merhaba.galaxy fiti yeni aldım. aldığımda android markete girmişti. ertesi gün açamamıştım ve hala açamıyorum. ikona tıkladığımda mobil bağlantı ayarlarınız bulunamadı diyor. ne yapmalıyım acil yardım lütfen çok önemli :( :(
quote:
Orijinalden alıntı: canselarda
merhaba.galaxy fiti yeni aldım. aldığımda android markete girmişti. ertesi gün açamamıştım ve hala açamıyorum. ikona tıkladığımda mobil bağlantı ayarlarınız bulunamadı diyor. ne yapmalıyım acil yardım lütfen çok önemli :( :(
İnternete bağlı oldugunuzdan(mobil ve ya wi-fi) emin olun ve servis sağlayıcınız tarafından sağlanan mobil bağlantı ayarlarının telefonunuzda oldugundan emin olun
Mesaj temasını nasıl degistıricez
quote:
Orijinalden alıntı: tahaerim
bende almayı düşünüyorum
bende istiyorum fakat nerden alacağımı bilemedim :)
bu telefonun türkçe anlatımlı inceleme video sunu bulamadım yardım cı olurmusunuz.
Herkeze günaydın 3 hafta gibi bir süre telefon için araştırdım bir cok telefon arasıdna kaldım ve fit'e karar verdim ve cuma aksamı istanbul bilişimden satın aldım telefonumu (520 tl) bundan once 1.5 sene blackberyy bold 9000 kullandaım daha oncede ıphone sımdılıkle yapamadıgım bır suru sey var android market sonsuza kadar beklıyor acılmıyor facebook uygulaması ındıremıyorum slide me uygulaması sonsuza kadar katalog yuklenıyor dıyor ne yapcıamı bılemedım her konuda sorun yasıyorum muhtemelen ve umarımkı bılgısızlıgımden oluyordur bana adım adım yol gosterecek bır arkadas varmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: go-suto
quote:
Orijinalden alıntı: tahaerim
bende almayı düşünüyorum
bende istiyorum fakat nerden alacağımı bilemedim :)
bende almayı düşünenlerdenim. hepside 500 lira şuan 2gb kart var napsak acaba :)
Ben hizlial.com dan aldım. Hepsiburada.com ile aynı fiyat. Hepsiburada da teslimat biraz geç olabiliyor, daha önceki alışverişlerimde epey gecikme oldu Hizlial'ı öneririm.
arkadaşlar bu sabah hbden siparişimi verdim. 6 ay taksit maximuma kargo üccreti yok. bakalım aslında bir kaç gün önce alsaymışım sitenin kampanyası varmış..neyse önemli olan telefon zaten :) hızlıal aklıma gelmemişti. şimdi foruma girince okudum mesajınızı içime cıız diye düştü.. umarım hb beni mağdur etmez. kısmet artık :)
aslında telefonu eşime hediye alıyorum..ama ben daha çok heyecanlıyım. bu arada beyaz sipariş verdim.
arkadaşlarrrr
arkadaşlarrrr cok özür dilerim :D bir yıgın mesaj gonderdım lütfen yardımcı olun sonunda kies'in en oldugunu bendede cd oldugunu kefsedip kurdum rehberimi düzenledim bi kaç resim attım erkek arkadaşımla resmi duvar kagıdı yaptım hepsi parca parca gözüktü o ayrı android for facebook uygulama ıdnırcem telefon tanımlıd eıglmı ne dıyor gmail hesabı actım anladıgım kadarıyla bı onay mesajı gelcekmıs cebıme ama numara yazacagımb ır yer yok market acılmıyor beklıyooor beklıyooooorrr beklıyyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrr lutfen adım adım anlatabılırmısınız aveadan 250 mb internet paketim var umarımb ır ay boyunca yeterlı olur yardımlarınızı beklıyorum buarada kılıf ve ekran koruyucu alıcam bu aksam telefonumu cok sevdım goruntusu falan ıcımı cezbettı hıc bır telefında heycan duymamıstım bu tam olarak ıcıme cok sındı bırde kulalnabılırsem super olacak
Hızlıalda yok, kapıteslimde ödeme kapıda illa nakit olcakmış...
selam arkadaşlar
ben fitime bir süre önce root atmıştım ve hebersiz interneti kullanan programı bulabilmek için google haritalar programını silmiştim. bu google haritalar sistemle birlikte geldiği için root atmadan silinmiyordu. neyse sonra ben telefondaki rooto kaldırdım , fitimi fabrika ayarlarına geri yükledim google haritalar geri gelir ümidiyle. ama google haritalar kalıcı olarak silinmiş. ne yapabilirim.
bir de bu google haritalarda kullanırken ekranın kapanmamasını sağlamanın bir yolu yokmu. googlenin navigasyonu türkiyede kullanılmıyor ama haritalardada ekrarn kapanmaması gerekir bence.
@ gencgsli
Hayırlı uğurlu olsun rengdaşım. Sağlık olsun. Hepsiburadadaki ürün süper hızlı gönderiymiş. Süper hızlı gönderi olması çok iyi. Uzun bir süre beklemez. Bende beyaz kullanıyorum, gayet şık duruyor. Güle güle kullanın.
@ gulayonur
Kies'i kurduktan sonra bilgisayar telefonu tanıdığında direk olarak bilgisayardan kiesi kullanmadan telefona giriş yapabilirsin. Kopyalama, dosya alım / gönderimi ben o şekilde yapıyorum, kies'i kullanmadan. Duvar kağıdını yüksek çözünürlüklü bir kamera ile çekip o resimi duvar kağıdı yaparsan daha şık duruyor. Ayrıca marketten Filikie Walpaper HD programını indirip telefona kurarsan resimleri duvar kağıdı yap dediğinde resimi kesip biçmiyor ve tam haliyle HD duvar kağıdı yapıyor. Bu programı kurmanı öneririm, böylece parça parça olmayacaktır. Ben öyle yapıyorum. Android Markette telefonun tanımlı görünmesi için telefondaki Gmail programı ile yeni bir hesap açmalı ve telefondan açtığın o hesapla bilgisayardan android market sitesine giriş yapmalısın. Telefondan hesap alır ve login olursan o açtığın hesap telefonunu direk tanıyor, ben kendi ve ağabeyimin telefonuna öyle yaptım.(onay mesajı falan gelmedi) Android Market açılmaması internet paketinle alakalı olabilir. Eğer imkanın varsa wi-fi ile bağlan. Telefondaki paket internetlerden kat ve kat hızlı. aveadan 250 mb internet paketi yeter mi yetmez mi bir fikrim yok. Ben sırf bu yüzden 11 senedir sorunsuz kullandığım Turkcell hattımı sınırsız internet paketi almak için Vodafone a taşıdım.
@acar20
Geçmiş olsun. Telefona reset olayı vardı sanırım, konuda yazıyordu ama kaçıncı sayfa bilmiyorum. İstersen birde reset dene. Olmadı marketten kurarsın.
Marketten olmazsa netten "googlemaps.apk" indirip kurabilirsin. Malesef önbellek ayarlarında böyle bir ayar bulamadım. Ama telefonun ayarlarından ayarlanabilir sanırım.
cıldırıcam arkadaslar *#272 muhabbetinide yaptım yok yok olmuyor ne telefondan acılıyor nede pcden ındırebılıyorum 3 gun oldu daha telpa servıse gonder dıyor napmam gerek bılgısızlıtken yapamıyorum dıye dusunuyorum cunku kronık sekılde market sorununu okudum ama halledemıyoırum
arkadaşım sanada teşekkür ederim dediğini yaptım genede tanımlı cıhaz yok dedı en son sımdı yenıden marketı yukluyor dıyo sonsuza kadar bekletıp ag hatası dıyo sonrada bir telefoncuyamı gostersem ha nasıl olur ? birde telefondan tarayıcından facebook ındırmeye kalkayım bakalım ne olacak
quote:
Orijinalden alıntı: gulayonur
cıldırıcam arkadaslar *#272 muhabbetinide yaptım yok yok olmuyor ne telefondan acılıyor nede pcden ındırebılıyorum 3 gun oldu daha telpa servıse gonder dıyor napmam gerek bılgısızlıtken yapamıyorum dıye dusunuyorum cunku kronık sekılde market sorununu okudum ama halledemıyoırum
oncelikle cihazin gmail programini kullaniyormusunuz yani gmail hesabinizi tanittinizmi telefona mail almak icin genelde market burdaki hesabi goruyor otomatik olarak bu sebeple soruyorum.birde belki sizin icin zor bir soru olacak ama marketin hangi surumu yuklu enazindan arayuzunu tarif ederseniz anlayabiliriz.son olarak baglantiyi 3g ile mi yoksa edge ilemi yapmaktasiniz yani durum cubugunda ustte e isaretimi var yada 3g veya H isaretimi var?
Servise göndermeden birde wi-fi bağlantısı ile denemekte fayda var. Ayrı bir telefoncuya değilde satın aldığın yere danışmak daha mantıklı.