüklemiştim.
hatta vakit olsa kendi androidimi kendim tasarlamayı bile düşünüyorum. kimbilir bayram tatilinde vakit bulabilirim.
ÖNEMLİ NOT : Cihazınızı bu yolla yükseltmek cihazınızı garanti dışı bırakacaktır ve cihazın bozulma riskini de içermektedir. O sebeple bu yöntemde dikkatli olmalısınız. Çeviren kişi ve site sorumluluk almayacaktır.
Yükseltmek İçin Gereken Şeyler ; * Windows XP SP2 ve üzeri yüklü bir bilgisayar * Samsung Galaxy Fit * Net Framework 2.0 veya üzeri * USB Kablosu * Samsung Kies :http://www.samsungapps.com/about/onPc.as * Sabır ve dikkat
YÜKLEME İÇİN GEREKLİ DOSYALAR : S5670XXKPI (İndirmek için üzerine tıklayın) PDA: S5670XXKPG CSC:CSC_SERKPG OPS: BENI_V1.0.OPS Android 2.3.4 GingerBread Dosya Şifresi: samfirmware.com ODIN ve OPS Dosyaları için : TIKLAYINIZ! YÜKLEME AŞAMALARI : 1- Cihazınızı Kapatın, kapatmadan önce herhangi bir olumsuz durum oluşmaması amacıyla SIM kartınızı ve SD kartınızı çıkarın. 2- Yukarıdaki linkten indirdiğiniz S5670XXKPG 2.3.4 dosyayı kolayca ulaşabileceğiniz bir klasöre çıkarın. 3- ODIN 4.38.exe programını çalıştırın.
5- Daha sonra sırası ile BOOT, PHONE, PDA ve CSC butonlarına basarak aşağıdaki belirtilen dosyaları gösterin. Dosyaların hepsi indirdiğiniz klasörün içinde mevcut; BOOT : APBOOT_S5670XXKPG_CL233102_REV01_user_low_true.tar .md5 PHONE : MODEM_S5670XXKPG_CL233102_REV01.tar.md5 PDA : CODE_S5670XXKPG_CL233102_REV01_user_low_true.tar.m d5 CSC : CSC_S5670SERKPG_CL233102_REV01_user_low_true.tar.m d5
EFS ve One Package bölümlerini boş bırakın.
6- Telefonunuzu DOWNLOAD moduna alın bunun için aynı anda Güç Tuşu+Ses Kısma Tuşu+Menü tuşuna basmalısınız.
7- ODIN telefonunuzu tanıyacak ve COM:PORT yazan yer sarı renkli görünecektir.
8- Hazır olduğunuzda Start tuşuna basın ve bekleyin..
9- Yükleme yaklaşık 5 dakika sürecektir. Bu esnada telefonunuz açılacaktır. Lütfen PC ile bağlatısını kesmeyin. ODIN ekranında mavi zeminde PASS yazısını görene dek bekleyin.
10- Yükleme tamamladığında, cihazınız ile telefonun bağlatısını kesin ve telefonunuzu kapatıp SIM kartınızı ve SD kartınızı takarak yeniden başlatın. Dili Türkçe yapmayı unutmayın. Versiyon kontrolü için : **#1234#
2.3.3 olmasın onun güncellemesi çıktı. yoksa 2.3.4 de mi çıktı
video performansı nasıl divx, xvid , mp4 aklıma bunlar geldi bu tarz codec videoları oynatıyormu
quote:
Orijinalden alıntı: revelax
video performansı nasıl divx, xvid , mp4 aklıma bunlar geldi bu tarz codec videoları oynatıyormu
2.3.3 olmasın onun güncellemesi çıktı. yoksa 2.3.4 de mi çıktı
bence o şekilde taksitle alma. akıl vermek gibi algılamazsan ya biraz daha bekle ya da 400 tl nakit bütçen var ise kalanı da kredi kartına taksit yaptır.
eşime htc desire s aldım, galaxy fit hediye geldi, bana kaldı. gözüm htc de kaldı :)
htc desire s bildirim ekranında 2g 3g mobil ağları açmak için de kısayol var. sense arayüzü var. ben gingerbread upgrade onun için istiyorum. aslında telefondan memnunum. market, social hub, latitude,haberler,samsung apps,s-android,sam 4.0 gibi uygulamaları da kaldıramadığımdan kendi androidimi bu uygulamaları yok etmek için yapmak istiyorum. belki ram artar.
bu arada amp music video oynatıcı pili sömürüyor hemen kaldırdım.